Küçük Düşün Büyük Olsun!

ben universitede kilo alamiyorum diye mama kullanmis insanim .simdi de almamak icin direniyorum cok zalimsin zaman.30 lar fena
Al benden de o kadar. Üniversitede 48lerdeydim. Fındık ezmesi yerdim kaşık kaşık. Ama 30 sonrası ben o eski ben değilim. 52-53 ideal kilom. O kadar zayıf olunca yüZümün kemikleri görünüyor. 53 ler hayal oldu.

ben 30 lara kadar hep 40 kiloydum sonra 42 44 falan oyle gidiyorum.ama artik dikkat ediyorum yada etmeye calisiyorum diyeyim.keske yiyip yiyip kilo almasak mukemmel olay

Ada çayı ve tuzlu suyla gargara benim anında geçiriyor

Kahvemsi günlerdir kampanya peşinde koşuyorum geceleri, ben evin eksikleri aldım sen baby ye sor sarmış bu ara aliexpress e alıyor da alıyor ben çok masumum
Topigin mali işleri sendeydi
babyloading87 ye göz kulak ol
Ama elit zevklerinden vazgeçerse mutsuz olur, çok da seyyapma

Benim kizcagzimda aksam costu
ay bi hareketler bi enerjiler bi kikirdemeler
kalktim sesine dayanamadim☺
oynadik biraz sonra uyku moduna gecince babasi salliyodu ben yatis.
uyutmus.
Doyurmaya uyandim geri uyudu.
Sabah da 10a kadar uyusa keske bakalim.

cağnımm haftasonu vallahi h.sonlarini kucaklayasim geliyor.
Accik dinleniyom yaw.

Kuzu insallah oturacak onunda uyku duzeni.
Gece uykusuzlugu ise de gidiyorsun.
Sen evdeyken gunduz uyutmayarak bir denesen mi?

öksürüge doktorum kekik cayi, yagi tavsiye etmisdi gecen sene, ama sen hamileydin di mi? Doktoruna danis kullanmadan bence. Benim genel olarak yaptigim tuzlu suyla gargara ve manuka bali yiyorum. Rossmann da satiliyor

Geçmiş olsun bir arkadaş da önermiş kekik çayı çok iyi geliyor, bir de soğuk sıkım çörek otu yağı . Çörek otu yağı bağışıklığı güçlendiriyor hem.Tabi hamileyseniz Dr unuza danışın

Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki benim çocuk da uyumayınca koca diğer odaya kaçardı bende onun yanına giderdim bebe uyumayınca sende uyuma diye, o zaman

Kuzu insallah oturacak onunda uyku duzeni.
Gece uykusuzlugu ise de gidiyorsun.
Sen evdeyken gunduz uyutmayarak bir denesen mi?
Dr 1 kerede olsa gündüz uyucak dedi
Gündüz uyumazsa perisan olur
Gece uykusuna da gecemeez rahat ne bilim

Aman saglıklı olsunda gececek bugunler de napalım

Merhaba arkadaşlar. Ben 5 ay önce bu mesajı atıp bi heves biriktirmeye başladım. Eşim de beni öyle görünce imrenip o da kendine bi kumbara yaptırdı. Bana bu sana bu bana diye habire para veriyorŞöyle ki benim kumbaradakiler sadece ev için birikiyor. Eşimse kendi birikimiyle önce dükkanın yıllık kirasını ödeyecek sonra kalanı ev birikimine ekleyecek. İkimizin birikimi şuan tahmini 65-70 gram oldu diye düşünüyorum. inşallah seneye daha iyi biriktiririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…