Ev en büyük briikim daha ne olsın.Çok şükür ki evimde mutluyum allahtan kaç senedir birikim topiğindeyim bir lira yok bir gram altın yok
Şu iki senedir ev alalı
7000 birinden aldıydım ödedim
Anneme borc 8000 Di 27000 oldu iki ay içinde onuda ödedik ama eşimle ruh halimiz çöktü iki gündür gece uyuyamıyoruz sabah kadar uyuyamadık oturduk
İkidebir gelip yada telefon ediyoEv en büyük briikim daha ne olsın.
Ya siz niye azcık sallayamıyorsunuz annenleri.
Yani salla biraz.
Relax olun.
Canınızı alacak hali yok ya.
Hasta edeceksiniz kendinizi
baby ya 10 aylikken falan ne etkinlikler yapardin ? napcagimi sasiriyorumGünaydınnn
8 den beri etkinlikler faaliyetler yok uyumuyır cocuk
Pisi yaptk ,hamır actık,pankek yaptk,nar yedik yok 2.uykuya asla gecmiyor gerildim.
Bıraktım kocinin yanına kahve iccem.
Azcık da babası eglesin.
Kac saat var karantinanın bitmesine?Markete kacabiliyoruz dimi
bence tepkini koyup en azindan 1 2 hafta kendi kafani dinle annenle bi mesafe koy.ruhen yipranmisligin azalinca konusursunuzİkidebir gelip yada telefon ediyo
Borcumuz varr diye en son kalanını müşterinin parasını aldık adamın borcunuda kredi kartından ödüycez bitti ama iki aydır bizi çok zora soktu baby
Koydum zaten konusmuyorum aradı hiçbişry yokmuş gibibence tepkini koyup en azindan 1 2 hafta kendi kafani dinle annenle bi mesafe koy.ruhen yipranmisligin azalinca konusursunuz
Eşim sinirlendi beklesin dedi kalanını ben ondan alırken kredi bitene kadar dedim dedi ikidebir gelip sıkıyo seni beni dedi bende bıktım dedim markete bile gitmiyorum düşün ayın 19 iki kere markete gittim 200 harcadım 20 günde ekmek hariç pazarda da yeşillik filan aldım 40 tuttu ona veriyim diye allahtan yazın bolca yaptım kışlık ondan rahatım yoksa bunu bile veremezdikbence tepkini koyup en azindan 1 2 hafta kendi kafani dinle annenle bi mesafe koy.ruhen yipranmisligin azalinca konusursunuz
boyle bir sebeb icin anneye omur boyu kusulmez tabi ama gecerli bi sebebi yokken seni zora sokmasi cok kotu.Koydum zaten konusmuyorum aradı hiçbişry yokmuş gibikapadım bende işim var dedim
Küsülmez ama çok şey oldu herşeeye ben koştum ameliyat oldu ben baktım geri kalan parası verirken var işi varken varlarboyle bir sebeb icin anneye omur boyu kusulmez tabi ama gecerli bi sebebi yokken seni zora sokmasi cok kotu.
Kendimi dusunuyorum cocuguma durduk yere eziyet etmem yani
en azindan su ara tepki koy citl sonrasina bakarsin duruma goreKüsülmez ama çok şey oldu herşeeye ben koştum ameliyat oldu ben baktım geri kalan parası verirken var işi varken varlar
Aynen dediğini yapcamen azindan su ara tepki koy citl sonrasina bakarsin duruma gore
Çok zor şeyler yaşamışsın sende canimValla bizimki üvey herşeyde kiyaslardi üvey kardeşimle bizi kardeşimle 2 yaş var aramızda kendi kız kardeşi çok gelirdi misal ben mutfağa küçükten beri girerim küçük teyze severdi çok güzel yemek yapıyorsun derdi oradan hemen kardesimin adını söyler o da yapar ama mutfağa sokmuyo derdi yada büyüdük beni isteyenler oldu kardeşlerine yine derdi oda dışarı çıksa onada görücü gelir gibi bu liste böyle uzuyor ben ağzınla kuş tutsam yeri olmazdı kendi kızını kollardi adaletsiz davranırdı malesef cokca
Ayy Allah korusunda ben babamın evine gitmem.Çok şükür ki evimizde ailemizle huzurluyuz ben böyle düşünüp motive oluyorum. Sonuçta anne baba yani hayatından çıkarılacak kişiler değil bence ama çok mesalfeliyim ben ikisine de
Bizde geçen sene termostat aldık evet faturada bariz farkediyor bana göre en önemlisi odanın ısısı hep sabit kalıyor. Ben çok sıcagı sevmiyorum.Selammm
Anlamsız şekilde izin günümde erkenden kalktım yine
Güzelce kahvaltımızı yaptık iki posta montları yıkadım hava güzelken kurusun dedim
Oda termostatımız geldi eşim ayarladı meğer ne çok yanmış doğalgaz fark etmeden bu ay biraz yüklü gelir fatura ama diğer aylarda termostat sayesinde fatura düşer inşallah herkes öyle diyor çünkü
Bu günlerde geçecek sabır çok şükür evin var. Kolay ev sahibi olunmuyor. Gerçekten strese girip kendinizi yıprattığınıza değmez. Gün gelir sen de ona göre davranırsınİkidebir gelip yada telefon ediyo
Borcumuz varr diye en son kalanını müşterinin parasını aldık adamın borcunuda kredi kartından ödüycez bitti ama iki aydır bizi çok zora soktu baby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?