Küçük Düşün Büyük Olsun!

Burun asprotörü kullanıyormusun. Geçmiş olsun kuzuma çabuk atlatsın inşallah

Bereketli olsun canım Allah daha çok versin

bereketli olsun lellicimm Allah daha cok versın temiz kalbınden kazanıyorsun.
evınıze tasınabıldınızmı kentsel donusum surecındeyı en son bıldıgım kadarıyla
yazlıkta cok ıstıyordun bıldıgım kadarıyla ınsAllah onun da haberını alırız canım ya

Bilmiyorum ki
Sözde doçent doktor
Tsh içinde iyi dedi topuk kanına gerek yok dedi tshyüksek sarılık geçti dedi çocuk endokrin dr sarılık var diyor anlamadım kim dogru
bizim doktorumuz da cok mecbur olmadıkca onermemıstı yapıyorsanız da hani cekme işlemini yapmayın sadece su puskurtmeyi yapın dedı burun ıcındeki normal ısleyısı bozuyormus çekme işlemi

Selam kızlar,
Kız kendi kendine şuan masada su ile oynuyor. Oyun kurdu kendi. O an fırsat bu fırsat yazayım dedim. Kendi oyun kurunca bozmuyorum hiç. Kendi kendine oynamayı da öğreniyor.
bugün arkadaş bana kızını bırakacaktı, sabah 10:30 da uyandık. Gece kızın odasında uyumuştum güya erken kalkabilirim diye aksine geç uyandım
Yatakta yuvarlan saat 11 oldu kahvaltı yap evi toparla. Arkadaşa markete gideceğim gelince haber veririm bırakırsın dedim. Sonra market dönüşü bahçe de biraz gezmek istedi arabasından indi biraz hopladı sularda. Eve geldik. Telefonu evde unutmuşum arkadaş aramış kaç defa. Sonra da kızı diğer arkadaşa bırakmış. Üzüldüm kötü oldu kızlara etkinlik yaptıracaktım. ama ben gelince haber vereceğim demiştim. Biraz acele etmiş sanırım.
marketten çeri domatesi, normal domates salatalık patlıcan Muz turp bir de kıza meyveli sütlerden aldım. 38 tl bıraktım. Akşama yemeğim var. Eşim yemeyecekmiş. Belki yine bir poğaça kurabiye yaparım onlara hayır demez )

Valla bende neler görüyorum iç camasiri satıyorlar denedim giymedim yıkandı fln yazıyorlar bide dikkat ediyorum erkek nicki kişiler yazıyor saçmalık

bizim doktorumuz da cok mecbur olmadıkca onermemıstı yapıyorsanız da hani cekme işlemini yapmayın sadece su puskurtmeyi yapın dedı burun ıcındeki normal ısleyısı bozuyormus çekme işlemi
Evet minik diye önermedi bizimki de ama iyi gibi sanki şimdi Sabah dan beri iki kere temizledim açıldı biraz ,

Teşekkür ederim, aspiratoru dr önermediği için almamıştım
Ihlamur içeyim geçermi sahiden süte , nefes alamıyor uyurken çok zor ya ona da banada
Burnuna süt sikmakta iyi geliyor
Eğer doğru şekilde serum suyu sikabilirsdn oturrken
Oluk oluk sümük akıyor zaten iğrenç biraz ama napacaksin kuzuların nefes alamıyor gibi oluşundan daha iyi ...

Yaza taşıncaz canım yapılıyor.
Evet sadece yazlık kaldı.
Onada çok yaklaştım geçen sene niyetlendim ama taşınma üzerine hamileliği öğrenince Borca girmek istemediK.
Suan Bi yazlık kaldı hani olsa dediğim.
O da olur inşallah.
Çok uzak zaman değil sanki öyle hissediyorum hayırlısı olsun.

Birazını bize yollasın nereye koyuyo açaba akşama kadar TV baktığım yok sözde işim yoktu bugünütü yapılcak
Bende kız uyurken bakım dedim.
İlk defa gördüm prog. Adını unuttum.
Birbirlerinin evinde ki Fazla fuzuli şeyleri döküyorlar ortaya sanırım.
Gelinlikler abiyeler örtüler

Soteyi yaptım pilav tamam.
Kızı doyur topla yika
Bugün supurmedim evi.
Kendime kabak pısırdim kısikda üzerine domates dilimleyin üstünde kasar.
Yedim gitti.
Eşimle sadece çorba icicem.
Form çayı içim şimdi.
Çayın yanına bisi yok mısır patlatirim

Burnuna süt sikmakta iyi geliyor
Eğer doğru şekilde serum suyu sikabilirsdn oturrken
Oluk oluk sümük akıyor zaten iğrenç biraz ama napacaksin kuzuların nefes alamıyor gibi oluşundan daha iyi ...
Bence burnunda sümük yok ve bi tarafını açtım galiba , bugün bi taraftan sıkınca diğer tarafdan sıktığım su cıktı, keske varsa ciksa ben hic igrenmiyorum
Dün anneannem söyledi eskiden süt sıkıyorduk biz diye denemedim ama .

Slm bacımlar kız uyumadj gündüz gelemedim
Koci tavuk getirmis annesindn organik
Onu hasladım kıza tavuksuyına mantılı corba yaptm az salca da kattım.
Kendime tavuklu manti
1 mak camasır
1 mak bulasık calıstırdm
Fırın yandı dedim catlak kurabiye yaptm(kendisi becerebildiğim tek kurabiye)
Hamırı fazla yapmısım yarısını attım difrize 1 kere daha hazır olur.
Kız biraz corba biraz mantı yedi benle
Uykusu vR cok uyucak galiba süt diyo
Camasırları tek tek asıyorm
Caktırmadan balkona cıkıp
Kapıyı acık görsün arkamda bitiyor.
Kötü olan bizim balkon kapısının dıstan kolu yok
Kapatamıyorz
Uyursa az kitap kahve yaparım.
Bim ugradım gelirken 20 tl;2 paket tambugdaylı sandivic ekmeği,pudra sekeri,kefir,sekersiz cikolata.

Arkadaşlar konut kredisi çekerken zorunlu konut sigortası yapıyorlar ya,onu başka bankadan yaptırma hakkımız var mı?Yoksa krediyi çektiğimiz bankadan yaptırmak zorundamıyız?
Yaptırabilirsiniz istediğiniz yerden
D/m yazılması (daini mürtein) önemli olan nerden yaptırdıgınızın önemi yada zorunlulugu yok.

Salona seriyorum bende dışarıda kurumuyo zalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…