Özledik senide gördüğüme sevindim.Ah sizi o kadar iyi anlıyorum ki malesef benim annemde öyle hiç anne kız gibi olamadık bu konuda hep yarım kaldım 10 yıl oldu evleneli(başka şehire geldim) evime gelmedi doğum yaptım dogumuma gelmedi malesef benim annemde evlat ayırıyor benim zaten maddi anlamda hiç bir beklentim yok çünkü onlarda da yok biliyorum ama insan manevi anlamda beklentiye giriyor ya çocukluk resimlerine bakıyorum yazın sıcağında üstümde kazak var düşünün o kadar ilgisizdi kendisi hani sokakta büyüdük desem yeridir köy yerinde olduğumuz için ah bu konuda o kadar doluyum ki ama yapacak bişi yok malesef öyle kabullendim bende artık
Bizide bilgilendirirmisiniz? Fatura gelince fark için.Selammm
Anlamsız şekilde izin günümde erkenden kalktım yine
Güzelce kahvaltımızı yaptık iki posta montları yıkadım hava güzelken kurusun dedim
Oda termostatımız geldi eşim ayarladı meğer ne çok yanmış doğalgaz fark etmeden bu ay biraz yüklü gelir fatura ama diğer aylarda termostat sayesinde fatura düşer inşallah herkes öyle diyor çünkü
sen anneni affedersin kan bagi var sonucta.ama esin umarim kinci bir insan degildirEşim sinirlendi beklesin dedi kalanını ben ondan alırken kredi bitene kadar dedim dedi ikidebir gelip sıkıyo seni beni dedi bende bıktım dedim markete bile gitmiyorum düşün ayın 19 iki kere markete gittim 200 harcadım 20 günde ekmek hariç pazarda da yeşillik filan aldım 40 tuttu ona veriyim diye allahtan yazın bolca yaptım kışlık ondan rahatım yoksa bunu bile veremezdik
Aksam 5 de kapanıyor kuzu bende cikicam ancak öyle kafa dinleyebiliyorumGünaydınnn
8 den beri etkinlikler faaliyetler yok uyumuyır cocuk
Pisi yaptk ,hamır actık,pankek yaptk,nar yedik yok 2.uykuya asla gecmiyor gerildim.
Bıraktım kocinin yanına kahve iccem.
Azcık da babası eglesin.
Kac saat var karantinanın bitmesine?Markete kacabiliyoruz dimi
Canım ses aktiviteleri olabilir emekliyorlarsa hareket aktiviteleri olabilir. Yüzündeki burun göz ağız Vs onları aynaya bakarak söyleme oyunu olabilir.baby ya 10 aylikken falan ne etkinlikler yapardin ? napcagimi sasiriyorum
Evet aslında derecesi baya yüksekmiş odanın farkında değilmişizBizde geçen sene termostat aldık evet faturada bariz farkediyor bana göre en önemlisi odanın ısısı hep sabit kalıyor. Ben çok sıcagı sevmiyorum.
Niye darlıyor ki sizi? Acil lazım mı onlaraÖnceki gün verdik 7000 az uz para değilki biraz biriktirmişim 2600 kadarını kalanını adamın parasından aldık
Hep buralardayim aslında ama çok yazamıyorumÖzledik senide gördüğüme sevindim.
Niye böyle bu anneler ya.
Yani evlat insanin nasıl içi sızlamaz nasıl düşünmez ben anlayamıyorum.
Anneyim azıcık oğluma yükselse haklı olduğum halde üzülüyorum kafama takıyorum.
Ben de aynı biraz kızsam üzülüyorum takıyorum. Hiç de anlam veremiyorum böyle annelere. Annelik bence gönülden gelen birşey. Gönülde olmayınca annelik yapamıyorlar.Özledik senide gördüğüme sevindim.
Niye böyle bu anneler ya.
Yani evlat insanin nasıl içi sızlamaz nasıl düşünmez ben anlayamıyorum.
Anneyim azıcık oğluma yükselse haklı olduğum halde üzülüyorum kafama takıyorum.
Kesinlikle öyle her doğuran anne olamıyor diye bir laf varya tamda öyle işteBen de aynı biraz kızsam üzülüyorum takıyorum. Hiç de anlam veremiyorum böyle annelere. Annelik bence gönülden gelen birşey. Gönülde olmayınca annelik yapamıyorlar.
