- 21 Ağustos 2015
- 32.129
- 97.512
- 798
- 38
8 ay var tabi daha o sete baslamaya 8 ayda cok sey değisir diye düsünüyorm.Bence her cocugun algisi ayni diil.
Yurume, konusma, anladigini anlatma vs.
Bazisi konusamiyor ama gorsel cok da guzel anlatiyor.
Ya da anliyor uyguluyor ama anlatamiyor.
Bende oglanda animsayamadim ama anaokuluna gitmeden daha ing. falan sayilari harfleri ezberlemisti.
Bizde extra caba hic sarf etmemistik
Bu konuda babytv benim oglumda cok ise yaramisti.
Suan bilmiyorum egitici seyler var mi bakmadim.
Ama oglanin zamaninda renkler, ing. sayilar, normal rakamlar, harfler falan hem gorsel hem de telafuzlu gosteriyorlardi.
Oglumun cok ilgisini cekiyordu.
Bende vaar 13 kilo aldım akmıycak olsa verirdim kargoyaelektrik kesilcekti acidilar mi neettilerse kesilmedi.
Disari cikicam.
aktardan alacaklarim var bi de son bi markete visne bakicam
kisin hic visne aricam aklima gelmezdi taktim o browniye ya yapicam.
Ama visneli yapicam.
Esim diyo bogurtlen var frambuaz var evde cilek var ı ııhh dedin olmaz.
visneli olcak.
Evet seviyor sükür suan.babyloading87 canım biraz yapar biraz da sen yaparken öğrenir, kitapları da seviyoken hazır başla bence
Acılmz diye düsünüyorm atıyr cünkü sifre değisikliğinde.Size bişey sorcam simdi karsı Abimgil in telde açılmıştı instagram şifre değiştirdim artık açamazmoı
Oturup milletin ig da mı geziyormus?Küçük çocuk olunca zor bbaby iyisin yine hem iş dün abimden bi eski tel kullanıyodumya instagram açık kalmış orda bildirimler hep gidiyormuş kızı azından kaçır Dı hiç bizim gelin değmiyo bugün hemen şifre değiştirdim nasıl unuttum ben onu kız diyo hala bildirimlerin geliyor diye
Seviyorsa İlerde kendi söyler hadi anne yapalım bunu yapalım şunu yapalım. Gördüğü her şeyi yapmak ister.Evet seviyor sükür suan.
Ay dün boyama yapmıslar ,oturmus benimki boyama yapıyor ya gözyasım pıtt
Saol cnmcitl acamazlar canim eminim .sayfayi yenilediklerinde sifre istiyor
yedirenk79 canim asiyi sormussun biz olucaz muhtemelen esim ilk asilananlardan olur .bana da sira gelir gelmez olurum
yapariz kiz biz onuDominos sarımsaklı ekmeğin hastasıyım.
Söyleymis.
Bazlama giibi yapıp araya peynir koyup kapatıyorlarmıs.
Üzerine sarımsak sosu.
Deneycem
bizim gozlme iste.
Karanfil suyu nasıl yapıyorsun bacım anlat benim saçlar çok cansızBuldum visnemi 20tl baydim amabuldum. Yazin karinca olmayisimin cezasi olsun bana.
Buranin bi marketimsi zuccaciyesi vardedim burdada yoksa baska yerde yoktur.
Iceri giriyosun meyve sebze deterjan elektronik esya tencere makyaj malz. falan alip pogaca simit tatli pasta falanda aliyosun hatta corap ic camasiri etek falanda giyinip cikiyosun
Carrefourun yandan yemisi
replikasi.
Eve az uzak diye es gecmistim bi kosu gittim geldim.
Sac boyasida aldim 24.90 da ona gitti.
Aktardan isirgan ve lavanta aldim. 20tl buraya.
Esim bana nolur evde kal cikma dicek yakinda.
Bebi sikayet falan etmez ins. covit diye
hemen adam nicin kullanicaksiniz dedi.
Dedim sac icin (dogum sonrasi dokulmeyi hala toparlayamadim malesef oluk oluk dokuluyo) dogru uygulama dedi.
Aktarsin diye herseyi sen bilmiyosun herıldın yani bakisi attim.
Corekotu yagida kullanin tavsiye ederim dedi.
Aslinda icmek icin almak istiyorumda bi fiyatlara bakmam lazim.
Ben bu otlari +karanfil suyu daha once sac dokulmemi durdurup sacimi gurlestirdim bunlarla.
Ama duzenli kullanmak gerekiyor.
Simdi dogum sebebiyle dokuluyo yoksa baya toparlamistim.
Tekrar baslicam.
Bugun bir brownie patlatirim artik tey tey tey.
Dunden sulukofte var, makarna var bi corba tamamdir.
Salonla mutfagi supurcem sadece.
Dun findigi eyyllee dumduuk tabaga direk koyup yedilerdedim dis kabuklarini bi eliyim yok boyle elleriyle soyunca guzel oluyomus
leen ben sizin elinize diye diye supururum.
Salon hep findik kabugu ucus ucus
bizim topigin kizlarina bak beeeğ hey masallahhhh nazar degmesin .Bende vaar 13 kilo aldım akmıycak olsa verirdim kargoya
karanfili temiz suya koyuyorum cezveyeKaranfil suyu nasıl yapıyorsun bacım anlat benim saçlar çok cansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?