Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yanni ikinci planda olduğunun farkındaysa o bile bisey
Benimki onunda farkında değil
Yatalak olduğu için vicdanına oynuyo bizimkinin ,diğerleri uyanık takmiyolad

Kocam tırtıklamasa apartman dikcem
Ama bırakmıyor adam dursn kenarda 3-5 krs
Sizden yüz buluyor gerçi bende olsam esim istese vermem diyemem ama karşılıklı benim eşimde hiç bir aldigima falan karışmaz maaşını alınca ödemeleri yapar kalanını getirir verir bana

Bence uzak olsanız iyi olursunuz sizde
İlla laf söz ediliyor yakın olunca göze batıyor.
Aynı fikirdeyim. Kesinlikle uzak oturmakkk. Bizim de teyzeler çok istediler yakın ev bile buldular. Oturmam dedim. Eşime peşin peşin söyledim. İşine gelmiyorsa evlenmezdi :))))
Sonra biz ev aldık rahmetli teyzesi hayırlı olsun diyeceğine bizden uzak olmak için oradan aldınız evi dedi. Hiç düşünen yok evler orada ucuZdu diye. Niye o kadar yolu gidelim işyerimize uzak ev.
Eşim o gün onlardayken kapıyı çarptı çıktı çok kızdı. Bir süre görüşüp konuşmadı.Evi taşıdık sormadılar bile. Yani onlarda ona triplendi. Biraz ders oldu sanırım. Ondan sonra daha temkinli yaklaştılar

Aşağı yukarı bütün anneler öyle canım. İdare et işte kazanıyor sorumluluk sahibi karı kız muhabbeti yok kumarı yok. Hep böyle derler.Çünkü genelde kendileri çoook daha fazlasını çekmiştir. damatlarına da laf ettirmezler :)

Kızlar hediye konusuna hiç takılmadım. Anne olduğumda eşimden beklemedim zaten almadı da. Benim için o an tek önemli olan şey kızıma candan içten bağlanıp gerçek baba olmasıydı. Gerçekten de onu ilk gün gördüm ve mutlu oldum. Tek taş beş taş pırlanta kolyeler zaten almıştı geçmişte. Çiçek de arada gönderirdi. Ama anne olunca en çok hatırladığı gün anneler günü :))))
Doğum günümde pasta almıştı oraya yazıyın bile güzel kızımın güzel annesi ifadesini kullanıp yazdırmıştı.

Enisteye laf yok
Adam aylardır bebe sallıyo
Bizimki güzellik uykusından ses oluyo diye uyanınca uzunca bi kızııımm cekiyo
Kiz o konuda evet bazen uzuluyorum adam isten geliyo bebe bakiyo hatta bazen telf. Is hallederken de kucağında kiz
Bi de arayanlara firca kayiyo zor uyuttum uyandirdiniz aferin diye.
Diceklerki hep sen bakiyon anasi yok mu

Daha yeni uyudu kiz.
Hic uyku duzeni yok bu ara.
Aksam uyuyor biraz sonra bi uyanıyor saat 1,2 oluyor
Sallamadim kıvrandi biraz yatakda sarıldım eee eee pis pis yaptik uyudu.
Ama isigi falan kapamasam daha direnecek.

Ekmek kadayifini begendik esimden gecti.
O her tatlıyı begenmez.
3umüze pay ettim
Arada alirim

Kiz o konuda evet bazen uzuluyorum adam isten geliyo bebe bakiyo hatta bazen telf. Is hallederken de kucağında kiz
Bi de arayanlara firca kayiyo zor uyuttum uyandirdiniz aferin diye.
Diceklerki hep sen bakiyon anasi yok mu
Benimki bKmaz bebeye oğlana hiç bakmadı biri arayınca sanki başbakan aradı gibi susun zder çocuklara kızıyorum bazen
Huzur verinde millet hiçbişry almasın yeter mutlaka biri bişey buluyo

Kiz aylardir disari cikmadi.
Cami acip disari baktirinc bile sapsik sapsik bakiyo.
Hasta olur diye korkuyorum.
Arabasina koyup soyle bir tur atalim diye dusunuyorum bakalim.
Ogleden sonra duruma gore bakicim.
Bende cok daraldim ya.
Park var yakinda bir iki tur atar geliriz olmadi.

Benimki bKmaz bebeye oğlana hiç bakmadı biri arayınca sanki başbakan aradı gibi susun zder çocuklara kızıyorum bazen
Huzur verinde millet hiçbişry almasın yeter mutlaka biri bişey buluyo
Oglanda esimde bukadar bakmiyordu.
Yani bukadar kucukken oyle uyutim falan.
Ama kizda bi hevesliydi hep.
Ben bak demiyorum o kendi bakmak istiyor.
Aksam ben kanepede uzaniyorum o sallıyor gezdiriyo oynuyo.
Adam cicek almadi diyorumda bilezik aldi dogum hediyesi gommim de simdi bi cicek icin.
D.gunumde gul yollamisti sayilirmi bak o da geldi aklima

Bu gün hava 16 derece İstanbul'da güneşli cocugunda temiz havaya ihtiyacı var en önemlisi de dışarda ki seslere falan alismasi
Benim oglumu çıkarınca tedirgin oluyor 4.5 yaşında çıkmak istemiyor uzun süre cikmadigimiz için ama bende cikaricam bisikletini indirip bir tur attiracagim

Evet ya alismalari lazim kizim yazin seviyordu etrafi izliyordu uzun uzun uyuyordu ormana falan gidiyorduk.
Bakim tepkisi ne olacak.
Yakin parka gidicem o sebeple biraz tedirginim durmazsa diye.
Hemen donerim
4 e kadar miydi izinleri

Evet ya alismalari lazim kizim yazin seviyordu etrafi izliyordu uzun uzun uyuyordu ormana falan gidiyorduk.
Bakim tepkisi ne olacak.
Yakin parka gidicem o sebeple biraz tedirginim durmazsa diye.
Hemen donerim
4 e kadar miydi izinleri
Bence mutlu olur gibi aynen aynen 1 ve 4 arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…