Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benim bekledigim davranisda bu
Kimsenin ağzını tutamayız sonuçta ama davranış ve tavirlarimizla mesafe koyabiliriz
Her ailenin dinamiği farklıdır evlenince pat diye uyum saglanilmiyor bu durumda iş eşe düşüyor aradaki dengeyi sağlaması gereken kişi es

Kaynanalarda gelinleri sevse dünya ne güzel olur

Kizlar Ocak da 8.ay.
8ay bitincemi baslim kuzukiymasina.
Yoksa 8.ayda baslim mi?
Ilikli kemik suyunada baslicam az az ocak ayinda
Tavuksuyu zaten ekliyorum corbalarina.
Dun aksam azicik kuymak yaptim onun lorundan katip suyla pisirdim(1yas sonrasi sutle pirisirip vericem) sevdi.
Tok tuttu bi de misir unu zaten tok tutan bisi.
Esimler hep onlarla Buyumus zaten.

Kiza degisik seyler pisirim diye arastirmakdan kafam yandi.
Kayisi pureli muhallebi yaptim onceki aksamda.
Trabzon hurmasini cok seviyor onu ezip icine bisiler ekleyip yediriyorum bazen ceviz bazen yulaf pisirip ekliyorum.
Kafama gore.
Ama oglan karisik sebzeleri yerdi hepsinin karistirir pure yapardim
kiz yemiyor karistirinca.
Ayri yiyor bir kac seyi karistirinca sevmiyor.
Bitirmiyor.

Cocukalr da bunaldı.
Alya asansöre binerken kıyameti koparıyor iceri girmicem diye
Ki cıkardık hep ara ara hava alsın diye ama cocuk kosmak istiyor

Günaydınlar
Ay sonu Allamm delirecemm
Hersey üst üste
Bıraktım artk
Millet bekledi bekledi son güne sıkıstırdı
Adamın birine resmen dedim fırsatım olursa onaylarım dedim.
Lüxe bak demistir adam
Kız 23.00 e geliyortdu uyudu
8.30 da koci kalkmasa kalıyorduk.
Daha yolda arıyor insanlar.

Günaydın kızlar,
gece mutfağı toparladım sildim. Sabaha bırakmadım. Baktım ortalık dağınık hallettim. O arada ocağı fırını da sildim.
gece 3 ü geçiyordu yattığımda. Kızı yanımıza aldık zaten 1 saat sonra gelirdi :)
Sabah uyandım kız uyanmayınca geri uyumuşum. Sonra saat 10 da anne sabah oldu uyan diye diye uyandırdı..
Arkadaş kızını bıraktı bana. Şimdi oynuyorlar. Ben de evi toparladım lavabo yıkadım. Rahat oluyor böyle :) oyun kuruyorlar.
Akşama börülce ıslattım. Kızla birlikte de yoğurt mayaladık. Çok seviyor yoğurdu maşallah. Kefir içiremedim ama yoğurt yiyor. Kıza ne yemek yapsam diye düşünüyırum. Kıyma çıkartmıştım belki mantı yaparım.

8 ay da vermeye başladım kuzu kıymayı kokusundan yemiyordu bazen ilikli suya da o zaman başlamıştım

Oğullarını elinden alıyo gelinler ondan olabilirmi :)))

Oğullarını elinden alıyo gelinler ondan olabilirmi :)))
Evet olabilir
Benimki oğlunun gittiğine memnun para kaynagi kesildi ona üzülüyor.
Bizde söyle bi durumda var abisini nişanlısı bırakmış annesi yüzünden bakmak zorunda kalırım diye
Bnm eşimde biçok kişiyle görüşmüş yine annesi yüzünden olmamış kızlar kabul etmiyormuş annesi başımıza kalır bakarız diye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…