biz babayi eski evde oturma odasinda yatiriyorduk, bu evdede cocuk odasindaAhaha aynı noktadayız,ben nasıl uyucam onsuz.
Yatırıyorz park yataga az dönsün gidip alıyorm.
Cocuk belki alıscak da.
Ben bıraksam.
Yapma babycan pişman olursunGünaydınlarr
İyi haftalar bacımlar
Kahve makinasının ucu bana dokunmasa olur mu?
Olmadı tabiki.
300 tl eksik varmıs alcakmıs da.
Allahım sanki zaruri ihtiyac.
Öldük espressosuzluktan:S
Tmm dedim ablanın taktıgı gramı vereyim deidm .
Ne diyim simdi?
Heveslendi mi ne?
Fabrikada bikac ksi almıs,gurur yaptı herhalde bizim durumumuz yok alamayrz demeye
Kücük emrah gibi geziyo ortda
Bugun bozcm o gramı vercm 300 tl ne edeyim:S
Yok ablası takmıstı dogumgununde vereyim de rahatlasınYapma babycan pişman olursun
Bundan sonra kocama 1 tl bile vermiycem buraya yazıyorum , olurda unutursam agzima kürekle vurunYok ablası takmıstı dogumgununde vereyim de rahatlasın
Zaten en cok ben kullanırım makinayı
Kahveciyim ben.
Ahh bana tekme tokat dalabilirsiniz valla o boyuttayım:SBundan sonra kocama 1 tl bile vermiycem buraya yazıyorum , olurda unutursam agzima kürekle vurun
Bende o potansiyeldeyim aklımı başıma toplamam lazım.Ahh bana tekme tokat dalabilirsiniz valla o boyuttayım:S
Ben cok anlamıyorm ama eski tarihli ceyrek olunca değer mi düsüyo kız?Bende o potansiyeldeyim aklımı başıma toplamam lazım.
Kıymet bilmiyor
Anası dün kızıma 2013 tarihli çeyrek takmış toplu iğnesi bile paslanmış altinin
Evet satınca daha düşüğe satiyosun işteBen cok anlamıyorm ama eski tarihli ceyrek olunca değer mi düsüyo kız?
Yada almıyor mu kuyumcular?
Hic denk gelmedim de.
Yuh artk.Evet satınca daha düşüğe satiyosun işte
O değilde biz 1.5 sene önce evlenince kına gecesinde elime koyacağı altını aldırmıştı bize pis kadın.
Zulasinda altını varmış baksana.
Valla biz kınayı kendimiz yaptık erkeğe düşen şeyleri bile yaptırmadı babam eşimeYuh artk.
Benim kvdede kınayı bize aldırmıstı.
Sevmedğim görümcem yüzünden.
Kınaya 1 gün var,ben cocuk bakıyorm annen alıversin kınayı ben veririm parasını demisti.
Kına dediğin seyin kilosu 20 tl zaten is o değil.
Lohusalık da hersey 2 kat gözüne batıyor insanın inan.Valla biz kınayı kendimiz yaptık erkeğe düşen şeyleri bile yaptırmadı babam eşime
Babası yok tek başına evleniyor yazık diye diye bu hale geldik . Hâlâ babam onu savunuyo bana geçen küstük babamlara gittim eşimin yanında bisey demiyor ortaya konusuyo biz size karismayiz diye eşim yokken idare et evlilik böyle bütün kadınlar çekiyor diyo bana.
Içimden hele bi ise basliyim siz görürsünüz evde oturup koca derdi çekmeyi dedim rezil hepsi
Ya zaten sorunla var dediğin gibi bu zamanda yine aynı hareketleri yapınca daha fazla batıyor.Lohusalık da hersey 2 kat gözüne batıyor insanın inan.
Biraz gecsin sakinliceksin.
Bakacak kimse varsa,calısmak insanı tazeliyor.
2 gün evdeydim cocukla valla Allah affetsin yılbasında 4 gün napcaz evde diyorm.
2 yas senrdromundan resmen kacıyorm ise yani.
Benim koca tv de yeni model ford reklamı görünce biraz zaman geçsin arabayı yükseltip bundan alicam diyor bana sormuyo artık nasılsa bi kere aldı birikmiş parayıGünaydın güzel bayanlar,
Şu an pazartesi sendromundayım
İşe de gitmiyorum ama nerden çıktıysa bu pazartesi sendromu. Hava kapalı. Bir ağırlık var üzerimde. İşlere girişeceğim. hiç canım istemiyor. Şükür yemeğim var bugün kızın da var yemeği.
Sabah araba çalışmamış. Aküyse şu kadar masraf diye yazmış eşim. farkındamısın arabanın modeli geçtikçe masrafı artıyor demiş. Ben de dedim, buna kullandıkça eskiyor masrafı artıyor desen daha doğru sanki yazdım :)
Arabayı değiştirmek istiyor ama şuan mümkün değil. Napim yani zamanın da herkesi düşüneceğine biraz da kendini düşünseydi. Onun düşündükleri şimdi kendinden daha daha yeni üst model arabaya sahip ne diyim. Benim çalıştığım dönemde parasının kıymetini bileydi. Ben elimden geleni yaptım. O sebeple kızlar çalışıyorsunuz sizi çok iyi anlıyırum. Ben şimdi çalışmadığım için karışmıyorum sormuyorum. Kendi takip ediyor.
Senin yine iyi sormuyormuş benimki bana sürpriz yapsan keşke zulonda varmı yeni araba için şu kadar lazım diye şaka yapıyor. Belki de bir umut diyorBenim koca tv de yeni model ford reklamı görünce biraz zaman geçsin arabayı yükseltip bundan alicam diyor bana sormuyo artık nasılsa bi kere aldı birikmiş parayı
Sen diyince baktim hic de pire isirmasina benzemiyoAy valla ya
Aksm o göcmenkızının oglanı görünce dedim neden ya?
2 kisi calısıyorz 1 cocuk icin kendimizden kısıyorz
4 cocuk neden?
Cocugu pire ısırıyor yıl olmus 2021 pire ısırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?