Küçük Düşün Büyük Olsun!

Oğlan uyuduktan sonra evi sildim elle
Çamaşır astım
Oğlana çorba yaptım
Dünden yemeğim vardı mantar bulgur pilavı yanına çorba da var başka birşey yapamam
Ev işi değil de şu yemek insanı çok yoruyor ya
Hiç canım yemek yapmak da istemiyor yemek de istemiyor
Oğlan la koca olmasa kendime yemek yapmam ne bulursam onu yerim
Oğlanı parka indirdim 2 saat parktan gelmek bilmedi

Kesinlikle ne pisirsem derdi
Bende oyle pratik bisi yapar yerim.

Bende su yemek işlerinden ev işinden bıktım bitmiyor lelli usandım daha yeni oturdum ama bulaşık mak boşalacak ütü var eşimi traş saç trası yapılcak bıktım resmen
Bende öyleyim
Kestane attim ocaga simdi yatana kadar mesai bitmiyor

Sarma, nugget, dunden kalan pide, krep borek, potakalli kek den tabak yaptim erbaslara cayla yediler.
Kaktirdim valla tamamen gunu gecistirim diye.
Simdide kestane pisiyor.

Dun kiz 2 de uyudu ayar etti beni.
Saat 12 de de esim aciktim dedi
Saat kac da uyudum bilmiyorum ama 10.30 da uyandik tabi kizi doyurdum 6larda.
Ayy bugun 2kahve ictim kahvaltiyla duruyorum.
Bisi istemiyo canim.
Cay icicem kestane yerim.

Bu ay mutfaga cok harcadik sanki ya bi hesap tutmadim ama marketlere cok gitti para.
Eksik bitmek bilmedi hala eksik var.
Kuru kayisi, kuru incir, hurma genelde bulunduruyorum kahve yani cikolata yemim diye hicbirinden kalmadi.
Sampuanim az kaldi.
Yag son tenekeyi actim.
Un alincak.

Mutfak olayini bi duzene koymam lazIm.
Indirim takip edemiyo oluşumda var tabi

Selam kızlar gün bitti ben ancak oturdum. Sabah kahvaltıya erkek kardeşim geldi. Simit aldık sucuklu yumurta, peynirler,zeytinler,reçeller, bal-kaymak evde ne varsa koydum. Salatalık-domateste dilimledim. Yetti yedik çok şükür bin şükür. Sonra nohut böreğine giriştim küçük kızım brovni kurabiye istedi onu da yaptım mutfaktan çıkamadım tam çıktım kendime sert bir nescafe yaptım içtim kardeşim aradı annemlere elektrikli şofben, 140 ekran tv ve ünitesi bakmamı istedi internetten. otururken bile rahat yok dedim araştırdım attık sepete eşimle gelince baktılar aldılar 5 bin küsur tuttu nolcak euro bereketi yurt dışında kazanıp geliyor burda Allah razı olsun alıyor. Aslında ihtiyaç değil ama onları mutlu etmek adına alıyor hediye. Şimdi yine yemek yedik, türk kahvesi yaptım içtiler bu gün bitmeden yine mutfak topladım şimdi de sallama çay yaptım hem onu içiyorum hem sizleri okudum.

Kuzu sen emzirmiyor musun nasıl duruyorsun aç aç miden de mi kazınmıyor

Sonunda oturdum kocamın zoruyla dizi izlicem hiç sevmem dizi anca yabancı dizi olcak maksimum 40 dk yoksa dayanamıyorum sıkılıyorum
Şükür işlerimi yaptım bugün son çamaşırları da eşim topladı onlar katlancak yerleşecek erkenden uyurum bugün yoruldum sırtım ağrıyor

Kesinlikle ne pisirsem derdi
Bende oyle pratik bisi yapar yerim.
Al bendede o kadar hiç bişe olmasa yumurta kırarım sandviç tost yetiyor kör boğaz ne bulsa yer diyorum ama eşim oğlan olunca değişiyor ikisininde yediği sebze sınırlı bezelye taze fasulye birde karnıbahar en son oğlum onuda yemedi esim desen et ister her gün yapsan yer tavuk hep yapmiyorum hamur işi kilo öyle denklemdeyim yemeğim olsa tüm gün iş yapmak zor gelmiyo valla

