Küçük Düşün Büyük Olsun!

AYNI ŞEYİ YAŞAMIŞISIZ SANKİ ANASI DOĞURDU

Iletişim evlilikte de ilişki yaşarken de çok önemli, eve geliyor mesela muhabbet naber den öteye gecmiyo elinde telefon yada tv de hiç konuşayım muhabbet edeyim ilgili olayım demez . Bende tabi sıkılıyorum haliyle bebeğe şimdi biraz daha alıştım ilk zamanlar daha kötüydü çocuğun dilinden anlamıyorum uykusuzum yapayanliz kalmış sıkışmış gibi hissediyodum hiç bitmeyecek gibi .
Evde hiç-bir iş yapamıyordum , herşey gözüme batıyor yapsam dinlenemiyorum daha zor geçiyor geceleri yapmasam gözüme batiyo şimdilerde biraz daha alıştım daha iyi olur inşallah
Şunu da fark ettim iki gün duzeliyo 3. Gün yine aynı ders almiyo pek

Doğum yaptığım hastaneye yakın çiçekçi var kontrollere gdip gelince bigun bna şu çiçekten al doğurunca dedim gdip almış aynısından.
Iyiki demisim .

Doğum yaptığım hastaneye yakın çiçekçi var kontrollere gdip gelince bigun bna şu çiçekten al doğurunca dedim gdip almış aynısından.
Iyiki demisim .
İyi yapmışsın benimde şimdiki aklım olsa bende aldirirdim kıyamadım çok para harcadı diye

Aynen herkes gününü gün ediyo seni sıkmakla kalıyosun sitare aynı şeyler yaşadım kafaya taktım hiçbiri değmiyo muş artık umursamıyorum kv aramıyorum hergün denetmen gibi kocamı arar kocası şehir dışında bir kere aramaz umursamıyorum yani noş

Ben de araba alırken 10 bin vermiştim o zamanın parasıyla. Benim parama karışmazdı. Biriktirmiştim eve de desteğim oluyordu tabi. Sonuçta ikimizin evi eve harcadığımın hesabını da yapamam. Birlikte çalışıp kazanıp geçindik ama onun hesapsızlığına çarçuruna ve sürekli insanlara vicdan yapıp para vermesine çok tahammül edemiyordum. Elbet bol paran varsa tabiki insanları düşün ama sen borç içindeyken kalkıp düşünmek bana yanlış geliyor

Bende aynı şeye kızıyorum
Ailesi kendini acindiriyo onlara gelince yazık oluyo acıyor
Ben hamile halimle o sıcakta çalıştım buzdolabı bile yoktu soğuk su içecek bana yazık olmuyordu

Kızlar kızı uyuttum tam oturup biraz keyifleneceğim benim koci hadi boya yapmaya başlayayım dedi. Kaç defa otur ne boyası saat olmuş 10 dedim gece gece. Çok tez canlı. Kaç gün evde olacak hafta sonu yapsın o zaman.
Dedim sabahtan bu yana kızla ilgilendim yeni keyif yapıcam hiç yardım edemem uğraşamam dedim oturttum

Bende aynı şeye kızıyorum
Ailesi kendini acindiriyo onlara gelince yazık oluyo acıyor
Ben hamile halimle o sıcakta çalıştım buzdolabı bile yoktu soğuk su içecek bana yazık olmuyordu
Yarama dokundun işte :)) eşim de aynı öyleydi. Ben de zor şartlarda işe gidip geliyordum. İşimden memnundum ama o metrobüsle işe gidip gelişlerimi hiç unutamam. Beni de o rahatsız ediyordu. Sonuçta onların ailede tek çalışan kadın bendim. Emin ol bir kadın çalışınca hiç bir erkek de aman Allah razı olsun ev geçindirmeme yardımcı oluyor demiyor.

bu ara yazamiyorum kizlar yogunluktan.herkes iyidir insallah ikizler hareketleniyor.baska da bir sey yapamiyorum
Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil Eşim de dün diyor iki çocuk olması yani ikiz çocuğun olması iyi aslında çünkü Kız habire oynamak için bir ona bir bana geliyor bıdı bıdı bıdı birlikte oynarlardı diyor. He he dedim. Bir de gece uyanmasından tut ilgilenmeye yemek yedirmeye dışarı çıkarmaya hepsi de kolaydı zaten ikiz çocuğun dedim :)) Dün bahçede iki peşinde koştu belim ağrıyot dedi
Herşeyin hem kolay hem zor yanı var. Senin yoğunlukta başladı hareketlenince tabi.

Katılıyorum
Bnde yasal iznine kadar dayanmaya çalışıyordum işyerinde de zorluk cikartiyolardi istifa edeyim gdeyim diye ne günlerdi çok sıcak biyerdi klima yoktu dolap yoktu 3 kat inip şu almaya gdiyodum günde kaç kere bide işveren işi bırakayım diye temizlik yap diyodu işle ilgili sorun yapıyor du ama eşime kalsa oturuyosun bütün gün diyodu

O hataya benimkide düstü.
Evlendiğimizden beri arayıp sormayan annesi,dogum yapınca birden ortaya cıkıverdi.
Akıl vermeler arayıp sormlar oglunu.
Benimki de sandıki anası bize döndü
Noldu ilk fırsatta kücük görümce alıverdi ipleri eline ben burdayım diye
Benimki yine hüsran

Ay o eslerin 2.istemesi hic bitmiyor galiba

Bizimki kim görürse 5tas aldı
Benden fazla fazla götürdü o ayrı.
Amann basımda dırdır etmede alma bisey noktasındayım

Yazamadım kizlar bugün esim sabahtan gitti ise o yokken sil süpür yaptım banyo balkon sildim çamaşır katla çamaşır ve bulaşık açtım dışarı çıktık oglusla az parkta oynadı iki tane mutfak havlusu aldım ince gibi 5 TL oraya vedim bı başka harcama yok esim gelirken pide almış onu yedik ayranla yarına karnıbahar yapmayı düşünüyorum fırında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…