- 8 Ocak 2015
- 6.091
- 19.106
- 448
Sağol canim
Rabbım bereket versinbenim 2021 beklentimi acikliyorum gecinmek
Maşallah canım işleri bitirmissin baya geç yattim sabah 9.30kalktim oğlan 10 a kadar uyudu anca tezgah topladım bir makine çamaşır açtım benim oglusta kıyafet değişiyor kendisi çıkardığını dolaba tıkıyor bu ara birde ordan kirli topluyorumDün kabin kalmisti kabin camını önce sungerle falan iyice kopurtuyorum kirecler gitsin diye sonra durulma kurulama onu hallettim.
Nevresimleri değiştim.
Çamaşır katladim
Oğlanın odasını toparladım toz aldım.
Ayy yeminle ben bu çocuğu düzenli yetiştirmiştir yere örtü sermeden serdirmeden yemek yemeyen çocuktu
Simde öyle pasaklı ki
Bisk. Paketleri kitaplık raflarında geziyor, kitapları yerlerde kaç defa uyarıyorum yediğin şeyi surda bırakma diye.
Odasına Bi çöp kutusu koymam lazım.
Kapı arkasında bu aksilik lazım.
Tasininca artık.
Kızın çamaşırları yıkancak.
Peşine nevresimler yıkanır.
En sevmediğim şey olan balkonu yıkadım.
Mercimek çorbası var.
Nohutlu pilav yapcam.
Sote yapmayı düşünüyorum bakalım.
Buzlukda poğaça kalmadı olsaydı sabah eşime arasına kasar sucuk koyup bascaktim.
Seviyo öyle.
hamurisine bulasamicam haftasonu artık.
Kuzu senin rahats ermek için 2 seneye yakın zaman var bez mama bitsin rahatlarsinbenim 2021 beklentimi acikliyorum gecinmek
14 ayar oluyo hediyelik onlarda kayıp çok oluyo 22 ayarda çok kayıp olmaz diye biliyorumBenim dediklerimin ayarı düşük oluyordu galiba. Onlar hiç para etmiyormuş bozarken
Est .ablacım.Baby haddim değil ama o sana kazandığın paranın nereye gidiyor bu maaş diye sorduğunda listeni ona göster, ve sen ona sor senin maaşın nereye gidiyor diye. Çok haklısın olaganüstü çaban var ve bunu görmüyor eşin. Bu kadar ödemeye karşın tebrik ediyorum seni her ay ama gram ama çeyrek almaya çalışıyorsun.
Aynı marta kadar borcları ödesem sükür dicembenim 2021 beklentimi acikliyorum gecinmek
CanımsınKesinlikle haklisin
Baby çabası ortada kız daha naapsin.
Herkesin gönlü olsun diyede çabalıyor üstüne annesinin falan.
Kiz çalışıyor sabahın köründe pancakeler yapıp yolluyor yesinler diye.
Eve gelip koştur koştur yemek yapıyo.
Rabbim sağlık versin maşallah.
Biriminde yapıyor.
GünaydınGünaydın
Kahvaltı yaptık oğluşumla
Ev süpürülecek
Yatak toplanacak
Öyle uykusuzum ki yine uyumadı
Koca beyim almamış altınlarımı
Sebebi bu ay taşınma olmuş çok para harcamış
Diğer ay alacağım dedi yine sözde
Üstüne bi de perde parası için altın istedi benden
Onuda diğer ay verecekmiş
Yıldım ya benim biriktirdiğim altınlara göz koymasından
Canim sürekli birikim icinse ata çeyrek daha mantıklı geliyor yada 5gram bileziğin üzerine eklersin diğer ay alıp misal her ay olmasa bile biktirirken 6 ayda fln 25 gram yaparsın gorunusude güzel duruyo takarsanda bişe olmaz 5 gram takmalik olmuyor yamulurBir günaydın da benden olsun. Eşim evde kahvaltı yapmak istemediğini söyledi. Bütün gece yiyor çerezi-çikolatası-meyvesi-kahvesi-sodası acıkmıyor tabi tost yaptım iş yerinde yiyecek ben de kendime kahvemi yaptım. Bu gün karnıyarık yapıcam dondurucudan, pilav-cacık birde brokoli salatası yeter. Tatlı olayını hiç düşünmüyorum eşim internetten orta boy koli çikolata almış. Çocuklar yesin diye yapmış ben de inandım. Neyse, kızlar ben de 2021 yılı için karar aldım kendi birikimim için eşimle ortak hesapta birikterebilirmiyiz bilmiyorum. Her ay 5 gramlık bileziklerden alayım diyorum biriksin ata alayım ya da 10 gramlık alayım dersem altın uçuyor sonra çeyregi zor alıyorum. Ocak ayında arabanın vergisinin ilk taksiti var, sigortası var ortak hesaba hayatta para ayıramayız. Artı evde ertelediğimiz tadilatları yapmaya çalışıyoruz banyonun lavabosu ve dolaplarını değiştirdik. Şimdi duşakabini değişterecegiz kredi kartı çoşmakla kalmadı uçtu ve en önemli kısmı ustalara verdiğimiz para marangozu ayrı tesisatçısı ayrı Allah hepimizin yardımcısı olsun.
İnşallah alırsın canım üzülme iyi bile biriktiriyorsun canım ysrim maaş çoğu gider yine sende bişe derse göster kalem kalemBenim kk rahatlarsa 5bin flaan toplarsam orda,bilezik alma niyetim var.
950 flan var zaten limit.
iste 4000 tl toplarsam kkdan alırım bizim kuyumcu ayarlarız karta abla dedi.
kK hafiflerse 2021 sonuna kadar da son 6 ayda 1 bilezik yaparsam e daha ne olsun:d
Simdilik hedefim bu.
He kkdan yine borc olacak diyeceksiniz.
Kk tamamen kapanmadan bizde harcama bitmez.
Az boslık buldu hemen telefonu sıkıstırdı bak araya.
Kendimce en azından kkna borc olacak ama lazım oldugunda o bilezikle kaparım borcu.
Cula caputa veriyorz yoksa
Fizyolojik serum kullanıyorum bende dünden beri 3. Kez yaptım tam açılmadı nefes alış verişleri hırıltılı hâlâGecmis olsunn
Fizyolojik serumla acıyırm ben drna bi sor cnm nezamn kullanmaya baslayabilirsiniz diye?
Gaz varsa gaz damlası rahatlatmıstı bizi
Cok gecmis olsun cnm.Fizyolojik serum kullanıyorum bende dünden beri 3. Kez yaptım tam açılmadı nefes alış verişleri hırıltılı hâlâ
5-6 ay rahatım:)İnşallah alırsın canım üzülme iyi bile biriktiriyorsun canım ysrim maaş çoğu gider yine sende bişe derse göster kalem kalem
Takmak için değil parayı elimde tutamıyorum çeyrek altında kayıp oluyor, kuyumcum önerdi abla biriktikçe getir dedi, niyetim bir tane de olsa yılda gremse alabilmek. İnşallah yapabilirim.Canim sürekli birikim icinse ata çeyrek daha mantıklı geliyor yada 5gram bileziğin üzerine eklersin diğer ay alıp misal her ay olmasa bile biktirirken 6 ayda fln 25 gram yaparsın gorunusude güzel duruyo takarsanda bişe olmaz 5 gram takmalik olmuyor yamulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?