Küçük Düşün Büyük Olsun!

Asabım bozuluyor benim o igda etkinlik yapan cockları görünce
Miss gibi duruyor cocklar
Hele o damykitchenınki cocık hersyi seviyor masallah.
Benimki kalkıp gidiyof
Her çocuk farklı. Bir de biraz daha büyüyünce daha çok ilgileniyorlar. Şimdi Ela kendisi söylüyor anne bizde ondan yapalım. Ya da şunu yapalım bunu yapalım gibi.

Sen unutsan da emin ol eşin unutmaz annenin bu yaptığını gün gelir yüzüne vurur, ısıtıp sunar. Bence eşinle bir olun elele verin. Birbirinize destek olup ilerleyin. Kimseden fayda yok belli.

Kuzum az relax ol gerekirse şöyle anne sen böyle yaparsan el ne yapmaz de ya yazık hasta etme kendini ben ikidir niyetle dim olmadı bilazik düşüşte bu ara kafamda biseler var yapabilirsen bakalım takma bu kadar esinlede arani bozma

Valla vizede çok eziyet etti bazen nasıl bakıyor yüzümüze doyorum Allah biliyorya ablama anneme çok mana verdi hepsi kendinde oldu malesef okula beslenme hazırladım ütü yapardım onlugume hele yerli malı olurdu hazır kuru pasta alırdım babam para verirdi arkadasim dalga geçmişti çok icerlemistim yapmıyordu bişe gotureyim ütü yaparken kardesiminkini koyardı bunada yap bari diye

Selam canlar gelemiyorum kahvaltı edip ortalık topladım oglusla makarna boyadık çok eğlenceliymis bı makine çamaşır açtım astım oglusla babasi markete gittiler kızartmalık et kartlı oyun ekmek ayran tatlı almış kaç harcadı bilmiyorum dün köfte patates bugün et makarna gut olcas

Bak annem nededi az önce.
Alya direncliymis.
Cok sükür hasta olmadı hic biz cocıkları cok stabil yetistirtik oglanla kızı diyo.
Anne biz de sokaklara bırakmadık dedim.
Yok sen bebekti gezdin ya hep,biz cıkarmadok cocıkları ondan bagısıklık kazanmadılar diyo.
Dogruyı söyleyemez.
2 ayda kesti cockkları sütten emmiyorlar diye diyemez.
Dese cıngar cıkar.
Benimki de emmedi.
1 sene sagdım.
Gece yarıları kalktm sagdım.
Benimki alkıslanacak hareket değil olması gerekendi.
Dogurduysm kalkcam tabi.
Ama sen gezdin mikroba alısık,biz stabil yetistirdik ne ya

Ben Bircan Yıldırımı geçen sene keşfettim canım 4 kitabını aldım 2 sini bitirdim kalan 2 sini de okuyacağım iyi geliyor ben kitabı aldım ev aldım bir arkadaşa hediye ettim terfi etti sonra evlendi.
Kuzene hediye ettim o okumadı galiba
Başka bir arkadaşa da aldım hediye ettim set halinde o da terfi etti
En son ben 555 ritüelini yaptım Dilek diledim sınavımı geçeyim diye şükür oldu
İnşallah sana da iyi gelir

Annen seni çok kırıyor canım farkında değil mi acaba

Kafanda ne var kız
Altın 435 olmuş bilezik zaten ben 438 den almıştım
Yedirenk tabii unutmaz ben onun annesinin yaptıklarını unutmuyorum

Kuzu yazcam sana kafama takılan seyleri

Dışarı çıktım ama marketleri h.ici resmen yagmalamislar.
6 market gezdim aradıklarımi bulcam diye.
200tl baydim geldim.
Ciger 60tl olmuş yuhh ya.
Et alamasın millet ciğer alamasın tavuklar zehir ne yicez yahu.
Yarım kilo aldım Ciger.
Kuruyemis aldim. Makbulden.
Kıza Avokado, peynir, zeytin, kabak, Kivircik, Sogan, Pirasa, karnabahar, brokoli, mandalina, organik yumurta kıza, kendime askılı atlet, kendime çavdar ve tahıllı ekmek, 3ü1 arada, mantı, kebirin yoğurdun aldım ayranı çok gzl oluyor ciğerler içeriz dedim.
1 posta geldim oğlan poşetleri aldı güvenlikten tekrar dolandım market tasiyamadimda.

Hemen ciğeri ocağa attım.
Mantıyı hasladim.
Pirasayi pisirdim kıza ve bana
Sevdi yedi yaparım artık.

Sonra çamaşır topla, as.
Mutfağı topla mak doldur.
Dizi izledim o ara bir yandan.
Sonra Kızı doyur.
Hamur yoğurdum Sivas
Katmeri ve browni yapıcım
Çayla istediler.
Peşine kuriyemis meyve falan

Pöfs h.Sonu himhizli geçiyor beğ.

Selam kızlar,
Bugün yürüyüşüme çıktım bayağı da yürümüşüm. Market market de gezdim. En son bizim alttaki markete girdim. Kahve kampanyalıymış aldım. Sıra vardı. İnsanlar marketi basmış bütün marketler öyle
Markette beklerken biraz üşümüşüm eşime de söylemedim. Şimdi kızacak niye 3 kuruşun hesabını yaptın diye zaten dedi niye oradan alıyorsun yanındaki yerden alsaydın diye. Terledim Üşüdüm desem çenesinden kurtulamam. Neyse geldim sıcacık suyla duş aldım. İyi geldi. Sonra kız uyandı. Balıkları temizledim. Eşim avakado salatası soğan salatası yaptı roka turp masayı hazırladı. Kızla ben de balıkları tavaya dizdik. Eşim pişirdi. Sonra rakı balık yaptık. Biraz mezesiz oldu ama neyse son anda dedi eşim. Ardından da ‘gamzedeyim deva bulmam’şarkısını açtı.
Sabah da mayalı bazlama yapmıştım. Ne olacak benim bu halim bilmem :)
Pazartesi eşim diyete girecekmiş. İnandımmmı tabiki inanmadım. İnşallah girer de ben de rahat ederim

Valla çok aşırı kollayinca çok hasta oluyorlar bağışıklık kazanmalı bir yerde ama annen kız kardeşin bişey der diye sen sagdın anne sütü aldı bağışıklığı kuvvetli diyemiyor bende çok uğraştım emdi ama emene kadar 15 20 günü baba sor azıcık süt için ne ugrasirdim 2yasi bitene kadar verdim bir tanidik olup emzirebildigi halde vermedi 1 yaşı oldu kesti çocuğu 6 ay yetiyormus zaten ddi ugrasamiyorum gece kalkıyor diyodu e uyancak bebek bu bende iki yaşa kadar gece kaç kez uyaniyorduk

Kafanda ne var kız
Altın 435 olmuş bilezik zaten ben 438 den almıştım
Yedirenk tabii unutmaz ben onun annesinin yaptıklarını unutmuyorum
Valla biraz birikmiş var kız kardeşime diyeyim kredi kartından çeksin birazını diyorum onunda borcu var bu ay bıgecsin 3 taksit filan yaptırırım inşallah çok faiz olmaz 1 bin TL gibi cektirebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…