- 21 Ağustos 2015
- 32.131
- 97.519
- 798
- 38
Ohh miss bereketli olsunnnSene bitmeden ilk Atam geldi a dostlar.
Esim almış gelirken, borç sarksın Ocağa en azından Atayı alırız dedi.
Rabbım bereket versin.
Ya ben bazen neye sukredecegimi şaşırıyorum.
Rabbım en çok istediğim olan ev işini nasip etti.
Kızım geldi.
Bu sene için hiç aklımızda yokken araç aldık çalıştırmak için.
Yaa çok şükür bin şükür verdiklerinde vereceklerinede.
Gecmis olsunnIdare ediyoruz ,
Bebisin burnu tıkanmış nezle olmuş ağlayıp duruyor damla çok fayda etmiyor sanırım
Evet hasta olunca çok zorlaniyorum uykusuzluk insanı yoruyor valla gece durmadı hiç dun
Tiroit ilacını kullanmaya devam ediyoruz cuma günü kan vereceğiz tekrar bakalim duzelme vardir umarim
Hastalandık teyzesi huzursuz ağlıyor habire
Ben engelliyorm bazısı 2/3 kez teklif atıyo almıyo engelliyorm onları.İyi geceler bebesini uyutup ortalık toplamış bir anne koyalımoglus uyudu fırtına gibi dağıtmış evi uyuyunca topladım bu akşam doğum haritası baktırdım ilkkes konuştum baya iyi geldi aklımda biseler vardı sordum birde dolapla uğraşıyorum teklif atıp almayanlari napmak lazım kaçtır bıktım valla
Sağol cnm 3.100den almış sanırım.Bereketli olsun cnm ata ne kadar olmustur kim bilir düştü gsliba
Evi toplayuçıp öyle yattım
Sağol canım bizde ne alabilirsekBereketli olsun canım benimde sunelden alınan ve üzerime olan borçlar bitse birde araba lazım ama el yakıyor bu yıl ne biriktirsem kar esim ddi yaptığım işlerde kârdan sanada para vericem bı iki kez haslik vermişti inşallah işleri olur koyarız kenara
Sağol beybimmmOhh miss bereketli olsunnn
Ataya yetiyor gramlarım.Gideyimde tümleteyim bari.Sağol cnm 3.100den almış sanırım.
Bi ara 3.500lere çıkmıştı geriledi altin
Çok sevindim bereketli olsun artsın çoğalsın inşallah. Bütün kızların biri bin olsun inşallah.Sene bitmeden ilk Atam geldi a dostlar.
Esim almış gelirken, borç sarksın Ocağa en azından Atayı alırız dedi.
Rabbım bereket versin.
Ya ben bazen neye sukredecegimi şaşırıyorum.
Rabbım en çok istediğim olan ev işini nasip etti.
Kızım geldi.
Bu sene için hiç aklımızda yokken araç aldık çalıştırmak için.
Yaa çok şükür bin şükür verdiklerinde vereceklerinede.
Baby haddim değil ama o sana kazandığın paranın nereye gidiyor bu maaş diye sorduğunda listeni ona göster, ve sen ona sor senin maaşın nereye gidiyor diye. Çok haklısın olaganüstü çaban var ve bunu görmüyor eşin. Bu kadar ödemeye karşın tebrik ediyorum seni her ay ama gram ama çeyrek almaya çalışıyorsun.150tl saglık
140 tl kasko/trf
60 tl ciceksepeti
430 tl kocinin fatura
174 tl elektrik
200 tl yılbası hediyesi(Daha oglana alınacak)
80 tl mademe coco
350 tl gıda
60 tl amazon kitap
95 tl su vs
40 tl cüzdan
35 tl taksi
35 tl anneme giderken kuruyemis.
1799 tl 15 günlük giderim.
455 tl gram aldım
Sonra maas nereye gidiyor denince delleniyorm.
Buara demiyor kasko+trf+saglık sigortaları ödendiğinden:)
Ama bu hediye vs lere verilen paraları görmemesi beni deli ediyır adamın.
Sosyal bir hayat icinde olması gereken harcamalar sonucta.
Zaten sosyallesemiyorz.
Kimseyle hediyelesmeyelim tek basımıza dağ basında oturalım ozman.
