Yanni ikinci planda olduğunun farkındaysa o bile biseyO hataya benimkide düstü.
Evlendiğimizden beri arayıp sormayan annesi,dogum yapınca birden ortaya cıkıverdi.
Akıl vermeler arayıp sormlar oglunu.
Benimki de sandıki anası bize döndü
Noldu ilk fırsatta kücük görümce alıverdi ipleri eline ben burdayım diye
Benimki yine hüsran
Zulana sahip cik babyKocam tırtıklamasa apartman dikcem
Ama bırakmıyor adam dursn kenarda 3-5 krs
Sizden yüz buluyor gerçi bende olsam esim istese vermem diyemem ama karşılıklı benim eşimde hiç bir aldigima falan karışmaz maaşını alınca ödemeleri yapar kalanını getirir verir banaKocam tırtıklamasa apartman dikcem
Ama bırakmıyor adam dursn kenarda 3-5 krs
Aynı fikirdeyim. Kesinlikle uzak oturmakkk. Bizim de teyzeler çok istediler yakın ev bile buldular. Oturmam dedim. Eşime peşin peşin söyledim. İşine gelmiyorsa evlenmezdi :))))Bence uzak olsanız iyi olursunuz sizde
İlla laf söz ediliyor yakın olunca göze batıyor.
Aşağı yukarı bütün anneler öyle canım. İdare et işte kazanıyor sorumluluk sahibi karı kız muhabbeti yok kumarı yok. Hep böyle derler.Çünkü genelde kendileri çoook daha fazlasını çekmiştir. damatlarına da laf ettirmezler :)Benimki kendi anasından çok benim anamla anlasiyo çünkü değer görüyor
Kendi anası yüzüne bakmıyor sanki onun çocuğu değil
Babaları olmadığı için evde herşeyi buna yüklemişler evin çocuğu değilde babası gibi olmuş ihtiyaçları karşılamaya gelince , 0 değer veriyorlar işleri bitince o ayrı
Valla çocuğa garezi ne bilmiyorum milletin yanında öyle davraniyoki sanırsın kızına ölüp bitiyo gece bi kere kalkıp baktığı yok aslında hep gosteris
Benim annem de babamda bunu bi savunuyorlar bi gör, anneme dert yansam kendi yaşadıklarını öne sürüyor ya sen yaşamışsın 50 yaşına geldin dert çekmekten hasta oldun kızın niye çeksin dimi ama yok çekmeliyiz illa çünkü kocam ise gidiyomuş kumar oynamiyomus kötü alışkanlığı yokmuş
Kiz o konuda evet bazen uzuluyorum adam isten geliyo bebe bakiyo hatta bazen telf. Is hallederken de kucağında kizEnisteye laf yok
Adam aylardır bebe sallıyo
Bizimki güzellik uykusından ses oluyo diye uyanınca uzunca bi kızııımm cekiyo
Benimki bKmaz bebeye oğlana hiç bakmadı biri arayınca sanki başbakan aradı gibi susun zder çocuklara kızıyorum bazenKiz o konuda evet bazen uzuluyorum adam isten geliyo bebe bakiyo hatta bazen telf. Is hallederken de kucağında kiz
Bi de arayanlara firca kayiyo zor uyuttum uyandirdiniz aferin diye.
Diceklerki hep sen bakiyon anasi yok mu
Oglanda esimde bukadar bakmiyordu.Benimki bKmaz bebeye oğlana hiç bakmadı biri arayınca sanki başbakan aradı gibi susun zder çocuklara kızıyorum bazen
Huzur verinde millet hiçbişry almasın yeter mutlaka biri bişey buluyo
Bu gün hava 16 derece İstanbul'da güneşli cocugunda temiz havaya ihtiyacı var en önemlisi de dışarda ki seslere falan alismasiKiz aylardir disari cikmadi.
Cami acip disari baktirinc bile sapsik sapsik bakiyo.
Hasta olur diye korkuyorum.
Arabasina koyup soyle bir tur atalim diye dusunuyorum bakalim.
Ogleden sonra duruma gore bakicim.
Bende cok daraldim ya.
Park var yakinda bir iki tur atar geliriz olmadi.
Evet ya alismalari lazim kizim yazin seviyordu etrafi izliyordu uzun uzun uyuyordu ormana falan gidiyorduk.Bu gün hava 16 derece İstanbul'da güneşli cocugunda temiz havaya ihtiyacı var en önemlisi de dışarda ki seslere falan alismasi
Benim oglumu çıkarınca tedirgin oluyor 4.5 yaşında çıkmak istemiyor uzun süre cikmadigimiz için ama bende cikaricam bisikletini indirip bir tur attiracagim
Nerelerdrsin çiçemm aleykumselamSelamlar kizlar
Anneme gitmiştik okuyamadım, önce selam vermek istedim
Bence mutlu olur gibi aynen aynen 1 ve 4 arasıEvet ya alismalari lazim kizim yazin seviyordu etrafi izliyordu uzun uzun uyuyordu ormana falan gidiyorduk.
Bakim tepkisi ne olacak.
Yakin parka gidicem o sebeple biraz tedirginim durmazsa diye.
Hemen donerim
4 e kadar miydi izinleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?