Yakın olsak inanki kapında bittiydim Bayada yapmıştımbizim topigin kizlarina bak beeeğ hey masallahhhh nazar degmesin .
Topik gibi topik evellallah
Beni pas gecin topige kural ihlaliyim resmen
Ama tasinma olcak, bebe var diye elim gitmedi
Yaza yardiririz insallah yine.
Sagol canin vermis kadar oldun.
Saglikla yiyin afiyetle
Gecen bende vakkodan portakal dilimi çikolatalı anam 60 yazıyo yuh dedim75 tl mis su set
75 tlye kac kavanoız recel cıkarırım ben piii
Yine birgün züğürtün cenesi yoruluyrdu
Portakallar kisiye özel yetistirildiyse demekGecen bende vakkodan portakal dilimi çikolatalı anam 60 yazıyo yuh dedim
Ben bı kızı takip ediyorm igda
ay reçelini bilmem baybii ama sevgiliyken eşim vakkodan seni seviyorum harfli çikolata ,bir havlu ve yanında papatyalar ile sarılı sabun almıştı. yeni yıl hediyesi içindi sanırım75 tl mis su set
75 tlye kac kavanoız recel cıkarırım ben piii
Yine birgün züğürtün cenesi yoruluyrdu
Benimki de kalpli terlik almıstı twigyay reçelini bilmem baybii ama sevgiliyken eşim vakkodan seni seviyorum harfli çikolata ,bir havlu ve yanında papatyalar ile sarılı sabun almıştı. yeni yıl hediyesi içindi sanırım
sevgili günelri ne güzelmiş yahuu :):)Benimki de kalpli terlik almıstı twigy
kuruyunca koku fln kalmiyo canimYakın olsak inanki kapında bittiydim Bayada yapmıştım
Gecen sene az almışım busene maşallah boldu vvişne benimde Vişne reçel bitti az yapsam aklımdayken Seviyo çocuklar
Karanfil bende yapıyım benim bi taraf açıldı saçımın sıkıntıdan hepsi bunlar kokusunun olmaması güzelmiş deneyim hemen Saol lellim
Aynen valla.sevgili günelri ne güzelmiş yahuu :):)
kacaklar listesine yazdim adini zalımmmselam can kızlar
işleri yeni toparladım
bu iki hafta işyerindeyim
tekim tadını çıkarıyorum
akşam da 16:30 da çıkıyorum
eski sayflara bakacağım henüz tam okuyamadım
Nebilim bacım altınlanyarısıyoPortakallar kisiye özel yetistirildiyse demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?