Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ahaha aynı noktadayız,ben nasıl uyucam onsuz.
Yatırıyorz park yataga az dönsün gidip alıyorm.
Cocuk belki alıscak da.
Ben bıraksam.
biz babayi eski evde oturma odasinda yatiriyorduk, bu evdede cocuk odasinda benim kiz bana sarilip uyuyor, gece bazen kisa uyaninca yine sarilip devam ediyor uykuya. Simdilik bahanem o

Yapma babycan pişman olursun

Bende o potansiyeldeyim aklımı başıma toplamam lazım.
Kıymet bilmiyor
Anası dün kızıma 2013 tarihli çeyrek takmış toplu iğnesi bile paslanmış altinin
Ben cok anlamıyorm ama eski tarihli ceyrek olunca değer mi düsüyo kız?
Yada almıyor mu kuyumcular?
Hic denk gelmedim de.

Ben cok anlamıyorm ama eski tarihli ceyrek olunca değer mi düsüyo kız?
Yada almıyor mu kuyumcular?
Hic denk gelmedim de.
Evet satınca daha düşüğe satiyosun işte
O değilde biz 1.5 sene önce evlenince kına gecesinde elime koyacağı altını aldırmıştı bize pis kadın.
Zulasinda altını varmış baksana.

Evet satınca daha düşüğe satiyosun işte
O değilde biz 1.5 sene önce evlenince kına gecesinde elime koyacağı altını aldırmıştı bize pis kadın.
Zulasinda altını varmış baksana.
Yuh artk.
Benim kvdede kınayı bize aldırmıstı.
Sevmedğim görümcem yüzünden.
Kınaya 1 gün var,ben cocuk bakıyorm annen alıversin kınayı ben veririm parasını demisti.
Kına dediğin seyin kilosu 20 tl zaten is o değil.

Valla biz kınayı kendimiz yaptık erkeğe düşen şeyleri bile yaptırmadı babam eşime
Babası yok tek başına evleniyor yazık diye diye bu hale geldik . Hâlâ babam onu savunuyo bana geçen küstük babamlara gittim eşimin yanında bisey demiyor ortaya konusuyo biz size karismayiz diye eşim yokken idare et evlilik böyle bütün kadınlar çekiyor diyo bana.
Içimden hele bi ise basliyim siz görürsünüz evde oturup koca derdi çekmeyi dedim rezil hepsi

Lohusalık da hersey 2 kat gözüne batıyor insanın inan.
Biraz gecsin sakinliceksin.
Bakacak kimse varsa,calısmak insanı tazeliyor.
2 gün evdeydim cocukla valla Allah affetsin yılbasında 4 gün napcaz evde diyorm.
2 yas senrdromundan resmen kacıyorm ise yani.

Ya zaten sorunla var dediğin gibi bu zamanda yine aynı hareketleri yapınca daha fazla batıyor.
Kizin kaç aylıkken ise basladin
Anneme birakcam bende , bakar ama cok da güvenmiyorum dikkat dağınıklığı teşhisi konuldu onada beyninde bazı damarlar tikanikmis

günaydın kızlar
8 de uyandı oğluş
Koca tahlile götürdü beni
Benim bebe hastahane kapısını biliyor ya başına bi iş geleceğini anlıyor asla girmiyor,yıktı ortalığı girmem diye
Kan aldılar sabah eve gelince oğlum. Pamukla yara bandını görünce anne üf olmuş anne diyor bana sarılıyor
Şimdi sallayıp uyutup yemek yapacağım
Mercimek çorbası ile et sote felan yapıyım diyorum
Ben zaten et yemiyorum çorba da içmem salata yerim sadece
Yıldım yemek yapmaktan

Günaydın güzel bayanlar,
Şu an pazartesi sendromundayım
İşe de gitmiyorum ama nerden çıktıysa bu pazartesi sendromu. Hava kapalı. Bir ağırlık var üzerimde. İşlere girişeceğim. hiç canım istemiyor. Şükür yemeğim var bugün kızın da var yemeği.
Sabah araba çalışmamış. Aküyse şu kadar masraf diye yazmış eşim. farkındamısın arabanın modeli geçtikçe masrafı artıyor demiş. Ben de dedim, buna kullandıkça eskiyor masrafı artıyor desen daha doğru sanki yazdım :)
Arabayı değiştirmek istiyor ama şuan mümkün değil. Napim yani zamanın da herkesi düşüneceğine biraz da kendini düşünseydi. Onun düşündükleri şimdi kendinden daha daha yeni üst model arabaya sahip ne diyim. Benim çalıştığım dönemde parasının kıymetini bileydi. Ben elimden geleni yaptım. O sebeple kızlar çalışıyorsunuz sizi çok iyi anlıyırum. Ben şimdi çalışmadığım için karışmıyorum sormuyorum. Kendi takip ediyor.

Benim koca tv de yeni model ford reklamı görünce biraz zaman geçsin arabayı yükseltip bundan alicam diyor bana sormuyo artık nasılsa bi kere aldı birikmiş parayı

Benim koca tv de yeni model ford reklamı görünce biraz zaman geçsin arabayı yükseltip bundan alicam diyor bana sormuyo artık nasılsa bi kere aldı birikmiş parayı
Senin yine iyi sormuyormuş benimki bana sürpriz yapsan keşke zulonda varmı yeni araba için şu kadar lazım diye şaka yapıyor. Belki de bir umut diyor

Ay valla ya
Aksm o göcmenkızının oglanı görünce dedim neden ya?
2 kisi calısıyorz 1 cocuk icin kendimizden kısıyorz
4 cocuk neden?
Cocugu pire ısırıyor yıl olmus 2021 pire ısırıyor
Sen diyince baktim hic de pire isirmasina benzemiyo
Pire isirigi isilik gibi minik sivilce gibi olur.
Alerji gibi sanki

Ben dugun ustu alisverisinde hic kizamiyorum esime.
Babasi yok arkasinda abisi ablasida zaten durmadilar durmazlar.
Maddi herseyi kendi karsiladi.
Kendi biriktirdigiyle kendi emegiyle.
O sebeple hic yuklenmedim istemedim
Istemedigim halde bile yinede aldi herseyi.
Yani cingenelik yapacak biri olsa karsisinda kina nisan yerlerinin paralarink bile odettirirdi o derece sesi cikmadi.
Ama nisani evde istedim.
Kina icinde yeri o ayarladi (o mekanda onun tanidigi vardi) parasini biz odedik ama cok ucuza ayarlamisti.
Babam odettirmedi o odicektide.
Annesi ablasi cirkeflik yapmaya calisti sadece.
Karistirtmamaya calisti.
Ama karıştiklari şeylerde oldu.
Evlendikden sonra acisini cikarmaya calistilar.
Ama hala ne alsam ne harcasam hic sorun etmez sormaz.

Gecen y.sepetinden siparis verdim ek kart oldugundan onada msj gidiyor bazi onlinelerde afiyet olsun yazmis wp den

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…