Küçük Düşün Büyük Olsun!

Allah akıl fikir versin.
Ben hic izlemedim malum kanal bizde bozuk sevmiyorz
esimde eve gelince yine mi bu kanal acik diyo bi tur soyleniyo.
Ayy ben 2. yapmak icin 15 sene dusundum
Abla kac koca degismis hepsinden cocik yapmis.
Valla usenmemiste kiz.

Canım istegelsinin bazen kampanyaları oluyor ben onları takip ediyorum. Bir de belli tutarda 150-180 gibi tutarda alışveriş yapınca 30 tl indirimi olıyor o da hesaplıya geliyor. Tabi çok tutarlı alışveriş yaparsan avantajlı. Ben öyle yapıyorum. Bir de aklında bulunsun carrefourun saatlik indirimleri oluyor. Onları yakalamak da iyi oluyor.
getir in ürünler bana da pahalı geldi. Oysa çok yakın bizim camdan bakınca görüyoruz. Yeri var burada.
geçen carrefourdan 41 tl ye kıyma aldım gayette iyiydi. Acil lazım olunca sitedeki onur marketten aldım 62 tl İçime oturdu. Allahtan az almıştım. Yetecek kadar aldım.

Ev almak bence nasip işi biraz
Benim aklımda hiç ev almak yoktu eskiden bir akrabadan topraktan ev aldım adam battı. Param gitti.
Evlendim ayrıldım kirada oturuyorduk o evde oturamazdım eşyaları da ben ödemiştim bende kaldı eşyalar,kiraya çıkacağına kendine ev al dedi ailem mantıklı geldi kira vereceğime
Sağolsun güzel bir ev de buldular
Allahtan evin Sahibi evin değerinin altında satıyormuş tamamına kredi çektim bu sayede ev sahibi oldum çok şükür ama maaşımın çoğu gidiyor krediye olsun bir kaç seneye o kredi kira gibi olacak ilk yıllar zorluyor da.Rabbim herkese nasip etsin inşallah

Vişnenin soyumu tükenmiş bacım. Benim buzlukta duruyor. Sağolsun annem. Bahçede vişne ağacı dolu. Söylimde bu yıl gözü gibi baksın vişnelere :)) gel ben de var verimm sana

Vişnenin soyumu tükenmiş bacım. Benim buzlukta duruyor. Sağolsun annem. Bahçede vişne ağacı dolu. Söylimde bu yıl gözü gibi baksın vişnelere :)) gel ben de var verimm sana
ay sorma esimde bakti kalmamis
millet hep visne mi almis naapmis

Kim canım bahsettiğiniz kişi ben de takip edeyim

ayy esra erolu izleyin bayilcamm kadin
5 ayri adamdan 6 cocuk yapmis
Ablacim hic mi az kafami dinlim demedin
Fellik fellik koca aramis resmen ayol.
Böyleleri çocuk doğurmayı marifet sanıyor. Sonra o çocuklar ortalıkta büyüyor. Ya da işte yuvaya bırakıp bir aileye de verilsin demiyorlar. Çocuklar orada büyürken,kendileri yeni kocalarıyla ya da sevgilileriyle hayat sürüyorlar. Allah akıl versin ne diyim. Daha doğrusu Allahın işine karışılmaz da Allah böylelerine çocuk vermesin.

Bugün arkadaş geldi Elanın yanında durdu. Çocuklar oynarken ben de aidat su vs ödemesini yapmaya gittim. Yağmurda çocukla gitmek zor olurdu. Dönüşte markete uğradım. Kıza hellim peyniri ve bitter çikolata aldım bimden. Yarın belki truff yaparım.
sonra aşağıdaki onur markete uğradım. 5 kilo un kampanyalıydı. Un el sabunu yumurtalı erişte ve sebzeli makarna aldım. 43 tl tuttu.
Eve geldim. Arkadaşla bir kahve içtiyorduk. Ela ayakta ayaklarını dolamaya çalışırken anlık güm diye düştü tv sehbasına alnını çarptı, Eşim gelince tv ünitesinin çekmece kulplarını yeniden koruma altına aldı arkadaş gitti. yemek hazırladım. Erişteyi yaptım çorba vardı. Et kavurdum. Benim koci yedi :)) sabahtan söyledim.
Arkadaş gidince Elaya kardan adamını yaptım. meyve süslemesi yaptık. Bir de sert yumuşak oyunu oynadık. Bugünlük bu kadar yaptırabildim.

