esimde eve gelince yine mi bu kanal acik diyoAllah akıl fikir versin.
Ben hic izlemedim malum kanal bizde bozuk sevmiyorz
Kuzu bende baktım anam ne cesaret ondan ayrı ondan ayrı halada konuşuyor arsizlik vallaayy esra erolu izleyin bayilcamm kadin
5 ayri adamdan 6 cocuk yapmis
Ablacim hic mi az kafami dinlim demedin
Fellik fellik koca aramis resmen ayol.
Bizim de dün gece kesilmiş. Sabah 11 de geldi. Soğumuyor şükür. Isınma ve su sıcak oluyor.yarin elektrik kesintisi olcakmis hemde 9 - 18
ee ev sogucak
Anneme gitmek istemiyorum, kimseyede guvenip gidemem arkadaslara falan napcam bilmiyorum.
Canım istegelsinin bazen kampanyaları oluyor ben onları takip ediyorum. Bir de belli tutarda 150-180 gibi tutarda alışveriş yapınca 30 tl indirimi olıyor o da hesaplıya geliyor. Tabi çok tutarlı alışveriş yaparsan avantajlı. Ben öyle yapıyorum. Bir de aklında bulunsun carrefourun saatlik indirimleri oluyor. Onları yakalamak da iyi oluyor.istegelsin, getirde de bazi seyler asiri ucuk.
Hayretle bakiyorum.
Buraya tasindim tasinali zula da yapamiyorum ama sukur bereketleniyo ya.
Azalinca aliyoruz az az napalim.
Mesela pirinc, mercimek aldigimda fazla fazla alirdim epey almazdim simdi 1kg 1 kg aliyorum ciktikca yedekli gidiyoruz bakalim.
Esimden istesem pahalisini aliyo hic indirim falan bakmiyo market zaten gezmez.
Ben ciktikca aldim yine
Ev almak bence nasip işi birazİyi akşamlar kızlar
Benim izin bitti yarın işbaşı
Eşimle yine hesap kitap dünyalarında kaybolduk ev fiyatları uçtu gitti kredi çekeyim desen ayda 5 6 bin kredi ödeyip nasıl ev alcaz ikimiz de özel sektörde çalışıyoruz az buz değil ödenecek miktar
Ev almasan o değil ikimizin tarafta da yok var ama yok
Gönlüm doğumdan sonra çalışmayıp evde olmaktan yana ama kaynanam çocuğa bakarsa çalışmak bizim için daha iyi olcak.
Eşime peşin peşin söyledim 2. Çocuktan önce ev almamız lazım 2. Olursa inşallah olur ben çalışmayı düşünmüyorum kafamda deli sorular
Borçsuz bişey alınmıyor borc ödemekten içim şişti araba al borcunu bitir sat yenisini al yeni kredi çek kısır döngü
Benim için her zaman öncelik ev almak birşeyi çok istersen olmaz diyorlar ondan mı olmuyor anlamadım
Vişnenin soyumu tükenmiş bacım. Benim buzlukta duruyor. Sağolsun annem. Bahçede vişne ağacı dolu. Söylimde bu yıl gözü gibi baksın vişnelere :)) gel ben de var verimm sanaResmen kaymakliyi kinamakdan carpildim
yemegimi hala yapamadim
disari cikmam icap etti 2 kosu bim yaptim.
Kizi guya uyutmustum cikmadan arkamdan uyanmis.
@kardespayi 'nin buzlugunda olan benim olmayan seyden de aldim acaba nedir nedirbamya
Pisirdim hemen
Yeseler iste mis gibi yemek ama yok.
sukukoftenin kofteleri hazir bi pisirilcek kiz yakamdan duserse pisircem.
Evi supurdum yine dayanamadim, mutfagi falan sildim yine elimle.
kaymaklinin esinin yaptigi browniden yapmak istiyorum ( elin kocalarinin tariflerini deniyoruz ise bak) ama visnemde yok.
Bu sene resmen cokus yakisiyorum.
Visnede entel bisi galiba bim a101 hakmar hicbiri de yok.
Esime aldirtcam visneli yapcam.
olcuyu yariya indircem ben kucuk borcamda yapicam.
ay sorma esimde bakti kalmamisVişnenin soyumu tükenmiş bacım. Benim buzlukta duruyor. Sağolsun annem. Bahçede vişne ağacı dolu. Söylimde bu yıl gözü gibi baksın vişnelere :)) gel ben de var verimm sana
Kim canım bahsettiğiniz kişi ben de takip edeyimhahhha hay sen cok yasa.
Yersenyemedi kimse
Nasil yemez ya cocuklar dogalari geregi zaten herseyi bi tatma, agzina atma reflexleri var.
cocugun catal elinde napiyo oynuyomu
cokgozol yedir yedir yemiyo de.
Cunku yiyo dese tepki alcak biliyo.
Hayir o resmo atma ozaman milleti slk yerine koyuyo.
