- 24 Ağustos 2015
- 3.304
- 3.929
- 333
ay ilk kez görüyorum ben şokbide makasla kesiyor.. gram altın da alınabilir aslında..
gerçekten yazdığımı böyle mi yorumladın? tiye aldım öyle mi? kendi yazdığıma güldüm zaten seni dalgaya almadım. inanmamazlık da etmedim. off bu açıklamayı bana yaptırdın ya.. neyse kusura bakma.Demek ki neymiş : bilmediğiniz konularda kahkahalı tiye almamak gerekiyormuş !!
gerçekten yazdığımı böyle mi yorumladın? tiye aldım öyle mi? kendi yazdığıma güldüm zaten seni dalgaya almadım. inanmamazlık da etmedim. off bu açıklamayı bana yaptırdın ya.. neyse kusura bakma.
Kızlar harmony diye bi test var dna testi,maalesef yaptırmam gerekiyor ve tam taminaaa 1900 tl..gitti benim birikimler, paraciklar
HosgeldinizHerkese merhabalar, ben uzunn zamandır okuyorum sizleri ve artık benimde katılma günümün geldiğini düşünüyorum. :) Öncelikle hepinizi de gerçekten tebrik ediyorum, hayatınızı çok güzel yoluna koymuşsunuz ve benim gibi yeni evlenenlere çok güzel örnek teşkil ediyorsunuz.
Bende artık yeni evli , borçlu ve evsiz bir şekilde aranıza katılmak istiyorum.
Hedefimiz borçları bitirip ev almak.
Ya yatirimin her turlusu cazip ama benim elim hic ceyrege gitmiyo niyeyse.kumbaranın dolmasını beklemiyoruz biz ya eşimle:) şöyle ağzına kadar tıkış tıkış dolsa da öyle açsak ama yok:) geçende açıp çeyrek aldık dediğim gibi ama pişman oldum ya ata altın demişsiniz ya daha karlı:/ yada gram alsaydım keşke. neyse artık bidaha dolduğunda öyle yaparız inşallah.
eşim ve benim kışlık kıyafet ihtiyacımız var onları aldığımızda başka bi giderimiz olmaz şimdilik. doktor taksidi kaldı, motorun sigortası var, bunlar 1000 lira civarı tutar. aralıkta nişan var elbise almam lazım. öyle bir elbise alacam ki nişanda giyilebilecek kadar şık, günlük giyilebilecek kadar sade olsun :)
Canim ekürim hayirli olsun yeni nickinArkadaşlar nickimi değiştirdim..
yeni nickim bu:)KIZLARIMCANLARIM..Eskisi (BEYZABET)
Hadi devamli ve bereketli olsun.kızlar birikim konusunda birbirinizi ne güzel motive ediyorsunuz buraları okuyunca bende kumbara yaptım kendime şimdiden 110 tl birikti içinde.
İyiki dogmussun canımkızlaaar bugün benim doğumgünüm
eşim bana kardeşimle papatya buketi göndermiş
hiç atlamaz özel günleri yurtdışında olsa bile ordan buraya kutlamış canım benim. amerikaya gitmeden önce de pasta ve yüzük almıştı. öne almıştık kutlamayı gideceği için. yine de gününde tekrar kutladı.
ay çok şaaptım ama mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim:)
Nasıl yani ?Kızlar harmony diye bi test var dna testi,maalesef yaptırmam gerekiyor ve tam taminaaa 1900 tl..gitti benim birikimler, paraciklar
Anladim.tr_lelli 3 3gunlukdunya
Kızlar bu dna testi ikili test yerine geçen bi test, anne kanına geçen bebek DNA incelenip olası hastalıklar belirleniyor.%99 doğruluk payı olan bi test..ikili test yaptırdım ben, çok sukur ense kalınlığı ve burun kemiği normal, hamdolsun bi sıkıntı yok, lakin yaşım 38 olduğu için en ufak risk barındırmasın sonuçlar, garanti olsun diye yaptırıyoruz bu testi. Anneden alınan kan abd ye gidip orada gen labarotuarlarinda detaylı inceleniyor.aslinda süper bi test...
Aslında risk teşkil etmiyor ama bu yapılan testler ,tarama testleri yani istatistiki veriye gore sonuç çıkardıkları için saçma sapan asılsız riskler çıkıyor ortaya...ama yapmak istiyorsan çok da erteleme derim canim, erteledikce zorlaşıyor...Anladim.
Belli bir yastan sonra risk teskil ediyormus sanirim hamilelikler
Ben de korkmaya basladim.
