Baktım canım PTT ücretleri çok geldi gözüme kalsın şimdilik ddim saolssinBenn
Aynı dolaptakiyle kom.oranı falan
Sadece pttden kargo yapabiliyorsn ama.
Aile sıkıntısı hiçbir zaman bitmiyor hep kıymetli onlar oluyor boşver bebegi ve kendini stres yapma çok gördük artık gözümde gönlümdeÖyle zaten 2 gündür tadım tuzum kalmadı bugün hiçbir şey yapmadım yemek de yapmadım işten gelince kendi yaptı yıllar geçtikçe insan kaldırmıyo bazı şeyleri laf anlatmak için bile uğraşmıyorum
Aynen biri gelsin benim evi toplasınKızlar bi el atın oturduğum yerde kaldım ev iş kaynıyor benim kıpırdayasım yok tembelleştim bugün iyice
Bende takip ediyordum bı ara o bayanı uyguladım da para bereketle ilgili paylaşımlar var onlara bakıyorum 520 var onu yapiyorum2021 lutfen artik sakin gecsin, kosturmadan, saglikla, huzurla, bereketle gelsin.
Yepisyeni bir yıl gecmisi unuttursun.
Gelecege umutla baktirsin.
Kendimi dusunce olarak daha pozitif bir bakis acisina, daha olaylara iyi tarafindan bakmaya, daha sabırlı olmaya sartlandiriyorum.
Ben sakinim, ben sabirliyim, ben guzel seyleri gormeyi seciyorum, ben kotulukleri kendimden itiyorum, gormemeyi seciyorum, benden uzaklar, bana asla yaklamasamaz kotu insanlar, cunku ben onlari hayatimda istemiyorum.
Diye diye kendimi artik telkin edicem.
Bircan yildirim bakis acisini sevdim.
Suna inaniyorum olumlu dusununce olumluyu cagirirsin.
Artik dilimde dualarim bu sekilde olacak.
Kendimi bu konuda degistirmek istiyorum.
Insanın cani sıkkın olunca eli kolu kalkmıyorKızlar bi el atın oturduğum yerde kaldım ev iş kaynıyor benim kıpırdayasım yok tembelleştim bugün iyice
Uygulamalarini yapmadimda kitabindaki bakis acilari guzel.Bende takip ediyordum bı ara o bayanı uyguladım da para bereketle ilgili paylaşımlar var onlara bakıyorum 520 var onu yapiyorum
Böyle insanların torun sevceğinden mi konu komşuya torunum geldi desin millete iyi görünsün maksat oInsanın cani sıkkın olunca eli kolu kalkmıyor
Doğum yapalı 40 gün oldu bugün kv arayıp gözün aydın demedi eşim çocuğu onlara götürmek istiyor . Izin vermeyince ben kötü oluyorum ama o yaptığı terbiyesizlk yüzünden hiç suclanmiyor .
Gittiğini kimse görmeyecek ki kv yatalak benim bazen gondereyim iyilik bende kalsin diyorum ama haddini aştı o haliyle bile insan yaptiklarini düşününce nefret ediyorBöyle insanların torun sevceğinden mi konu komşuya torunum geldi desin millete iyi görünsün maksat o
Anladım canım haklısın insan soğudu mu bir kere bir daha katlanamıyorGittiğini kimse görmeyecek ki kv yatalak benim bazen gondereyim iyilik bende kalsin diyorum ama haddini aştı o haliyle bile insan yaptiklarini düşününce nefret ediyor
Götür desem icim el vermiyor haketmiyorlar götürme desem evde huzursuzluk oluyor ben bilemiyorum artık ne yapacagimiAnladım canım haklısın insan soğudu mu bir kere bir daha katlanamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?