Valla bizde genelde yabancı yapım bu ara blu TV ve netfilix bakıyoruz ordada güzel diziler var şahsiyet izliyoruz bu ara yabancı korku tarzi Supernatural var 15 ncı sezon bitiyor final oldu kiyamiyorum izlemeye valla

Valla bizde genelde yabancı yapım bu ara blu TV ve netfilix bakıyoruz ordada güzel diziler var şahsiyet izliyoruz bu ara yabancı korku tarzi Supernatural var 15 ncı sezon bitiyor final oldu kiyamiyorum izlemeye valla
Ya ben Supernatural başladığında küçücüktüm evlendim çocuğum olcak TNT de izlerdim ilk geçen hastayken bi kanalda denk geldim 2 3 gün baya sardı hımym bitirdim bugün Supernatural başlıcam tekrar netflixte var mı bakmam lazım ama

Ben baya stok yapmışım 3 teneke yapım vardı dün birini açtım yılbaşında pahalanack diye duydum iki pk un 10 kilo şeker kuru bakliyat var salçam var buzljk dolu Allaha sükür

İyigeceler bacımlarr
Gelemeyrum
Koci mantı yaptı
Mutfak battı cıktı
Kızın heryeri un oldu
Onu yıkadım ,gündüz uyumadı 19.00 de uyudu tabi 1 saat sonra bi uyandı
Simdi uyudu
Mutfak hala batıık 2 mak.bulasık yıkadım hala yıkancak
Fazla karmıs hamuru 2 paket buzluga mantı attık
Harc bitti hamur kaldı.
Hadi pırasalı ic hazırladım kalan hamırdan da börek yaptık.
Sonra tahin helvası yptk fırında.
Yiyebildik mi?
Hayır kızdan fırsat olmadı
Bana birazda ravoli yaptı saolsn peynir dolgulu.
Onuda difrize attm

Ay azcık igda gezeyim dedim
Göcmen kzıının bebegi bisey ısırmıs ayy cocugun yüzü komple kabarmıs
Yorumlarda pire diyen var
Allahım sen koru.
Kadın bide wp konusmasını atmıs drla.
Krem vermis yarın bakarız gecmezse demis dr.
Ay o haldeki cocuk icin yarın bakarız demesin yani ya pireyse

Götür desem icim el vermiyor haketmiyorlar götürme desem evde huzursuzluk oluyor ben bilemiyorum artık ne yapacagimi
Sen görüsmüyor musun?
Cok kücük nasıl götürcek ki tek basına.
En kötü git girme bekle arabada bence.
Benimde kvdem ne lohusalıkda ne sonrasında arayıp sormamıstı.
2.cocuk demisti bana Alynın 40 cıktıgında
Lohusayken bi bardak su vermedin ne 2.si dedim herkesin icindee valla
Haketti.
Simdi bakıyor yine Allah razı olsn ama biraz ite kaka.
Babasız bakamam flan demisti ama görümceminkilere gayet bakıyır yalnız.
Ben sunu anladm rica vs islemiyor bazılarına.
Emir kipiyle yürüyor bazı insanlar
Bu bu bu olacak diyeceksin.

Evet görüşmüyorum canım
Evlendigimden beri kızlarıyla yapmadıklarını bırakmadı bana .
Yazın bi ara konuşmaya başladık 7 aylık hamileydim o zaman kızları yine hiç yüzünden olay çıkardı oturduğu yerden laf söylüyordu sonrada beni görünce yüzünü çeviriyordu
Alt katta oturuyorlar . Benide aramadı doğum yapınca.

Dizi kanallarından izliyoruz biz canım alt yazılı ay ben eşimi baslatmistim o alt yazılı bişe izlemezdi ne bu nasıl anliycaz derdi alisti valla bende başladığımda ergendimbüyüdük Winchester kardeşlerle biz 4 bölüm kaldi bitirip tekrar basliycas lost izkemediysen oda güzeldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…