Tesekkur ederim ablacım_Sitare_ Bileziğin hayırlı ugurlu olsun taze anne. O morluklar benim iki kızımda da oldu, doktorum bebek son aylarda anne karnında çok fazla hareket edemediği için oluyor dedi, Yaşına kadar da kalmıştı sonra kilo aldıkça kayboldu.
babyloading87 paketli üründen de almıyorum ama 4 gün birkaç hurma yedim, şimdi de muz yiyeyim diyorum her gün değilde ataklar geldiğinde o züberi Allah affetsin ama bir kez tadına bakmak için küçük bir ısırık aldım yutamadım. Yemem daha iyi dedim tabi damak tadı benim küçük kızımda çok kilolu olmamasına ragmen tatlı ihtiyacını züberle gideriyor o yerken yanında bile duramıyorum. Başarmak istiyorum inşallah muvaffak olurum.
tr_lelli lellim ben daha önce sigarayı bıraktım. Toplamda 25 kilo verdim sonra 10 kilosunu geri aldım. Ama sigarayı hiç içmedim. Bunu da başarırsam çok mutlu hissedicem kendimi inşallah başarırım kendime teselli veriyorum bak yarısı gitti bile diyorum.
Valla fındık ceviz mantıklı para parayı çekerHadi bu sene zengosun
Evde nar da yok kiram. Findik Ceviz kirsam pahali seyler
kutla kız kutlaGünaydınlarr
En uzun gecede uzun uzun uyuduk
Alya 20.30 da uyudu sabah 8 de kalktı
Döne döne uyumusuz
Aksama köfte yapalım dedik
Koci metroya ugrucak bana sarap al dedim Allah affetsin
Yılbasında kutlama yaparım
Neyi kutlucaksam
Afiyet olsunnnnkutla kız kutla
bende bira alacağım şarapları annem gönderdii
yapmış 2,5 kilo :)
bir yıl içerim
Canımsın. Gerçekten sarı saçlı (boya tabi) ve hafif ensede küt kendi dalgası var saçımın, şuan öyle şaşkınım ki anlatamam çok teşekkür ederim yazdığın için çok mutlu oldum. Burada da yazdım arsa aldık diye, annem denizi gören arsanın oraya evinizi yapın ileriki yaşınız da orda yaşayın diyor benim niyetim çocuklar aralarında anlaşsın nasıl istiyorlarsa öyle yapmaları ama anneme de hak veriyorum çok güzel bir konumda eşime kalsa emekli oldugunda oraya çelik üzerine villa yapıp orda yaşamak bakalım nasip ne ise ve hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda, daha iyisi daha güzeli hepinize olsun.Günaydınlar
nazenin9320 rüyamda seni gördüm, mutfakta yuvarlak bı masada kahvaltidaydiniz kizlarin da vardı. Sarı hafif dalgalı kut gibiydi saçın. Hararetli konuşuyodunuz yeni alınan bı yerle ilgili ne yapsak diye
Benim oğlumda 2016 doğumlu 1.siniftaki aşıyı yapıyorlar. Eğer oğlun 2016 doğumlu ise sağlık ocağına sen sor.ben sormasam hemşire hatirlamamisti örneğin. Ihmal etmeyin. Geçmiş olsunBenim arkadasinki 2016 Aralık onun oğluna yapilmis bize yok banada en son asida zaten okul çağında denmisti
bende seni ve baybi yi anacağım :)babyloading87
D dimple81 Kızlar benimde sevdiğim şaraplar böğürtlen, karadut ve ahududulu olanlar. Ben de arada alıp eşimle içeriz. Bundan sonra yudumlarken sizi de anarım. (Sağlığınıza)
Sıcak sarap yap abla onlarla tarcın,portakal dilimi atıp kaynatıyorsn kısın miss:)babyloading87
D dimple81 Kızlar benimde sevdiğim şaraplar böğürtlen, karadut ve ahududulu olanlar. Ben de arada alıp eşimle içeriz. Bundan sonra yudumlarken sizi de anarım. (Sağlığınıza)
Artık çok geç senin yüzünden sabah sabah içkiye başladımSıcak sarap yap abla onlarla tarcın,portakal dilimi atıp kaynatıyorsn kısın miss:)
Afiyet olsun:)
Anamm alkole özendiriyor diy e ban yemem ins
Hahhaha kiz sen beni oldurcen gulmekden.1
Artık çok geç senin yüzünden sabah sabah içkiye başladım
AbowwwHahhaha kiz sen beni oldurcen gulmekden.
Bende hic icmedim ama simdi 2 kosu alasim geldi bak.
Ozendik artik dimi artik cok gec
Beni de unutmayın :)) en iyisi dörtlü toplanıp bir şarap keyfisi yapalım. Gerçekten en çok tat alarak içtiğim şey şarap. Enfesss.bende seni ve baybi yi anacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?