Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bnm kv çeyrek takmış 2013 tarihli
Bana hiç bisey almadı bu güne kadar el opmede bile . Nisanliyken sana altın vercem diyodu .
Erkekler hep aynı galiba. Insan karısına neden özen göstermez ki aynı evde yasiyosun sana evlat veriyor evi yuva yapıyor bırakınca kıymetini biliyolar ama

Bence uzak olsanız iyi olursunuz sizde
İlla laf söz ediliyor yakın olunca göze batıyor.
Kizim büyüsünde ise girerim bende bi ev almak nasip olur inşallah giderim burdan
Ist anadolu yakası maltepe civarı güzel
Ordada akrabaları var bunun ablası dayısı teyzesi filan virüs gibi heryerdeler.

Evet satınca daha düşüğe satiyosun işte
O değilde biz 1.5 sene önce evlenince kına gecesinde elime koyacağı altını aldırmıştı bize pis kadın.
Zulasinda altını varmış baksana.
Satınca çok farketmez canım.zaten şu an tüm altınlar eski tarihli.sen 2020 de bozdursan 2000 tarihlide bozdursan aynı paraya alırlar.O yüzden ben hep eski tarihli altın alırım alırken.

Satınca çok farketmez canım.zaten şu an tüm altınlar eski tarihli.sen 2020 de bozdursan 2000 tarihlide bozdursan aynı paraya alırlar.O yüzden ben hep eski tarihli altın alırım alırken.
Eski tarihli ve yeni tarihli olan aynı fiyata mi bozuluyo .
Öyle bilmiyodum şaşırdım
Peki eski tarihli alınca daha mi düşüğe aliniyo

Kizim büyüsünde ise girerim bende bi ev almak nasip olur inşallah giderim burdan
Ist anadolu yakası maltepe civarı güzel
Ordada akrabaları var bunun ablası dayısı teyzesi filan virüs gibi heryerdeler.
Ben and. yakasindayim
Kirasını falan alamazmisiniz oranin

Canım yanlış anlamazsan sana bir abla tavsiyesi vermek isterim.Bence şu an ne kaynana,ne görümce,nede ailenin dediklerine, yaptıklarına takılma.Geçmişe takılı kalmış hala onları düşünüp kendini üzüyorsun.Boşver herkesi kendine ve bebeğine odaklan.Kocan bebeği annesine götürmüş bence olumsuz birşey söyleme eşine.Geçmişte yapmamış olsada şimdi düşünüp torununa hediye takmış, olumlu yanından bak. böyle olaylar yüzünden eşinle aranı bozma.Annesi sonuçta bir süre sonra ailesinin yaptığını görmeyip ,seni suçlamaya başlayabilir.Bence sen sakin kal ,hiçbişey söyleme,ve onlarda şöyle yaptı etti diye eşinle tartışma.Şu an lohusasın belki onunda ekstra etkisi var ama inan gereksiz şeyler için üzüyorsun kendini

Ben and. yakasindayim
Kirasını falan alamazmisiniz oranin
Ayy yok abla ya
Bide yaptırdık evi çıkarsak hemen konacaklar dört gözle bekliyorlar
Kizim hastaneden çıktığında gökkuşağı çıkmıştı sende o gün gökkuşağı var demiştin anladim anadolu yakasında olduğunu
Maltepe üni tip fakültesi hastanesinde doğum yaptım ben

Eşime bisey demedim , ama aklıma geliyor düşünmeden yapamıyorum bende istiyorum düşünmemek
Yanlış anlamıyorum o kadar iyi geliyorki birinin biseyler demesi bana , tavsiye vermesi
Düşünmek istemiyorum ama biseyler yapıyor hep zaten kızgınım ya iyice tetikliyor beni o yüzden oluyo hep

Eski tarihli ve yeni tarihli olan aynı fiyata mi bozuluyo .
Öyle bilmiyodum şaşırdım
Peki eski tarihli alınca daha mi düşüğe aliniyo
Şu an 2020 bitti zaten 2020 olsada sen bozdurmak istesen 2009 ala aynı fiyata alırlar.Mesela seneye 2021 aldın diyelim alırkende 10 tl fazla verirsin satarkende 10 tl fazla alırsın ama 2022 de 2000 altından bir farkı olmaz satışta.

Piremiymis canım sormuş gördüm tahta kurusu yazmışlar baya şişmiş çocuğun suratı hastaneye gotursene orda herkes bişe diyo doktora yazcam diyodu
Valla baktım meraktan netten banada pire gibi geldi alerji tüm vücutta olmaz mı ya
İns gecer tez zamanda
Of cocuk görünce cok üzülüyorm böyle seylere

Derdi ne peki?
Hadi senle anlasamıyr cocuguna garezi ne?
Biz ekimde mevlütte kapıstık ertesi gün balıkcıya gittik
Annem sinirden evde sacını basını yoluyo kadın
Bizimki balıkcıda foto atıyo
Bende anlamadım
Küsüz tabi cıkalım bi hava alalımkafan dagılsın demisti
Bende evde oturotur kuruyorm diye cıkmıstm.
Benimkide tam tersi 2 saat anama gitsek olay olurdu
Kendince annem dolduruyo beni diye düsünüyor iste.
Anam beni ne doldursn ben zaten doluyum

