Bizimde öyle gelir hesapladım bugün 380 40 da yanıyor ama ayın birinde gelirdi o 420 olur gelene kadar çocıklarnusumesinde bence kapatma daha çok ev soğuyor ısıtanaa kadar çok enerji harcıyorBu arada doğalgaz geldi bugün 390 TL
Oda derecesini daha önceden alsak bu kadar gelmezdi belki bi de ilk defa yakılınca çok geliyo diyolar
Hava güzel olursa kapatırız en kötü klima idare eder çok sıcak oluyo doğalgazla bazen durulcak gibi değil güzel havalarda
Bugün gündüz çok sıcaktı ben de kapattım. Bakalım bize ne kadar gelecek sürekli açık duruyor. Ama termostatlı bizim. Meraktayım hala gelen fatura yok. Apsiyondan bugün baktım yine yoktu.300tl dogalgaz gelmis.
Merkezi burasi ama ev baya sicak oluyo oglum petegini yaktirmiyo uzerine cami acik oturuyo
Kisakolluylayiz.
Ara katlar hic yakmiyordur havalar guzel gidiyo.
Kiz olmasa hic acmam petekleri galiba.
Cikamadik kiz uyudu oglen bayada uyudu sonra yedir icir saat 4 oldu
Mutfagin camini sildim
Aynalari sildim.
Nevresimledi değiştim.
Esim gelir yemek fasli
Evet gündüz ev boş zaten güneş de alıyor biz bi de ilk günler bilemedik çok sıcak oldu ev sayaç döndü maşallah şimdi kapattık hava güzel gidiyor haftasonu annemler gelince açarızÇalışıyordun değil mi
Akşamları klima iş görür o zaman
Sıcak bi sehirdeyseniz
Bizimde öyle gelir hesapladım bugün 380 40 da yanıyor ama ayın birinde gelirdi o 420 olur gelene kadar çocıklarnusumesinde bence kapatma daha çok ev soğuyor ısıtanaa kadar çok enerji harcıyor
Ya aslında zaten yaktığımız 3 4 ay yapcak bişey yok hasta olmaktansa varsın yansınBizimde öyle gelir hesapladım bugün 380 40 da yanıyor ama ayın birinde gelirdi o 420 olur gelene kadar çocıklarnusumesinde bence kapatma daha çok ev soğuyor ısıtanaa kadar çok enerji harcıyor
Baby benim ellerim hele bu dönemde pul pul dökülüyor. Elim sudan çıkmıyırki. Çalışırken de günde kaç defa krem sürerdim. Eldiven nasıl birşey kullanıyorsun. Bazısının kokusu beni boğuyor. Geçmişte elimde egzama varken sürekli kullanırdım. Şimdi de ocak silerken lavabo falan yıkarken kullansammı dedim. Elim pul pul oluyor. Bu arada ben de bir deterjan kullanıyorum. Kurulamaya bile gerek kalmıyor. Çok memnunum.Aynalar,cam ocak falan kurulamaya gerek kalmıyormus denicem
Bize 400 geldi doğalgaz 100 kusurde elektrik geldiEvet gündüz ev boş zaten güneş de alıyor biz bi de ilk günler bilemedik çok sıcak oldu ev sayaç döndü maşallah şimdi kapattık hava güzel gidiyor haftasonu annemler gelince açarız
ELdiven bulamadım resmn kızBende öyleyim hep yedekli eldivenim valla benim egzamam var o yüzden
Ahh safiyem ya yakaladı catı katınıBaby masumlar apartmanı izliyo kesin lelli de gelemedi şu İnternet hala gelmedi su binanın sorunu bitmekbilmiyo
Kız güldür güldür devam ediyo mu halaKuzu bide masumlar apt izliyodun dimi güldür güldür komik yapmış onun taklitini izle
UcuzundanBaby benim ellerim hele bu dönemde pul pul dökülüyor. Elim sudan çıkmıyırki. Çalışırken de günde kaç defa krem sürerdim. Eldiven nasıl birşey kullanıyorsun. Bazısının kokusu beni boğuyor. Geçmişte elimde egzama varken sürekli kullanırdım. Şimdi de ocak silerken lavabo falan yıkarken kullansammı dedim. Elim pul pul oluyor. Bu arada ben de bir deterjan kullanıyorum. Kurulamaya bile gerek kalmıyor. Çok memnunum.
Bereketli olsn cnmSelam kizlar yazamıyorum kaç gündür hep yoğun geçiyor günler anneme geldim kardesum aldı yarın öğlen döneriz kardeşimle hasret giderdi oglus dışarı çıktım bugün bime girdim evde yoğurt kalmamisti hazır aldım ekmek cips 20 TL verdim merkeze gitmistim 230 a 0.5 gram aldım şükür annemlere biseyler getirdim
Gördüm haberde aynısı geldi aklıma kadının konuşmaları var kadın cinayetleriyle ilgili nrrden bilcekti kendiside birgün öyle öldürülecek o kadın için değil ama bazı kadınlar üstüne gidiyor böyle şeyin agresif kıskanç adama seviyor gözüyle bakıyor geçen bu mügede çıkan Aleyna nin zanlısı varya ümitcan onun hesabı hacklemisler dm si kizlarla dolu yazışmalar iğrenç yani resim fln atmislar yani hicmi haber bakmıyor bunlar mesaj atiyolar dışarda görsen yolunu değiştirsin öyle bir tipe3 kadın öldürülmüs
1 i akademisyen yakılarak.
Okuyıp akademisyen oluyorsn diri diri yakıyolar
Besle büyüt ayının biri gelsin yaksın,basına tasla vursn öldürsün.
Allahım düsündükce deliriyorm
Bu vahsileri kim yetistiriyor.
Bitanesinin kocası 38 suctan sabıka kaydı var,ya niye dısarda niye?!
En yakın ulasabilceği karısıymıs onun canını yakmıs.
Yolda karsılassk senin benim yakacktı,evdekinin yakmıs.
Ruh hastası iste,nedn dısarda?!
Allah sonumuzu hayır etsin
Cidden sonumuz iyi degil ama
Onurda pahalı eşimle alisveriste gördüm bı kere 14 kusurdu alma ddim fileden alıyorum 2 dir güzel ciktiELdiven bulamadım resmn kız
10 tldi Onur da almadım
5.90 migrosta.
Saol kuzum alırsın inşallah sendeBereketli olsn cnm
Valla bende buay 0.5 gr alırsam sükür etcem
Bende firinda tavuk kizarticamGünaydınnn
Tarihe not;Alya uyanıp su istedi benden
Allahım büyümüste su istiyor
Bezi dolmus degistik
Su verdim
Devam sütü iciyor ins uyur
Yılbası menüleri hazır mı gızlar
Bizde fırında pirzola yanına kremalı makarna istedi koci
Kabak tatlısı istedi
Tahinle kaymak alcakmıs
Meyvemiz var
2 paket cips var yer oturup
Kuruyemis alırım ben dedi
Metroya gidersen az sarma al dedim.
Valla saramam kızla
Azcık da yogurtlu meze yapaym dedim
Ortaya Alinazik yap yeriz diyo
Alinazik ana yemek,ortalara düsüremem dedim
Gerci benim icin makrna da ana yemektir ama koci kabul etmiyor
Muhtesem kısırımdan yaparm belki
Bütün sene o kısırı yeriz ne sahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?