Küçük Düşün Büyük Olsun!

normalde peşin bir ayda veriyorduk ki kurtulalım üzerimizden yük kalksın diye
bu sefer bazı sebeplerle böldürdük, akrabamızın sigorta şirketi var, uygun bir fiyat teklifi verdi. onu da böldürmek zorunda kaldım karta
paran varsa tek çekim yaptır. bu ay hem borç var diye az harcarsın
ancak elimdeki parayla döviz, altın alayım dersen tut
karar senin.

Ben dün dedim ama Rabbim bana karşılığını verir diye. Ama en çok da başarının takdir edilmesi insanın ruhunu okşuyor. O kadar avukat varken Savcı Bey benim çalışmalarımı beğenmiş, sadece benimle çalışmak istemiş. Çok teşekkür ederim :)

Kızlar haberlerde duymuşsunuzdur belki. Size onun hatırlatmasını yapıp işlerime döneceğim.
21 Ağustos 2007 - 22 Eylül 2011 tarihleri arasında 12 bankadan kredi kullandıysanız o dönemde kartel faizi uygulanması sebebiyle zararınızın 3 katına kadar tazminat talep edebiliyorsunuz. Bu tarihlerde bankadan kredi kullanan varsa değerlendirsin. Bu aralar bu tip davaları açıyoruz. Bilginiz olsun.

teşekkürler hatırlatma için. bana yardımcı olmaya çalıştığın için de. ayrıca başarın için tebrik ederim. işini iyi yapmanın ve iyi kalbinin mükafatını almışsın..

Canim o tarihlerde kullandığımız kredilerimiz var ne yapmamız gerekiyor?

yalnız bir kahve ısmarlarım dememişsin arkadaş yaw
sen de cimri çıktın diyecektim ama dünkü davranışından sonra vazgeçtim.
biz yine de yeni gelecek paracıklarla latte mizi içelim :)

evet ben kullandım.
biri 93000 liralık konut kredisi
diğeri de 37000 liralık taşıt kredisi
ne yapmamız gerekiyor. bu tarihler içinde aldım krediyi ama konut kredisi 2016 ocakta taşıt kredisi 2016 haziran da bitti.
hem krediyi almak hem de bitirme bu tarihler içinde mi olmalı?

yalnız bir kahve ısmarlarım dememişsin arkadaş yaw
sen de cimri çıktın diyecektim ama dünkü davranışından sonra vazgeçtim.
biz yine de yeni gelecek paracıklarla latte mizi içelim :)
Latte ler sana feda olsun. Kahvenin lafı mı olur. Yerim belli yurdum belli. Gel istediğini ikram edeyim canım...

Papatyacım bu, buradan izah edilecek bir şey değil. Teknik bir dava. Mutlaka bir avukatla takip etmeniz gerekir. Çünkü başvuru yeterli değil bir dava süreci olacak. O tarihlerde kredi çekmen yeterli.

Canim o tarihlerde kullandığımız kredilerimiz var ne yapmamız gerekiyor?
Canım papatyaya da yazdım. Bulunduğunuz yerde bir avukata verip dava sürecini takip edebilirsiniz. Buradan anlatıp da yapabileceğiniz basit şeyler değil çünkü, teknik şeyler. Ben sadece böyle bir durumla karşı karşıya iseniz bunu değendirmeniz için uyarayım dedim. Uğraşmaya değer çünkü.

Papatyacım bu, buradan izah edilecek bir şey değil. Teknik bir dava. Mutlaka bir avukatla takip etmeniz gerekir. Çünkü başvuru yeterli değil bir dava süreci olacak. O tarihlerde kredi çekmen yeterli.
kredinin nesi için dava acıcaz ben tam anlamadım
dosya masrafı ıcın mı yoksa başka bır kesıntı ıcın mı
ben dosya masrafını tuketıcı hakem heyeteı vasıtası ıle almıştım da şimdi yıne de dava açmak olmaz heralde aynı kalem içinse

Çok saol canim bi arastiracagim

Dosya masrafı değil. Faiz ile ilgili. 12 banka kartel oluşturup fazla faiz hesaplamış ve size bunu yansıtmış. Bir avukata gidin bankadan kredı evraklarınızı çıkartarak. Dava açılması gerekiyor.

Buradan yazilabilecek yapılabilecek bir şey olursa her zaman yazarım yaparım. Dediğim gibi bunlar hesaplanacak ve herkesin farklı. Ayrıca bir dava süreci olacağı için bunu yalnız avukatlar yapabilir. Siz bir danışın yine bir şey gerekirse bana da sorarsınız.

Kızlar sizce amerika'da yaşanır mı? avrupa'da belki ama amerika düşündürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…