Hem böyle yapıp hem nasil görmek istiyorlar gostermesen bunu köz yaparlar bize torun bile sevdirmiyir diye eşini doldururlar yakın oturmak sorun oluyor makesefEvet görüşmüyorum canım
Evlendigimden beri kızlarıyla yapmadıklarını bırakmadı bana .
Yazın bi ara konuşmaya başladık 7 aylık hamileydim o zaman kızları yine hiç yüzünden olay çıkardı oturduğu yerden laf söylüyordu sonrada beni görünce yüzünü çeviriyordu
Alt katta oturuyorlar . Benide aramadı doğum yapınca.
Lost izlemedim benim eşim de izlemez alt yazılı yetişemiyormuş dublaj da bana zevk vermiyor o yokken izliyorum ama şuan onunla dublajlı Lucifer izliyoruz sayemde alıştı yabancı diziyeDizi kanallarından izliyoruz biz canım alt yazılı ay ben eşimi baslatmistim o alt yazılı bişe izlemezdi ne bu nasıl anliycaz derdi alisti valla bende başladığımda ergendimbüyüdük Winchester kardeşlerle biz 4 bölüm kaldi bitirip tekrar basliycas lost izkemediysen oda güzeldir
Onu bende merak ediyorum o tarz dizi seviyoruz bı ara the orginals başladık bitiremedik birde vampirli bir dizi var netfilix te onuda merak ediyorum boyle dizi izleyince uzun türk dizileri sarmiyir adamlar 45 dakikada herşeyi yapıyorLost izlemedim benim eşim de izlemez alt yazılı yetişemiyormuş dublaj da bana zevk vermiyor o yokken izliyorum ama şuan onunla dublajlı Lucifer izliyoruz sayemde alıştı yabancı diziye
Bende dolapta öyle satıyorum kuzu onda bile kargo dahil et diyen var hadi onun kargosu belli tutumluya baktım çok geldi almazlar diye ddimKız kargoyu alıcı ödemeli satıyırm ben
Siz nasıl satıyosnyz?
Bide kargo ödeyemem valla
Aynen canım eşim izler TV de dizi 2 saat bana baygınlık geliyor iki laf etcekler arada 5 dk müzik çalıyor filan herkesin zevki başkaOnu bende merak ediyorum o tarz dizi seviyoruz bı ara the orginals başladık bitiremedik birde vampirli bir dizi var netfilix te onuda merak ediyorum boyle dizi izleyince uzun türk dizileri sarmiyir adamlar 45 dakikada herşeyi yapıyor
ay o dönemleri hatirliyorum, benimkide zaten ememiyordu, resmen beni emzik niyetine kullaniyordu saatlerce. Sonunda emzikaldim öyle cözdümSelam canlar
Nasılsınız
Benim kız memede uyumaya başladı tam olarak uykuya dalmadan memeden ayırırsam çığlığı basıyor, memede çok kaldığı için yatarak emziriyorum belim ağrıyor bu seferde kısır döngü olduinşallah vazgeçer kendi uyumaya başlar çok amin
fırsat bulamıyorum hic gelmeye , uykusuzluk beni çok zorluyor
Bugün eşim evde kıza bakarsa temizlik yapmayı düşünüyorum pazartesi şu kesintisi olacakmış
Koltuk örtülerini makineye attım yıkanıyor şimdi
vallahi cano gecen esime dedim. Bizim kiz belki yanliz uyur odada alistirsam da...asil sorun BEN nasil onsuz uyurum artikİgda Oya canak var tavsiye ederim.
Psikolog.
Bana kendimi iyi hissettirdi.
Battaniye olayını arastırırken gördüm 3 yasa kadr norml ,anne hep yanında olamaz.
Anneye olan baglılıgını sürdürmesi icin arac dedi.
Uyku düzenimiz bizim basından beri iyi sükür.
Bebek oldugynu kabul ettim en basında.
Zorlasa da bebek o diye telkin ediyorm kendimi cogu zamn
Ve sunu okudum yazılarında güvenli baglanan cock daha iyi uyur.
Bu beni mutlu etti.
Ekran karsısında cocık güvensizdir bırakmayın tek diyor.
Biz her isi beraber yapıyorz
Tek ki acılmasın o tv diye.
Demek uykularına yansıyırmus cok sevindim.
Annemlere attım yazıları
Cvp hercocık bir değil oldu.
Degil tmm da bi düzen kurulması lazım yani.
Kardesimin oglan resmn uykusuz yasıyor.