Hediye bende Alicam150tl saglık
140 tl kasko/trf
60 tl ciceksepeti
430 tl kocinin fatura
174 tl elektrik
200 tl yılbası hediyesi(Daha oglana alınacak)
80 tl mademe coco
350 tl gıda
60 tl amazon kitap
95 tl su vs
40 tl cüzdan
35 tl taksi
35 tl anneme giderken kuruyemis.
1799 tl 15 günlük giderim.
455 tl gram aldım
Sonra maas nereye gidiyor denince delleniyorm.
Buara demiyor kasko+trf+saglık sigortaları ödendiğinden:)
Ama bu hediye vs lere verilen paraları görmemesi beni deli ediyır adamın.
Sosyal bir hayat icinde olması gereken harcamalar sonucta.
Zaten sosyallesemiyorz.
Kimseyle hediyelesmeyelim tek basımıza dağ basında oturalım ozman.
Kesinlikle haklisinBaby haddim değil ama o sana kazandığın paranın nereye gidiyor bu maaş diye sorduğunda listeni ona göster, ve sen ona sor senin maaşın nereye gidiyor diye. Çok haklısın olaganüstü çaban var ve bunu görmüyor eşin. Bu kadar ödemeye karşın tebrik ediyorum seni her ay ama gram ama çeyrek almaya çalışıyorsun.
5gr bilezik dediğin hediyelik oluyor dimi?Bir günaydın da benden olsun. Eşim evde kahvaltı yapmak istemediğini söyledi. Bütün gece yiyor çerezi-çikolatası-meyvesi-kahvesi-sodası acıkmıyor tabi tost yaptım iş yerinde yiyecek ben de kendime kahvemi yaptım. Bu gün karnıyarık yapıcam dondurucudan, pilav-cacık birde brokoli salatası yeter. Tatlı olayını hiç düşünmüyorum eşim internetten orta boy koli çikolata almış. Çocuklar yesin diye yapmış ben de inandım. Neyse, kızlar ben de 2021 yılı için karar aldım kendi birikimim için eşimle ortak hesapta birikterebilirmiyiz bilmiyorum. Her ay 5 gramlık bileziklerden alayım diyorum biriksin ata alayım ya da 10 gramlık alayım dersem altın uçuyor sonra çeyregi zor alıyorum. Ocak ayında arabanın vergisinin ilk taksiti var, sigortası var ortak hesaba hayatta para ayıramayız. Artı evde ertelediğimiz tadilatları yapmaya çalışıyoruz banyonun lavabosu ve dolaplarını değiştirdik. Şimdi duşakabini değişterecegiz kredi kartı çoşmakla kalmadı uçtu ve en önemli kısmı ustalara verdiğimiz para marangozu ayrı tesisatçısı ayrı Allah hepimizin yardımcısı olsun.
AminÇok sevindim bereketli olsun artsın çoğalsın inşallah. Bütün kızların biri bin olsun inşallah.
Kuyumcum önerdi, hediyelik 22 ayar işçiliksiz. Benim de iyime geldi sordum kaybım olurmu diye, her altında kayıp olur dedi. Bana önerdiğinde kullanıp kullanmayacagımı sordu sadece yatırım için dedim bozdurmaya getirdiğinde daha az kaybım olması için biraz yüksek alırım dedi. Bakalım yapabilecekmiyim inşallah yaparım.5gr bilezik dediğin hediyelik oluyor dimi?
Yani hediyelik bilezik diyorlar ondan mi
Onlar satarken çok Ucuza gidiyor.
Tabi ayarı farklıysa bilemem.
Ama sor öyle al.
Kaybın olmasin
Benim dediklerimin ayarı düşük oluyordu galiba. Onlar hiç para etmiyormuş bozarkenKuyumcum önerdi, hediyelik 22 ayar işçiliksiz. Benim de iyime geldi sordum kaybım olurmu diye, her altında kayıp olur dedi. Bana önerdiğinde kullanıp kullanmayacagımı sordu sadece yatırım için dedim bozdurmaya getirdiğinde daha az kaybım olması için biraz yüksek alırım dedi. Bakalım yapabilecekmiyim inşallah yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?