Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bizim tüm ödemelerimiz sabit.
Kredi, faturalar filan. Aylık olarak artı eksi gösteren tek kalem kart. Faturalar genelde aynı geliyor doğalgaz dışında. Aylık harçlık olarak da her ay aynı parayı ayırıyoruz.
Kart az olunca birikime fazla gidiyor. Çok olunca az.
Aslında aynı kapıya çıkıyor işte.
Teşekkürler

Kutlarım no_name_
Ben de sabah A101 e girdim. Yumurta alacaktım. Yumurta reyonuna hedeflendim. Onu aldım. Kafamı başka bir tarafa çevirmeden çıktım marketten
Cook teşekkürler canım, ben de bakmadim bi yere, sadece fazladan mandalina aldım, o da yanından geçerken çok güzel koktu, malum hamilelik cook kararlıyım bu sefer,cokk

Ooo bu guzel haber
Devamlı olur insAllah.
Marketlerin aktüellerini ,indirimlerini takip ederim derim.
A101,hakmar,şok,hapy canter nette hafta hafta tüm brosurler mevcut.
Ben cogunlukla ordan takip ediyorum.
Aminn inşallah canım..bim fiyat olarak en uygunu gibi geliyor, ürünlerini de seviyorum bimin..

Cook teşekkürler canım, ben de bakmadim bi yere, sadece fazladan mandalina aldım, o da yanından geçerken çok güzel koktu, malum hamilelik cook kararlıyım bu sefer,cokk
Hadi inşallah buraları takip etmeyi bırakma
Bir süre sonra sendeki bu değişiklik alışkanlık olacak
Bende öyle oldu canım

Papatya'cım arkadaşlarda yazmış ama bende naçizane yaptığımız uygulamayı yazmak istedim. Biz de arabanın kaskosu, vergisi, bakımı vs. giderlerini kredi kartından tek çekim yaptırıyoruz. Çünkü taksit yaparsak çok uzun vadede öde öde bitmiyor. Yine de siz bilirsiniz tabi bize böylesi uygun oluyor.

Çok teşekkür ederim. tek çekim yapınca da o ay kart fazla geliyor. Birikime az gidiyor.
Neresinden tutsak da hep aynı yere çıkıyor aslında.

kızlar selam. başıma bişey gldi bugün, çok sinir oldum.
20 lira yüklemek üzere bi bayiye girdim. adam tuhaf tuhaf soru soruyor para mı yükleyeceksin, para dimi diye. ben de işkillendim evet dedim anlamıyor musun para yüklicem. adam parayı yükledi. allahtan ordayken gelen mesaja baktım, ne göreyim! paket yüklemiş bana! dedim bana paket yüklemişsin ben lira istiyordum. adam da "şimdi ben napim" diyor. ben de bu benim değil, senin hatan bu parayı sana ödemem dedim. paketi iptal edebiliyorsanız edin. Çıktım başka yerden yükledim.
eve dönüyorum yarı yolda bi numara arayıp bana para ödemedin demesin mi! dedim bekle orda geliyom.
geçtim içeri dedim böyle böyle oldu sen hak iddia edemezsin. sakın dedim beni bir daha arama kocam buraya gelirse fena olur!
adama bak ya terbiyesiz. kendi suçu.. bide arıyor hadsiz!
umarım bidaha arayıp rahatsız etmez ya..

bugün 2,80 harcadım sabah işe gelirken kahvaltı edemedim iki kekle su aldım 80 kuruşa 2 tl de dolmuşa verdim işr gelirken yürümeyi gözüm kesmedi. aynı mesafeye taksi 10 tl ye dolmuş 2 tl ye götürüyo. istersek tasarruf etmenin yolu çok.

İnşallah bu olay sebebiyle başın ağrımaz. Anladığım kadariyla sana paket yüklemesi yapılmış ve ücretini ödememişsin. Ancak şu an hattında onun tanımladığı bir paket var. Böyle durumlarda naçizane tavsiyem polemiğe girmemen. Öyle küçük şeyler için şikayetler yapılıyor ve davalar açılıyor ki...Bir de kocam buraya gelirse fena olur demekle adamı tehdit etmişsin. Keşke yapmasaydın. İnşallah şikayetçi olmaz.

Ben de genelde taksit yapmamaya özen gösteriyorum. Taksit olunca zaten faizi de ilave ediyorlar ve borç daha da artıyor. Zaten o para çıkacak bir an önce çıksın...

latiyya canım senin istediğin, söylediğin gibi yapmadıysa o hatalı bence.
Eğer onun hatası ise.
Zaten kamera kayıtı falan vardır
Valla ne diyim öyle kekolar çok istediğini söylüyorsun anlamıyorlar ama işin başındalar.

TCK 163 / 2 çok açık.
Böyle durumlarda akıl yürütme ile değil kanuna göre hareket etmek gerekir.

canım sorun şu: o adamın yaptığı hatanın bedelini ben neden ödüyorum? lira yüklemeyi beceremeyen biri neden bayi işletir ki? ve beni ne cüretle arar, araması çok rahatsız etti beni. tekrar aramasın diye öyle söyledim. keşke ilk başta rahatsız olduğumda bırakıp gitseydim. bilseydim böyle olacağını..

hiç bir hak iddia edemez. ihtiyacım olmayan bir paket isteğim dışında yüklendi. bu onun sorunu, benim değil.. hatta dedim paketi iptal et. edemedi. sms ğaketi bide. ben net paketi istiyordum. işime yarasa yine kalsın yani..

Canım haklısın esnaflığı da herkes beceremiyor. Adamın kafa yerinde değil belli ki. Ama ne var ki şu an hattında ücretini ödemediğin bir paket var. Böyle durumlarda uzatmamak lazım öde geç bir daha da oradan alışveriş yapma. Dediğim gibi ne basit şeyler için insanlar mahkemelik oluyor. Bu ülkede 20 lira için adam öldüren var. Aman ha gözünü seveyim dikkat et.

haklısın canım saol iyiliğim için söylüyorsun da, adamın pişkin pişkin ben napim demesi ve onun hatasının bedelini ödeyecek olmam zoruma gitti. yoksa parası için değil. keşke alsa geri yüklediği paketi hiç istemiyorum bu paketi inan ki. napim ya gidip ödeyim mi şimdi?

çok mutlu oldum. işini iyi yapan insanların takdir edilmesi ve bir farkının olması çok güzel
senin adına ayrıca sevindim. ne de olsa burada birikimdaşız. ha bir kahve ısmarlarsın artık paralarla
okuyunca ben de dünkü istemediğin paranın karşılığı olarak düşündüm.
rabbim ne çabuk mükafatını verdi

Bence git öde canım. Zaten senin içine de sinmeyecek ve kafana takılıp gidecek. Bir de o adam gidip şikayet ederse uğraş dur. Ne gerek var? Ver parasını bir daha da muhattap olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…