Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bende kız uyurken bakım dedim.
İlk defa gördüm prog. Adını unuttum.
Birbirlerinin evinde ki Fazla fuzuli şeyleri döküyorlar ortaya sanırım.
Gelinlikler abiyeler örtüler
Ne mutfak eşyası çıkıuo bizim mutfakta bişey yok yemek tabaklarjmın çok kötü oldu biden bi ara 12 takım aldıydım misafire onu kullanıyorum

Ne mutfak eşyası çıkıuo bizim mutfakta bişey yok yemek tabaklarjmın çok kötü oldu biden bi ara 12 takım aldıydım misafire onu kullanıyorum
Valla 1 takım kahve fincanı var.
Story falan atarken diyorum hep aynı fincan yok yani napim
Tasininca 2 lilerden falan alım bari.
Benim mutfak esyam sayilidır. Bazen temiz tabak temiz bardak olmaz mak. Koymuşsam. Almicamda kirilsinlar sevmiyorum mutfak dolabını tıkış tepis.
Sadece bardağa zafim var onuda almadım kirilsinlar biraz daha

Selam kizlar yazamadım kahvaltı sonrası ortalık topladım banyo ovaladim sil süpür yaptım A101 e gittim sucuk cips patates pirinç 2.5kg Luk katmer bi kaç şey daha 48 karttan çektirdim 3.5 iki ekmek aldım akşam migros sanal ypyim 170 civarı tuttu 55 money vardı kullandım kardeşimin karttan geçtim ona gondercem yarın aksam indirim vardı migrosta 6 kg Luk rinso 27 düşmüştü aldım

Benim de banyo aglıyo
Ovacagım gece dus alıp yatarım.

Tam da alisde fincan likeliyodum

Eklentiler

• 0168FAE8-B9C5-4EA7-9D89-57893171D9D8.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 81
hadı ınsAllah canım o da olur hayırlısıyla cok sukur sırasıyla oluyor her sey

Azda ig da takılayım dedim dusumu alıp
Kücük evli abla mudoda bi masa takımı begenmis alayım mı diyo
Abla senin ev kadar o masa nereye koycan diyecek koca yürekliler aranıyo
Kaymaklıdan itiraf;soru cvp yapmıs,tv izletmiyormus ama aksmlrı haberleri acıyorz diyo
Hee haberse ttmm ozmn ekran değil o
E gecen carlıyodu ben asla izletmiyorm diye,bikacgüne browni yedirdiğini de itiraf eder bekleyrum

Selam kızlar pazartesinden beri kötü haberler alıyorum.

Pazartesi s o y g u n olayı oldu şubenin birinde neyseki kimseye bişey olmadı.Hırsız yakalandı.

Akşamına yengenin annesi vefat etmiş akşam Haberini aldım.

Dün de annemlerin eski bir komşusu vardı
İyi bir kadıncağız oğlu haylaz biri geliniyle ayrılmıştı oğlu.İpe sapa gelmez bir oğlu var kadın hep ölse de kurtulsak der oğlu için o kadar fena biri bir anneye bunu söyletebildiğine göre düşünün.Kadının torunu vardı 9 yaşında annesinde kalıyormuş kadın tekrar evlenmiş.
Çocuk bisikletten düşmüş bağırsakları kopmuş hastahaneye götürmemişler 2 gün sonra rahatsızlanmış, Film çekilmiş birisinin sonucunu gösterirken sözde çocuğun da filmini göstermişler doktor demiş çocuk iç kanama geçirtiyor hemen hastahaneye almışlar 2 ay deneme tahtası gibi deldiler diyor babaannesi sonra vefat etmiş 1 ay oldu diyor ağlıyor ağlıyor üzüldüm ya ne güzel çocuktu.Emin misiniz bisikletten düştüğüne dedim öyle demişler.Gelinin ikinci evliliğinden bir kızı varmış hamileymiş çocuğu öldükten 2 hafta sonra bir erkek çocuk dünyaya getirmiş.Anne baba ayrılıyor olan çocuğa oluyor

Bugün de müdürümüzün tayini çıktı çok iyi biriydi.Çok üzüldük ağladık Gelecek müdür çok hırslıymış yarın geliyor.Bakalım nasıl biri

Bugün de şok olduğum bir haber aldım
Nasıl bir hafta ise her gün farklı farklı şeyler duyuyorum

Bereketli olsun canım
Şükrettikçe Allah şükredeceğimiz şeyler verirmiş.İsyan ettikçe de isyan edeceğimiz şeyler artarmış.
Rabbim şükürlerimizi arttırsın
Ben de senin gibi şükrediyorum şükrettikçe daha iyi oluyor

Allah rahmet eylesin canim üzüldüm çok malesef haberlerde ve programlarda görüyoruz kadın ayrılır tekrar evlenebilir ama çocuk varsa çok düşünmesi lazım insan yine kendi biseylere katlanıyor ama uveylik yapsa haksızlık olsa olan çocuğa oluyor

Ayy bu ne
Allah rahmet eglesin ölmüslerine cnm
Offcocıga cok üzüldüm ya

Ay bizim annemin arrk.kızı var bosndı kız.
Kızı var bir de ergenliğe girmek üzere olan.
Bıraktı annesi ist.yerlesti evlenip
Anneanne ben göndermem kızı elin adamıyla aynı eve dedi(cok haklı),gtti cocıgu anneanneye bırakıp evlendi.
Evladımdan önemli mi ya öldün mü asktan
Ay bilmiyorm cok sacma geliyor bana
Olan cocjga oldu.
Simdi anneanne var ama anne gibi olamazki.
Günde bikac saat bırakıyorm aklım kalıyo

Milletin gözü kör olmuşta asktan geberiyolar ne ararsınız de bende öyle hiç bırakmam mecbur kalmadıkça
Kocasızlıktan ölecekler bizim binada da oldu boşanan kadın ama mecbur kaldı kocasında suc pavyon karısını getiririm eve demiş naspsıım bıraktı kızın babasıda getirme bana demiş çok üzüldüm çocuk baban ede suan kadın çok fena diyordu giden komşu ikinci çocugu istiyorum kv kocama yapma diyormuş dedi kocası annesinin lafını dinliyor ne acı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…