- 27 Şubat 2013
- 14.805
- 42.309
- 798
Burun asprotörü kullanıyormusun. Geçmiş olsun kuzuma çabuk atlatsın inşallahIdare ediyoruz ,
Bebisin burnu tıkanmış nezle olmuş ağlayıp duruyor damla çok fayda etmiyor sanırım
Evet hasta olunca çok zorlaniyorum uykusuzluk insanı yoruyor valla gece durmadı hiç dun
Tiroit ilacını kullanmaya devam ediyoruz cuma günü kan vereceğiz tekrar bakalim duzelme vardir umarim
Hastalandık teyzesi huzursuz ağlıyor habire
Bereketli olsun canım Allah daha çok versinSene bitmeden ilk Atam geldi a dostlar.
Esim almış gelirken, borç sarksın Ocağa en azından Atayı alırız dedi.
Rabbım bereket versin.
Ya ben bazen neye sukredecegimi şaşırıyorum.
Rabbım en çok istediğim olan ev işini nasip etti.
Kızım geldi.
Bu sene için hiç aklımızda yokken araç aldık çalıştırmak için.
Yaa çok şükür bin şükür verdiklerinde vereceklerinede.
bereketli olsun lellicimm Allah daha cok versın temiz kalbınden kazanıyorsun.Sene bitmeden ilk Atam geldi a dostlar.
Esim almış gelirken, borç sarksın Ocağa en azından Atayı alırız dedi.
Rabbım bereket versin.
Ya ben bazen neye sukredecegimi şaşırıyorum.
Rabbım en çok istediğim olan ev işini nasip etti.
Kızım geldi.
Bu sene için hiç aklımızda yokken araç aldık çalıştırmak için.
Yaa çok şükür bin şükür verdiklerinde vereceklerinede.
bizim doktorumuz da cok mecbur olmadıkca onermemıstı yapıyorsanız da hani cekme işlemini yapmayın sadece su puskurtmeyi yapın dedı burun ıcındeki normal ısleyısı bozuyormus çekme işlemiBilmiyorum ki
Sözde doçent doktor
Tsh içinde iyi dedi topuk kanına gerek yok dedi tshyüksek sarılık geçti dedi çocuk endokrin dr sarılık var diyor anlamadım kim dogru
Valla bende neler görüyorum iç camasiri satıyorlar denedim giymedim yıkandı fln yazıyorlar bide dikkat ediyorum erkek nicki kişiler yazıyor saçmalıkKomsunun gelin dolap hesabını paylasms igda.
Allamm neler satmıs.
Cocukların boya kalemlerine,yarım silgilerine kadar.
Etiketli ama ic camasırını koymus.Alt.
Yuh dedik.
Koy kenara dursun camasr ya.
Cocugun kalemlerini satmak nedir.Bayagı yarım kursun kalem satmıs kadın.
Entresan.
Evet minik diye önermedi bizimki de ama iyi gibi sanki şimdi Sabah dan beri iki kere temizledim açıldı biraz ,bizim doktorumuz da cok mecbur olmadıkca onermemıstı yapıyorsanız da hani cekme işlemini yapmayın sadece su puskurtmeyi yapın dedı burun ıcındeki normal ısleyısı bozuyormus çekme işlemi
Kullanmıyoruz dr onermemisdiBurun asprotörü kullanıyormusun. Geçmiş olsun kuzuma çabuk atlatsın inşallah
Birazını bize yollasınAiy TRT de prog. Varmış yeni gördüm.
Kadının 36tane pant. 45tane kazagi varmış.
Valla basar beni.
3yatak örtüsü bilmemneler.
Burnuna süt sikmakta iyi geliyorTeşekkür ederim, aspiratoru dr önermediği için almamıştım
Ihlamur içeyim geçermi sahiden süte , nefes alamıyor uyurken çok zor ya ona da banada
Yaza taşıncaz canım yapılıyor.bereketli olsun lellicimm Allah daha cok versın temiz kalbınden kazanıyorsun.
evınıze tasınabıldınızmı kentsel donusum surecındeyı en son bıldıgım kadarıyla
yazlıkta cok ıstıyordun bıldıgım kadarıyla ınsAllah onun da haberını alırız canım ya
Bende kız uyurken bakım dedim.Birazını bize yollasınnereye koyuyo açaba akşama kadar TV baktığım yok sözde işim yoktu bugün ütü yapılcak
AMİN CanımBereketli olsun canım Allah daha çok versin
Bence burnunda sümük yok ve bi tarafını açtım galiba , bugün bi taraftan sıkınca diğer tarafdan sıktığım su cıktı, keske varsa ciksa ben hic igrenmiyorumBurnuna süt sikmakta iyi geliyor
Eğer doğru şekilde serum suyu sikabilirsdn oturrken
Oluk oluk sümük akıyor zaten iğrenç biraz ama napacaksin kuzuların nefes alamıyor gibi oluşundan daha iyi ...
Yaptırabilirsiniz istediğiniz yerdenArkadaşlar konut kredisi çekerken zorunlu konut sigortası yapıyorlar ya,onu başka bankadan yaptırma hakkımız var mı?Yoksa krediyi çektiğimiz bankadan yaptırmak zorundamıyız?
Salona seriyorum bende dışarıda kurumuyo zalımSlm bacımlar kız uyumadj gündüz gelemedim
Koci tavuk getirmis annesindn organik
Onu hasladım kıza tavuksuyına mantılı corba yaptm az salca da kattım.
Kendime tavuklu manti
1 mak camasır
1 mak bulasık calıstırdm
Fırın yandı dedim catlak kurabiye yaptm(kendisi becerebildiğim tek kurabiye)
Hamırı fazla yapmısım yarısını attım difrize 1 kere daha hazır olur.
Kız biraz corba biraz mantı yedi benle
Uykusu vR cok uyucak galiba süt diyo
Camasırları tek tek asıyorm
Caktırmadan balkona cıkıp
Kapıyı acık görsün arkamda bitiyor.
Kötü olan bizim balkon kapısının dıstan kolu yok
Kapatamıyorz
Uyursa az kitap kahve yaparım.
Bim ugradım gelirken 20 tl;2 paket tambugdaylı sandivic ekmeği,pudra sekeri,kefir,sekersiz cikolata.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?