Amin, kiyamet alametlerimi acabaOrası aşikar su olmazsa salgın hastalıklar daha da artacak gıda kıtlığı yaşanacak hiç doğanın kıymetini bilmiyoruz gerçekten
Eskiden adam boyu karlar yağardı hakkımızda hayırlısı Allah yardımcımız olsun
piremseslikten deil de 150 boyla kolum yetismiyor olmuyor :)Piremses seni
Aynalari silersin
Aynen öyle sorsan bunlarda gelin baksın kafasındaSen vicdanen yaparsin yalmazsin ayri konu.
Ama kimse kimseyi zorlayamaz.
Ben hep sey derim birine öz kizi bakmiyosa el kizi hic bakmaz.
Mesela benim gorumcelerde alip annelerine bakmazlar ama sorsan gelinler bakmak zorunda.
Ee ne zorunlulugum var sen annene bakmiyoken ben el kizi niye zorunluyum yani diyor insan.
Evet bekar 2 kizi var ayni yastayiz birj calisiyor diğeri evdeEvde bekar varsa onlar bakmalı
Ne kafa bizim kv de annesini bana yıkmaya kalktı sanki ben bakcam
Doğum yapacak kişi nasıl bakabilirse
Allaha havale ediyorum onları
Bakınca öyle görünüyor salgın hastalıklar,depremler falan onu işaret ediyorAmin, kiyamet alametlerimi acaba
Ya zaten insanın evladı varken ne diye geline minnet duysun hayret bişi tabi ki bakmak evlatlarına düşer ha kızları olmaz insan vicdanen gider yardımci olur mecburiyet zaten olamazEvet bekar 2 kizi var ayni yastayiz birj calisiyor diğeri evde
Ama zor geliyor bakmak
Bende Allaha havale ediyorum daha 2 tane bekar kızı var
Valla çok imalar geldi bu konuda yüz vermedimYa zaten insanın evladı varken ne diye geline minnet duysun hayret bişi tabi ki bakmak evlatlarına düşer ha kızları olmaz insan vicdanen gider yardımci olur mecburiyet zaten olamaz
Aynalar,cam ocak falan kurulamaya gerek kalmıyormus denicemben de heves ettim ama ben cam silmiyorum baska ne silebilirim onla :)
Aa süper uygyndur bide o.Yorum bekliyoruz
Ben a101 bimdeki 2lilerle siliyorum
Iz toz birakmiyor.
Hatta islak sil birak kuruyor iz kalmiyor.
En azindan kotu olunca atiyorum ucuz diye aliyorum atiyorum kenara
Toz alirkende onunla aliyorum
Çok saçma ya gerçekten onlar 90 larda kalmış bence ya illaki ömür boyu böyle devam etmezsiniz ama mesafeli olmakda da fayda varValla çok imalar geldi bu konuda yüz vermedim
Sessiz kalırsan köle ederler kendilerine
Yeni evliylken görümcelerden birj esimi tembihlemis ben disarj cikarken kv me gdip haber vercekmisim cok merak ediyomus beni
Bahaneye bak
Bende öyleyim hep yedekli eldivenim valla benim egzamam var o yüzdenAralık ayında yorgan yıkattı bana bu kız
Ihlamur koymustm suluga iciyodu ,git sen yatagın üstüne dök
Battaniyeyi sildim gectim ama yorgan sırılsıklam olmjs,attım makinaya yıkadım .
Migros geldi o arada,ay bu apartm.kapısı hep bozuk,kızla 4 kat indik yine acmıyo diye.
Ama Allah su sanal market isini bulandan razı olsun.
Rüya gibi ,2 saatte elinde hersey.
2 gündür eldivenim yoktı
Resmn mutfakta acı cekiyorm
Nefret ederim elimi bulasıga sokmaktan.
Peri padisahınının kızı oldgumdan zaar
Kız da uyursa safiye izlicem dus alıp
Kuzu bide masumlar apt izliyodun dimi güldür güldür komik yapmış onun taklitini izleAralık ayında yorgan yıkattı bana bu kız
Ihlamur koymustm suluga iciyodu ,git sen yatagın üstüne dök
Battaniyeyi sildim gectim ama yorgan sırılsıklam olmjs,attım makinaya yıkadım .
Migros geldi o arada,ay bu apartm.kapısı hep bozuk,kızla 4 kat indik yine acmıyo diye.
Ama Allah su sanal market isini bulandan razı olsun.
Rüya gibi ,2 saatte elinde hersey.
2 gündür eldivenim yoktı
Resmn mutfakta acı cekiyorm
Nefret ederim elimi bulasıga sokmaktan.
Peri padisahınının kızı oldgumdan zaar
Kız da uyursa safiye izlicem dus alıp
Cahillik işteÇok saçma ya gerçekten onlar 90 larda kalmış bence ya illaki ömür boyu böyle devam etmezsiniz ama mesafeli olmakda da fayda var
Çalışıyordun değil miBu arada doğalgaz geldi bugün 390 TL
Oda derecesini daha önceden alsak bu kadar gelmezdi belki bi de ilk defa yakılınca çok geliyo diyolar
Hava güzel olursa kapatırız en kötü klima idare eder çok sıcak oluyo doğalgazla bazen durulcak gibi değil güzel havalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?