Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çok güzel yspmisdin canım benim böyle seyler gelmiyor aklıma şuan özendim
Sen de yap canım çok hoşuna gider. Onu da işte ufak defek şeylere katıyorum. Yapabildiği kadar. Yırtma yapıştırma da geçen yıl yaptırmıştım o da çok hoşuna gitmişti. Onu kendi yapabiliyordu. Bayılıyor böyle şeylere. İng da yaş grubuna göre çok etkinlik sayfası var onları takipteyim

Ben de hiç sevmem, bı de insan bı çirkin cikiyo yamuk yumuk

Sağol canım 3 yaşında. Kalın ince ayrımını yapıyordu 2-2.5 yaşında. Renk oyunları da çok oynatmıştım. Büyük küçük de 2.5 yaşında falan öğrenmeye başladı.Kendi öyle evde kendi haline büyük küçük diye söyleyip ayırmaya başlamıştı. Sen yine yaptır Şimdi yapamasa da zamanla aklında kalıyor.

Görüntülü aramayı ben de sevmiyorum. Bir de kız saklanıyor. Ya da iyice sımarıyor. Benim eşim de çok arar kızım şunumu arayalım bunumu diye. Çocuğu oyalama şekli Allahtan bugün geldiğinde ben mutfak toplarken oynattı şükür.
bazen ben mutfaktayken beni de arar kızla birlikte açmıyorum
Ne gerek var.

Dolaba perde yükledim pahalıya da koymadım 2 senedir kullanmadığım bir perde yedegimde var çıksın ddim biri var teklif attı kabul ettim haber yok ben beğeni olanlara attım bir teklif kabul etmiş almadı beni buluyor tuhaflar almiycaksan biri var habire biseler soruyor ölçü fln yazdığım halde

Günaydınlarrr
Kız 8 de kalktı yarım yumurta biraz peynir flan yedi
Bu aralar istahsız
Disler sanırım.
Dün uyutma cabalarım sonucu ben ac,kızda corbasız kaldı
Yemek yiyemeden uyumusum.
Kızında bugun icin az tarhanası vardı,üzerine az su cektim yolladım valla
Ana gibi ana
Bugun yapcam gider gitmez.
Kvdem yediriyor gerci yemek ama corbasını yolluyorm muhakkak.
Aksama 2 dilim somonumuz var onu yaparım yeriz.
Su söylenecek eve.
Bugun baska harcama olmaz sanırım
Kvdem siyez unlu ekmek yapmıs yollamıs.
Alyayla yerizz biz onu:)

Benimde elti kizlaei yapiyo onu en az yarim saat pöfs.
Kim ne konusuyo karisiyo ben kizi oyalamakdan dahil de olamiyorum öyle bos bos isler.

Küçük çocuk olunca zor bbaby iyisin yine hem iş dün abimden bi eski tel kullanıyodumya instagram açık kalmış orda bildirimler hep gidiyormuş kızı azından kaçır Dı hiç bizim gelin değmiyo bugün hemen şifre değiştirdim nasıl unuttum ben onu kız diyo hala bildirimlerin geliyor diye

Bence her cocugun algisi ayni diil.
Yurume, konusma, anladigini anlatma vs.
Bazisi konusamiyor ama gorsel cok da guzel anlatiyor.
Ya da anliyor uyguluyor ama anlatamiyor.
Bende oglanda animsayamadim ama anaokuluna gitmeden daha ing. falan sayilari harfleri ezberlemisti.
Bizde extra caba hic sarf etmemistik

Bu konuda babytv benim oglumda cok ise yaramisti.
Suan bilmiyorum egitici seyler var mi bakmadim.
Ama oglanin zamaninda renkler, ing. sayilar, normal rakamlar, harfler falan hem gorsel hem de telafuzlu gosteriyorlardi.
Oglumun cok ilgisini cekiyordu.

Kızıma çok etkinlik yaptırdım, oğlum etkinlik sırasında iki dakika oturmak zor geldiği için yapmıyor çok seviyorum o tarz şeyleri ama kurtlu olduğundan kısmet olmadı
Bende oglanda bilincsizdim.
Öyle etkinlik falan pek yapmadik.
Akli erdigi zamanlar patates baskisi, ip baskisi, boyama, biyama kitaplari, ya da eslestirme falan yapardik.
Ama kizda temkinliyim yas guruplarina gore takip etmek istiyorum.

elektrik kesilcekti acidilar mi neettilerse kesilmedi.
Disari cikicam.
aktardan alacaklarim var bi de son bi markete visne bakicam
kisin hic visne aricam aklima gelmezdi taktim o browniye ya yapicam.
Ama visneli yapicam.
Esim diyo bogurtlen var frambuaz var evde cilek var ı ııhh dedin olmaz.
visneli olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…