Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bereketli olsun cok iyi birikmis

Günaydınlar
Kız 9 da kalktı gece uyumayınca
Kahvaltıya muz ,cennet hurması keci boynuzu özüyle ezip verdim valla kafam kaldırmadı.
1 mak.camasır
1 mak.bulasık yıkandı.
Mutfakta kasıkları koydm önüne o ara kahvalto ettim.
Süt verdim simdi uyursa annemler Yasin istedi abdest alıp onu okucam.
Bi tanıdık icin topluyolarmıs.
Aksama az mercimek var bide beyti yapcam yeter.
Zaten masallah kızla agzımıza mı yiyorz burnumuza mı belli değil
Adam bi yemekten 2 kasık alıp tmm kaldır batırdı ortalıgı diyo
Aksam kırmızı oda izlerken mantımızı yedik

yaa ne guzel böyle seyler duymak okumak.
Inanin isteyince oluyor.

Bende topigi actigim zamanlar bileziklerle baslamistim.
Bir de devasa kumbara iste.
simdi kenarda 60bin tl altinim var.
+20bin daha biriktirdik (aarabayi degisirken ekledik uzerine) (birikime baslarken 35bin tl falan bir arabamiz vardi suan ederi 150bin olan bi arabamiz var cok sukur)
yine +30bin de nakit vardi biriktirmistik
Onunlada yatirimlik bir araba daha aldik simdi onun borcu bitiyor bu ay nakiti geri biriktiricez.
Araba kendini odicek yani calisip.

Yani boyle boyle birikiyor
Sakın olmuyor demeyin, demesin kimse.
Allah yardim ediyor isteyince.

Biz mama sandalyesine koyardik eski evde mutfakta yerken önüne koyardik yerdi bizde yerdik illaki merak ediyorlar ama canım şimdi sofrada yiyoruz daha çok oturuyor ama yavaş yavaş yine bende bı taraftan veriyorum

Günaydın canlar iyi hafta sonları gece dolaba ürün fln yükledim dalmışım 2 ye geliyordu yattım oğlusun odada 9 bucuktu kalktık erken uyuyo nispeten erken uyanıyor kahvaltiya az ekmek vardı esim daha geç yattı kahvaltı etmiycem ddi simit çıkardım buzluktan simit fırınladim yedik topladım bulaşık makinesi bosalttim yenileri koydum koltuk örtüsü silkeleyip serdim bir makine makine açtım mutfak halısı ve banyo paspasi attım bir makinelik daha var çamaşır toplancak uykusuzum bı ara yatarım esim uyanınca dün kokoreç almis bugün onu yaparım

Benimde rimel almam lazım hem eskidi hem oğlan alıp alıp peluş ayisini boyuyo
Ben internetten sipariş verdikçe kargo bedava olsun diye 2 2 rimel ekliyordum hep bir süre sonra bir baktım büssürü rimel var hangisi yeni hangisi eski karıştı
Şimdi ben kar mı yapmış oldum

Günaydın
İyi hafta sonu kızlar,
kız sabah 5 de yanımıza geldi bir kalktı çişim var bir kalktı su. Derken yeniden uyumuşuz. Saat 11 e gelirken uyandık. Kahvaltı yaptık.Kahvaltıda mayalı bazlama yaptım.
Dün gün içinde markete gitmiştim. Sebze meyve aldım. Eşim de gelirken kuruyemiş almış. Bugün de köfteci yusuftan sucuk kıyma kavurma siparişi verdik. Bu hafta sonu evde kal yaramıyor bize :) Gerçi virüsten önce de kahvaltıydı yemekti dışarda yiyorduk. Şimdiki daha ekonomik sanki.
Bugün yürüyüş yapacağım yine. İki gün rahatça yürüyüş yaparım. Ee yani bazlamanın hakkını vermem lazım dimi. Yürüyüş şart :)))

Biz mama sandalyesine koyardik eski evde mutfakta yerken önüne koyardik yerdi bizde yerdik illaki merak ediyorlar ama canım şimdi sofrada yiyoruz daha çok oturuyor ama yavaş yavaş yine bende bı taraftan veriyorum
Bizim kahvaltıda yemekte sürekli kalkıyor. Gidiyor oyuncağını alıyor öyle hopluyor zıplıyor. Yediği neresine et tutsun. Ağzına ağzına tıkıştırıyorum. Kurtlu. İki dakika otursa yerinde kıpır kıpır.

Şimdi kahve içmeye oturdum iki makine yolluk yıkadım mutfağı elle sildim banyoyu sildim oranında yerini sildim esim kalktı kahve içiyoruz iştahı yok daha doğrusu akşam doğrusu kokoreç bekliyor erkek kardeşim çalışıyor bugünde uğrayacak yemeğe tatlı alirim ddi bişe yapmadım tatli

Kahve bence.
Günde 5-6 fincanı buluyor benim
Bir tek hamilelikte 1 fincan türk kahvesi icmistim günde.
Kuzu Türk mü nescafe mi filtre mi hangi kahveyi içiyorsun söyle bana

Ben sütlü, tarçınlı, kakaolu Türk kahvesi içiyorum kilo verdiriyormuş

Selam kızlar sabahtan beri hiç oturamadım üç gündür yatıyorum evi toparlama zamanı gelmişti
Çamaşır yıkadım serdim ev süpürdüm sildim banyoyu elden geçirdim
yemek olarak da ezogelin çorbası barbunya salata yaptım ay çok yoruldum bugünlük paydos çay ocakta demleniyor kendimi koltuğa atacağım artıkın

Mama sandalyesini bırakalı 2-3 ay oluyor kız
Cicek ekcez icine
Babasının yerine oturuyor bide gidip gidip

Slm bacımslar
Gelemeyrum
Sor ne is yaptın
Netten diizi izledim
Kız 2 saatten fazla uyyudu
Yasinimi okudum
Yemekleri hallettim beytiyi sardım
Masumlar apt.yarım kalan bölümü 13.bölüm
Sadakatsız 7.bölümü izledim
Kız uyandı bez degis corba icir
Biraz nar,bi tane mandalina yedirdim
Valla kahve suyu koydm ama cay demletceniz bana
Herkes demlemis
Afiyet olsunn
Yaban mersinli cookie getirmis anam dün
Bunu nerden buldun dedim
Baban almıs iste sen yersin böyle abuk sabuk seyleri diye getirdim diyo
Ay benim kızce de yaban mersini hic tatmadı daha(ay ne dertler var görün millette)
A101 de getirmiyoki
Cocuum tadsın
Metroya gidersem alayım cocım tatsın

Bende bak ayın kaçı oldu sadece
İnş bizim su borç biter lelli kafaya baya taktım eşim dün 900 daha verdi 13 gündür bir defa gittim markete 65 lira harcadım ekmek dısında günlük markete gitmiyorum şu borç bitsin diye buzluk çok iyi oluyor
Arabalar çok artmış Allah bizdede nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…