Tam karar verebilirsem 2.dogurup dogurmamaya iyi olcak
Yasim ilerliyo korkmaya basladim.
Ya kesin yapmicam yada biran önce yapip cikarcam aradan.
Cok kafam allak bullak bu 2.cocuk konusunda.
Bir yanim istemiyo bir yanim ileride pisman olursam?! Diyo.
Zor bir durumdayim.
Tam ölcu aklimda degiltr_lelli
Kağıt kestiğinizi düşünün , öyle toz kırıntı olmuyor ..
Bu arada şu efsana elmalı kurabiye tarifini verir misiniz kaydetmiştim sanki ama bulamadım
Canim 3defa bidon olarak yaptik kumbarayi.tr_lelli teşekkür ederim canım:) ben de sana onu soracaktım bidon kumbaraya devam ediyormusun diye. hesaba aktardığını söylemişsin.
Kızlar kumbaraya ne atıyorsunuz? bizde kumbara yapıyoruz ama alışverişten artan bozuklukları..sonra ufak tefek şeyler için yine kullanıyoruz oradan.dolayisi ile hatırlı bi para birikmiyor.taktik ne burada? Açılmayacak cinsten olması, ve akla geldikçe para atılması mi?Canim 3defa bidon olarak yaptik kumbarayi.
Son 2bidonu neredeyse yarida actik korkudan
Tatile gittik birinde evde birakamdik
Koca bidonuda yanimiza alamadik.
Digerinde de ben 15gun memlekete gittim yine evde birakamadik esimde iste oluyodu
Hirsizlik falan oluyo burda ara ara.
Esimin ise gidecegi saat karsi komsunun arabasinin camini patlattilar sabah 7 dusun.
Esimede gormus ama arabanin sahibi bisey tasiyo sanmis(esim pek tanimak kim nerede oturuyo kim kimdir) kirik cami fark etmemis yanda kaliyomus terste
Korktu esim
Gecen ay 1000tl aktardi esim.
Bu ayda sorucam nekadar aktaracak.
Ama biz cok alistik kumbaraya oglum bile soruyo babasina nezaman kumbara yapicaz diye.
allah korusun artık aleni yapıyorlarböyle şeyleri. iyi yapmışsınız öyleyse bankada güvende olur.Canim 3defa bidon olarak yaptik kumbarayi.
Son 2bidonu neredeyse yarida actik korkudan
Tatile gittik birinde evde birakamdik
Koca bidonuda yanimiza alamadik.
Digerinde de ben 15gun memlekete gittim yine evde birakamadik esimde iste oluyodu
Hirsizlik falan oluyo burda ara ara.
Esimin ise gidecegi saat karsi komsunun arabasinin camini patlattilar sabah 7 dusun.
Esimede gormus ama arabanin sahibi bisey tasiyo sanmis(esim pek tanimaz kim nerede oturuyo kim kimdir) kirik cami fark etmemis yanda kaliyomus terste
Adamin arabasi is yerinin arabasi makineleri falan varmis hepsini 15dk bosaltmislar.
Korktu esim
Gecen ay 1000tl aktardi esim.
Bu ayda sorucam nekadar aktaracak.
Ama biz cok alistik kumbaraya oglum bile soruyo babasina nezaman kumbara yapicaz diye.
canım akla geldikçe değil. birikimini atıyorsun kumbaraya, sonra da kalanı yettirmeye çalışıyorsun. yani harcamadan kalanı biriktirme, biriktirdiğinden kalanı harca :)Kızlar kumbaraya ne atıyorsunuz? bizde kumbara yapıyoruz ama alışverişten artan bozuklukları..sonra ufak tefek şeyler için yine kullanıyoruz oradan.dolayisi ile hatırlı bi para birikmiyor.taktik ne burada? Açılmayacak cinsten olması, ve akla geldikçe para atılması mi?
Cnm esim daha 3 defa 5lt su sisesiyle kumbara yapti(ilk sayfada resim var)Kızlar kumbaraya ne atıyorsunuz? bizde kumbara yapıyoruz ama alışverişten artan bozuklukları..sonra ufak tefek şeyler için yine kullanıyoruz oradan.dolayisi ile hatırlı bi para birikmiyor.taktik ne burada? Açılmayacak cinsten olması, ve akla geldikçe para atılması mi?
Biz duyunca cok sasirdikallah korusun artık aleni yapıyorlarböyle şeyleri. iyi yapmışsınız öyleyse bankada güvende olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?