Küçük Düşün Büyük Olsun!

Öyle adama 2.cocugu mu yapcakmıs ayy bayılcammm

Selam bacımlar
Sabah yazdım mı hatırlamıyorm
İsyan bayraklarını acmak üzereyim
Eve gidiyorm aksm 19.00 de müsteri arıyor beni.
Yarım günde bütün isleri yıkmaya calısıyor bana kadın.
Ben teklif cıkarıyrum normlde,öglenden sonra ararım ben diyo.
Ay sen arayıverseneye dönüyır is.
Sabah söylendim artk
19.00 de arıyor insnalar beni diye.
Sonra koci bi asabımı bozdu
Benim telefonıu neden cok geliyormus.
Dedim ben fatura öderken hic demiyorm ,elektrk neden geliyır cok dye
Kendi faturanı yatır ozman sadece 40 tl nin lafını yapma bana dedim.

Öyle adama 2.cocugu mu yapcakmıs ayy bayılcammm
Bende dedim kocan dedim içiyo karı getir em diyo neyine yapma dedim kaynana o biçim dibinde bu oğlanı bile annesine sevdirmiyolardı çocugu dede baban götürüyodu sürekli Allah Nebilim uzak etsin
Gece yarısı içiyo oğlu tüm zillere basıyo içmekten Töbe
Eşim demin dedik paraya var annene ver 5000 7000 kaldıydı borç almayı ersin 2000 de söyle diyo napımyım kızlar annemde pek vazgececk tip yok

söyledim kabul etmiyor de.
Ayy oda 5 i veren 7 i de verir.
Ne kadr uzatıyor,ödencek iste bu borc:S

Bıktım arada kalmaktan annem ablamın ve abimin borcunu ödedi vermediler bizdede diyo almasın diyo anam beni zengin görüyo
Neden evlat ayırımı yapıyor yahu.
Cidden ayıp.
Bizde de evlat ayırımı maddi yok da(Zaten kendinde yok,bze ne vercek)ama manevi var.
Kardesimler ne yapsa,en dogrusu,en iyisi.
Bizim yaptıklarmız,aldıklarmız hep kocan arastırmıstır senin en ucuzu odur,en hesaplısı odur diyo.
Cocuk yetistirme tarzımızı bile maddiyata yoruyor.Elestircek ya.
Seker istemiyorm yemesini diyıorm.
Niye masraf mı olcak kocana diyoır

Annem ayaklarım agrıyo diyo sabahtan beri,in artık asagı orda üsütüyorsn diyoryz.
Yok soba yanıyor diyor.
Asagıda da bedava merkezi ssistem yanıyor,aidat ödüyoırlar.
Bulasık mak.bile yok yukarda bozuk.
Ne inatla oturuyosa orda.
Sıcak su yok cesmede.
Ellerini yıkarken bile donuyorsn.
Orda hava alıyomus.

Tam da alisde fincan likeliyodum
Ay baby benim eşimde alişe dadandı alma almasını bilememiş. Kablosuz kulaklık sipariş edecegine kutusunu sipariş etmiş. Allahım birde bana anlatıyor. Ben olsam asla anlatmam sadece size anlatırım sonra onu bana koz olarak kullanır bir siparişi bile veremedin diye ama azimli bu sefer doğru sipariş vermiş.
Citlcim bence eşine deki annem bize istediğimiz kadar verdi. Elimde şuan bu kadar var bunu vereyim demedi de ben söyleyemem ara sen söyle de bakalım ne diyecek. Bana kalırsa kuruşu kuruşuna ödeyin ilerde laf söz olmasın. Ben asla kabul etmem mesela annemden-babamdan para velev ki aldım tamı tamına veririm. Annende kusura bakma ama sana karşı cazgır ben olsam ev hediyesi olsun derim. Hem senin gönlünü alırım ama malesef bazen işler bizim istediğimiz gibi olmuyor.

Baby annenden çekiyorsun valla arkadaşım. Hem sana nazını yapıyor hem şikayetini ediyor. Baby biliyormusun ben ve eşime kızkardeşlerim ve futbolcu olan eski damadımız hep senin annenin yaptığı muameleyi yapardı siz pazara akşam çıkarsınız ucuz almak için, market market gezersiniz en ucuzunu bulmak için, hep düzenli ödeme defterimiz vardır hala vardır, bir taraf gelir bir taraf giderdir. Yazarız bir borcumuzu şimdiye kadar aksatmadık bunları bile çocuklarımıza derlerdi, senin annen-baban sıkı, cimri diye ben de yaşadım. Onlar nasıl harcardı bir bilseniz fütürsuzca hesap kitap yok o para hep gelicek sandılar ama şimdi olan iki çocuklarına oldu. Tapulu birşeyleri olmadıgı gibi bi dünya da borçları var. Üstelik ayrıldılar. Bak sen elinden geldiğince kızına çok güzel bakıyorsun eve de fazlasını yapıyorsun çok iyi bir anne ve eşsin arkadaşım ben o zaman onlar söyleyince üzülüyordum annem üzüldüğümü görüyordu, hemen beni onlardan uzaklaştırır nazenin gel terasa çıkalım kızım çamaşırlar kurudu ise beraber toplayalım derdi. Bana üzülme Allah sıkıntıyı gençlikte versin ihtiyarlıkta ömrümüz var ise rahat ederiz derdi. Sende sabırlısın ve mükafatın büyük olucak burdan yazarsın bize inşallah.

Selam kızlar destursuz daldım kusura bakmayın. Sabah biraz temizlik yaptım evin içinde hep bir dolaşma halindeyim. Yemek dündan az var yanına makarna yapıcam, mezelerim var turşu çıkarırım yeter. Beyazlar balkonda iki gündür kurumamışlar yapıcak birşey yok akşama toplarım. Eşimle iş çıkışı pazara gidicez bakalım ne kadar tutar. Dün market alışverişine gittik eşim ne kadar ödedi bilmiyorum ama her şey o kadar pahalı ki alıcaklarımı hep az aldım 1 kilo çay alırdım yarım kilo aldım. 2.5 kiloluk pirinç alırdım 1 kilo aldım böyle böyle eşim diyor o zaman biz iki hafta da bir tekrar geliriz yapıcak bir şey yok dedim. önceki alışverişlerde arabayı doldururdum şimdi o kadar dolduramıyorum. Dondurucu dolu oldugu halde alışveriş bitmiyor Allah yardımcımız olsun.

6 da kalktık oğlumla kahvaltı yaptık
Kah hazırlayana kadar bütün aşağı dolapları yere indirdibulaşık mak tabletini arıyor evin her yerinde ah bi eline geçirse yiyecek hepsini
Öyle dolap kiliti felan bitti anlıyor artık nasıl açılacağını
Dün konsola farklı tarzda birşey takmıştık onu tamamen sökmüş
Şimdi onu uyuttum balkonları süpürdüm temizledim
Çorba yaptım
Akşam da yemeğim yok makarna yapayım
Eve güneş girince direk dışarı çıkacağını anlıyor sürekli kapıya gidiyor park diye

Tam da alisde fincan likeliyodum
Yakalarimm
Amin canım.
Ölenlere Allah rahmet eylesin.
Sınav dünyasi işte.
Babannem boyle Koca meraklılarına azdım mi kudurdun mu derdi.

Ne güzel yazmissin.
Hep de zaten böyle boburlenenlerin, hava atanların kenarda 5kuruslari olmaz.
Ancak konuşurlar.
Kimi taniyosam oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…