AYNI ŞEYİ YAŞAMIŞISIZ SANKİ ANASI DOĞURDUBenim koca da alacaktı sözde beş taş hatta derdi kaç kuruş mesele
Ben dedim doğuma kadar biriktir al dedim sonra bende para yok deme dedim
Sonra doğum oldu ne bi çiçek geldi ne güzel söz ne de beş taş tabi
Ben durur muyum gittiğim geldim Laf vurdum birşey almadın diye
Kendi anası birşey takmadı ne bana ne oğluma parası olduğu halde
Benim annemin parası yoktu biriktirmiş oğluma altın bana altın taktı ayrı ayrı
Bide anasının Doğumdan sonra nazı ile uğraştım ben ben nazlı olacağıma anası oldu
Bu Doğumda alacağım dedi daha fazla inanmıyorum
Yine almayacak bahanesi çok
Iletişim evlilikte de ilişki yaşarken de çok önemli, eve geliyor mesela muhabbet naber den öteye gecmiyo elinde telefon yada tv de hiç konuşayım muhabbet edeyim ilgili olayım demez . Bende tabi sıkılıyorum haliyle bebeğe şimdi biraz daha alıştım ilk zamanlar daha kötüydü çocuğun dilinden anlamıyorum uykusuzum yapayanliz kalmış sıkışmış gibi hissediyodum hiç bitmeyecek gibi .Biliyorum şu an tabi lohusasın,hormonların altüst durumda,birde bebeğinin erken doğması sarılık mevzusu filan senin iyice dengeni bozdu.Bence otur, arkana yaslan ve bebeğin ve sen sağlıklı olduğun için şükret,derin bi nefes al ve sen ve bebeğinden başka kimsenin önemli olmadığını kendine hatırlat.Boşver o insanlar neler yaparsa yapsınlar,konuşsunlar, yüz çevirsinler ne derlerse desinler, yok say.Eşinin onlarla olan ilişkisinide önemseme,kafana takma.Sen eşinle yakınlık kurmaya çalış, biliyorum zor,onun yapması gerek neden ben çabalayayım diyeceksin ama malesef erkekler biraz böyle.Biz yakınlaştıkça daha çok benimser ve yakınlaşırlar bize, biz ters teptikçe onlar bizden uzaklaşır.Direk senin ailende şöyle böyle demektense, altyazıyla empoze etmek, olumlu dille konuşmak daha çok işe yarar.Seni mutlu edecek şeyleri talep et, sonrada ne kadar mutlu olduğundan,yaptığı şeyi ne kadar iyi yaptığından filan bahset.Emin ol 1 yapıyorsa 3 yapmaya çalışacak.Herkese olan kızgınlığını,kırgınlığını bırak ve anın tadını çıkar
Doğum yaptığım hastaneye yakın çiçekçi var kontrollere gdip gelince bigun bna şu çiçekten al doğurunca dedim gdip almış aynısından.Benim eşimde doğumda çiçek alacaktı aldırmadım çiçek kuruyup giderama doğumdan sonra oğlanın kimliğini çıkarttığı gün 15 Gr bilezik yaptı kv lerden bende bişi görmedim ne çocuğa ne bana
İyi yapmışsın benimde şimdiki aklım olsa bende aldirirdim kıyamadım çok para harcadı diyeDoğum yaptığım hastaneye yakın çiçekçi var kontrollere gdip gelince bigun bna şu çiçekten al doğurunca dedim gdip almış aynısından.
Iyiki demisim .
Ben öylesine tembihledim hamileyken cicegide gösterdimİyi yapmışsın benimde şimdiki aklım olsa bende aldirirdim kıyamadım çok para harcadı diye
Aynen herkes gününü gün ediyo seni sıkmakla kalıyosun sitare aynı şeyler yaşadım kafaya taktım hiçbiri değmiyo muş artık umursamıyorum kv aramıyorum hergün denetmen gibi kocamı arar kocası şehir dışında bir kere aramaz umursamıyorum yani noşBiliyorum şu an tabi lohusasın,hormonların altüst durumda,birde bebeğinin erken doğması sarılık mevzusu filan senin iyice dengeni bozdu.Bence otur, arkana yaslan ve bebeğin ve sen sağlıklı olduğun için şükret,derin bi nefes al ve sen ve bebeğinden başka kimsenin önemli olmadığını kendine hatırlat.Boşver o insanlar neler yaparsa yapsınlar,konuşsunlar, yüz çevirsinler ne derlerse desinler, yok say.Eşinin onlarla olan ilişkisinide önemseme,kafana takma.Sen eşinle yakınlık kurmaya çalış, biliyorum zor,onun yapması gerek neden ben çabalayayım diyeceksin ama malesef erkekler biraz böyle.Biz yakınlaştıkça daha çok benimser ve yakınlaşırlar bize, biz ters teptikçe onlar bizden uzaklaşır.Direk senin ailende şöyle böyle demektense, altyazıyla empoze etmek, olumlu dille konuşmak daha çok işe yarar.Seni mutlu edecek şeyleri talep et, sonrada ne kadar mutlu olduğundan,yaptığı şeyi ne kadar iyi yaptığından filan bahset.Emin ol 1 yapıyorsa 3 yapmaya çalışacak.Herkese olan kızgınlığını,kırgınlığını bırak ve anın tadını çıkar
Mutfak dolaplarını ic dıs sildim
Tam yer icin su yapıyodum kız uyandı.
