Benimki altınım olduğunu biliyor .Senin yine iyi sormuyormuş benimki bana sürpriz yapsan keşke zulonda varmı yeni araba için şu kadar lazım diye şaka yapıyor. Belki de bir umut diyor
Ah ahBen dugun ustu alisverisinde hic kizamiyorum esime.
Babasi yok arkasinda abisi ablasida zaten durmadilar durmazlar.
Maddi herseyi kendi karsiladi.
Kendi biriktirdigiyle kendi emegiyle.
O sebeple hic yuklenmedim istemedim
Istemedigim halde bile yinede aldi herseyi.
Yani cingenelik yapacak biri olsa karsisinda kina nisan yerlerinin paralarink bile odettirirdi o derece sesi cikmadi.
Ama nisani evde istedim.
Kina icinde yeri o ayarladi (o mekanda onun tanidigi vardi) parasini biz odedik ama cok ucuza ayarlamisti.
Babam odettirmedi o odicektide.
Annesi ablasi cirkeflik yapmaya calisti sadece.
Karistirtmamaya calisti.
Ama karıştiklari şeylerde oldu.
Evlendikden sonra acisini cikarmaya calistilar.
Ama hala ne alsam ne harcasam hic sorun etmez sormaz.
Gecen y.sepetinden siparis verdim ek kart oldugundan onada msj gidiyor bazi onlinelerde afiyet olsun yazmis wp den
Ayni ev yani bina cok zor.Ah ah
Karıştırmamaya çalışması bile bisey benim gözümde
Benimki onlarla bir oluyordu , onlar ne dese doğru ben deyince yanlış
Ayrı oturmaniz çok büyük bi şans ben bu evde oturmasaydım bu kadar olaylar büyümez di belki bu kadar nefret etmezdim
Canlari sag olsun canim.bu ara yazamiyorum kizlar yogunluktan.herkes iyidir insallah ikizler hareketleniyor.baska da bir sey yapamiyorum
Alya 10 aylıktı basladım ben.Ya zaten sorunla var dediğin gibi bu zamanda yine aynı hareketleri yapınca daha fazla batıyor.
Kizin kaç aylıkken ise basladin
Anneme birakcam bende , bakar ama cok da güvenmiyorum dikkat dağınıklığı teşhisi konuldu onada beyninde bazı damarlar tikanikmis
yorumlarda pire demisler ama bilemiyorm tabiSen diyince baktim hic de pire isirmasina benzemiyo
Pire isirigi isilik gibi minik sivilce gibi olur.
Alerji gibi sanki
anne olmak cok zormus sagliklari yerinde olsun da biz boyle de mutlu oluruz :)Canlari sag olsun canim.
Benimkide atom karinca gibi
Bizimkini alıştırmışlar sindirmişlerAyni ev yani bina cok zor.
Benim esim bana he diyo onlara he diyo yuvarlanip gidiyo.
Ama onlarin agziyla bana gelmez.
Ama onlara da he deme diyorum surekli.
Kendilerini hakli saniyorlar sonra.
Esimlerin kardes baglari cok kuvvetli diil.
Birbirlerine gelip gitme yok zaten biri biriyle küs oteki oburuyle falan.
Bayramdan bayrama bile gelmiyorlar bir araya oyle diyim.
Küs olanlar birbirlerinin cocuklarinin dugunune bile gitmiyor degisikler.
410 tl mi410 tl gr bozdum 300 verdim kociye.
Kalanı kumbaraya
20 tl emzik aldım
55 tl sok;avokado,domestos,krema,kakao,buzdolabı poseti,pınar süt 1lt,eyüp sabri el kremi pompalı(7.95 bunlar uzun süre gidiyor memnunum)
13.5 su söylicem.
Yemek enginar yapcam 2tane kalmıs son 2 yi yapayım bari.
Benimkinde maddi olarak sorun yok manevi olarak sorun yaşıyorum ve ailesi yüzünden. Gerçi maddi anlamda da borçlardan kalanı var yinede çok esirgemez yaniAlya 10 aylıktı basladım ben.
İmkanı olan 2 yasına kadar baksın tabi.
Ama hem maddi hem manevi imkanı.
Cünkü ben hadi evde kıtkanaat yine gecinirdim de,psikolojik siddet olurdu kesin.
Benimki sıkı,icimizi kuruturdu yok bez mi bitti yine flaan diye
yorumlarda pire demisler ama bilemiyorm tabi
Canim benimkide zamaninda bakmis kazanmis eltimler cocuklari falan yemis.Bizimkini alıştırmışlar sindirmişler
5 abla 2 kız kardeş abisi varla yok arası
Buda çalışmış vermiş yedirmiş
Babada yok başlarında
Evlendiğini hazmedemiyorlar o yüzden kaynakları kesildi
Bide onlara cevap veremiyor onlar ne dese Tamam diyor banada kabullendirmeue çalışıyor onları savunuyor laf tasiyor sorun orda başlıyor bizim
Yakın oluncada habire bisiler çıkıyor benim arkamda durmayınca bende sinirleniyorum uzuyo gidiyo oyle
kiz 7 kiz kardesi olan adamla evlenir mi ne ettin sen :)Bizimkini alıştırmışlar sindirmişler
5 abla 2 kız kardeş abisi varla yok arası
Buda çalışmış vermiş yedirmiş
Babada yok başlarında
Evlendiğini hazmedemiyorlar o yüzden kaynakları kesildi
Bide onlara cevap veremiyor onlar ne dese Tamam diyor banada kabullendirmeue çalışıyor onları savunuyor laf tasiyor sorun orda başlıyor bizim
Yakın oluncada habire bisiler çıkıyor benim arkamda durmayınca bende sinirleniyorum uzuyo gidiyo oyle
Para akışını kestim ben çok aşırı borcumuz vardı altınlarla kapattık sonra maaşını ben aliyodum gerçi biriktirip arabaya verdim yine .Canim benimkide zamaninda bakmis kazanmis eltimler cocuklari falan yemis.
Sonra beklediler tabi aksin diye
Geliyodu hazir.
Yine şunumuz yok bunumuz yok devam etti ama alismalari gerekiyordu herkes basinin caresine bakacak.
Sonra birikimdi araba degistirmeler falan falan derken ztn esimin elinde para kalmiyor ki.
Borca sok.
Araba degismek istiyo diyosun birak degissin neticede o da yatirim.
Altin al at (tabi bisi demiyorsa) simdi bebek de var ihtiyac cok su lazim bu lazim de iste para at kenara.
Evin alisverisini hep ben yaparim.
Kiz sebebiyle ona yaptiriyorum bir suredir diyoki sen alirken bukadar tutmuyodu diyor.
Kart sisiyor diyor ki sen bisi almamissin ki (ek kart benim goruyor marketler genelde) hep taksitler falan bitmiyo diye kendine soyleniyor
Valla insan yerine koydum hata etmişimkiz 7 kiz kardesi olan adamla evlenir mi ne ettin sen :)
Altın düstü suan cok benimkiler bide 22 ayar.410 tl mi
Niye o kadar düşmüş ya
Ayy bunu dicektim agzımdan aldınkiz 7 kiz kardesi olan adamla evlenir mi ne ettin sen :)
Sitare yasınbenden kücük diye hatırlıyorm.Valla insan yerine koydum hata etmişim
Babası yok anasının durumu belli ailesi olurum geçiniriz gideriz dedim gerçek yüzünü de iyi sakladı
Evlendim gördüm dünya kaç bucakmis , bekarligim harbi sultanlikti benim acıma yetime diyolar ya çok dogru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?