Hep söyledik tv izliyor tüm gün.
Sınırsız aburcubur yiyor bari gece verme diyorz
Aglıyor diyolar
Sonra kendi cekiyor ,hep gergin uykusz oldugu icin
Bide yazılarda yanında yatırmanın o kadr da kötğ bisey olmadıgunu okudum
Ay resmn benim gönlüm olsn diye yazmıs gibi kadın tüm bunları
3 yasa kadr ,anneyle uyumak istiyorsa öyle ıyusun gerekirse yere yatak yapın beraber uyuyun demis.
Uyku egitimine uyky terörü yaratmaya gerek yok demis
Ben bbasından beri sevmedim o isi zaten.
Hic düsünmüyorm.
bence ver kendi vaz gecene kadar canimKızlaaaar iyi geceler
Kızı uyuttum ancak yazabildim. Aralarda okudum.
Bugün kahvaltıya hamursuz ıspanaklı börek yaptım. Ama kız bazlama istedi. Hadiii hamur da yaptım. Güya hamursuz börek yaptım. Bir bazlama yedim
Sonra filtre kahveyle tramisu yedim. Az yemeye çalıştım. Kız da istedi yedi. Şimdi ben bu pastayı yememmi harika olmuş dedi) ee bu kadar yemenin hakkını vermeliydim. Gittim bayağı yürüyüş yaptım o ara eşim kızı parka götürdü. Bahçede oyaladı. Beni arıyor gelmiyormusun dedi. Çok yürümem lazım daha lahmacun yapıp yiyeceğim dedim
Devam ettim. Dönüşte markete uğradım. Kıza tavuk but aldım. 15 tl verdim. Lahmacun yemez küçük hanım. Eve geldim. Eşim öldüm bittim diyorkızın peşinde koşmaktan. Hehe canım dedim. Öyle evde yatmaya benzemiyor. Dışarda o ilgilenir oyalar evde daha çok ben. Evde o oyalarken habire birilerini görüntülü arar
Neyse sonra kız uyudu. Ben lahmacuna giriştim. Kıza tavukla makarnayı yaptım. Lahmacuna koci yardım etti. Kızı uyandırdık. Yemek yedik. Sonra çay faslı tatlıdan ben yemedim.
yarın da bir hareket bulmalıyım kendime. Bugünkü yediklerimi eritmek için.
Bizim yatağa yatmıştık. Anne karnım acıktı süttt sütt. Yemek vereyim diyorum yok diyor. Sütü de bardağa koyuyorum artık. 3 yudum aldı yeter dedi. Acıktımı diyorum yoksa süt alışkanlığımı. Ne yapsam versemmi o an vermesemmi sizce.
Benim kız emzik ememiyor aldım ikitane hemen çıkartıyoray o dönemleri hatirliyorum, benimkide zaten ememiyordu, resmen beni emzik niyetine kullaniyordu saatlerce. Sonunda emzikaldim öyle cözdüm
Onlar terbiyesiz vicdansız eşimin de arta kalır yani yok. Sesimi çıkarmıyorum şimdi yapacagimi biliyorum ama ben o kadar kolay degil.Hem böyle yapıp hem nasil görmek istiyorlar gostermesen bunu köz yaparlar bize torun bile sevdirmiyir diye eşini doldururlar yakın oturmak sorun oluyor makesef
Ahaha aynı noktadayız,ben nasıl uyucam onsuz.vallahi cano gecen esime dedim. Bizim kiz belki yanliz uyur odada alistirsam da...asil sorun BEN nasil onsuz uyurum artik
Biz epeydir mama destekli gidiyoruz canim sütüm hep azdi hala oyleKuzu sen emzirmiyor musun nasıl duruyorsun aç aç miden de mi kazınmıyor
Bu hafta yüklensin ozman bizedeKiza kahvalti yaptirdim üzerine yumurta sarisi kasar yedi.
(y. Sarisini ben kahvaltisina karistirmiyorum ayri veriyorum)
Tuzsuz kasar alim bari ya da dil peyniri o tuzsuz oluyo.
babyloading87 sizin alinazik mastirsefe gitmis.
Suan tekrarini gösteriyor
Ay valla yaGörüşmediğim eltim hamileymis 3.
Kiz yapcam diye hirs yapti.
Durumlarida iyi diil.
Vallahi millet cok rahat catir catir doguruyo hic maddi manevi dusunmuyo.
Biz mi cok ince dusunuyoruz bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?