Küçük Düşün Büyük Olsun!

Allah muhabbetinizi artırsın. Hangi sayfadan başlayayım bilemedim. Şimdi kızı uyutma çabasındayım. Uykum geldi dedi.bugün doping günü. Bakalım ne zaman uyuyacak.
Eşim kalkmış cips koymuş sonra da diyor o biçim cips yiyor. Eee koyarsan çocuğun yanında yer tabi ne bu hergün cips sevdan evde yemek var sen cips yşyorsun dedim. İnsan bıkar yahu. Bir de gelirken tatlı almış ben de truff yapmıştım. Niye yemiyorsun tatlı diyor. Bir daha almam diyor Zaten çok sevdiğim şey değil. Yemeyince hiç canım çekmiyor. Ben de yalvarıyordum ne olur bana tatlı al diye
He bir de 1 kilo vermişim. Ciddi ben yalnız olsam dal gibi olurum. Benimle evlendiğinde 50 kiloydum. 3 ayda 55 olmuştum hiç unutmam. Zaten sonrası da belli nerdeyse 70 olacaktım.
Neyse kızı ona bıraksam da yine geldi yanıma mutfağa az önce de hesap soruyor bana niye sen benim yanımdan gece gittin diye onun yatağında onunla uyuyacakmışım.

Kısik ateşte gülüm bir şey olmaz. Hem o ilkteki vitamin ve değerler hiç bir şey de yokmuş. Ya bu ilik suyunu köfteye koyuyorsun bir lezzetli oluyor anlatamam. Kardeşim çok güzel yapıyor onu
Köfteye mi? Yani yogururken mi yoksa sulu köfte yemeğine mi

Köfteye mi? Yani yogururken mi yoksa sulu köfte yemeğine mi
Canım şöyle yapıyor. Yağsız dana eti ile az yağlı kuzu etini cektiriyor. Yoğururken içine yarım çay bardağı soğumuş ılık suyu döküyor. Tam buğday unu baharat ile yoğuruyor. Bu nusret tarzı restoranların köftesine benziyor.

Anlat anlat niye kusura bakalım canımAnnelik çok başka bir duygu. Yemedim yedirdim giymedim giydirdim dedikleri çok çok doğruymuş. Bizzat yaşıyorum.

Baby kaymaklı çocunun atak haftası geliyo sinirleniyor falan diye yeğeninin yanına götürmüş bizde oturup ağlayalim ancak
Cocumun atak haftalarında rahatlamak için götüreceğim kapı bulmam lazım acil.
Omg
O kız dogrduguna pisman bence

Anlat anlat niye kusura bakalım canımAnnelik çok başka bir duygu. Yemedim yedirdim giymedim giydirdim dedikleri çok çok doğruymuş. Bizzat yaşıyorum.
Su eve evlendiğimden beri girmediği kadar muz giriyor
Ben yemem sevmem cocukluktan beri
Koci de aramaz
Kıza tasıyırz posetposet

Çok sağol canım enteresanmis ilk duydum

Baby kaymaklı çocunun atak haftası geliyo sinirleniyor falan diye yeğeninin yanına götürmüş bizde oturup ağlayalim ancak
Cocumun atak haftalarında rahatlamak için götüreceğim kapı bulmam lazım acil.
Ahahahh benim kızda bugünlerde çok fena ben nerelere gidem

Sağol cnm. Fikir için.
Bende yapim

Sene bitmeden ilk Atam geldi a dostlar.
Esim almış gelirken, borç sarksın Ocağa en azından Atayı alırız dedi.
Rabbım bereket versin.
Ya ben bazen neye sukredecegimi şaşırıyorum.
Rabbım en çok istediğim olan ev işini nasip etti.
Kızım geldi.
Bu sene için hiç aklımızda yokken araç aldık çalıştırmak için.
Yaa çok şükür bin şükür verdiklerinde vereceklerinede.

Bereketli olsun cnm ata ne kadar olmustur kim bilir düştü gsliba
Evi toplayuçıp öyle yattım

İyi geceler bebesini uyutup ortalık toplamış bir anne koyalım oglus uyudu fırtına gibi dağıtmış evi uyuyunca topladım bu akşam doğum haritası baktırdım ilkkes konuştum baya iyi geldi aklımda biseler vardı sordum birde dolapla uğraşıyorum teklif atıp almayanlari napmak lazım kaçtır bıktım valla

Bereketli olsun canım benimde sunelden alınan ve üzerime olan borçlar bitse birde araba lazım ama el yakıyor bu yıl ne biriktirsem kar esim ddi yaptığım işlerde kârdan sanada para vericem bı iki kez haslik vermişti inşallah işleri olur koyarız kenara

Bizimkiler fimfit olacakları için reçel servisi yok bacım, yeni icat meyve servisi yapılıyor.
Ama Vakko vitrinine beyaz kase kaban koymuşlar bayıldım bayıldım.
Kaşık kadar reçel 75se kabanin hiç fiyatına bakmayim ben,
Zengo muhitte çalışmak da zor be

İyidir cnm senden?
Bebis nasıl?
Sen nasılsın?
Idare ediyoruz ,
Bebisin burnu tıkanmış nezle olmuş ağlayıp duruyor damla çok fayda etmiyor sanırım
Bebe Olunca vakit kalmıyoo dimi
Evet hasta olunca çok zorlaniyorum uykusuzluk insanı yoruyor valla gece durmadı hiç dun
Saol canım bebeğin nasıl oldu
Tiroit ilacını kullanmaya devam ediyoruz cuma günü kan vereceğiz tekrar bakalim duzelme vardir umarim
Minik kuşş nasıl
Hastalandık teyzesi huzursuz ağlıyor habire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…