- 21 Ağustos 2015
- 32.125
- 97.511
- 798
- 38
Benim annemde icer ama balkonda.evde sigara iciyorlar
dinlemiyorlar yani annem dinler babam dinlemez.Benim annemde icer ama balkonda.
Zaten normalde de evin icinde asla icmez.
Yani 1 gün geliyor cocuk icmeyiversin:/
istegelsin, getirde de bazi seyler asiri ucuk.88 tl migros sanal;1 kg un(evde hic yok bulunsun)2 paket bitter cik.1 kutu kremsanti,bulasık mak.parlatıcısı,elma sirkesi,temizlik sirkesi(11.90 tl)eldiven,türk kahvesi.
Valla Migros sanal yine iyi.
Banabi de 1lt süt 7,90:S
Yuh artık
Hemen kapadım sayfayı:)
GünaydınnGünaydın komsular
Tünaydın mi diyim Komsu valla ögleni ettikGünaydın komsular
Bende sepet yaptım getirde bazı şeyler pahalı geldi Çarşamba istiycem 1 kilo çay 75 üzeri 15 e geliyo doğadan toz çay azdi evde iyi olur moneyler var ay sonu sıfırlanır onları kullancam hem eksikler var88 tl migros sanal;1 kg un(evde hic yok bulunsun)2 paket bitter cik.1 kutu kremsanti,bulasık mak.parlatıcısı,elma sirkesi,temizlik sirkesi(11.90 tl)eldiven,türk kahvesi.
Valla Migros sanal yine iyi.
Banabi de 1lt süt 7,90:S
Yuh artık
Hemen kapadım sayfayı:)
Ayy ben de ondan korkuyorum görümcemin çocuklara öğretmişler bi de komik gibi çocuğu küfrettirip gülüyolar eğlence anlayışına bakAllah saglıklı ömürler versin ins
Valla gecen rüyamda krese yollamısım cock küfür ögrenmis
Kresi basıyorm
Allah kolaylık versin canımOruç başıma vurdu basım ağrım var az kaldı neyse markete çıkıp geldim şoktan 2 adet bakraclik süt 1 kutu süt 10 lu yumurta hazır çorba muz sut dilimi cips kucuk yogurt 35 oraya bime girdim 3 ekmek sabaha da kalsın bu ara eve yetismiyor kadife tatlısı bunu eşime aldım ilkkez deniycek ben beğenmiştim 7.5 oraya verdim eve gelip az dinlendim bezelye yemeği attım ocağa patatesli pilav bide salata yeter bugun simdi yoğurt mayaladim hiç kalmamış diye küçük aldım akşama bulaşık makinesi bitmişti topladım sabah elektrik tutmuştum ama gel gör evi oglusa top havuzu yaptım küçüklük kuvetine her yer topkendi dalimi kesiyorum resmen canı sıkıldı yapacak bişe yok
Öyle canım canı sikiliyor evde tek çocuk babası toplar olmadıAllah kolaylık versin canım
Top havuzu olayı eğlenceli de çok dağılıyor ben kaldırdım
ayy bende almayi dusunuyordum oysammmOruç başıma vurdu basım ağrım var az kaldı neyse markete çıkıp geldim şoktan 2 adet bakraclik süt 1 kutu süt 10 lu yumurta hazır çorba muz sut dilimi cips kucuk yogurt 35 oraya bime girdim 3 ekmek sabaha da kalsın bu ara eve yetismiyor kadife tatlısı bunu eşime aldım ilkkez deniycek ben beğenmiştim 7.5 oraya verdim eve gelip az dinlendim bezelye yemeği attım ocağa patatesli pilav bide salata yeter bugun simdi yoğurt mayaladim hiç kalmamış diye küçük aldım akşama bulaşık makinesi bitmişti topladım sabah elektrik tutmuştum ama gel gör evi oglusa top havuzu yaptım küçüklük kuvetine her yer topkendi dalimi kesiyorum resmen canı sıkıldı yapacak bişe yok
Allah akıl fikir versin.ayy esra erolu izleyin bayilcamm kadin
5 ayri adamdan 6 cocuk yapmis
Ablacim hic mi az kafami dinlim demedin
Fellik fellik koca aramis resmen ayol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?