Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben çocuk seviyorum ya keşke imkan olsa 3 4 tane yapabilsem benim bir ablam var yıllardır ayrıyız başka akrabamız da yok kalabalık aile hep hayalimdi benim cıvıl cıvıl çocuk sesleri evin içinde benim yaşayamadığım dostluğu kardeşliği yaşasınlar hiç yalnızlık çekmesinler diye hayal ettim hep ama ilk çocuğa bile cesaret edemedim senelerce hayat şartları

Benim eşim de öyleydi canım. Araba alacağım diye diye kafamın etini yemişti. Ben de evde ısrar ediyordum. Nasıl diller döktüm anlatamam. 1.5 yıl kirada oturduk.Artık umudumu kesmiştim bir gün dedi hadi gel ev bakalım. O gün baktık karar verdik. Aman dedim fırsat bu fırsat hemen ilk baktığımız evde karar verdim.vazgeçer diye korkumdan

Günaydın tekrarr
8 de kalktık
Kıza kahvaltı ettiriyorm,baktım koci nette robot süpürge bakıyo
Bakarken tabi e gırgır bu falan diye engin bilgilerini de aktarıyor
He gülüm ge gırgır dedim
Bakmaya basladıysa 2 seneye alırız biz.
Cünkü yengec burcu olmak bunu gerektirir
Yengec yürüyüsü hızında isliyor benimkinin karar mekanizmasj

Allah saglıklı ömürler versin ins
Valla gecen rüyamda krese yollamısım cock küfür ögrenmis
Kresi basıyorm

Günaydınlar;
7 de kalktık Oğlanla kahvaltı ettik
Mutfak toplanacak
Ortalık toplanacak
Dün gece yine meme diye tutturdu, gündüz vermiyorum da. Gece çok istiyor 4 kere meme diye kalktı birinde yine vermek zorunda kaldım
Bizim evde hergün cam bardak vs kırılıyor o yüzden hergün süpürge tutmak zorunda kalıyorum
Şu evi hergün süpürmek canımı alıyor robot alacağım bende

Cok özeniyorm meme diye gelen cocıuklara
Benimkine 1 yasa kadr zorla verdik
Nefret ediyordu emmekten dogdugunda bile.
icimde kaldı emzirmek doyamadım

Cok özeniyorm meme diye gelen cocıuklara
Benimkine 1 yasa kadr zorla verdik
Nefret ediyordu emmekten dogdugunda bile.
icimde kaldı emzirmek doyamadım
Bende ilk 6 ay çok zor emzirdim,ilk hafta doğduğunda hastanelik olduk hatta emmediği için mama içmediği için şekeri düştü, evde gezerek emzirdim zıplayarak emzirdim araba da gecenin bi yarısı meme emzirmeye gidiyorduk 6 aydan sonra da meme ye düştü hiç bırakmadı

Kahvalti fasli tamam.
Renkli attim mak.
Kiz geri uyucak gibi miziklaniyor.
Onu uyutunca yemek dusuncem pöfs.
kofte yapicam galiba hic yemekle ugrasmak istemiyorum.
Dun supurge aksama kalmisti bugun evde supurmem
Kız uyuyunca kahvemi alip berjere cokucem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…