Küçük Düşün Büyük Olsun!

Tesekkur ederim ablacım
Morlugun ciddi bisey olmadığına sevindim
Ben hamile olduğumuöğrenince sigarayı bıraktım şimdi tekrar canım istemeye başladı

kutla kız kutla
bende bira alacağım şarapları annem gönderdii
yapmış 2,5 kilo :)
bir yıl içerim

Canımsın. Gerçekten sarı saçlı (boya tabi) ve hafif ensede küt kendi dalgası var saçımın, şuan öyle şaşkınım ki anlatamam çok teşekkür ederim yazdığın için çok mutlu oldum. Burada da yazdım arsa aldık diye, annem denizi gören arsanın oraya evinizi yapın ileriki yaşınız da orda yaşayın diyor benim niyetim çocuklar aralarında anlaşsın nasıl istiyorlarsa öyle yapmaları ama anneme de hak veriyorum çok güzel bir konumda eşime kalsa emekli oldugunda oraya çelik üzerine villa yapıp orda yaşamak bakalım nasip ne ise ve hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda, daha iyisi daha güzeli hepinize olsun.

Benim arkadasinki 2016 Aralık onun oğluna yapilmis bize yok banada en son asida zaten okul çağında denmisti
Benim oğlumda 2016 doğumlu 1.siniftaki aşıyı yapıyorlar. Eğer oğlun 2016 doğumlu ise sağlık ocağına sen sor.ben sormasam hemşire hatirlamamisti örneğin. Ihmal etmeyin. Geçmiş olsun

Trendyolun hizlimarketine 80tl baydim.
Prilin 4lt elde yikama destisi 17.90di genelde 24.90 fiyati.
Persil deterj. 6kilosu 31tl
Soda, karanfil, fanta,
Tozseker, kupseker falanda aldim

Pirinc, siviyag, bulasik mak. Detrj., un ve cay kaldi eksiklerimden.
Onlarin fiyatlari pahali geldi bana almadim.
Market gezerim yarin disarida isim var. Annem gelecek kiza bakmaya o ara bakarim soyle bi fiyatlara.

Sıcak sarap yap abla onlarla tarcın,portakal dilimi atıp kaynatıyorsn kısın miss:)
Afiyet olsun:)
Anamm alkole özendiriyor diy e ban yemem ins

Kızlar diyet konuşulmuş,şaraptan önce ama
Neyse şeker diyeti zaten çaya kahveye şeker kullanmıyorum. Yemesem tatlı şey aramam yedikçe canım istiyor. Meyve de çok aramam. Hamur işi ve abur cubur bana kilo yapan şimdilik onları da azalttım galiba. Bu akşam da yürüyüşe gitmeye niyetim var. Verelim azimle şu kiloları.

Oğluş uyurken evin tozunu aldım kapıları sildim evin odalarını elle sildim dinlene dinlene
Hamur yoğurdum akşama yağlama yapacağım
Yağlama içini hazırladım
Oğluma makarna yaptım
Birazdan uyanır
Ne çok iş yapmışım
Daha da birşey yapmam
Akşama kadar oyun oynarız artık
Zeka kartlarına bayılıyor sürekli bana getirip anne bu ne bu ne diyor
Eşim gelince de şebitlerini açar pişiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…