Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ne güzel çiçek bakıyorsunuz maşallah
Ben sevmiyorum çiçek hiç de beceremem bakmayı
Ama böyle güzel görünce beğeniyorum alaşım geliyo sonra geciyo hemen
Annemde cicek bakcana sogan biber dik diyordu hep
1cicekligim var salonun kosesinde (kiz daha el atmamisken) bakinca mutlu oluyorum

Masallah kocaman olmus.
Jelini yuze surmek iyi geliyor.
Benimde saksilar kucuk ama suan alamam yani vaktimde yok topragiyla ugrasacak.
Yazin ancak.
Sizin bebek olunca birde kuş var vakit kalmıyor dur heves ettim bakalım inşallah yasatabilirim yuzumede denicem evdeki havayı falan temizliyormus

Annemde cicek bakcana sogan biber dik diyordu hep
1cicekligim var salonun kosesinde (kiz daha el atmamisken) bakinca mutlu oluyorum
Ben soğanda diktim seviyorum ya toprakla uğraşmayı birde cicekler gelişinde seviniyorum çocuk gibi hele evimi yaptırayım bahçesine bir çok fidan dikicem inşallah gül falanda dikicem var bı hayalimiz

Sizin bebek olunca birde kuş var vakit kalmıyor dur heves ettim bakalım inşallah yasatabilirim yuzumede denicem evdeki havayı falan temizliyormus
H. Sonu yaparım aslinda toprak alsam.
Esim kiza bakarken balkona dokerim.
Hepsini dokuyorum ben (10saksim var yanj cicegim) cicekleri kokleriyle ayiriyorum kenara.
Yeni toprakla dikiyorum suluyorum.
Eski topragi eliyorum iyi olanini kullaniyorum gerisini atiyorum.

Şu yaptığını işte sevmeyen yapamaz ben yaparım ama silah zoruyla

Zaten baharda bakım yapmak daha iyi diyorlar çiçekler için ne zaman müsait olursanız yaparsınız bende sizin gibi yapayım toprağı değişince degistigimi bahçeye ağaç dibine dokuyordum elerim artık

Zaten baharda bakım yapmak daha iyi diyorlar çiçekler için ne zaman müsait olursanız yaparsınız bende sizin gibi yapayım toprağı değişince degistigimi bahçeye ağaç dibine dokuyordum elerim artık
Yilbasi cicegi istiyorum sok a gelcekti ama sok yakinimda yok

Evettt ortaligi soyle bi toplayip odalari havalandirdim.
Cocuklarin kahvaltilari verildi.
Mutfagi topladim.
H. Sonu yasak sebebiyle pazar kurulmadi.
Bugun pazar kuruluyo
Pazara cikip gelicem 2kosu kiz uyusunda oglan bakar..
Gelincede ev supurup yemek yapicam.
Hamur mayaladim oglana kasarli sucuklu pide yapicam.
Yemek ne yapicam daha düşünmedim
Ama lahana alicam.
Sarma yapasim var kizla nasil yaparim bilmiyorumda 2 bag lahana alicam.

Benimde sukulentim yok hiç kaktüs ve sukulent alicam a101 e gelicek
Benim orayi cok sevmisti burda olduler
Suan benimde yok yazin denicem yine.
Hatta yapraklarından bebek sukulentler buyutmustum ama niye sevmediler burayi bilniyorum yerleri degisti alisamadilar.

Arkadasım yılbası hediyesi yollamıs.Pasabahceden kargo geldi.
Ben de beklemiyorm benim değil dedim.
Kartta notuı görünce anladım .
Okadr uzun zamandır hediye almamısımki birinden,gözlerim doldu öyle mutlu oldum.
Tmm annemler kardesim alıyor saolsunlar eksik görünce ama,kocamdan bile en son eylülde lüften 1 dmet cicek geldi.
Evlilik yıldönümümzde.
Oturdum yazık kız sana dedim.

Selam kizlar yarın kayınvalidem gelcek eltime geccem onunla akşama gelirmiyom eve bilemedim oglus kuzemlerini görünce cosuyor sabah kahvaltı ettik sil supir yaptım toz alıp iki cam perdesi yikancak bı az dinleniyim ddim balkon camları batiktı sildim kayınpeder orda oturup sigara içiyor pasaklı gelin denmesin bulaşık topladım bir makine beyaz yıkadım balkon silip astım pirinç isladim yaprak çıkarmıştım yaprak sarma biberli peynir var yoğurt yeter iç kalırsa buzluktan lapua dolma biber koyarım birazda esim oğlanı aldı dışarı çıktılar oyuncak alacakmış kalkıp içi hazirliycam halı ortisu serilcek daha bitmiyor iş oyuncak toplamaya yildim valla kızıyorum bazende diyorum seneye okul baslicak ozliycem bugunleri

Stresten oluyor canım dermotolojiye gidicek illet bir hastalık birde rabbim şifa versin krem fln veriyo babam vefat etti erkek kardeşim askerdi döndü ondada oldu kafaya takmaktan biseyleri

Benim orayi cok sevmisti burda olduler
Suan benimde yok yazin denicem yine.
Hatta yapraklarından bebek sukulentler buyutmustum ama niye sevmediler burayi bilniyorum yerleri degisti alisamadilar.
Bende var ondan yılbasu çiçegi biri pembe biri kırmızı yakın olsambirini verirdim

Sarmayı sardım attım ocağa pişiyor oglus geldi bir sürü şey almışlar ıvır zıvır oyuncak açıyorum valla verilen böyle şeylere paraya kıymalı börek aldırmış kendine yedi oglus perdeleri bugün yiksmiycsm yoruldum valla Perşembe ebeye goturcem gözlem var boy kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…