- 27 Şubat 2013
- 14.799
- 42.300
- 798
Al benden de o kadar. Üniversitede 48lerdeydim. Fındık ezmesi yerdim kaşık kaşık. Ama 30 sonrası ben o eski ben değilim.ben universitede kilo alamiyorum diye mama kullanmis insanim .simdi de almamak icin direniyorum cok zalimsin zaman.30 lar fena
Onu da yaptım lisedebende 2 kulotlu corap ust uste giyerdim lisede zayiftim bacaklar cirpi.
ben 30 lara kadar hep 40 kiloydum sonra 42 44 falan oyle gidiyorum.ama artik dikkat ediyorum yada etmeye calisiyorum diyeyim.keske yiyip yiyip kilo almasak mukemmel olayAl benden de o kadar. Üniversitede 48lerdeydim. Fındık ezmesi yerdim kaşık kaşık. Ama 30 sonrası ben o eski ben değilim.52-53 ideal kilom. O kadar zayıf olunca yüZümün kemikleri görünüyor. 53 ler hayal oldu.
Ada çayı ve tuzlu suyla gargara benim anında geçiriyorNerde işe 15 günden Fazla Boğaz’ımı düzeltemedim ,öksürük ve balgam var sesim de daha yerine gelmedi kısık, yanıyor boğazım bi de ilaç kullanamıyorum zaten bi öneriniz var mı ilaç kullanamadan
Topigin mali işleri sendeydiKahvemsi günlerdir kampanya peşinde koşuyorum geceleri,ben evin eksikleri aldım sen baby ye sor sarmış bu ara aliexpress e alıyor da alıyor ben çok masumum
Ben almayayım da kimler alsımTopigin mali işleri sendeydi
babyloading87 ye göz kulak ol
Ama elit zevklerinden vazgeçerse mutsuz olur, çok da seyyapma
Rabbim gonlunuze göre versin insAllahBu ikinci tedavim olacak. Kesinlikli elimden geleni yaparım yinede olmazsa yapacak bişey yok hayat devam ediyor. Surekli bunun için uzulemem
Kuzu insallah oturacak onunda uyku duzeni.İyigeceler hanımlar
Yeminle suan kendimi balkondan atasım var
2 den beri ayaktayız
Yatıyor diye ayrı aglıyor,kalkıyor diye ayrı.
Kociyi atcam önce ama
Aglatma bırak uyumasın diyor bana yattıgı yerden
Al bak ozman dedim 5 dk sonra kızım uyusana sen diyor
40 lardan bi selam birakayim burayaben universitede kilo alamiyorum diye mama kullanmis insanim .simdi de almamak icin direniyorum cok zalimsin zaman.30 lar fena
öksürüge doktorum kekik cayi, yagi tavsiye etmisdi gecen sene, ama sen hamileydin di mi? Doktoruna danis kullanmadan bence. Benim genel olarak yaptigim tuzlu suyla gargara ve manuka bali yiyorum. Rossmann da satiliyorNerde işe 15 günden Fazla Boğaz’ımı düzeltemedim ,öksürük ve balgam var sesim de daha yerine gelmedi kısık, yanıyor boğazım bi de ilaç kullanamıyorum zaten bi öneriniz var mı ilaç kullanamadan
Geçmiş olsun bir arkadaş da önermiş kekik çayı çok iyi geliyor, bir de soğuk sıkım çörek otu yağı . Çörek otu yağı bağışıklığı güçlendiriyor hem.Tabi hamileyseniz Dr unuza danışınNerde işe 15 günden Fazla Boğaz’ımı düzeltemedim ,öksürük ve balgam var sesim de daha yerine gelmedi kısık, yanıyor boğazım bi de ilaç kullanamıyorum zaten bi öneriniz var mı ilaç kullanamadan
Gündüz uyumayınca sanki gece de uyumuyorlar yorulduğundanKuzu insallah oturacak onunda uyku duzeni.
Gece uykusuzluguise de gidiyorsun.
Sen evdeyken gunduz uyutmayarak bir denesen mi?
Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki benim çocuk da uyumayınca koca diğer odaya kaçardı bende onun yanına giderdim bebe uyumayınca sende uyuma diye, o zamanİyigeceler hanımlar
Yeminle suan kendimi balkondan atasım var
2 den beri ayaktayız
Yatıyor diye ayrı aglıyor,kalkıyor diye ayrı.
Kociyi atcam önce ama
Aglatma bırak uyumasın diyor bana yattıgı yerden
Al bak ozman dedim 5 dk sonra kızım uyusana sen diyor
Dr 1 kerede olsa gündüz uyucak dediKuzu insallah oturacak onunda uyku duzeni.
Gece uykusuzluguise de gidiyorsun.
Sen evdeyken gunduz uyutmayarak bir denesen mi?
Merhaba arkadaşlar. Ben 5 ay önce bu mesajı atıp bi heves biriktirmeye başladım. Eşim de beni öyle görünce imrenip o da kendine bi kumbara yaptırdı. Bana bu sana bu bana diye habire para veriyorMerhaba arkadaşlar ben önceki gece bir rüya gördüm. Sözde yıllarca bir kumbarada altın ve dolar birikimi yapmışız. Kumbarayı bi açıyoruz tomar tomar dokülüyorlarEşimde "Hadi artık ev bakabiliriz" diyor. Nasil seviniyorum nasıl havalara ucuyorum. Sonra bir uyandım aaa rüyaymış Ama sabahtan beri bir heves var yarın kumbara alıp 1 gram altınla başlıyorum. Eşimde her hafta 1 gram atıcakmış. Hatta az bi birikimimiz var 7000 tl kadar. Eşimi ikna edebilirsem onu da alıcam Bi taraftanda kuruş kuruş biriktirip altın parası çıktıkça alıp atıcam. Damlaya damlaya göl olur inancındayım. Bikac yıl sabırla birikirsem rüyam gerçek olabilir
En yakın market diye biliyorm ama onlar acık mı kiKizlar hafta sonu sadece marketler mi acik? tedi falan da acikmidir? goren var mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?