Hoşbuldum canım çok sağolNerelerdrsin çiçemm aleykumselam
Hoşgeldin
Benim bekledigim davranisda buAynı fikirdeyim. Kesinlikle uzak oturmakkk. Bizim de teyzeler çok istediler yakın ev bile buldular. Oturmam dedim. Eşime peşin peşin söyledim. İşine gelmiyorsa evlenmezdi :))))
Sonra biz ev aldık rahmetli teyzesi hayırlı olsun diyeceğine bizden uzak olmak için oradan aldınız evi dedi. Hiç düşünen yok evler orada ucuZdu diye. Niye o kadar yolu gidelim işyerimize uzak ev.
Eşim o gün onlardayken kapıyı çarptı çıktı çok kızdı. Bir süre görüşüp konuşmadı.Evi taşıdık sormadılar bile. Yani onlarda ona triplendi. Biraz ders oldu sanırım. Ondan sonra daha temkinli yaklaştılar
Kaynanalarda gelinleri sevse dünya ne güzel olurAşağı yukarı bütün anneler öyle canım. İdare et işte kazanıyor sorumluluk sahibi karı kız muhabbeti yok kumarı yok. Hep böyle derler.Çünkü genelde kendileri çoook daha fazlasını çekmiştir. damatlarına da laf ettirmezler :)
GünaydınGünaydın kızlar
Bugün detaylı ultrasonum var akşam heyecandan uyuyamadım inşallah herşey yolundadır
Evet ilk çocuk kızımız olcak Allah nasip ederse 2 de randevum işyerndeym daha zaman geçmiyor vallaGünaydın
Bebisin cinsiyeti belli mi , ilk çocuk mu
Güzel geçmiştir inşallah
Aa cinsiyeti belli olmus.Evet ilk çocuk kızımız olcak Allah nasip ederse 2 de randevum işyerndeym daha zaman geçmiyor valla
Onu kızın altınıydı ordan verdim .Zulana sahip cik baby
Daha bugün 1 gr verdin altın
Evet bu sene kız senesi diyo herkesAa cinsiyeti belli olmus.
Gozunuz aydin
Bu sene kiz duyuyorum genelde
Cocukalr da bunaldı.Kiz aylardir disari cikmadi.
Cami acip disari baktirinc bile sapsik sapsik bakiyo.
Hasta olur diye korkuyorum.
Arabasina koyup soyle bir tur atalim diye dusunuyorum bakalim.
Ogleden sonra duruma gore bakicim.
Bende cok daraldim ya.
Park var yakinda bir iki tur atar geliriz olmadi.
Saglıkla gelsin insallahhhEvet bu sene kız senesi diyo herkes
8 ay da vermeye başladım kuzu kıymayı kokusundan yemiyordu bazen ilikli suya da o zaman başlamıştımKizlar Ocak da 8.ay.
8ay bitincemi baslim kuzukiymasina.
Yoksa 8.ayda baslim mi?
Ilikli kemik suyunada baslicam az az ocak ayinda
Tavuksuyu zaten ekliyorum corbalarina.
Dun aksam azicik kuymak yaptim onun lorundan katip suyla pisirdim(1yas sonrasi sutle pirisirip vericem) sevdi.
Tok tuttu bi de misir unu zaten tok tutan bisi.
Esimler hep onlarla Buyumus zaten.
Bende Ocakda baslim.8 ay da vermeye başladım kuzu kıymayı kokusundan yemiyordu bazen ilikli suya da o zaman başlamıştım
Oğullarını elinden alıyo gelinler ondan olabilirmi :)))Benim bekledigim davranisda bu
Kimsenin ağzını tutamayız sonuçta ama davranış ve tavirlarimizla mesafe koyabiliriz
Her ailenin dinamiği farklıdır evlenince pat diye uyum saglanilmiyor bu durumda iş eşe düşüyor aradaki dengeyi sağlaması gereken kişi es
Kaynanalarda gelinleri sevse dünya ne güzel olur
Evet olabilirOğullarını elinden alıyo gelinler ondan olabilirmi :)))
Bende kızımın 660 tl parasını harcadım , vicdan yapıyorumOnu kızın altınıydı ordan verdim .
Almasa catlar ablası taktı.
Agustıs tan beri nasıl bıraktı hayret:S
Hoşgeldiniz, geçmiş olsunHoşbuldum canım çok sağol
Dayim hasta, yasak saatlere denk geldiği için görmemiştim bir türlü annemle aynı binadalar o yüzden gittik kaldık, iyi oldu bari gorustuk
Gözünüz aydın ❤Evet ilk çocuk kızımız olcak Allah nasip ederse 2 de randevum işyerndeym daha zaman geçmiyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?