Ona corbasını icireyim bırakırsa silcem.
İg da temizlik günlüğüm var onu takip etmeye basladım
Dürtüyor beni en azından
Ya işte bende bundan demiştim. Neyse tarçınlı kahveye devam
Ben de araba alırken 10 bin vermiştim o zamanın parasıyla. Benim parama karışmazdı. Biriktirmiştim eve de desteğim oluyordu tabi. Sonuçta ikimizin evi eve harcadığımın hesabını da yapamam. Birlikte çalışıp kazanıp geçindik ama onun hesapsızlığına çarçuruna ve sürekli insanlara vicdan yapıp para vermesine çok tahammül edemiyordum. Elbet bol paran varsa tabiki insanları düşün ama sen borç içindeyken kalkıp düşünmek bana yanlış geliyorBenimki altınım olduğunu biliyor .
Dedimki sen paraları bana ver biriktrwyim arabayı değiştireceğim zaman veririm yine sana dayanamam biliyosun dedim evet diyo verirsin diyo ,
Clio ya biniyodu benle tanıştığı zaman şimdi forda biniyo lafa gelince arabam oluyor sende para verdin olmuyo
Bende aynı şeye kızıyorumBen de araba alırken 10 bin vermiştim o zamanın parasıyla. Benim parama karışmazdı. Biriktirmiştim eve de desteğim oluyordu tabi. Sonuçta ikimizin evi eve harcadığımın hesabını da yapamam. Birlikte çalışıp kazanıp geçindik ama onun hesapsızlığına çarçuruna ve sürekli insanlara vicdan yapıp para vermesine çok tahammül edemiyordum. Elbet bol paran varsa tabiki insanları düşün ama sen borç içindeyken kalkıp düşünmek bana yanlış geliyor
Yarama dokundun işte :)) eşim de aynı öyleydi. Ben de zor şartlarda işe gidip geliyordum. İşimden memnundum ama o metrobüsle işe gidip gelişlerimi hiç unutamam. Beni de o rahatsız ediyordu. Sonuçta onların ailede tek çalışan kadın bendim. Emin ol bir kadın çalışınca hiç bir erkek de aman Allah razı olsun ev geçindirmeme yardımcı oluyor demiyor.Bende aynı şeye kızıyorum
Ailesi kendini acindiriyo onlara gelince yazık oluyo acıyor
Ben hamile halimle o sıcakta çalıştım buzdolabı bile yoktu soğuk su içecek bana yazık olmuyordu
Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değilbu ara yazamiyorum kizlar yogunluktan.herkes iyidir insallah ikizler hareketleniyor.baska da bir sey yapamiyorum
KatılıyorumYarama dokundun işte :)) eşim de aynı öyleydi. Ben de zor şartlarda işe gidip geliyordum. İşimden memnundum ama o metrobüsle işe gidip gelişlerimi hiç unutamam. Beni de o rahatsız ediyordu. Sonuçta onların ailede tek çalışan kadın bendim. Emin ol bir kadın çalışınca hiç bir erkek de aman Allah razı olsun ev geçindirmeme yardımcı oluyor demiyor.
O hataya benimkide düstü.Benimki kendi anasından çok benim anamla anlasiyo çünkü değer görüyor
Kendi anası yüzüne bakmıyor sanki onun çocuğu değil
Babaları olmadığı için evde herşeyi buna yüklemişler evin çocuğu değilde babası gibi olmuş ihtiyaçları karşılamaya gelince , 0 değer veriyorlar işleri bitince o ayrı
Valla çocuğa garezi ne bilmiyorum milletin yanında öyle davraniyoki sanırsın kızına ölüp bitiyo gece bi kere kalkıp baktığı yok aslında hep gosteris
Benim annem de babamda bunu bi savunuyorlar bi gör, anneme dert yansam kendi yaşadıklarını öne sürüyor ya sen yaşamışsın 50 yaşına geldin dert çekmekten hasta oldun kızın niye çeksin dimi ama yok çekmeliyiz illa çünkü kocam ise gidiyomuş kumar oynamiyomus kötü alışkanlığı yokmuş
Ay o eslerin 2.istemesi hic bitmiyor galibaÇocuk dogurmakta bir şey yokmuş diyorum bende hadi maddi anlam da da bir sekilde yetişiyor insan ama manevi anlamda çok zormuş çocuk büyütmek benim eşim ikinci istiyor ben istemiyorum diyorum hele bunu bir buyuteyim
Rabia ya baksana 38 bin geliri varmış hayatı bunlar yasiyo bizde asgari ücretle birikim yapmaya çalışıyoruz
Bizimki kim görürse 5tas aldıBenim eşimde doğumda çiçek alacaktı aldırmadım çiçek kuruyup giderama doğumdan sonra oğlanın kimliğini çıkarttığı gün 15 Gr bilezik yaptı kv lerden bende bişi görmedim ne çocuğa ne bana
En iyisi maşallah siz kendi kendinize yetiyorsunuz hatta bide kocaniza bile yetisiyorsunuzBizimki kim görürse 5tas aldı
Benden fazla fazla götürdü o ayrı.
Amann basımda dırdır etmede alma bisey noktasındayım
Kocam tırtıklamasa apartman dikcemEn iyisi maşallah siz kendi kendinize yetiyorsunuz hatta bide kocaniza bile yetisiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?