Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kızlar
Nasılsınız
7 de kalktık oğlumla
Kahvaltı ettik
Ben yatak toplarken gitmiş bulaşık makinesini çalıştırmış
Boş makine çalışmış
Kahvaltı masasını topladıktan sonra hemen süpürgenin fişini takmaya çalışıyor
Bide prizler boyu yettiği yerde beceriyor da
Gece uykularımız düzene girmeye başladı çok şükür bin şükür
Sadece iki kere kalkıyor artık

Aile sıkıntısı hiçbir zaman bitmiyor hep kıymetli onlar oluyor boşver bebegi ve kendini stres yapma çok gördük artık gözümde gönlümde
Kızlar bi el atın oturduğum yerde kaldım ev iş kaynıyor benim kıpırdayasım yok tembelleştim bugün iyice
Aynen biri gelsin benim evi toplasın
Çok sükür 3 sene sonunda eve İnternet bağlanıyor eşimin işi evde yapabilmem hem çocuklar yanımda olur evde anneme minnet etmem
Çok şükür çok az borc varmış ortaklıktan o kadar borç ödememize rağmen

Hafta sonum resmen heba oldu.
Yine hic bisi anlamadim
Dinlenemedim isler bitmek bilmedi.
Suan herseti cope atasim var.
Ya her yerden bisi cikiyor yapiyorum yapiyorum bitmiyo sanki isler doguruyo cogaliyo.
Esimde sabah beri telf. Is halletmeye calisiyo kiza bak, topla, yika, as
Pofss.
Yetti canima diye camdan bagircam.
Bazen gercekden su ev isleri bezdiriyor beni.
Yetisememek yani.
Saliyorum bu seferde ipin ucu kaciyor yine ben zorlaniyorum.
Ev supurup yemek yapicam daha oturdum dizi izliyorum

Ben ne yemek yapcam ya pideleri löp löp goturduler.
Bugune yemek yok
Aksam portakalli kek yapicam.
Cayin yanina bisi yok.

Nugget var onu kizartim yanina makarna falan.
Menemen de yaparim.
Bugunde boyle olsun napim.
Gunu kotarim suan yeter bana.
Kiz uyaninca supurge yapicam mutfak batik

Esimin kartinda 60tl puan var onu harcicaktim cikip cikmayada halim yok.
H. Ici artik

Ben de bi çamaşır yıkadım astım siyahlar yıkancak daha
Dünden dağınıktı mutfağı topladım
Evi süpürdüm banyoyu ovaladım
Vileda çekip yemeğe girişcem
Pırasa kıymalı makarna salata çorba yapcam
Ispanak yıkadım börek yapcam eşim sabah işe giderken atıştırsın dışardan almasın diye
Akşama bi de ütü sıkıştırırım araya tamam benden bu kadar
Bu arada detaylı 2021 ödeme tablosu yaptım ay ay ince eledim sık dokudum ve gördüm ki yine yetmiyor yine yetmiyor...

2021 lutfen artik sakin gecsin, kosturmadan, saglikla, huzurla, bereketle gelsin.
Yepisyeni bir yıl gecmisi unuttursun.
Gelecege umutla baktirsin.

Kendimi dusunce olarak daha pozitif bir bakis acisina, daha olaylara iyi tarafindan bakmaya, daha sabırlı olmaya sartlandiriyorum.

Ben sakinim, ben sabirliyim, ben guzel seyleri gormeyi seciyorum, ben kotulukleri kendimden itiyorum, gormemeyi seciyorum, benden uzaklar, bana asla yaklamasamaz kotu insanlar, cunku ben onlari hayatimda istemiyorum.
Diye diye kendimi artik telkin edicem.
Bircan yildirim bakis acisini sevdim.

Suna inaniyorum olumlu dusununce olumluyu cagirirsin.
Artik dilimde dualarim bu sekilde olacak.
Kendimi bu konuda degistirmek istiyorum.

Kahvaltı ettim etraf topladim aksama kalan çorba yemek var erişte yaparım oglusa kadayıf kavurdum hazirlardan Fındıklı muhallebili yapcam muhallebi pisti soğusun bekliyorum krem şantili çırpıp dokcem kuplara yapcam esim çok seviyor yesin iki gün bı a 101 e gidelim diyor çocuk hava alsın

Bende takip ediyordum bı ara o bayanı uyguladım da para bereketle ilgili paylaşımlar var onlara bakıyorum 520 var onu yapiyorum

Kızlar bi el atın oturduğum yerde kaldım ev iş kaynıyor benim kıpırdayasım yok tembelleştim bugün iyice
Insanın cani sıkkın olunca eli kolu kalkmıyor
Doğum yapalı 40 gün oldu bugün kv arayıp gözün aydın demedi eşim çocuğu onlara götürmek istiyor . Izin vermeyince ben kötü oluyorum ama o yaptığı terbiyesizlk yüzünden hiç suclanmiyor .

Böyle insanların torun sevceğinden mi konu komşuya torunum geldi desin millete iyi görünsün maksat o

Böyle insanların torun sevceğinden mi konu komşuya torunum geldi desin millete iyi görünsün maksat o
Gittiğini kimse görmeyecek ki kv yatalak benim bazen gondereyim iyilik bende kalsin diyorum ama haddini aştı o haliyle bile insan yaptiklarini düşününce nefret ediyor

Gittiğini kimse görmeyecek ki kv yatalak benim bazen gondereyim iyilik bende kalsin diyorum ama haddini aştı o haliyle bile insan yaptiklarini düşününce nefret ediyor
Anladım canım haklısın insan soğudu mu bir kere bir daha katlanamıyor

Markete gidip geldik salatalık meyveli soda sucuk sosis browni buskivi ıvır zıvır cips eşimle gidince böyle oğlan ne alacağını şaşırıyor cranc vardı 10 TL üzeri ondan 79 verdik yok yere verdik valla gitmesek iyiydi 1 ekmek bakkaldan aldık aldıklarımi yerleştirdim kahve yaptım içiyoruz bulaşık yıkanmis yerlescek erişte yapcam salata yeter yemeklere ek tatlılar oldu koydum dolaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…