Küçük Düşün Büyük Olsun!

O morluk kizimda da var
Onemsemedim hic onemsemek mi gerekiyor acaba bilmiyorum.
Bereketli olsun bilezigin caanim
Tesekkur ederim ❤
Kuyumcuyla anlaştım para oldukça gramı arttircam satış yapmadan aradaki gram farkını verip yüksek gram alcam ama bileziği kullanmamak şartıyla.
Baktılar valla dr ve yardımcısı bisey Yok dediler göbeğine filanda baktılar ama morluk neden oluyor onun cevabını alamadım bende

Oğlanı sallıyorum uyusada bende uyusam diye gözünün içine bakıyorum
Gece daha 4,5 kere kalkar anında yatıyorum uykumu alayım diye
Ah bi sütü alışsa içse uyuyacak da bi sevdirmedim
Gece uyanmalar en sevmedigim benimde
Geçiyor geçiyor da iste

Normalde gece beni uyandirsalar aşırı gergin Olurum.
Ama ucunda evlat Olunca pasa pasa uyaniyoruz.

İyigeceler bacımlar
Nar kırdım bolluk bereket icin,ici cürük cıktı
Bekle beni 2021 ben geliyorm
Bugün biri daha koymuş alla alla dedim
Yenisini al kız öyle düşünme
Akşam kk giremedim valla dedim teli sıfıırlayım sabah çalışma varmış meğernnelerndüşündüm

yedirenk79
S sutlukawe kızlar giremedim, şimdi girince gördüm lütfen kusura bakmayın.En kısa zamanda da yazılanları okuyacagım. Ben daha önce bu diyeti babyloading87 okumuştum sonra internette baktım. 21 günde vücud alışıyormuş ve 22 günde vücut kendini yeniliyormuş. İnanın bu yaşıma geldim geçtiğimiz iki aya kadar çayıma şeker atan ben, göbek artık benim önümde gitmeye başlayınca karar verdim. 21 gün boyunca şeker, çikolata vb. tüketmeyecekmişiz. Geçtiğimiz Pazar günü başladım, ilk 4 gün çok zorlandım gün içinde ben mutlaka çikolata, üzüm pestili vb tüketirdim ama şimdi alışmaya başladım. Bugün 10. gün ve 3 Ocak ta bitecek inşallah. Kızlar bir kilo gitmiş bana faydası olucak ben eminim. İnşallah faydalı olabilmişimdir.

Cok guzel bir irade ya.
Darisi basima
Aslinda insan kendini sartlandirinca yapar

Masallah kuzu uykuya dusmus devamli olsun

Coronayla ilgili farkli bakis acisi yapan bir hesapla karsilastim tesaduf
Ara ara uçakların helikopterlerin alcak ucuslarina sahit oluyoruz.
Yani ben sahsim adina cok defa sahit oldum. Semtimde
Hemde defalarca gece bile.
Bu site bu zehirlerin havadan salindigini soyluyor.

Yillarca once (sanirim 2011) yilinda.
Gunes gazetesiydi galiba bir kose yazisini yayinlamislardi yine sosyal medyada.
Bir salgin mikrop icin labratuarlarda calismalar yapiliyor diye?
Yani bilerek kasti bu salginlar diye dusunuyorum ben.
Yine mutasyina ugramis bi ulkede artmisti baya vaka sayisi.

Amac belli nufusu azaltmak yok etmek belki..

_Sitare_ Bileziğin hayırlı ugurlu olsun taze anne. O morluklar benim iki kızımda da oldu, doktorum bebek son aylarda anne karnında çok fazla hareket edemediği için oluyor dedi, Yaşına kadar da kalmıştı sonra kilo aldıkça kayboldu.
babyloading87 paketli üründen de almıyorum ama 4 gün birkaç hurma yedim, şimdi de muz yiyeyim diyorum her gün değilde ataklar geldiğinde o züberi Allah affetsin ama bir kez tadına bakmak için küçük bir ısırık aldım yutamadım. Yemem daha iyi dedim tabi damak tadı benim küçük kızımda çok kilolu olmamasına ragmen tatlı ihtiyacını züberle gideriyor o yerken yanında bile duramıyorum. Başarmak istiyorum inşallah muvaffak olurum.
tr_lelli lellim ben daha önce sigarayı bıraktım. Toplamda 25 kilo verdim sonra 10 kilosunu geri aldım. Ama sigarayı hiç içmedim. Bunu da başarırsam çok mutlu hissedicem kendimi inşallah başarırım kendime teselli veriyorum bak yarısı gitti bile diyorum.

Verirsin tabi ya.
Bende vermek istiyorum bi duzen oturtamiyorum.
Cikip yurumek istiyorum kizla malum olmuyo.
Evde spor yapsam vakit bulamiyorum.
Yemegi azaltsakda hareketsiz verilmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…