Böyleleri çocuk doğurmayı marifet sanıyor. Sonra o çocuklar ortalıkta büyüyor. Ya da işte yuvaya bırakıp bir aileye de verilsin demiyorlar. Çocuklar orada büyürken,kendileri yeni kocalarıyla ya da sevgilileriyle hayat sürüyorlar. Allah akıl versin ne diyim. Daha doğrusu Allahın işine karışılmaz da Allah böylelerine çocuk vermesin.ayy esra erolu izleyin bayilcamm kadin
kaymakli sambali hesabi canimKim canım bahsettiğiniz kişi ben de takip edeyim
Gecmis olsun kuzuya.Bugün arkadaş geldi Elanın yanında durdu. Çocuklar oynarken ben de aidat su vs ödemesini yapmaya gittim. Yağmurda çocukla gitmek zor olurdu. Dönüşte markete uğradım. Kıza hellim peyniri ve bitter çikolata aldım bimden. Yarın belki truff yaparım.
sonra aşağıdaki onur markete uğradım. 5 kilo un kampanyalıydı. Un el sabunu yumurtalı erişte ve sebzeli makarna aldım. 43 tl tuttu.
Eve geldim. Arkadaşla bir kahve içtiyorduk. Ela ayakta ayaklarını dolamaya çalışırken anlık güm diye düştü tv sehbasına alnını çarptı, Eşim gelince tv ünitesinin çekmece kulplarını yeniden koruma altına aldıarkadaş gitti. yemek hazırladım. Erişteyi yaptım çorba vardı. Et kavurdum. Benim koci yedi :)) sabahtan söyledim.
Arkadaş gidince Elaya kardan adamını yaptım. meyve süslemesi yaptık. Bir de sert yumuşak oyunu oynadık. Bugünlük bu kadar yaptırabildim.
Birini çok beğenmisse demek tekrarını yapmışayy esra erolu izleyin bayilcamm kadin
Çok güzel yspmisdin canım benim böyle seyler gelmiyor aklıma şuan özendimBugün arkadaş geldi Elanın yanında durdu. Çocuklar oynarken ben de aidat su vs ödemesini yapmaya gittim. Yağmurda çocukla gitmek zor olurdu. Dönüşte markete uğradım. Kıza hellim peyniri ve bitter çikolata aldım bimden. Yarın belki truff yaparım.
sonra aşağıdaki onur markete uğradım. 5 kilo un kampanyalıydı. Un el sabunu yumurtalı erişte ve sebzeli makarna aldım. 43 tl tuttu.
Eve geldim. Arkadaşla bir kahve içtiyorduk. Ela ayakta ayaklarını dolamaya çalışırken anlık güm diye düştü tv sehbasına alnını çarptı, Eşim gelince tv ünitesinin çekmece kulplarını yeniden koruma altına aldıarkadaş gitti. yemek hazırladım. Erişteyi yaptım çorba vardı. Et kavurdum. Benim koci yedi :)) sabahtan söyledim.
Arkadaş gidince Elaya kardan adamını yaptım. meyve süslemesi yaptık. Bir de sert yumuşak oyunu oynadık. Bugünlük bu kadar yaptırabildim.
Gecmis olsunn cnmBugün arkadaş geldi Elanın yanında durdu. Çocuklar oynarken ben de aidat su vs ödemesini yapmaya gittim. Yağmurda çocukla gitmek zor olurdu. Dönüşte markete uğradım. Kıza hellim peyniri ve bitter çikolata aldım bimden. Yarın belki truff yaparım.
Geçmiş olsun bu arada canım benimkide koltuk tepelerrinde bu ara petege bacağını çarptı morarmış nazlaniyo gösteripBugün arkadaş geldi Elanın yanında durdu. Çocuklar oynarken ben de aidat su vs ödemesini yapmaya gittim. Yağmurda çocukla gitmek zor olurdu. Dönüşte markete uğradım. Kıza hellim peyniri ve bitter çikolata aldım bimden. Yarın belki truff yaparım.
Maşallah diyelim nazar falan degmesin alyosa inşallah bu süre kısalırİyigeceler
İnsanlık icin kücük bizim icin büyük bi adım attık.
Alya sallamadan uyudu bu gece as bayrakları as as
Ama yatagı 72 tur dolandı
2-3 kez evi dolandık.
Aglamadı cünkü alıskın aslında
Bazı geceler 2-3 saat sallıyorm uyumuyor,yat yanıma tmm diyorm yorgunlıktan bayılıyor
2 saat döndü ama sonunda uyudu sükür
Görümcem wpdan yazdı özledim müsait olunca görntlü konusalım kızla diye
Tmm dedim aramadım valla
Hic görüntülü konuscak halim yok
Kvdemin haftasında da koci zırt pırt görüntülü arıyo
Ya isyeri burası aramayın acil bisey yoksa görüntülü diyorm
Alya istedi anne dedi diyolr
Annem de hic demiyo
Ne meraklılar görüntlü konusmaya yarabbim
Ben de hic sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?