Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kahvalti yapmadım meyve yedim ciktim
Karnim acikti ya
Keske simit bisi alsaydim surda kemiridim.
Eve gidimde sağlıklı karnabaharindan yapim firinda.
Ayiptir soylemesi uzerimde dogum Oncesi kotum, bluzum, ceketim varda
Valla nasil hosuma gidiyor eski halime döndükçe anlatamam
Karnabahar mis mis simitde neymis dimi ya

Selam kızlar altın alanların bereketli olsun. Yılbaşı menüsünü yazıyorum kızlar pizza istiyorlar, ben tavuk yapalım dedim tavuk istemediklerini söyleyince ben de tamam dedim. Eşim iş çıkışı bizde market yapıcaz, ne istiyorlar ise alırım. Eşim de ne istiyorsa alsın ben bu gün şekersizde 16 gündeyim. Kızlar yapamayacagım sandım ama yapıyorum ben bile inanamıyorum. Başladığım gün kahvaltı sonrası basküle çıktım ama çok sıkı kahvaltı etmiştim 77 kiloydum şimdi şekeri kestim ekmegi de az tüketiyorum bu gün sabah 73.400 düm çok mutlu oldum. 65 kiloya bir düşsem kendime sürpriz yapıcam. Akşam için kemikli etli kurufasulye-pirinç pilavı var yanına da salata yogurt koyarım. Ben tatlı yemiyorum ya dolap tatlı dolu hatta dondurucuda da mozaik pastam duruyor. Kızlar evde ki bütün tatlıları ben yiyormuşum. Kızlar dün can sıkıntısından havuçlu-tarçınlı-cevizli kek ve biscolata kurabiye tarzı bir kurabiye yapmışlar yarım ölçü yapın dedim tam ölçü yapmışlar ama çok güzel olmuş deyip deyip yediler yarısını ondan sonra yemek yemiyorlar benim de canım buna sıkılıyor neyse diyorum hiç birşey söylemiyorum.

Bu gün biraz tembellik yapıcam zira omuzlarım agrıyor temizlik yapmaktan beyazları yıkadım astım. Oturdugumuz odanın tozunu aldım ben burda takılıyorum genelde dagılınca hemen topluyorum iyi oluyor. Mutfagı topladım kızların kahvaltılarını-kahvelerini verdim. Yemeklerimi pişirdim birazdan tabagına çeken odasına çekilip yer. Bu pandemide o kadar az birlikte yiyoruz ki herkes müstakil takılıyor. Ailece çok az oturup yemek yiyoruz ama ecnebiler gibi kahve tüketiyoruz. Kültürümüz bile değişti.

Ay onu bende gördüm salak bu kadınlar

Oğluşumla sabah erkenden kalktık yine
Tv nin kumandasını ata ata sonunda bozuldu çalışmıyor şurada uyuduğunda tv izliyordum onu da yapmadım buğun
Kendide arada kedileri izler çizgi filim izliyordu o da izleyemedi
Kahvaltı hazırladım oğluşumla yumurta yı hayatta yemiyor buğun ıspanaklı omlet yapıp süsledim ettim de öyle yedi
Ben birşey hazırlamam yılbaşında bi koca bi kendime ne hazırlayım mısır patlatırım meyve oğlumla yeriz
Zaten koca 7 de ancak eve geliyor sofraya otur ye iç kaldır 9 oluyor
Biraz otururuz sonra uyuruz
Ertesi günde işe gidecek ne gerek bize
Babasını görüntülü aradık kitap da ki fili gösteriyor
O uyurken işleri yaptım bende
Evi beraber süpürdük zaten
Toz al evi sildim
Balkonları o uyurken yaptım
Balkondan Parkı görünce hemen dışarı gidelim diyor
Vestiyer den montumu ve maskemi getiriyor hemen
akşam da kahvaltılık tarzı hazırlarım ancak kollarım ağrıdı çok yoruldum

Baksa nolcakya
Demin sinir oldum ekonomi grubu değil adamlar geyik sohbet var konuma tavırlarına çok sinir oldumya begenmiş begenmiş nasıl ban yemiyorlar hayret

Selamlar
Yılbaşı menüleri paylaşılmış
Bende yılbaşı menümüzü yazayım
Fırında kebap , pilav salata
kırmzı biber patlıcan közlemesinden meze
Baklava
Bugün markete 240 tl bıraktım biraz kahvaltılık sebze filan aldım herşey çok pahali
Kuruyemiş pasta vs tatbak 170 tl ödedim

2 gündür sular yok
Bu akşam gelecek inşallah
En büyük nimet su bence yoksa pislikten ölür insanlar

Ertesi gün ise mi gidiyor

Geldik eve oglusla yasak saati gelmeden biraz parkta oynattim esim durum isticem ddi yemek yapmadım bulaşık topladım az evi topladim durum yedik topladım 30 ona verdim 4 TL toplu taşımaya verdim akşam dizimiz var tatlimiz var çay yaparım altın aldık altın bayır aşağı gidiyor valla dolar euro düşmüş eş

Kizla bugun resmen firar ettik.
O parkdan baska parka gectik.
Orda yogurdunu ve avokadosunu yedirdim.
Ordan hakmar, sok, bim gezdik.
Yolumuzu uzattik eve gelmemiz 15.30 oldu
Corba icti uyudu.
Patates, havuc, brokoli koydun pisiyor kiza.
Tavuk sis yaptim patatesli.
Pilav yaptim.

Yarinda firinda tavuk kizartcaktim suan bi fikir degisebilir.
2gun yemek istemezler
Sac kavurmaya donebilirim yarin icin
Evde hic is yapmadim bugun
Ancak camasir asiyorum.

Birine arabasini cektirdim.
Park etmis parkin girisine rampada orada var.
Birini bekliyorum diyo cekermisiniz dedim Bu rampayi kapatamazsiniz engelli ve bebek arabalari icin bu rampa.
Bilmiyorsaniz hani dedim.
Yasaklar ve kurallar mesajimida verdigime gore.

Ben hergun disari cikmiyorum Allahdan cok kavga ederim kesin.
Cunku ben yuksek kaldirimlardan mi inmek zorundayim arabayla.

Herkes oyle.
Bizde de saatler uymuyo esimin yemesi 19.30 oluyor
Oglan zaten aksama kadar yiyo tokum diyo o saatkerde.
Bende gec yemek istemiyorum.
Herkes tek yiyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…