- 21 Ağustos 2015
- 32.129
- 97.515
- 798
- 38
Böyle ölmeyiz füze at!
Bu nedir arkadaş, bu saatte yapıp yersek kilo almayız fikri çık aklimdan
Valla ben bende muhasebedeyken bazen para üzeri verirsem yaziyordum alıyordum hemen valla patronlardan zengin değilizDün müsteriye para üstü verdim 20 tl.
Rakamı da söyledim.
20 tlm gitti hic sen verdin mi diyen olmadı.
Bak simdi su söylenecek 15 de ona verdim.
İns verirler onu bari.
Valla para üstü dönmüyorm artk.
Gitsin bozdurup gelsinler.
lelli bu ne ay bayilcam simdi gobegimle
Canım ellerine sağlık çok güzel olmuş tadı da enfestir. Afiyet şifa olsun. Tarifini atarsan bende denemek isterim. Okuyorum ama yazamadım mazaretimde yok ama sizleri takipteyim. Hepiniz iyisinizdir inşallah, ben corona olmadan psikolojik olarak etkiledim. Zaten çok konuşkan biri değildim evde kimse birşey sormazsa konuşmuyorum canım sıkkın mı onu da bilmiyorum. Kısacası şu korona bir bitse ruhum rahatlıcak. Sizleride sıkmak istemiyorum. Ama teşekkür ederim etiket yapmışsın. İyi ki varsınız iyi ki sizleri tanımışım kızlar.
Tarif isteriz kuzu vişnem var bu arada
ahann daaa yazıldım listenin en başınaaa:)
Abla yaz ya askolsun ne rahatsızıCanım ellerine sağlık çok güzel olmuş tadı da enfestir. Afiyet şifa olsun. Tarifini atarsan bende denemek isterim. Okuyorum ama yazamadım mazaretimde yok ama sizleri takipteyim. Hepiniz iyisinizdir inşallah, ben corona olmadan psikolojik olarak etkiledim. Zaten çok konuşkan biri değildim evde kimse birşey sormazsa konuşmuyorum canım sıkkın mı onu da bilmiyorum. Kısacası şu korona bir bitse ruhum rahatlıcak. Sizleride sıkmak istemiyorum. Ama teşekkür ederim etiket yapmışsın. İyi ki varsınız iyi ki sizleri tanımışım kızlar.
Yaa ilk defa denedim ama yok böyle bisi ben ettim siz etmeyin anacımlelli bu ne ay bayilcam simdi gobegimle
Fosforlu kalemle hemıdeahann daaa yazıldım listenin en başınaaa:)
Yaaa ne sıkılması seviyoruz biz senıCanım ellerine sağlık çok güzel olmuş tadı da enfestir. Afiyet şifa olsun. Tarifini atarsan bende denemek isterim. Okuyorum ama yazamadım mazaretimde yok ama sizleri takipteyim. Hepiniz iyisinizdir inşallah, ben corona olmadan psikolojik olarak etkiledim. Zaten çok konuşkan biri değildim evde kimse birşey sormazsa konuşmuyorum canım sıkkın mı onu da bilmiyorum. Kısacası şu korona bir bitse ruhum rahatlıcak. Sizleride sıkmak istemiyorum. Ama teşekkür ederim etiket yapmışsın. İyi ki varsınız iyi ki sizleri tanımışım kızlar.
Herkesınde vişnesı varmısTarif isteriz kuzu vişnem var bu arada
Saol kuzu deniycem malzeme eksiğim varKızlar ölçüyü ben belirledim ortaboy borcama yaptım siz azaltın arttırın ama yapın yaptırın ciddı enfes oldu.
oğlan Bi daha istedi
BROWNIE
2 Yumurta
1 çay bardağı seker
4 çorba kaşığı tereyag
100gr bitter (bımdekındem 1.5 paket kullandım)
1 fiske tuz
2 çorba kaşığı kakao
Yarım su bardağı un
1 vanılya
Fındık, vısne
Yumurta ve şekeri 5dk mikserle cirpiyoruz.
Bir tavada terayagi eritip altını kapatıyoruz içine hemen bitter çikolatayı atıp eritiyoruz.
Yumurta ve şekeri cirparken bu karşımıza ilave edip çırpmaya devam ediyoruz.