Ayıp ya ben olsm borc bitince bi süre görüsmemİkidebir gelip yada telefon ediyo
Borcumuz varr diye en son kalanını müşterinin parasını aldık adamın borcunuda kredi kartından ödüycez bitti ama iki aydır bizi çok zora soktu baby
Ben cok etkinlik yapabilen biri değilimbaby ya 10 aylikken falan ne etkinlikler yapardin ? napcagimi sasiriyorum
Bizimki ise gitcekAksam 5 de kapanıyor kuzu bende cikicam ancak öyle kafa dinleyebiliyorum
Asabım bozuluyor benim o igda etkinlik yapan cockları görünceCanım ses aktiviteleri olabilir emekliyorlarsa hareket aktiviteleri olabilir. Yüzündeki burun göz ağız Vs onları aynaya bakarak söyleme oyunu olabilir.
internetten bak 10 aylık bebek oyun aktiviteleri diye bir sürü oyun oluyor. Bir de instagramda var onları takip et yaş grubuna göre yazıyorlar.
Allah vicdan versin yaEşim bu sefer çok kızdı iyice iki ayda 27 milyar kim kime verir helekş bu pandemi de işyeri den aldı müşteri nin parası karta çekilecek hepsi patrona karta ödencek tekrar biz demiştim borç bitene kadar diye ama yapmadı sözünde durmadı böyle olacağını bilseydim kredi çekerdim
Eşime zamanında dedim gel 8 binde kredi çek dinlemedi gördü
Çok bozgun anneme borç bitti artıkhepsini verdik iki ayda sagolsun görüşmüycem bi süre bende kocam yine iyi valla
Allah büyük lelli bende sıgınamam baba evine işten 5 dk gec kalsam burnumdan getiriyorlardı düşün eşimde ailesi sıkıntılı baba içip gezer anne sorumsuz akşama kadar gezer
Dediki evlenelim çıkış yolu seçtim resmen
Aslında hep derdim hiç evlenmiycem diye
Ama eşim çıkınca tamam dedim ve erken yaşta evlendim 22 yaşımda iyiki de evlenmiş im evden daha rahatım sıkılsakta Allah var eşim iyidir kimseye muhtav ettirmedi işe bazen yürüyerek gidiyor Bayada arası var ama napsın
Ben de bebekken 5 aylıkken almıştım kitap. Benim parçalayıcı kitapları daha öğrenmeden parçalamıştı hala da kitapların kenarlarını kemiriyor bazen :)Ben cok etkinlik yapabilen biri değilim
Alya cok sıkılgan.
Denediğim hic biseyi sevmedi
Netten hayvan resimleri bulup bastım seffaf dosyaya koydm,misal tavuk resmine mısır taneleri attım dosyaya,inekse taze sogaların yesil yerlerini.
Göya anlatcam mısır yer tavuklar flan diye.
Yere bantladım o dosyaları.
Geldi cart cart söktü hepsi emekledi gitti
Pirinc faln koydm onune hissetsin diye,tepsileri ters cevirdi bıraktı
Bitek resimli kartlarla oyalandı ilk 6 ay.
Kitapları ilk 6 ay yırttı hep,suan seviyor okutuyor ama 2.sayfada dönüp arkasını gidiyor,dolanıp geliyor tekrar devam ediyorz.
Kule yap yıksınlar
Hayvan sesşleri cıkarabilirsin senle onlarda bi süre sonra cıkarır.yaz olsa ver eline köpüklü süngeri cıldırırlr
Alya kahve yapmaya meraklıydı
Masuscıktan kahve yapıyo biz de iciyorz
Nam nam diyo flan
Simdi bıraktı kahve isini,yeter sana kahve yetistirmiyorm dediyse cocuk
Aynen senin dediğin gibi bazı şeyleri tabi görmezden geliyorsun ananın evinden iyidir ye iç yat çekilmiyor bir göz oda yetiyorAllah vicdan versin ya
Kızın o senin
Neki 8000 tl kalsın kızım de.
Tabi 27 olunca kar ettim sanıyo
Bnde suanki aklımla dönmem
Kocam sıkı,pimprik dırdırcı bayagı evlat olsa sevilmez bi tip
Ama ona bulasmadıgında yada gözüne ekstra bi harcama carpmadıgında
Sessizdir.
Dinlersen cok anlatır eskiden asktan gözüm görmüyordu oturıp dinliyordm
Anlattıgı seylerde hep hesap kitap,ailecek onlarda biseyi ucuza almak övünc sebebbi
Artk zaten 15 dir aksmları evde
O varken kız uyuyınca cay kahve diizi izleriz
Onun dizisi varsa kitap okurum
Yemekten yemege görüyrom zaten iyi oluyor
Annemlere gidince babam cok asabi,ben kaldıramam bu yastn sonra.
Sinirlensin bagrıp cagırır.
Hatır gönül dinlemez.
Aman iyi kötü karısanım yok diyip oturuyorm
Bi yastan sonra baba evi cekilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?