Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hem böyle yapıp hem nasil görmek istiyorlar gostermesen bunu köz yaparlar bize torun bile sevdirmiyir diye eşini doldururlar yakın oturmak sorun oluyor makesef

Lost izlemedim benim eşim de izlemez alt yazılı yetişemiyormuş dublaj da bana zevk vermiyor o yokken izliyorum ama şuan onunla dublajlı Lucifer izliyoruz sayemde alıştı yabancı diziye

Lost izlemedim benim eşim de izlemez alt yazılı yetişemiyormuş dublaj da bana zevk vermiyor o yokken izliyorum ama şuan onunla dublajlı Lucifer izliyoruz sayemde alıştı yabancı diziye
Onu bende merak ediyorum o tarz dizi seviyoruz bı ara the orginals başladık bitiremedik birde vampirli bir dizi var netfilix te onuda merak ediyorum boyle dizi izleyince uzun türk dizileri sarmiyir adamlar 45 dakikada herşeyi yapıyor

Kız kargoyu alıcı ödemeli satıyırm ben
Siz nasıl satıyosnyz?
Bide kargo ödeyemem valla
Bende dolapta öyle satıyorum kuzu onda bile kargo dahil et diyen var hadi onun kargosu belli tutumluya baktım çok geldi almazlar diye ddim

Aynen canım eşim izler TV de dizi 2 saat bana baygınlık geliyor iki laf etcekler arada 5 dk müzik çalıyor filan herkesin zevki başka

Kızlaaaar iyi geceler
Kızı uyuttum ancak yazabildim. Aralarda okudum.
Bugün kahvaltıya hamursuz ıspanaklı börek yaptım. Ama kız bazlama istedi. Hadiii hamur da yaptım. Güya hamursuz börek yaptım. Bir bazlama yedim
Sonra filtre kahveyle tramisu yedim. Az yemeye çalıştım. Kız da istedi yedi. Şimdi ben bu pastayı yememmi harika olmuş dedi ) ee bu kadar yemenin hakkını vermeliydim. Gittim bayağı yürüyüş yaptım o ara eşim kızı parka götürdü. Bahçede oyaladı. Beni arıyor gelmiyormusun dedi. Çok yürümem lazım daha lahmacun yapıp yiyeceğim dedim
Devam ettim. Dönüşte markete uğradım. Kıza tavuk but aldım. 15 tl verdim. Lahmacun yemez küçük hanım. Eve geldim. Eşim öldüm bittim diyor kızın peşinde koşmaktan. Hehe canım dedim. Öyle evde yatmaya benzemiyor. Dışarda o ilgilenir oyalar evde daha çok ben. Evde o oyalarken habire birilerini görüntülü arar
Neyse sonra kız uyudu. Ben lahmacuna giriştim. Kıza tavukla makarnayı yaptım. Lahmacuna koci yardım etti. Kızı uyandırdık. Yemek yedik. Sonra çay faslı tatlıdan ben yemedim.
yarın da bir hareket bulmalıyım kendime. Bugünkü yediklerimi eritmek için.
Bizim yatağa yatmıştık. Anne karnım acıktı süttt sütt. Yemek vereyim diyorum yok diyor. Sütü de bardağa koyuyorum artık. 3 yudum aldı yeter dedi. Acıktımı diyorum yoksa süt alışkanlığımı. Ne yapsam versemmi o an vermesemmi sizce.

ay o dönemleri hatirliyorum, benimkide zaten ememiyordu, resmen beni emzik niyetine kullaniyordu saatlerce. Sonunda emzikaldim öyle cözdüm

vallahi cano gecen esime dedim. Bizim kiz belki yanliz uyur odada alistirsam da...asil sorun BEN nasil onsuz uyurum artik

bence ver kendi vaz gecene kadar canim

Günaydın
Geceden beri dinmedi maşallah yağmur
Bugün canım kv ve kp gelcekmiş yatıya
Eşime dedim ben 7 gibi geliyorum eve anana söyle erkenden gelsin yemek yapsın misafir gibi geç gelirse bozuşuruz bakalım napcak ilk defa kalacaklar ben de
Yarın öğlen detaylı ultrasonum var aslında tüm gün izin alcaktım ama sabahtan evden kaçmak için öğleden sonra izin alcam patronun keyfi bugün yerindedir inşallah

Hem böyle yapıp hem nasil görmek istiyorlar gostermesen bunu köz yaparlar bize torun bile sevdirmiyir diye eşini doldururlar yakın oturmak sorun oluyor makesef
Onlar terbiyesiz vicdansız eşimin de arta kalır yani yok. Sesimi çıkarmıyorum şimdi yapacagimi biliyorum ama ben o kadar kolay degil.
Benim istemeye istemeye gönderdiğimi biliyor eve geldi tek kelime etmedi sanki normal biseymis gibi davraniyor

vallahi cano gecen esime dedim. Bizim kiz belki yanliz uyur odada alistirsam da...asil sorun BEN nasil onsuz uyurum artik
Ahaha aynı noktadayız,ben nasıl uyucam onsuz.
Yatırıyorz park yataga az dönsün gidip alıyorm.
Cocuk belki alıscak da.
Ben bıraksam.

Günaydınlarr
İyi haftalar bacımlar
Kahve makinasının ucu bana dokunmasa olur mu?
Olmadı tabiki.
300 tl eksik varmıs alcakmıs da.
Allahım sanki zaruri ihtiyac.
Öldük espressosuzluktan:S
Tmm dedim ablanın taktıgı gramı vereyim deidm .
Ne diyim simdi?
Heveslendi mi ne?
Fabrikada bikac ksi almıs,gurur yaptı herhalde bizim durumumuz yok alamayrz demeye
Kücük emrah gibi geziyo ortda
Bugun bozcm o gramı vercm 300 tl ne edeyim:S

Ouff gelemiyorum a dostlar.
Sabah kiz uyanmadan azcik daha kitap okudum.
Bi de 2 kitap daha almayi dusunuyorum ne ara okucaksam.

Kizi uyutup pazar+market yapmam lazim.
Uyusa diye bekliyorum.

Bugun yemek yok gunu.
Ne ara yapicam bakalim kiz yerinde durmuyo
Yurutece koysam pacalarimda yere koysam yalniz durmuyo.
Biraz mama sandalyesi biraz yurutec bakalim halledicem.

Hava da tam benim hava kasvetli pek severim.
Ahh kizdan firsatim olsa 1 saat yururum simdi cikip asiri severim bu havada yurumeyi.
Ama hayaller hayatlar.

Gonuldagini izlicem diye 2 gecedir 1 de 2de yatıyorum.
Son bolume daha yetisemedik arkadan geliyoruz
Oyle dizim yoktur ama cok sevdim resmen direniyorum izlicem diye.
Bi de esim bensiz izlemiyo sevdim diye ben kalkiyorum biseye bakcam durduruyo hemen
Bakalim yetiscez son bolume

Bu hafta yüklensin ozman bizede

Görüşmediğim eltim hamileymis 3.
Kiz yapcam diye hirs yapti.
Durumlarida iyi diil.
Vallahi millet cok rahat catir catir doguruyo hic maddi manevi dusunmuyo.
Biz mi cok ince dusunuyoruz bilemedim
Ay valla ya
Aksm o göcmenkızının oglanı görünce dedim neden ya?
2 kisi calısıyorz 1 cocuk icin kendimizden kısıyorz
4 cocuk neden?
Cocugu pire ısırıyor yıl olmus 2021 pire ısırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…