Karışım iyice Karışınca mikserle işimiz bitiyor.
Un, vanilya, kakao, tuzu ekleyip spatulayla daireler şeklinde yedide yedide karıştırıyoruz yavaş yavas.
Akışkan bir kek oluyor.
Yağlı kağıt serilmis borcama döküp üzerine ne istiyorsak ekliyoruz.
BEN VİŞNE VE FINDIK KOYDUM.
Hamurun içine Extra çikolata, beyaz çikolata falanda eklenebilir ben eklemedim.
Sıcak fırında 180° 25dk pisiriyoruz (üstü kabuk bağlayıp parlak çatlamış görüntü olunca alıyoruz.
Kontrol edin.
FAZLA KALIRSA KURUYORMUS.
Benimkinin dışı kıtır içi yumuşaktı
Durdukça daha güzel oluyormuş bizde kalmaz dursun
Sikintiliysa iade talep etDolap bakiyesini çekmedim bugün bakınirken hırkalar gördüm lazımdı aldım bı tane indirimli geldi güzelde iki insallah güzel gelir
Vişneli yapcam diye günlerdir vişne arıyorum ya o ekşisi tadı ben pastalar falan çok yakistiriyorumSelam kızlar
Oğlanı uyutup işlere başlayacağım
Pizza canım çektiyapayım
Bende browni yapayım diyorum, sizden okuyunca canım çektiama vişnesiz,bizim eve hiç vişne alınmaz reçeli yapılmaz
Ne zor uyutuyorum ben bebemi
Bütün kremlerimi eline veriyorum uyutmak için kucağında onlarla uyuyor
Gece yine meme diye tutturdu bu gidişle hiç unutmayacak
Aç aç diyor
Canımsın Zeynom, benimde bir ayarım yok ki birgün bir yazıyorum, aman Allahım akıllara zarar sonra da yazamıyorum. Ama sen de performasyon hep yüksek nasıl özeniyorum sana, nasıl güzel anlatıyorsun olanları inan bana o anların hepsini yaşatıyorsun. Hep yaz canımcım.Abla yaz ya askolsun ne rahatsızı
Valla rahatsız olsalar ilk bas beni atarlar
Vakko recelden girip,kk borcundan cıkıyorm
Okuyanlar kör oldu
Canımsım Lellim. Sağol yazıcam. Tarifi denicem tatlıya fazlaca zaafım var ama önce vişne almam lazım. Metrodan bulabilirim İzmire gittiğimizde ancak alabilirim. Ben çok küçük bir ilçede olduğum için vişne zor bulurum. Sizlere afiyet şifa olsun.Yaaa ne sıkılması seviyoruz biz senıtarifi yazıyorum hemen
Herkesınde vişnesı varmıskıskandım 20tl oturdu be
Ben de oy birliğiyle atilcamAbla yaz ya askolsun ne rahatsızı
Valla rahatsız olsalar ilk bas beni atarlar
Vakko recelden girip,kk borcundan cıkıyorm
Okuyanlar kör oldu
Öyleleri uzak dursun, çok güzel bir atmosfer var burda. Yemek paylaşımlarını ben faydalı buluyorum, okuyana fikir olur ben faydalanıyorum. Sizlere bir itirafta bulunayım ben dolap uygulamasını bilmiyordum sizin sayenizde öğrendim. Herkesin farklı bilgisi var onu burda paylaşıyoruz, bazen bize hata gibi gelen olayları buraya yazdığımda farklı düşünceler ile bana ya da sizlerden birinden dönüş olunca neden ben böyle düşünemedim diye biliyorum. Gerçekten evimizde zaten müsrif insanlar değiliz ama sonuçta hepimizin geliri farklı ve idare etmeye çalışıyoruz. Bana göre hepiniz mükemmel bir anne-mükemmel bir eş-anne-babanıza da hayırlı evlatsınız. Daha ne olsun.Ben de oy birliğiyle atilcam
yemek topigine doğru kayıyor bu topik
Niye goygoy YAPIYORSUNUZ!
Niçin birikim konuşmuyorsunuz diyen birileri çıkar
Biz böyle seviyoz cicemm ceryan yapıyo kapa hele kapıyı dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?