Selam kızlar,
İyi akşamlar. Bugün böyle bir ağırlık üzerimdeydi. Evin tozunu aldım. Süpürdüm. Başka da birşeyle uğraşamadım. Kıza da kitap okudum. Hatta saat 15:00 te uykum geldi dedi. Kitap oku dedi tekrar. Ben de okudum uyumadı. Uyumak istemiyorum dedi. Sonra biraz müzik açtım dans yaptırdım. Saat 5 e doğru dışarı çıktık. Üzerimdeki miskinliği attım biraz. Eve boya fırça falan aldım. Eşim kaç haftadır yapmak istiyor yapamadı. 105 tl tuttu. Kıza yılbaşı şapkası yapacağım etkinlik olsun. Ona da ufak defek şeyleri yaptırtırım. Onun için malzeme aldım. 12 tl verdim. Sayı sticerı istedi onu aldım. Köpük baloncuk istedi onu almadım. Ağladı biraz. Her istediğini almaya alışmasını istemiyorum. Sonuçta olumsuz şeylere de alışmalı hayatta daha güçlü olması için. Çokmı abartıyorum bilmiyorum ama genelde bir kaç şey isterse hepsini almıyorum. Zaten evde var isterse onunla oynatırım.Doyumsuz olmasın.
Eve geldik bahçede koştu biraz yaprak topladı yine.Koşma oraya derken O arada düştü Allahtan ağzını taşa çarpacaktı kıl payı çarpmadı şükür ama içim gittiiii. Ağlayınca iyice canım sıkıldı. Kucağıma aldım biraz sarıldım, sonra devam ettik yürümeye. Eve geldik yemek yedik. Eşim geldi. İyice bir şımardı. Yastıkları fırlatıyordu.Sonra uykum geldi dedi. Uyuttum.

Biliyorum şu an tabi lohusasın,hormonların altüst durumda,birde bebeğinin erken doğması sarılık mevzusu filan senin iyice dengeni bozdu.Bence otur, arkana yaslan ve bebeğin ve sen sağlıklı olduğun için şükret,derin bi nefes al ve sen ve bebeğinden başka kimsenin önemli olmadığını kendine hatırlat.Boşver o insanlar neler yaparsa yapsınlar,konuşsunlar, yüz çevirsinler ne derlerse desinler, yok say.Eşinin onlarla olan ilişkisinide önemseme,kafana takma.Sen eşinle yakınlık kurmaya çalış, biliyorum zor,onun yapması gerek neden ben çabalayayım diyeceksin ama malesef erkekler biraz böyle.Biz yakınlaştıkça daha çok benimser ve yakınlaşırlar bize, biz ters teptikçe onlar bizden uzaklaşır.Direk senin ailende şöyle böyle demektense, altyazıyla empoze etmek, olumlu dille konuşmak daha çok işe yarar.Seni mutlu edecek şeyleri talep et, sonrada ne kadar mutlu olduğundan,yaptığı şeyi ne kadar iyi yaptığından filan bahset.Emin ol 1 yapıyorsa 3 yapmaya çalışacak.Herkese olan kızgınlığını,kırgınlığını bırak ve anın tadını çıkar

Altın altındır diyorsun yani abla

Benimki kendi anasından çok benim anamla anlasiyo çünkü değer görüyor
Kendi anası yüzüne bakmıyor sanki onun çocuğu değil
Babaları olmadığı için evde herşeyi buna yüklemişler evin çocuğu değilde babası gibi olmuş ihtiyaçları karşılamaya gelince , 0 değer veriyorlar işleri bitince o ayrı
Valla çocuğa garezi ne bilmiyorum milletin yanında öyle davraniyoki sanırsın kızına ölüp bitiyo gece bi kere kalkıp baktığı yok aslında hep gosteris
Benim annem de babamda bunu bi savunuyorlar bi gör, anneme dert yansam kendi yaşadıklarını öne sürüyor ya sen yaşamışsın 50 yaşına geldin dert çekmekten hasta oldun kızın niye çeksin dimi ama yok çekmeliyiz illa çünkü kocam ise gidiyomuş kumar oynamiyomus kötü alışkanlığı yokmuş

Çocuk dogurmakta bir şey yokmuş diyorum bende hadi maddi anlam da da bir sekilde yetişiyor insan ama manevi anlamda çok zormuş çocuk büyütmek benim eşim ikinci istiyor ben istemiyorum diyorum hele bunu bir buyuteyim
Farmasi farmasi yirtiniyo millet hele bakin hele.
Baharozan Villalarda bosuna oturmuyo demek.
Bungalow alan hatunda bosuna almamis
Eki Görüntüle 2749470
Rabia ya baksana 38 bin geliri varmış hayatı bunlar yasiyo bizde asgari ücretle birikim yapmaya çalışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…