- 21 Ağustos 2015
- 32.131
- 97.515
- 798
- 38
Yalnız degeeelsinhelva yapcak beceriklilik olmayinca malzemeler duruyorrencide olmak istemem ama bizim evde hamur isi yapilamiyor cunku beceriksizlik ben
Sorma görse ne kadar olduğunu bilse ona guvencek harciycak ben nasıl biriktiriyorum bilmiyor yarın alcam parayı alsin ödemeAy farklı yere koy hemen veriyorsun diye almaya hak Görür
Huyunu bilmiyorum ama erkekler evde para olduğunu bilince genelde o para suyunu çekinceye kadar elini ayağını çekiyorlar
Yalnız senin kocayı takdir ediyorm haaSorma görse ne kadar olduğunu bilse ona guvencek harciycak ben nasıl biriktiriyorum bilmiyor yarın alcam parayı alsin ödeme
İyidir cnm senden?Selamlar
Arkadaşlar nasılsınız
Kilo almazsınız daha iyi ya, Bi de çok bulaşık cikiyorhelva yapcak beceriklilik olmayinca malzemeler duruyorrencide olmak istemem ama bizim evde hamur isi yapilamiyor cunku beceriksizlik ben
Instaseysileri gormesinTapelerimi dökmeyin kız
Bebe Olunca vakit kalmıyoo dimiSelamlar
Arkadaşlar nasılsınız
Kaynadıktan sonra en kısık derecede minimum 6 saat. Gerisi tercihe kalmış.et suyu ilik muhabbeti icin 12 saat kaynatmak gerekiyor diye bir yazi okudum
.yanlis okumusumdur insallah dogru mu bu
Ben 18 saat diye biliyorum vallaet suyu ilik muhabbeti icin 12 saat kaynatmak gerekiyor diye bir yazi okudum
.yanlis okumusumdur insallah dogru mu bu
Ben bulursam o kocayı tamam etmem canımkaymakli sambali hesabi canim
kendisi calismiyor ama kocasi ona kahvalti birakiyor cunku cocukla hazirlayamiyormus ac kaliyormus Bak gör
biz ettik sen etmene kocalar var
Saol canım bebeğin nasıl olduSelamlar
Arkadaşlar nasılsınız
o kadar saat ocakta mi kaliyor bu tencere gitti buyuk tupBen 18 saat diye biliyorum valla
Kısik ateşte gülüm bir şey olmaz. Hem o ilkteki vitamin ve değerler hiç bir şey de yokmuş. Ya bu ilik suyunu köfteye koyuyorsun bir lezzetli oluyor anlatamam. Kardeşim çok güzel yapıyor onuo kadar saat ocakta mi kaliyor bu tencere gitti buyuk tup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?