Eklentiler

• 40F36FDA-24C0-4A14-8DE1-B65073ABB721.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 87
  • C80E695B-EE71-45AB-ACA0-FDD3E5C04DA7.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 83
Gecmis olsun kuzuya.
Ama bunlar cok tatlis ki

Pertim cikti.
Kiz gunduz uyumadi 2 defa uyuttum uyandi hemen.
Dustu uykuya nihayet.
Ayy bi enerji bi enerji yedirene kadar bogrumu tepti
Yerinde duramiyo esim surekli yaramaz olsun falan diyordu dua saatine mi geldi nedir
O yaramaz cocuk seviyo oglan da aksine cok usluydu.
Ama kiz kok sokturecek gibi.

3 kilodan yogurt mayaladim
1kg sutlac yaptim.
Findiklar vardi esim kirmisti onlari kavurup rondolim dedim
Kardesim ugradi kavurduklarimi yediler o benimkiler falan.
Rondoya kalmadi.
neyse artik hafta sonu kirar yine.
Keklere tatlilara iyi oluyor kavurup rondolayinca daha guzel oluyor.

mutfakdan cikamadim yine yeminle.
İhlamur attim ocaga sonra mozaik pasta yaptim buzluga attim aksamlari cikaririm elimin altinda olsun.

Meyvede koymayi unuttum esim yine alir yerde oglan hazir soyulmus bekliyo.
Vallahi bu genclik nereye gidiyor bilmiyorum
Herseye useniyor sanki dersin tas tasiyolar aksama kadar.

İyigeceler
İnsanlık icin kücük bizim icin büyük bi adım attık.
Alya sallamadan uyudu bu gece as bayrakları as as
Ama yatagı 72 tur dolandı
2-3 kez evi dolandık.
Aglamadı cünkü alıskın aslında
Bazı geceler 2-3 saat sallıyorm uyumuyor,yat yanıma tmm diyorm yorgunlıktan bayılıyor
2 saat döndü ama sonunda uyudu sükür
Görümcem wpdan yazdı özledim müsait olunca görntlü konusalım kızla diye
Tmm dedim aramadım valla
Hic görüntülü konuscak halim yok
Kvdemin haftasında da koci zırt pırt görüntülü arıyo
Ya isyeri burası aramayın acil bisey yoksa görüntülü diyorm
Alya istedi anne dedi diyolr
Annem de hic demiyo
Ne meraklılar görüntlü konusmaya yarabbim
Ben de hic sevmem

Çok güzel yspmisdin canım benim böyle seyler gelmiyor aklıma şuan özendim

Gecmis olsunn cnm
Ela kac yasında simdi?
Ay ben amazondan dikkat seti almıstm bugun geldi.
2 yas ama sanki agır gibi
Yani 2 yasında zayıf kalın ayrımını yapabiliyor mu bebbeler
Eslestirmeler var büyük köpek yavrusu hangisi fln diye.
Ay hic hatırlamıyorm kardesimin kızdan.
Sanki yapamazlar daha gibi geliyor

Geçmiş olsun bu arada canım benimkide koltuk tepelerrinde bu ara petege bacağını çarptı morarmış nazlaniyo gösterip öp geçsin diyor

Maşallah diyelim nazar falan degmesin alyosa inşallah bu süre kısalır

Çocuğu oyalayamayinca görüntülü arama veya sesli arama kvlerjn ortak özelliği anne diyebilir çocuk
Biz her baba dediğinde aramiyoruz
Her anne dediğinde de çok zor degilse aramamak lazım ama canları sikiliodur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…