Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çok şükür ki evimde mutluyum allahtan kaç senedir birikim topiğindeyim bir lira yok bir gram altın yok
Şu iki senedir ev alalı
7000 birinden aldıydım ödedim
Anneme borc 8000 Di 27000 oldu iki ay içinde onuda ödedik ama eşimle ruh halimiz çöktü iki gündür gece uyuyamıyoruz sabah kadar uyuyamadık oturduk

Günaydınnn
8 den beri etkinlikler faaliyetler yok uyumuyır cocuk
Pisi yaptk ,hamır actık,pankek yaptk,nar yedik yok 2.uykuya asla gecmiyor gerildim.
Bıraktım kocinin yanına kahve iccem.
Azcık da babası eglesin.
Kac saat var karantinanın bitmesine?Markete kacabiliyoruz dimi

Ev en büyük briikim daha ne olsın.
Ya siz niye azcık sallayamıyorsunuz annenleri.
Yani salla biraz.
Relax olun.
Canınızı alacak hali yok ya.
Hasta edeceksiniz kendinizi

Ev en büyük briikim daha ne olsın.
Ya siz niye azcık sallayamıyorsunuz annenleri.
Yani salla biraz.
Relax olun.
Canınızı alacak hali yok ya.
Hasta edeceksiniz kendinizi
İkidebir gelip yada telefon ediyo
Borcumuz varr diye en son kalanını müşterinin parasını aldık adamın borcunuda kredi kartından ödüycez bitti ama iki aydır bizi çok zora soktu baby

baby ya 10 aylikken falan ne etkinlikler yapardin ? napcagimi sasiriyorum

Borcumuz varr diye en son kalanını müşterinin parasını aldık adamın borcunuda kredi kartından ödüycez bitti ama iki aydır bizi çok zora soktu baby
bence tepkini koyup en azindan 1 2 hafta kendi kafani dinle annenle bi mesafe koy.ruhen yipranmisligin azalinca konusursunuz

bence tepkini koyup en azindan 1 2 hafta kendi kafani dinle annenle bi mesafe koy.ruhen yipranmisligin azalinca konusursunuz
Eşim sinirlendi beklesin dedi kalanını ben ondan alırken kredi bitene kadar dedim dedi ikidebir gelip sıkıyo seni beni dedi bende bıktım dedim markete bile gitmiyorum düşün ayın 19 iki kere markete gittim 200 harcadım 20 günde ekmek hariç pazarda da yeşillik filan aldım 40 tuttu ona veriyim diye allahtan yazın bolca yaptım kışlık ondan rahatım yoksa bunu bile veremezdik

Sonradan dedi lanet olsun birinin parası var git o parayla ikisini birleştir adamında karttan öderim canıma yetti dedi aşırı düşüyo paraya harçlığım kalmadı 30 lira var düşün çıkarıp o paradan vermedi bile dedim al bu kadar borç kapansın dedin banada 30 lira kaldı dedim hepsini aldı koydu gitti sırıta sırıta

boyle bir sebeb icin anneye omur boyu kusulmez tabi ama gecerli bi sebebi yokken seni zora sokmasi cok kotu.
Kendimi dusunuyorum cocuguma durduk yere eziyet etmem yani
Küsülmez ama çok şey oldu herşeeye ben koştum ameliyat oldu ben baktım geri kalan parası verirken var işi varken varlar

Selammm
Anlamsız şekilde izin günümde erkenden kalktım yine
Güzelce kahvaltımızı yaptık iki posta montları yıkadım hava güzelken kurusun dedim
Oda termostatımız geldi eşim ayarladı meğer ne çok yanmış doğalgaz fark etmeden bu ay biraz yüklü gelir fatura ama diğer aylarda termostat sayesinde fatura düşer inşallah herkes öyle diyor çünkü

Çok zor şeyler yaşamışsın sende canim
Bu uveylik durumları hep benim içimi acıtır.
Çünkü birine şahit oldum çok üzülüyordum.
Bİ komşumuzun oğlu tekrar evlendi ilk eside oğlunu almadı anlamadım o kadında.
Çocuk üvey anneyle büyüdü.
Kadın değişik biriydi babaanne çocuğa bakmak istedi vermedi (kendide doğurdu 1tane bu arada o da erkek) birlikte buyucekler demiş vermemiş.
Ama o büyük çocuğa meğer küçüğü batırıyormus.
O çocuga yemek vermiyormuş güya kilo alıyormuş.
Çocuk sabah okula gidecek mesela(ilkokula gidiyordu ozaman) çocuğa kahvaltı vermiyormuş çocuk kendi giyiniyormus ne bulursa kışın mesela kısa kollu giyiyormus onu buluyormus dolapda demek
Abla çok üzülüyordu kaç defa almak istedi oğluda üvey annede vermediler.
Bi ara tırnaklamiş bile çocuğu yüzünde sırtında ayy neyse anlatmak istemiyorum sinirleniyorum.
O çocuk noldu acaba bak aklıma geldi.
Abla taşındı falan görüşemedik daha seneler oldu.
Ama hiç aklımda gitmiyor.
Abla Çocuğa diyormuş acıkınca küçüğün biberonunu al sütünü iç diyormus
Napsin kadın oğlu adam değil demek.

Ne insanlar var yaşadıkça neler goruyoruz

S sutlukawe senin annende duygusuzmus ya

Çok şükür ki evimizde ailemizle huzurluyuz ben böyle düşünüp motive oluyorum. Sonuçta anne baba yani hayatından çıkarılacak kişiler değil bence ama çok mesalfeliyim ben ikisine de
Ayy Allah korusunda ben babamın evine gitmem.
Yani büyük konuşmim diyorum ama sevdiğim ablalarım var, teyzem var gider siginti gibi orada yaşarimda yine gitmem.
Ben babamla aynı evde kalsam herhalde timarhanelik olurum.
Asla anlaşamıyoruz.
Annemide gectimde aynı evde olsam annemle ben sözümü geçiririm ona ama babam çok zor biri.
ALLAH göstermesin muhtaç etmesin amin.

Bizde geçen sene termostat aldık evet faturada bariz farkediyor bana göre en önemlisi odanın ısısı hep sabit kalıyor. Ben çok sıcagı sevmiyorum.

Bu günlerde geçecek sabır çok şükür evin var. Kolay ev sahibi olunmuyor. Gerçekten strese girip kendinizi yıprattığınıza değmez. Gün gelir sen de ona göre davranırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…