- 27 Şubat 2013
- 14.805
- 42.313
- 798
Hangi aşı canım. Benim kız 2017 doğumlu.Benim oğlum 2016 doğumlu 2016 Haziran sonrası doğan çocuklara asi yapiiyor öncekilere okul çağında yapilacakmis
Sağol ablacımBereketli olsun canım güle güle kullan
Dün gece 4 de uyuduk ,Saat 15:20 gibi uyudu kız şimdi uyandırmaya çalışıyrum uyanmıyor. Küçük hanım kış uykusuna yattıgece kaçta uyur kimbilir
İlkokul 1.sinifta yapılan asi sanırım kızamık asisiydi artık 4 yaşında yapılacakmış 2016 Haziran sonrasında doganlara yapılacakmış yani sizin kızınız seneye olacak muhtemelen bilgilendirirler zatenHangi aşı canım. Benim kız 2017 doğumlu.
Pandemide hepten tuzu biberi oldu malesef ama işte yapacak bişi yokBen de bıktım istanbuldan. Hiç eski tadı yok
İnşallah geçici bu seydir morluk canım sevindim tsh için gozetimde düşer daha bileziğin hayırlı olsunSelam kızlar
Bugün kontrole gittik tsh biraz daha iyiymiş
Sarılıkta biraz düşmüş
Göbek fıtığı var ama geçer dedi doktor bide kuyruk sokumu kısmında bi morluk var orayada baktılar tam bilgi vermedi doktor sizin bebislerdede varmıydı
Dönüşte kuyumcuya gittik doğum hediyesi alacaktı ya 3000 tl verdi bana ustunude kk çektirip bilezik aldım 15 gr .
Benim arkadasinki 2016 Aralık onun oğluna yapilmis bize yok banada en son asida zaten okul çağında denmistiBenim oğlum 2016 doğumlu 2016 Haziran sonrası doğan çocuklara asi yapiiyor öncekilere okul çağında yapilacakmis
Beni bı yakınım uyardı araştırınca anladım zaten asi durumu olsa hemşire mutlaka ararBenim arkadasinki 2016 Aralık onun oğluna yapilmis bize yok banada en son asida zaten okul çağında denmisti
O morluk kizimda da varSelam kızlar
Sarılıkta biraz düşmüş
Göbek fıtığı var ama geçer dedi doktor bide kuyruk sokumu kısmında bi morluk var orayada baktılar tam bilgi vermedi doktor sizin bebislerdede varmıydı
Dönüşte kuyumcuya gittik doğum hediyesi alacaktı ya 3000 tl verdi bana ustunude kk çektirip bilezik aldım 15 gr .
Gözünüz aydın cnmSelam kızlar
Sarılıkta biraz düşmüş
Bende ne bu instada herkesde nar diyorumİyigeceler bacımlar
Nar kırdım bolluk bereket icin,ici cürük cıktı
Bekle beni 2021 ben geliyorm
21 Aralık da kırılıyomjs ben hep 31 aralıkda sanıyordmBende ne bu instada herkesde nar diyorum
Bereket seysimiymis yaw ayy ben yetişemiyorum artik lutfen gun bana 30saat falan olsun
Hadi bu sene zengosun21 Aralık da kırılıyomjs ben hep 31 aralıkda sanıyordm
Yılbasında kırıyorduj biz
Ondan zengin olamadıysam demek
Bisey yok deyip geçiştirdi, muayene vs derken o an hem toparlanıp hem düzgün cevap alamadımİnşallah geçici bu seydir morluk canım sevindim tsh için gozetimde düşer daha bileziğin hayırlı olsun
İlk defa duydum ya bende yok nar ama aklımızda bulunsun seneye sağ çıkarsak kırarız inşallah21 Aralık da kırılıyomjs ben hep 31 aralıkda sanıyordm
Yılbasında kırıyorduj biz
Ondan zengin olamadıysam demek
Tesekkur ederim ❤Gözünüz aydın cnm
Daha iyi olacak inss
Berektli olsın
Güle güle kullan
Çekmeceler boşalacak tabakla çanakla oynamak isteyecek WC ye girince oda girmek isteyecek yorucu ama en güzel zamanlari hele birde dillenmeye başlayınca tadından yenmezBugun pilim faLan bitti.
Havlu attim.
Pazara ciktim.
65tl baydım.
Kiza ispanak çorbası yaptim.
Mercimek corbasi, orman kebabi, tavuklu pilav yaptim.
Pideye bulasamadim hamuru dolaba kaldirdim yarin yapcam
Kabagi tatladim.
Evi supurdum
Toz aldim, aynalari sildim.
Lahanada yarina kaldi.
Annem aradi aksam size ugricaz diye.
Bi de yemek yediler az corba ve pilav kaldi.
Kitaplarim geldi
Aksam cay fasli kabakla.
Esime pasladim kizi 40sayf okudum.
Uzandim simdi yorgunlukdan kafamda almiyo.
Enerjim kalmiyor artik ya yoruluyorum.
Kiz yurutecdeyken durmuyor yuruyunce napcaz bakalim.
Emeklemiyo ama surunuyo
Kanepenin altina girmis mutfakta bi yemek isitana kadar.
Geldim ki kafasi kalmis bi disarda gerisi kanepenin altında.
Oyhh rengarenk gunler beni beklerkene..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?