Bnm kv çeyrek takmış 2013 tarihliBenim koca da alacaktı sözde beş taş hatta derdi kaç kuruş mesele
Ben dedim doğuma kadar biriktir al dedim sonra bende para yok deme dedim
Sonra doğum oldu ne bi çiçek geldi ne güzel söz ne de beş taş tabi
Ben durur muyum gittiğim geldim Laf vurdum birşey almadın diye
Kendi anası birşey takmadı ne bana ne oğluma parası olduğu halde
Benim annemin parası yoktu biriktirmiş oğluma altın bana altın taktı ayrı ayrı
Bide anasının Doğumdan sonra nazı ile uğraştım ben ben nazlı olacağıma anası oldu
Bu Doğumda alacağım dedi daha fazla inanmıyorum
Yine almayacak bahanesi çok
Benim 485 470 ve 513 den hep aldıklarım.Tersteyim diye düşünme bence canım uzun zamanlı düşünüyorsan bende en son 475 ten aldım ama 300 ten aldığımda var yani
Kizim büyüsünde ise girerim bende bi ev almak nasip olur inşallah giderim burdanBence uzak olsanız iyi olursunuz sizde
İlla laf söz ediliyor yakın olunca göze batıyor.
Satınca çok farketmez canım.zaten şu an tüm altınlar eski tarihli.sen 2020 de bozdursan 2000 tarihlide bozdursan aynı paraya alırlar.O yüzden ben hep eski tarihli altın alırım alırken.Evet satınca daha düşüğe satiyosun işte
O değilde biz 1.5 sene önce evlenince kına gecesinde elime koyacağı altını aldırmıştı bize pis kadın.
Zulasinda altını varmış baksana.
Eski tarihli ve yeni tarihli olan aynı fiyata mi bozuluyo .Satınca çok farketmez canım.zaten şu an tüm altınlar eski tarihli.sen 2020 de bozdursan 2000 tarihlide bozdursan aynı paraya alırlar.O yüzden ben hep eski tarihli altın alırım alırken.
Ben and. yakasindayimKizim büyüsünde ise girerim bende bi ev almak nasip olur inşallah giderim burdan
Ist anadolu yakası maltepe civarı güzel
Ordada akrabaları var bunun ablası dayısı teyzesi filan virüs gibi heryerdeler.
Canım yanlış anlamazsan sana bir abla tavsiyesi vermek isterim.Bence şu an ne kaynana,ne görümce,nede ailenin dediklerine, yaptıklarına takılma.Geçmişe takılı kalmış hala onları düşünüp kendini üzüyorsun.Boşver herkesi kendine ve bebeğine odaklan.Kocan bebeği annesine götürmüş bence olumsuz birşey söyleme eşine.Geçmişte yapmamış olsada şimdi düşünüp torununa hediye takmış, olumlu yanından bak. böyle olaylar yüzünden eşinle aranı bozma.Annesi sonuçta bir süre sonra ailesinin yaptığını görmeyip ,seni suçlamaya başlayabilir.Bence sen sakin kal ,hiçbişey söyleme,ve onlarda şöyle yaptı etti diye eşinle tartışma.Şu an lohusasın belki onunda ekstra etkisi var ama inan gereksiz şeyler için üzüyorsun kendiniYa zaten sorunla var dediğin gibi bu zamanda yine aynı hareketleri yapınca daha fazla batıyor.
Kizin kaç aylıkken ise basladin
Anneme birakcam bende , bakar ama cok da güvenmiyorum dikkat dağınıklığı teşhisi konuldu onada beyninde bazı damarlar tikanikmis
Ayy yok abla yaBen and. yakasindayim
Kirasını falan alamazmisiniz oranin
Eşime bisey demedim , ama aklıma geliyor düşünmeden yapamıyorum bende istiyorum düşünmemekCanım yanlış anlamazsan sana bir abla tavsiyesi vermek isterim.Bence şu an ne kaynana,ne görümce,nede ailenin dediklerine, yaptıklarına takılma.Geçmişe takılı kalmış hala onları düşünüp kendini üzüyorsun.Boşver herkesi kendine ve bebeğine odaklan.Kocan bebeği annesine götürmüş bence olumsuz birşey söyleme eşine.Geçmişte yapmamış olsada şimdi düşünüp torununa hediye takmış, olumlu yanından bak. böyle olaylar yüzünden eşinle aranı bozma.Annesi sonuçta bir süre sonra ailesinin yaptığını görmeyip ,seni suçlamaya başlayabilir.Bence sen sakin kal ,hiçbişey söyleme,ve onlarda şöyle yaptı etti diye eşinle tartışma.Şu an lohusasın belki onunda ekstra etkisi var ama inan gereksiz şeyler için üzüyorsun kendini
Şu an 2020 bitti zaten 2020 olsada sen bozdurmak istesen 2009 ala aynı fiyata alırlar.Mesela seneye 2021 aldın diyelim alırkende 10 tl fazla verirsin satarkende 10 tl fazla alırsın ama 2022 de 2000 altından bir farkı olmaz satışta.Eski tarihli ve yeni tarihli olan aynı fiyata mi bozuluyo .
Öyle bilmiyodum şaşırdım
Peki eski tarihli alınca daha mi düşüğe aliniyo
Valla baktım meraktan netten banada pire gibi geldi alerji tüm vücutta olmaz mı yaPiremiymis canım sormuş gördüm tahta kurusu yazmışlar baya şişmiş çocuğun suratı hastaneye gotursene orda herkes bişe diyo doktora yazcam diyodu
Bu farmaside bisey var ama cözemedimFarmasi farmasi yirtiniyo millet hele bakin hele.
