- 27 Şubat 2013
- 14.805
- 42.313
- 798
Her çocuk farklı. Bir de biraz daha büyüyünce daha çok ilgileniyorlar. Şimdi Ela kendisi söylüyor anne bizde ondan yapalım. Ya da şunu yapalım bunu yapalım gibi.Asabım bozuluyor benim o igda etkinlik yapan cockları görünce
Miss gibi duruyor cocklar
Hele o damykitchenınki cocık hersyi seviyor masallah.
Benimki kalkıp gidiyof
Sen unutsan da emin ol eşin unutmaz annenin bu yaptığını gün gelir yüzüne vurur, ısıtıp sunar. Bence eşinle bir olun elele verin. Birbirinize destek olup ilerleyin. Kimseden fayda yok belli.Eşim bu sefer çok kızdı iyice iki ayda 27 milyar kim kime verir helekş bu pandemi de işyeri den aldı müşteri nin parası karta çekilecek hepsi patrona karta ödencek tekrar biz demiştim borç bitene kadar diye ama yapmadı sözünde durmadı böyle olacağını bilseydim kredi çekerdim
Eşime zamanında dedim gel 8 binde kredi çek dinlemedi gördü
Çok bozgun anneme borç bitti artıkhepsini verdik iki ayda sagolsun görüşmüycem bi süre bende kocam yine iyi valla
Allah büyük lelli bende sıgınamam baba evine işten 5 dk gec kalsam burnumdan getiriyorlardı düşün eşimde ailesi sıkıntılı baba içip gezer anne sorumsuz akşama kadar gezer
Dediki evlenelim çıkış yolu seçtim resmen
Aslında hep derdim hiç evlenmiycem diye
Ama eşim çıkınca tamam dedim ve erken yaşta evlendim 22 yaşımda iyiki de evlenmiş im evden daha rahatım sıkılsakta Allah var eşim iyidir kimseye muhtav ettirmedi işe bazen yürüyerek gidiyor Bayada arası var ama napsın
Kuzum az relax ol gerekirse şöyle anne sen böyle yaparsan el ne yapmaz de ya yazık hasta etme kendini ben ikidir niyetle dim olmadı bilazik düşüşte bu ara kafamda biseler var yapabilirsen bakalım takma bu kadar esinlede arani bozmaEşim sinirlendi beklesin dedi kalanını ben ondan alırken kredi bitene kadar dedim dedi ikidebir gelip sıkıyo seni beni dedi bende bıktım dedim markete bile gitmiyorum düşün ayın 19 iki kere markete gittim 200 harcadım 20 günde ekmek hariç pazarda da yeşillik filan aldım 40 tuttu ona veriyim diye allahtan yazın bolca yaptım kışlık ondan rahatım yoksa bunu bile veremezdik
Valla vizede çok eziyet etti bazen nasıl bakıyor yüzümüze doyorum Allah biliyorya ablama anneme çok mana verdi hepsi kendinde oldu malesef okula beslenme hazırladım ütü yapardım onlugume hele yerli malı olurdu hazır kuru pasta alırdım babam para verirdi arkadasim dalga geçmişti çok icerlemistim yapmıyordu bişe gotureyim ütü yaparken kardesiminkini koyardı bunada yap bari diyeÇok zor şeyler yaşamışsın sende canim
Bu uveylik durumları hep benim içimi acıtır.
Çünkü birine şahit oldum çok üzülüyordum.
Bİ komşumuzun oğlu tekrar evlendi ilk eside oğlunu almadı anlamadım o kadında.
Çocuk üvey anneyle büyüdü.
Kadın değişik biriydi babaanne çocuğa bakmak istedi vermedi (kendide doğurdu 1tane bu arada o da erkek) birlikte buyucekler demiş vermemiş.
Ama o büyük çocuğa meğer küçüğü batırıyormus.
O çocuga yemek vermiyormuş güya kilo alıyormuş.
Çocuk sabah okula gidecek mesela(ilkokula gidiyordu ozaman) çocuğa kahvaltı vermiyormuş çocuk kendi giyiniyormus ne bulursa kışın mesela kısa kollu giyiyormus onu buluyormus dolapda demek
Abla çok üzülüyordu kaç defa almak istedi oğluda üvey annede vermediler.
Bi ara tırnaklamiş bile çocuğu yüzünde sırtında ayy neyse anlatmak istemiyorum sinirleniyorum.
O çocuk noldu acaba bak aklıma geldi.
Abla taşındı falan görüşemedik daha seneler oldu.
Ama hiç aklımda gitmiyor.
Abla Çocuğa diyormuş acıkınca küçüğün biberonunu al sütünü iç diyormus
Napsin kadın oğlu adam değil demek.
