- 27 Şubat 2013
- 14.802
- 42.309
- 798
Oo tupse 1 saat yeter onao kadar saat ocakta mi kaliyor bu tencere gitti buyuk tup
Köfteye mi? Yani yogururken mi yoksa sulu köfte yemeğine miKısik ateşte gülüm bir şey olmaz. Hem o ilkteki vitamin ve değerler hiç bir şey de yokmuş. Ya bu ilik suyunu köfteye koyuyorsun bir lezzetli oluyor anlatamam. Kardeşim çok güzel yapıyor onu
Tutumlu ama cimri değilHerkese selamlar ya o neydi. Feleğim şaştı. Ben bir yemek ziyan etmem. Yeğenlerimin yemediklerini yiyorum diye adım tutumluya çıkmıştı
Canım şöyle yapıyor. Yağsız dana eti ile az yağlı kuzu etini cektiriyor. Yoğururken içine yarım çay bardağı soğumuş ılık suyu döküyor. Tam buğday unu baharat ile yoğuruyor. Bu nusret tarzı restoranların köftesine benziyor.Köfteye mi? Yani yogururken mi yoksa sulu köfte yemeğine mi
Anlat anlat niye kusura bakalım canımSLm bacımlar
Eve kocidenn önce geldim
Kız uyumus arabada
1 saat kadar uyudu
Balkabagı corbası yaptm
Kalkınca yedirdim.
Somon yapıyırm aksm kıza
Attım fırına,pataes sogan ,defne yapragıyla.
KEndime de enginar yaptm.
Aslında kendime de somon yapcktm.
2 tane kalmıs.
Dedim 1 i dursun kıza yaprım yine
Analık hey gidin
Ben yemiyim o yesin diyo insan
Allah tüm cocıklara en iyilerini yedirsin insallah.
Bak bitane ama ne kadr zor yetistirmek.
Eti balıgı,sebzesi,meyvesi,kuruyemisi derken.
2-3 tane olsa naparız
İnsan yeri geliyor ben yemiyim o yesin diyosn.
Ayh ne uzattım kusura bakmayın bacımlar
OmgBaby kaymaklı çocunun atak haftası geliyo sinirleniyor falan diye yeğeninin yanına götürmüş bizde oturup ağlayalim ancak
Cocumun atak haftalarında rahatlamak için götüreceğim kapı bulmam lazım acil.
Su eve evlendiğimden beri girmediği kadar muz giriyorAnlat anlat niye kusura bakalım canımAnnelik çok başka bir duygu. Yemedim yedirdim giymedim giydirdim dedikleri çok çok doğruymuş. Bizzat yaşıyorum.
Çok sağol canım enteresanmis ilk duydumCanım şöyle yapıyor. Yağsız dana eti ile az yağlı kuzu etini cektiriyor. Yoğururken içine yarım çay bardağı soğumuş ılık suyu döküyor. Tam buğday unu baharat ile yoğuruyor. Bu nusret tarzı restoranların köftesine benziyor.
Minik kuşş nasılSelamlar
Arkadaşlar nasılsınız
Ahahahh benim kızda bugünlerde çok fena ben nerelere gidemBaby kaymaklı çocunun atak haftası geliyo sinirleniyor falan diye yeğeninin yanına götürmüş bizde oturup ağlayalim ancak
Cocumun atak haftalarında rahatlamak için götüreceğim kapı bulmam lazım acil.
Bizde de durum aynı. Bir de birşeylere bakarken birden kendimi çocuk bölümünde buluyorumSu eve evlendiğimden beri girmediği kadar muz giriyor
Ben yemem sevmem cocukluktan beri
Koci de aramaz
Kıza tasıyırz posetposet
Kisiga alıyorsun canım ama ben 6saat diye biliyorum.o kadar saat ocakta mi kaliyor bu tencere gitti buyuk tup
Sağol cnm. Fikir için.Canım şöyle yapıyor. Yağsız dana eti ile az yağlı kuzu etini cektiriyor. Yoğururken içine yarım çay bardağı soğumuş ılık suyu döküyor. Tam buğday unu baharat ile yoğuruyor. Bu nusret tarzı restoranların köftesine benziyor.
Bereketli olsun cnm ata ne kadar olmustur kim bilir düştü gslibaSene bitmeden ilk Atam geldi a dostlar.
Esim almış gelirken, borç sarksın Ocağa en azından Atayı alırız dedi.
Rabbım bereket versin.
Ya ben bazen neye sukredecegimi şaşırıyorum.
Rabbım en çok istediğim olan ev işini nasip etti.
Kızım geldi.
Bu sene için hiç aklımızda yokken araç aldık çalıştırmak için.
Yaa çok şükür bin şükür verdiklerinde vereceklerinede.
Bereketli olsun canım benimde sunelden alınan ve üzerime olan borçlar bitse birde araba lazım ama el yakıyor bu yıl ne biriktirsem kar esim ddi yaptığım işlerde kârdan sanada para vericem bı iki kez haslik vermişti inşallah işleri olur koyarız kenaraSene bitmeden ilk Atam geldi a dostlar.
Esim almış gelirken, borç sarksın Ocağa en azından Atayı alırız dedi.
Rabbım bereket versin.
Ya ben bazen neye sukredecegimi şaşırıyorum.
Rabbım en çok istediğim olan ev işini nasip etti.
Kızım geldi.
Bu sene için hiç aklımızda yokken araç aldık çalıştırmak için.
Yaa çok şükür bin şükür verdiklerinde vereceklerinede.
Bizimkiler fimfit olacakları için reçel servisi yok bacım, yeni icat meyve servisi yapılıyor.Gerceklere dön kızım
Mart 2021 e kadar kk dolu.
Artk o 1grları bile göremeyceen
Hedefim kknı yavaslatmak.
Sigortalar 4 bini gecti hepsi kkda.
Marta kadar birikimi ona atacagım
Vakkodan recel de yemeyiz napalım.
Ay K kahvemsi mutluluk sizin sirket veriyırdur kız,at cantaya bizim icin
Idare ediyoruz ,İyidir cnm senden?
Bebis nasıl?
Sen nasılsın?
Evet hasta olunca çok zorlaniyorum uykusuzluk insanı yoruyor valla gece durmadı hiç dunBebe Olunca vakit kalmıyoo dimi
Tiroit ilacını kullanmaya devam ediyoruz cuma günü kan vereceğiz tekrar bakalim duzelme vardir umarimSaol canım bebeğin nasıl oldu
Hastalandık teyzesi huzursuz ağlıyor habireMinik kuşş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?