Annemde cicek bakcana sogan biber dik diyordu hepNe güzel çiçek bakıyorsunuz maşallah
Ben sevmiyorum çiçek hiç de beceremem bakmayı
Ama böyle güzel görünce beğeniyorum alaşım geliyo sonra geciyo hemen
Sizin bebek olunca birde kuş var vakit kalmıyor dur heves ettim bakalım inşallah yasatabilirim yuzumede denicem evdeki havayı falan temizliyormusMasallah kocaman olmus.
Jelini yuze surmek iyi geliyor.
Benimde saksilar kucuk ama suan alamam yani vaktimde yok topragiyla ugrasacak.
Yazin ancak.
Ben soğanda diktim seviyorum ya toprakla uğraşmayı birde cicekler gelişinde seviniyorum çocuk gibi hele evimi yaptırayım bahçesine bir çok fidan dikicem inşallah gül falanda dikicem var bı hayalimizAnnemde cicek bakcana sogan biber dik diyordu hep
1cicekligim var salonun kosesinde (kiz daha el atmamisken) bakinca mutlu oluyorum
H. Sonu yaparım aslinda toprak alsam.Sizin bebek olunca birde kuş var vakit kalmıyor dur heves ettim bakalım inşallah yasatabilirim yuzumede denicem evdeki havayı falan temizliyormus
Şu yaptığını işte sevmeyen yapamaz ben yaparım ama silah zoruylaH. Sonu yaparım aslinda toprak alsam.
Esim kiza bakarken balkona dokerim.
Hepsini dokuyorum ben (10saksim var yanj cicegim) cicekleri kokleriyle ayiriyorum kenara.
Yeni toprakla dikiyorum suluyorum.
Eski topragi eliyorum iyi olanini kullaniyorum gerisini atiyorum.
Zaten baharda bakım yapmak daha iyi diyorlar çiçekler için ne zaman müsait olursanız yaparsınız bende sizin gibi yapayım toprağı değişince degistigimi bahçeye ağaç dibine dokuyordum elerim artıkH. Sonu yaparım aslinda toprak alsam.
Esim kiza bakarken balkona dokerim.
Hepsini dokuyorum ben (10saksim var yanj cicegim) cicekleri kokleriyle ayiriyorum kenara.
Yeni toprakla dikiyorum suluyorum.
Eski topragi eliyorum iyi olanini kullaniyorum gerisini atiyorum.
Çok güzeller en sevdiğim görüntüDiger balkonumda boyle dizmistim izlemesi cok huzur ya
Eki Görüntüle 2744778
Yilbasi cicegi istiyorum sok a gelcekti ama sok yakinimda yokZaten baharda bakım yapmak daha iyi diyorlar çiçekler için ne zaman müsait olursanız yaparsınız bende sizin gibi yapayım toprağı değişince degistigimi bahçeye ağaç dibine dokuyordum elerim artık
Benimde sukulentim yok hiç kaktüs ve sukulent alicam a101 e gelicekYilbasi cicegi istiyorum sok a gelcekti ama sok yakinimda yok
Benim orayi cok sevmisti burda oldulerBenimde sukulentim yok hiç kaktüs ve sukulent alicam a101 e gelicek
Stresten oluyor canım dermotolojiye gidicek illet bir hastalık birde rabbim şifa versin krem fln veriyo babam vefat etti erkek kardeşim askerdi döndü ondada oldu kafaya takmaktan biseyleriAynı şey bendede var bakıyorum ne çok tuttu diye söyleniyorum
Bu arada bende saçıma taktım zaten tepenin bi bölge açık döküldü
Eşimin sakalındada saç kıran çıkmış bu kadar sıkıntı yapma dedim 4,5 yerinde karanfil suyu yaptığım lelli onu sıkıyorum akşamda Sarımsak sürüyü bari sakalına ona da diyecek bişey bulamıyorum çok üzülüyorum böyle görünce
Bende var ondan yılbasu çiçegi biri pembe biri kırmızı yakın olsambirini verirdimBenim orayi cok sevmisti burda olduler
Suan benimde yok yazin denicem yine.
Hatta yapraklarından bebek sukulentler buyutmustum ama niye sevmediler burayi bilniyorum yerleri degisti alisamadilar.
Ewt diyorum ama napsınStresten oluyor canım dermotolojiye gidicek illet bir hastalık birde rabbim şifa versin krem fln veriyo babam vefat etti erkek kardeşim askerdi döndü ondada oldu kafaya takmaktan biseyleri
Diger balkonumda boyle dizmistim izlemesi cok huzur ya
Eki Görüntüle 2744778
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?