Öyle adama 2.cocugu mu yapcakmıs ayy bayılcammmMilletin gözü kör olmuşta asktan geberiyolar ne ararsınız de bende öyle hiç bırakmam mecbur kalmadıkça
Kocasızlıktan ölecekler bizim binada da oldu boşanan kadın ama mecbur kaldı kocasında suc pavyon karısını getiririm eve demiş naspsıım bıraktı kızın babasıda getirme bana demiş çok üzüldüm çocuk baban ede suan kadın çok fena diyordu giden komşu ikinci çocugu istiyorum kv kocama yapma diyormuş dedi kocası annesinin lafını dinliyor ne acı
Bende dedim kocan dedim içiyo karı getir em diyo neyine yapma dedim kaynana o biçim dibinde bu oğlanı bile annesine sevdirmiyolardı çocugu dede baban götürüyodu sürekli Allah Nebilim uzak etsinÖyle adama 2.cocugu mu yapcakmıs ayy bayılcammm
söyledim kabul etmiyor de.Bende dedim kocan dedim içiyo karı getir em diyo neyine yapma dedim kaynana o biçim dibinde bu oğlanı bile annesine sevdirmiyolardı çocugu dede baban götürüyodu sürekli Allah Nebilim uzak etsin
Gece yarısı içiyo oğlu tüm zillere basıyo içmekten Töbe
Eşim demin dedik paraya var annene ver 5000 7000 kaldıydı borç almayı ersin 2000 de söyle diyo napımyım kızlar annemde pek vazgececk tip yok
Bıktım arada kalmaktan annem ablamın ve abimin borcunu ödedi vermediler bizdede diyo almasın diyo anam beni zenginsöyledim kabul etmiyor de.
Ayy oda 5 i veren 7 i de verir.
Ne kadr uzatıyor,ödencek iste bu borc:S
Neden evlat ayırımı yapıyor yahu.Bıktım arada kalmaktan annem ablamın ve abimin borcunu ödedi vermediler bizdede diyo almasın diyo anam beni zengingörüyo
Ay baby benim eşimde alişe dadandı alma almasını bilememiş. Kablosuz kulaklık sipariş edecegine kutusunu sipariş etmiş. Allahım birde bana anlatıyor. Ben olsam asla anlatmam sadece size anlatırım sonra onu bana koz olarak kullanır bir siparişi bile veremedin diye ama azimli bu sefer doğru sipariş vermiş.Tam da alisde fincan likeliyodum
Citlcim bence eşine deki annem bize istediğimiz kadar verdi. Elimde şuan bu kadar var bunu vereyim demedi de ben söyleyemem ara sen söyle de bakalım ne diyecek. Bana kalırsa kuruşu kuruşuna ödeyin ilerde laf söz olmasın. Ben asla kabul etmem mesela annemden-babamdan para velev ki aldım tamı tamına veririm. Annende kusura bakma ama sana karşı cazgır ben olsam ev hediyesi olsun derim. Hem senin gönlünü alırım ama malesef bazen işler bizim istediğimiz gibi olmuyor.Bende dedim kocan dedim içiyo karı getir em diyo neyine yapma dedim kaynana o biçim dibinde bu oğlanı bile annesine sevdirmiyolardı çocugu dede baban götürüyodu sürekli Allah Nebilim uzak etsin
Gece yarısı içiyo oğlu tüm zillere basıyo içmekten Töbe
Eşim demin dedik paraya var annene ver 5000 7000 kaldıydı borç almayı ersin 2000 de söyle diyo napımyım kızlar annemde pek vazgececk tip yok
Baby annenden çekiyorsun valla arkadaşım. Hem sana nazını yapıyor hem şikayetini ediyor. Baby biliyormusun ben ve eşime kızkardeşlerim ve futbolcu olan eski damadımız hep senin annenin yaptığı muameleyi yapardı siz pazara akşam çıkarsınız ucuz almak için, market market gezersiniz en ucuzunu bulmak için, hep düzenli ödeme defterimiz vardır hala vardır, bir taraf gelir bir taraf giderdir. Yazarız bir borcumuzu şimdiye kadar aksatmadık bunları bile çocuklarımıza derlerdi, senin annen-baban sıkı, cimri diye ben de yaşadım. Onlar nasıl harcardı bir bilseniz fütürsuzca hesap kitap yok o para hep gelicek sandılar ama şimdi olan iki çocuklarına oldu. Tapulu birşeyleri olmadıgı gibi bi dünya da borçları var. Üstelik ayrıldılar. Bak sen elinden geldiğince kızına çok güzel bakıyorsun eve de fazlasını yapıyorsun çok iyi bir anne ve eşsin arkadaşım ben o zaman onlar söyleyince üzülüyordum annem üzüldüğümü görüyordu, hemen beni onlardan uzaklaştırır nazenin gel terasa çıkalım kızım çamaşırlar kurudu ise beraber toplayalım derdi. Bana üzülme Allah sıkıntıyı gençlikte versin ihtiyarlıkta ömrümüz var ise rahat ederiz derdi. Sende sabırlısın ve mükafatın büyük olucak burdan yazarsın bize inşallah.Annem ayaklarım agrıyo diyo sabahtan beri,in artık asagı orda üsütüyorsn diyoryz.
