- 21 Ağustos 2015
- 32.125
- 97.508
- 798
- 38
Bereketli olsun cok iyi birikmisMerhaba arkadaşlar. Ben 5 ay önce bu mesajı atıp bi heves biriktirmeye başladım. Eşim de beni öyle görünce imrenip o da kendine bi kumbara yaptırdı. Bana bu sana bu bana diye habire para veriyorŞöyle ki benim kumbaradakiler sadece ev için birikiyor. Eşimse kendi birikimiyle önce dükkanın yıllık kirasını ödeyecek sonra kalanı ev birikimine ekleyecek. İkimizin birikimi şuan tahmini 65-70 gram oldu diye düşünüyorum. inşallah seneye daha iyi biriktiririz.
hafta ici cikamiyorun ya kizla esim evdeyken tayt bakicaktim yaEn yakın market diye biliyorm ama onlar acık mı ki
yaa ne guzel böyle seyler duymak okumak.Merhaba arkadaşlar. Ben 5 ay önce bu mesajı atıp bi heves biriktirmeye başladım. Eşim de beni öyle görünce imrenip o da kendine bi kumbara yaptırdı. Bana bu sana bu bana diye habire para veriyorŞöyle ki benim kumbaradakiler sadece ev için birikiyor. Eşimse kendi birikimiyle önce dükkanın yıllık kirasını ödeyecek sonra kalanı ev birikimine ekleyecek. İkimizin birikimi şuan tahmini 65-70 gram oldu diye düşünüyorum. inşallah seneye daha iyi biriktiririz.
Yok canım sadece gıda satan yerler açikKizlar hafta sonu sadece marketler mi acik? tedi falan da acikmidir? goren var mi ya
Biz mama sandalyesine koyardik eski evde mutfakta yerken önüne koyardik yerdi bizde yerdik illaki merak ediyorlar ama canım şimdi sofrada yiyoruz daha çok oturuyor ama yavaş yavaş yine bende bı taraftan veriyorumGünaydınlar
Kız 9 da kalktı gece uyumayınca
Kahvaltıya muz ,cennet hurması keci boynuzu özüyle ezip verdim valla kafam kaldırmadı.
1 mak.camasır
1 mak.bulasık yıkandı.
Mutfakta kasıkları koydm önüne o ara kahvalto ettim.
Süt verdim simdi uyursa annemler Yasin istedi abdest alıp onu okucam.
Bi tanıdık icin topluyolarmıs.
Aksama az mercimek var bide beyti yapcam yeter.
Zaten masallah kızla agzımıza mı yiyorz burnumuza mı belli değil
Adam bi yemekten 2 kasık alıp tmm kaldır batırdı ortalıgı diyo
Aksam kırmızı oda izlerken mantımızı yedik
Ben internetten sipariş verdikçe kargo bedava olsun diye 2 2 rimel ekliyordum hep bir süre sonra bir baktım büssürü rimel var hangisi yeni hangisi eski karıştıBenimde rimel almam lazım hem eskidi hem oğlan alıp alıp peluş ayisini boyuyo
Diyete mi başladın canımesimle kahvalti yaptim 1 dilim cavdar ekmegiyle.
Kahvemi icicim simdi.
Ayiptir soylemesi bebem uyuyorda.
Bizim kahvaltıda yemekte sürekli kalkıyor. Gidiyor oyuncağını alıyor öyle hopluyor zıplıyor. Yediği neresine et tutsun. Ağzına ağzına tıkıştırıyorum. Kurtlu. İki dakika otursa yerinde kıpır kıpır.Biz mama sandalyesine koyardik eski evde mutfakta yerken önüne koyardik yerdi bizde yerdik illaki merak ediyorlar ama canım şimdi sofrada yiyoruz daha çok oturuyor ama yavaş yavaş yine bende bı taraftan veriyorum
Ne güzel keşke ben de 49.9 olsamBen olmusum 49.9 kilo:/
Valla ac uyuyorm
Artık midem mi kücüldü ne yemiyorm bisey
Sabah omlet yedik avokadolu ALyayla.
Öglene kadr tutar beni.
Acil kilo atın üzerime
Kuzu Türk mü nescafe mi filtre mi hangi kahveyi içiyorsun söyle banaKahve bence.
Günde 5-6 fincanı buluyor benim
Bir tek hamilelikte 1 fincan türk kahvesi icmistim günde.
Mama sandalyesini bırakalı 2-3 ay oluyor kızBiz mama sandalyesine koyardik eski evde mutfakta yerken önüne koyardik yerdi bizde yerdik illaki merak ediyorlar ama canım şimdi sofrada yiyoruz daha çok oturuyor ama yavaş yavaş yine bende bı taraftan veriyorum
Bende bak ayın kaçı oldu sadeceBen market yapmadim bugun.
Allah ne verdiyse yicez artik.
buzluga yukleniyorum.
idare etme zamani.
Buzlukdan peynir, tereyag indirdim alt dolaba ee hafta sonu peynir eritmeler, kuymaklar yapilir.
altda ziyan olmasin diye fazla alip posetlere bolup buzluga kaldiriyorum hep.
kasar, tel peynir, lor, tereyag falan poset poset ayiriyorum
sucuk bile var dogramistim ust uste alindi bozulmasin diye.
Mutfakda bisi atilcak olsa elim hic gitmiyor uzuluyorum.
O sebeple hep az yapip fazla alinanda buzluga.
Yarin pizza yaparim az da bugunden yemek artti.
İhlamurla kurabiye yiyo erbaslar kizda uyumadi daha.
Esim uyutur artik uzandim biraz
İnş bizim su borç biter lelli kafaya baya taktım eşim dün 900 daha verdi 13 gündür bir defa gittim markete 65 lira harcadım ekmek dısında günlük markete gitmiyorum şu borç bitsin diye buzluk çok iyi oluyoryaa ne guzel böyle seyler duymak okumak.
Inanin isteyince oluyor.
Bende topigi actigim zamanlar bileziklerle baslamistim.
Bir de devasa kumbara iste.
simdi kenarda 60bin tl altinim var.
+20bin daha biriktirdik (aarabayi degisirken ekledik uzerine) (birikime baslarken 35bin tl falan bir arabamiz vardi suan ederi 150bin olan bi arabamiz var cok sukur)
yine +30bin de nakit vardi biriktirmistik
Onunlada yatirimlik bir araba daha aldik simdi onun borcu bitiyor bu ay nakiti geri biriktiricez.
Araba kendini odicek yani calisip.
Yani boyle boyle birikiyor
Sakın olmuyor demeyin, demesin kimse.
Allah yardim ediyor isteyince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?