Küçük Düşün Büyük Olsun!

hindistancevizi yagi kat bacim onu diyo zengolar suan
Revacda
Ya canım hindistan cevizi yağı bende kullaniyordum. Bir haber gördüm kalp rahatsızlığını tetikliyor diye.elim gitmiyor artık. Yoktur değil mi öyle birşey. Tarçınlı hindistan cevizi yağlı Türk kahvesi iyi oluyor

Benim kızımda sade yemiyor ama yarım muz yarım avakado 2 kaşık yoğurt güzel yiyor öyle denesen belki yer mi acaba
Bebekken veriyordum öyle. Şimdi yemiyor. Herşeyi sade takılıyor küçük hanım mantıyı bile yoğurtsuz yiyor.
Ama Allahtan makarnanın her türlüsünü yiyor. köri soslu zerdeçallı, fesleğen kattığım tüm soslarla yedi.

Keisnlikle biz bile babasıyla dikkat ediyoruz onlarda küfürlu konuşan insanlar değil ama çocuğa ogretmisler canımı sıktı. Ahlak yoksunlugu resmen.

Karnabaharı ve lahanayı sadece turşusunu yiyor. Salatalık turluşu yemeZ.
Bir de bana diyor ben brokoliyi çok severim. Ne zaman yedinki diyesim geldi :))
Havucu da pişmiş yemez.

Ben bir de kakao katıyorum içine azcik.
Hindistan cevizi yağını da büyük bir fincana cay kaşığıyla atıyorum Cok atmamak lazım kalp rahatsızlığı geçmişi olanlar daha dikkat etmeli ama sadece bu yağı kullanidksn değil çoğu şeye dikkat edilmeli

Maşallah afiyet olsun

İyi geceler kizlar
Bugün hasta gibi hissettim öyle tuhaf bı gundu verimsiz, yatsan yatamazsin tabi çocukla. Neyse şimdi daha iyiyim çay içip sizi okuyorum
B Bugunneselibirgun ben de çok kızarım çocuklara öğretirler ya da küfür edince gülerler iyy, üstünde durmazsan unutur zaten Miniş üzülme
_Sitare_ çok geçmiş olsun canım neyse ki farkedilmis

Karnabaharı ve lahanayı sadece turşusunu yiyor. Salatalık turluşu yemeZ.
Bir de bana diyor ben brokoliyi çok severim. Ne zaman yedinki diyesim geldi :))
Havucu da pişmiş yemez.
Kızımı diyetisyene götürmüştüm, adam ödül olarak haftada bir yemek yazicak kızıma sordu en sevdiğin yemek ne diye, mantı ve sarma dedi evde hiç pişmez halbuki ikisi de, duyan da her gün bunları yiyo sanır

Kız banada atın özelden neresi bu anket yeri

Zor yemekleri seviyormuş
Ben özbek mantısı yapıyorum hem daha kolay hem de bana tadı daha güzel geliyor. Sarmayı hiç sorma ayda değil yıııııılda bir zaten yemiyor.

Ya canım çok şükür rahatsızlığım yok ama bu sebep olursa diye korktum biran.tesekkur ederim

Geçmiş olsun. Canım benim

Çocukla olunca hasta da olsan malesef öyle anaların hali

Ay ne güzel kendine zaman ayırmissin
Benimde yapmam laxim ama zor.
Buralarda yağmurlu
Oğlanla çıkamamhafta içi de çıkamıyorum
Keşke cikabilsem.
Lazere gidiyodum.
Bu ayki seans randevusunu kaçırdım çocuğa bakacak insan yoktu.
Onu ayarlamam lazım telefonun şebeke sorunu var kimseyi arayamiyorum.

Anketşini bana da söyler misin canm bende bulasayim

hic duymadim bi arastirim.
Tabi bilip bilmeden yapmamak lazim.
Ama margarin kadar zararli olacagini dusunmuyorum

Ohh yarasın sifa olsunn
Mango olgun olmjs olanı seftali gibi tadı.
Ben severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…