Baharozan Villalarda bosuna oturmuyo demek.
Bungalow alan hatunda bosuna almamis
Eki Görüntüle 2749470
Enisteye laf yokKız bnm kocada Dogurunca almadı nedecuk
Derdi ne peki?Beni senden iyi kimse anlayamaz heralde
Bize gelince hep bahane zaten
Ailesine gelince o bahaneleri olmuyor ama bnmkinin
Zorda kaldığında ailesine gitmez bana gelir ama
Valla benim kocamın parası var di 1.5 senedir 5 taş istiyodum ablamlarda yok ben görmedim kimsenin 5 taş taktiğini almam dedi
Doğuma az kala al dedim şimdi alsam doğumda bi daha istersin dedi
En son geçen de yüzüne vurdum diye verdi 3bin onuda vermezdi yoksa .
Şimdi daha kötü oldu onun için ucuzdan kaçtı 6500 tl bilezik almış oldu bana haberi yok valla düşündükçe moralim duzeliyorkarta taksit yaptım bi güzel ödesin şimdi.
Dedogin gibi insan gerçekten bazen ben ne yaptım bunları hakedecek diye isyan ediyor bazen bunu çok yasadim
Cok daraldım ya gerçekten ise giderken yine iyiydi aynı evin içindeyiz benle konuşmuyor ya çocukla ilgileniyorum gelip emir verip gdiyor aldım çocuğu annemlere gittim 15 gün önceydi. Aramadı biliyomusun 25 günlüktü o zaman adamın hiç zoruna gitmedi ya karısı çocuğu almış gitmiş ertesi günde geldi çocuğa bakıyo benle muhattap olmuyo sözde. Anlattım olanları ailemin yanında ondan sonra özür diledi bin zahmet.
Biliyorum şu an tabi lohusasın,hormonların altüst durumda,birde bebeğinin erken doğması sarılık mevzusu filan senin iyice dengeni bozdu.Bence otur, arkana yaslan ve bebeğin ve sen sağlıklı olduğun için şükret,derin bi nefes al ve sen ve bebeğinden başka kimsenin önemli olmadığını kendine hatırlat.Boşver o insanlar neler yaparsa yapsınlar,konuşsunlar, yüz çevirsinler ne derlerse desinler, yok say.Eşinin onlarla olan ilişkisinide önemseme,kafana takma.Sen eşinle yakınlık kurmaya çalış, biliyorum zor,onun yapması gerek neden ben çabalayayım diyeceksin ama malesef erkekler biraz böyle.Biz yakınlaştıkça daha çok benimser ve yakınlaşırlar bize, biz ters teptikçe onlar bizden uzaklaşır.Direk senin ailende şöyle böyle demektense, altyazıyla empoze etmek, olumlu dille konuşmak daha çok işe yarar.Seni mutlu edecek şeyleri talep et, sonrada ne kadar mutlu olduğundan,yaptığı şeyi ne kadar iyi yaptığından filan bahset.Emin ol 1 yapıyorsa 3 yapmaya çalışacak.Herkese olan kızgınlığını,kırgınlığını bırak ve anın tadını çıkarEşime bisey demedim , ama aklıma geliyor düşünmeden yapamıyorum bende istiyorum düşünmemek
Yanlış anlamıyorum o kadar iyi geliyorki birinin biseyler demesi bana , tavsiye vermesi
Düşünmek istemiyorum ama biseyler yapıyor hep zaten kızgınım ya iyice tetikliyor beni o yüzden oluyo hep
Altın altındır diyorsun yani ablaŞu an 2020 bitti zaten 2020 olsada sen bozdurmak istesen 2009 ala aynı fiyata alırlar.Mesela seneye 2021 aldın diyelim alırkende 10 tl fazla verirsin satarkende 10 tl fazla alırsın ama 2022 de 2000 altından bir farkı olmaz satışta.
Benimki kendi anasından çok benim anamla anlasiyo çünkü değer görüyorDerdi ne peki?
Hadi senle anlasamıyr cocuguna garezi ne?
Biz ekimde mevlütte kapıstık ertesi gün balıkcıya gittik
Annem sinirden evde sacını basını yoluyo kadın
Bizimki balıkcıda foto atıyo
Bende anlamadım
Küsüz tabi cıkalım bi hava alalımkafan dagılsın demisti
Bende evde oturotur kuruyorm diye cıkmıstm.
Benimkide tam tersi 2 saat anama gitsek olay olurdu
Kendince annem dolduruyo beni diye düsünüyor iste.
Anam beni ne doldursn ben zaten doluyum
Çocuk dogurmakta bir şey yokmuş diyorum bende hadi maddi anlam da da bir sekilde yetişiyor insan ama manevi anlamda çok zormuş çocuk büyütmek benim eşim ikinci istiyor ben istemiyorum diyorum hele bunu bir buyuteyimLohusalık da hersey 2 kat gözüne batıyor insanın inan.
Biraz gecsin sakinliceksin.
Bakacak kimse varsa,calısmak insanı tazeliyor.
2 gün evdeydim cocukla valla Allah affetsin yılbasında 4 gün napcaz evde diyorm.
2 yas senrdromundan resmen kacıyorm ise yani.
Rabia ya baksana 38 bin geliri varmış hayatı bunlar yasiyo bizde asgari ücretle birikim yapmaya çalışıyoruzFarmasi farmasi yirtiniyo millet hele bakin hele.
Baharozan Villalarda bosuna oturmuyo demek.
Bungalow alan hatunda bosuna almamis
Eki Görüntüle 2749470
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?