Küçük Düşün Büyük Olsun!

Amin canım bizimde yok araba arabasız çok zor oluyor arabalarda uçmuş valla çok pahali

Allah yardimciniz olsun odeme kolayligi versin cnm
Evet biz 3 sene olcak aldik arabayi.
100bine almistik 150 oldu ederi.

Mama sandalyesini bırakalı 2-3 ay oluyor kız
Cicek ekcez icine
Babasının yerine oturuyor bide gidip gidip
Aaa baby biz daha yaz günü bıraktık. Hatta hiç niyetim de yoktu annemlere gidince orada baktı herkes mama sandalyesiz eve geldi oturtamadım

Arabayı biz de değiştirmeyi düşünüyorduk ama artık umudumuz pek yok. Ev kredisinin bitmesine 9 ay var. Ne olacağı belli değil şimdi 6 ay kalmış olacaktı. Virüs engel oldu. Hala da nelerle karşılaşırız bilemiyoruz

Bende bugun kizima avokado aldim.
Daha cok yolum var bir baby olamamda iste
Bim neler getiriyomus oyle yaw.
Bugun fark ettim
mangolar hindistancevizleri falan.
Ben 1 hurmayi soyup ezip icine karistirdim yedirdim.
Tek de yedirmek istiyorum tadina alissin diye.
Bakalim denicem yarin.
Cocumm entel seylerden gerimi kalsindi.
Geliyorum izinden
Mango gzl mi ya onu hic almadim.
Denemek lazim.

Gelemedim yaw.
Valla kiz uyuyordu ciktim.
Yolu uzatip yurudum yagmur yagiyodu kapadim kapsonumu taktim kulakligi eve gelesim gelmedi ya
cok ozlemisim yagmurda tek yurumeyi.
Cok severim.
Yarin yine cikarim belki sirf yurumek icin.
Sakindi ortalik kafam rahat gezdim

bimden yumurta, 1 tane avokado, 4lu maya, karadutözu, kahvedunyasinin 3ü1 aradasindan aldim, kizima yakalik, top peynirlerde, suzme peynir, mercimek falan derken 100tl oldum yani
Guya dun idare etcektim olanlarla aslinda edilirdide iste cikmisken aldim.

Kiza ispanak corbasi yaptim.
lor yaptim
hamur mayaladim pizza icin erbaslar yarin yap dediler gec yediler iyi dedim canima minnet.
dolaba kaldirdim yarin yaparim.

bi anket isine bulastim.
anket basina 3tl falan.
Olsundu evde oturuyom zaten
3-5 ne olursa artik.
birikir anketler geliyo cevapliyosun
esimin tabir bosisler

Ben yapıyorum canım o anket işini eşim de yapıyor daha dün yattı paramız hesaba çok değil ikimizin toplasan doksan küsur TL yaptı ama hemen hemen 1 ay sürdü taş mı artık kolumuz yoruldu en azından bu ay doğalgaz için derece Gibi bişey varmış ondan aldık yarı parası çıkmış oldu

Kızlar merhaba bugün yoğundu.
Lahana sardım evi toparla çamaşır karla as.
Akşama böbrek dalak hazırladım. Esiim haftasonu da çalıştı bir süre. Oğlanı babannesine götürdü. Az önce geldiler.
Beni aramıştı kaynana elim bulaşık diye acamamistim oğlan donunce aradım
İşte karnı tok durmadı dedi. Bende emiyor şuan deyince doymamış mi dedi.
Neyse abasina kziiyor s.. git diyormuş.
Ki ömrü boyunca bu çocuk böyle bişey ddmedi.
Öyle diyince bizim oğlan elini kaldırarak ciii ditt diye bağırdi babannesinjn dediği şeyi yaptı gösterdi yani.
Bende dedim bu kelimeyi bilmiyordu kim öğretti diyince bilmiyorum diyor kaynana.
Oğlana sordum.
Dedennn diyor. Bende dedesinin ağzından duymadım diyorum oğlan hala aynı şeyi söyleyip gülüyor kaynana da gülüyor.
Bende komik değil çocuğa küfür mü öğretiniz birde guluyosunuz diye kızdım. Çocuğun adının ne olduğunun farkında mısınız dedim.
Yok ogretmedik diyor.
Başı namazdan kalkmayan insanlar ufacık çocuğa neler ogretiyor.
Nasıl sinirlendim eşime de kızdım.
Konusu açılınca onları da tekrar paylayacagim oğlanı kesinlikle göndermem.

Mangonun tadına yıllar önce bakmıştım, kesince görünüşü biraz şeftaliyi andırıyor. Çok ayy canım istedi diyeceğim bir tat değil. Gerçi meyvelerle aram iyi değil. Avakadoyu da soslayıp önceden yemiştim. Ama elaya bebekken çok yedirdim. Çok faydalı olduğunu duymuştum. Sürekli aluyordum. Şimdi de evde 1 tane var ama nerdee keşke hala yese. İnşallah Alyoş da yer. O iştahlı olacak gör bak :) maşallah kuzuma

Benim kızımda sade yemiyor ama yarım muz yarım avakado 2 kaşık yoğurt güzel yiyor öyle denesen belki yer mi acaba

o dereceyi bende bi anlayamadim arastircam.
Isiyimi sabitliyo bisi yapiyo galiba
faturaya yansiyomus
yeni eve taktirim nasil bisise

yaa masallah diyim ama istahli olacak bencede. ee Boga burcu
Hic geri cevirmiyo ne versek agzi acik
Biz yerken agzini aciyo hatta.
Sever umarim soyup elinede veririm yer.
Ahh kizim kilolarim diye aglarsin evladimm

Karnabahari pure seklinde sevmedi.
Patates, havucla pisirip vercem bakim.
Bu ara deniyoruz yenitatlar.

Aksam yemeyiz pizza yapma dediler az once aranmaya basladilar.
Yemek yok aranmayin dedim.
İhlamur kaynattim yaninada buzlukdan katmer cikardim dunden de portakalli kurabiye yediler.
Kurabiyede bitti buzlukdaki ketede.
Bunlara bisi dayanmaz anacım.

Sabahlari esime ısıtıyordum iyi oluyordu.

Neymiş banada at lelli

Çok can sıkıcı ben de bu konulara çok dikkat ederim. Çocuklar zaten ne duysa ne görse taklit ediyor. Yanında öyle küfür vurdu kırdı öpüşme vs sahnesi olan film bile izlemiyoruz. Geçen teyze de benim kıza babanın kafasını kırıcam demiş. Onu tekrarlıyordu babasına o da kızdı teyzeye.
sen de tavrını koy dikkat etsinler çocuk varke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…