- 8 Ocak 2015
- 6.092
- 19.109
- 448
bence hic boy kiloya goturme sekreter ya ortalik karisikSarmayı sardım attım ocağa pişiyor oglus geldi bir sürü şey almışlar ıvır zıvıroyuncak açıyorum valla verilen böyle şeylere paraya kıymalı börek aldırmış kendine yedi oglus perdeleri bugün yiksmiycsm yoruldum valla Perşembe ebeye goturcem gözlem var boy kilo
Markete gitmeye korkar oldum herşey para o kadar pahalı kiSokta70 tl bıraktım
Kıytırrık soksun sen ya70 tl ne
Domestos,lavas,avokado,yaglı kagıt,mis labne,mis krema(sansebastian yapcam)haslanmıs barbunya,bitter cik.el kremi.
Barbunya+bulggur pilavı aksm menüm.
Her yer öyle valla canım 1 hafta sonra gidiyorsun çoğu şeyin fiyatı yuksek vallaSokta70 tl bıraktım
Kıytırrık soksun sen ya70 tl ne
Domestos,lavas,avokado,yaglı kagıt,mis labne,mis krema(sansebastian yapcam)haslanmıs barbunya,bitter cik.el kremi.
Barbunya+bulggur pilavı aksm menüm.
Şuan ilgisi olmasa da al canım, Normalde fiyatlar çok pahalı oluyor ben de hep kampanyayı yakalayıp almıştım. Çok iyi fiyatSoyle dan dan dalim cunkusu hareketli kitaplara daldim sabah beri.
Cok mu erken?
Hangi ay ya da yas uygun?
Hepsiburada da 16.90 a dusmus alasim var da.
Suan ilgisini ceker mi?
Tabi adam ondan tutuyormuş parayi baby ecnbi kahveleri mak. Almak icin biliyo karisini entel dantel seviyo.
Naapsin adam pahali kaliteli seviyo bizim baby ancak tutumlulukla biriktirip aliyo
Biz tamamen ynlis anladik enisteyi.
Tovbe edelim derhal
Ben de videolarını izleyip karar vermiştim. Genelde masal tarzı değil de bilgilendirici almayı tercih ettim. En beğendiklerim, hareketli su parkı hareketli ev hareketli park hareketli bahçe biraz daha güzel ve eğlenceli geldi. Onları almıştım. Şimdi bayılıyor.4tane alim youtubede iceriginin videolari var incelimde hangileri daha bilgilendirici
Aktivite masasini sevdi.
Hayvan seslerini cok seviyo.
Hayvan sesleri cikan bi hali vardi onada bi yukseliyorum
Çok da ağladı. Eşim daha çok izliyor çok kendini abartıyordu havalardaydı dedi. Onun yorumu :))Masterchefde Eray elenmis ben sok.
Ay Özgül hala orda,ne isi var hala orda anlamayrumm
Masterchef secmelerinde neyse hala o kadın.
Bi tık koymadı ya üstüne bi tık.
Evt bugun de buna dertlendim canısılar
Benim hala yapraklar arada bir koparılıyor. İki üç çiçeem var onu da bir rahat bırakmadı 3 yıldırAnnemde cicek bakcana sogan biber dik diyordu hep
1cicekligim var salonun kosesinde (kiz daha el atmamisken) bakinca mutlu oluyorum
Ben de çok severimBen soğanda diktim seviyorum ya toprakla uğraşmayı birde cicekler gelişinde seviniyorum çocuk gibi hele evimi yaptırayım bahçesine bir çok fidan dikicem inşallah gül falanda dikicem var bı hayalimiz
Beni kendileri aradı canım bilgi istedi kaydetti telefonda halletsen olmazmı.Sarmayı sardım attım ocağa pişiyor oglus geldi bir sürü şey almışlar ıvır zıvıroyuncak açıyorum valla verilen böyle şeylere paraya kıymalı börek aldırmış kendine yedi oglus perdeleri bugün yiksmiycsm yoruldum valla Perşembe ebeye goturcem gözlem var boy kilo
Terapi terapiBen de çok severimemeklilikte öyle bir hayat sürmek istiyorum. 10 yıl kaldı :)
20 yıl zor benim eşimin de var bayağı zaman. Nerdesin şimdi,memleket neresi canım. Ben hep ege tarafına gitmek istiyorum.Terapi terapibenim eşim 20 sene sonra emekli olacak kim öle kim kala ben oğlum ilk okulu bitirsin giderim herhalde ya memlekete
Canim zaten kalabalık cagirmiyolarmis aslında anlamadım ben arkadaşın çocuğu bizden nerdeyse 1 yaş küçük ilk okul aşısı yapılmış netteki anne formundadabence hic boy kiloya goturme sekreter ya ortalik karisik
Bilmiyorum ki demedim bişey birazuzak suanki evime tasimadik ASM yi doktor ebeden memnunum araba olcak binkac gün eşimde goturelim ddi bende goruyim ne diyecekler diyorBeni kendileri aradı canım bilgi istedi kaydetti telefonda halletsen olmazmı.
İstanbul'dayım memleket Kayseri eşim yaştan dolayı emekli işi uzuyor malesef hayırlısı olsun zaten ancak toparlaniriz çocuğun okulu vs ama İstanbul'da yasama bana göre değil kalabalığı boğuyor beni mecbur ekmek nerede biz oradayız20 yıl zor benim eşimin de var bayağı zaman. Nerdesin şimdi,memleket neresi canım. Ben hep ege tarafına gitmek istiyorum.
Benim oğlum 2016 doğumlu 2016 Haziran sonrası doğan çocuklara asi yapiiyor öncekilere okul çağında yapilacakmisCanim zaten kalabalık cagirmiyolarmis aslında anlamadım ben arkadaşın çocuğu bizden nerdeyse 1 yaş küçük ilk okul aşısı yapılmış netteki anne formundada
Bilmiyorum ki demedim bişey birazuzak suanki evime tasimadik ASM yi doktor ebeden memnunum araba olcak binkac gün eşimde goturelim ddi bende goruyim ne diyecekler diyor
Bereketli olsun canım güle güle kullanSelam kızlar
Bugün kontrole gittik tsh biraz daha iyiymiş
Sarılıkta biraz düşmüş
Göbek fıtığı var ama geçer dedi doktor bide kuyruk sokumu kısmında bi morluk var orayada baktılar tam bilgi vermedi doktor sizin bebislerdede varmıydı
Dönüşte kuyumcuya gittik doğum hediyesi alacaktı ya 3000 tl verdi bana ustunude kk çektirip bilezik aldım 15 gr .
Ben de bıktım istanbuldan. Hiç eski tadı yokİstanbul'dayım memleket Kayseri eşim yaştan dolayı emekli işi uzuyor malesef hayırlısı olsun zaten ancak toparlaniriz çocuğun okulu vs ama İstanbul'da yasama bana göre değil kalabalığı boğuyor beni mecbur ekmek nerede biz oradayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?