Yok soba yanıyor diyor.
Asagıda da bedava merkezi ssistem yanıyor,aidat ödüyoırlar.
Bulasık mak.bile yok yukarda bozuk.
Ne inatla oturuyosa orda.
Sıcak su yok cesmede.
Ellerini yıkarken bile donuyorsn.
Orda hava alıyomus.
aynen okurken aklıma o geldiÖyle adama 2.cocugu mu yapcakmıs ayy bayılcammm
Acele etmiyorum artık içime sinen olsunhadı ınsAllah canım o da olur hayırlısıyla cok sukur sırasıyla oluyor her sey
lelli ya izmirden alsaniza bahaneyle seni goruruzAcele etmiyorum artık içime sinen olsun
YakalarimmTam da alisde fincan likeliyodum
Amin canım.Bereketli olsun canım
Şükrettikçe Allah şükredeceğimiz şeyler verirmiş.İsyan ettikçe de isyan edeceğimiz şeyler artarmış.
Rabbim şükürlerimizi arttırsın
Ben de senin gibi şükrediyorum şükrettikçe daha iyi oluyor
Babannem boyle Koca meraklılarına azdım mi kudurdun mu derdi.Milletin gözü kör olmuşta asktan geberiyolar ne ararsınız de bende öyle hiç bırakmam mecbur kalmadıkça
Kocasızlıktan ölecekler bizim binada da oldu boşanan kadın ama mecbur kaldı kocasında suc pavyon karısını getiririm eve demiş naspsıım bıraktı kızın babasıda getirme bana demiş çok üzüldüm çocuk baban ede suan kadın çok fena diyordu giden komşu ikinci çocugu istiyorum kv kocama yapma diyormuş dedi kocası annesinin lafını dinliyor ne acı
Ne güzel yazmissin.Baby annenden çekiyorsun valla arkadaşım. Hem sana nazını yapıyor hem şikayetini ediyor. Baby biliyormusun ben ve eşime kızkardeşlerim ve futbolcu olan eski damadımız hep senin annenin yaptığı muameleyi yapardı siz pazara akşam çıkarsınız ucuz almak için, market market gezersiniz en ucuzunu bulmak için, hep düzenli ödeme defterimiz vardır hala vardır, bir taraf gelir bir taraf giderdir. Yazarız bir borcumuzu şimdiye kadar aksatmadık bunları bile çocuklarımıza derlerdi, senin annen-baban sıkı, cimri diye ben de yaşadım. Onlar nasıl harcardı bir bilseniz fütürsuzca hesap kitap yok o para hep gelicek sandılar ama şimdi olan iki çocuklarına oldu. Tapulu birşeyleri olmadıgı gibi bi dünya da borçları var. Üstelik ayrıldılar. Bak sen elinden geldiğince kızına çok güzel bakıyorsun eve de fazlasını yapıyorsun çok iyi bir anne ve eşsin arkadaşım ben o zaman onlar söyleyince üzülüyordum annem üzüldüğümü görüyordu, hemen beni onlardan uzaklaştırır nazenin gel terasa çıkalım kızım çamaşırlar kurudu ise beraber toplayalım derdi. Bana üzülme Allah sıkıntıyı gençlikte versin ihtiyarlıkta ömrümüz var ise rahat ederiz derdi. Sende sabırlısın ve mükafatın büyük olucak burdan yazarsın bize inşallah.
Aiyy canimmm çeşmeyi sevmiştik aslında.lelli ya izmirden alsaniza bahaneyle seni goruruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?