Ne insanlar var yaşadıkça neler goruyoruz
S sutlukawe senin annende duygusuzmus ya
Tamam canım tabikiBizide bilgilendirirmisiniz? Fatura gelince fark için.
Bende yeni eve istiyoruda.
Ben Bircan Yıldırımı geçen sene keşfettim canım 4 kitabını aldım 2 sini bitirdim kalan 2 sini de okuyacağım iyi geliyorBIRCAN YILDIRIM in 2 kitabını aldım 30tl.
Sorun kadın hakkında bilgin fikrin var mı? Yok.
Ama aldim
Kadını biraz okim bakım ne ayak kimdir necidir.
Pozitiflik, enerci falan bisiler diyolla Yorumlarda.
Boşluktayım Galiba bu ara.
Biseylere sarıyorum.
Annen seni çok kırıyor canım farkında değil mi acabaBak annem nededi az önce.
Alya direncliymis.
Cok sükür hasta olmadı hic biz cocıkları cok stabil yetistirtik oglanla kızı diyo.
Anne biz de sokaklara bırakmadık dedim.
Yok sen bebekti gezdin ya hep,biz cıkarmadok cocıkları ondan bagısıklık kazanmadılar diyo.
Dogruyı söyleyemez.
2 ayda kesti cockkları sütten emmiyorlar diye diyemez.
Dese cıngar cıkar.
Benimki de emmedi.
1 sene sagdım.
Gece yarıları kalktm sagdım.
Benimki alkıslanacak hareket değil olması gerekendi.
Dogurduysm kalkcam tabi.
Ama sen gezdin mikroba alısık,biz stabil yetistirdik ne ya
Kafanda ne var kızKuzum az relax ol gerekirse şöyle anne sen böyle yaparsan el ne yapmaz de ya yazık hasta etme kendini ben ikidir niyetle dim olmadı bilazik düşüşte bu ara kafamda biseler var yapabilirsen bakalım takma bu kadar esinlede arani bozma
Valla degil herhldeAnnen seni çok kırıyor canım farkında değil mi acaba
Kuzu yazcam sana kafama takılan seyleriBen Bircan Yıldırımı geçen sene keşfettim canım 4 kitabını aldım 2 sini bitirdim kalan 2 sini de okuyacağım iyi geliyorben kitabı aldım ev aldım bir arkadaşa hediye ettim terfi etti sonra evlendi.
Kuzene hediye ettim o okumadı galiba
Başka bir arkadaşa da aldım hediye ettim set halinde o da terfi etti
En son ben 555 ritüelini yaptım Dilek diledim sınavımı geçeyim diye şükür oldu
İnşallah sana da iyi gelir
Valla çok aşırı kollayinca çok hasta oluyorlar bağışıklık kazanmalı bir yerde ama annen kız kardeşin bişey der diye sen sagdın anne sütü aldı bağışıklığı kuvvetli diyemiyor bende çok uğraştım emdi ama emene kadar 15 20 günü baba sor azıcık süt için ne ugrasirdim 2yasi bitene kadar verdim bir tanidik olup emzirebildigi halde vermedi 1 yaşı oldu kesti çocuğu 6 ay yetiyormus zaten ddi ugrasamiyorum gece kalkıyor diyodu e uyancak bebek bu bende iki yaşa kadar gece kaç kez uyaniyordukBak annem nededi az önce.
Alya direncliymis.
Cok sükür hasta olmadı hic biz cocıkları cok stabil yetistirtik oglanla kızı diyo.
Anne biz de sokaklara bırakmadık dedim.
Yok sen bebekti gezdin ya hep,biz cıkarmadok cocıkları ondan bagısıklık kazanmadılar diyo.
Dogruyı söyleyemez.
2 ayda kesti cockkları sütten emmiyorlar diye diyemez.
Dese cıngar cıkar.
Benimki de emmedi.
1 sene sagdım.
Gece yarıları kalktm sagdım.
Benimki alkıslanacak hareket değil olması gerekendi.
Dogurduysm kalkcam tabi.
Ama sen gezdin mikroba alısık,biz stabil yetistirdik ne ya
Valla biraz birikmiş var kız kardeşime diyeyim kredi kartından çeksin birazını diyorum onunda borcu var bu ay bıgecsin 3 taksit filan yaptırırım inşallah çok faiz olmaz 1 bin TL gibi cektirebilirimKafanda ne var kız
Altın 435 olmuş bilezik zaten ben 438 den almıştım
Yedirenk tabii unutmaz ben onun annesinin yaptıklarını unutmuyorum
Ay bide o mevzu geçtiğinde altın 500 u geçmişti bir sürü fark oluyoduKafanda ne var kız
Altın 435 olmuş bilezik zaten ben 438 den almıştım
Yedirenk tabii unutmaz ben onun annesinin yaptıklarını unutmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?