Ay onu bende gördüm salak bu kadınlarGördüm haberde aynısı geldi aklıma kadının konuşmaları var kadın cinayetleriyle ilgili nrrden bilcekti kendiside birgün öyle öldürülecek o kadın için değil ama bazı kadınlar üstüne gidiyor böyle şeyin agresif kıskanç adama seviyor gözüyle bakıyor geçen bu mügede çıkan Aleyna nin zanlısı varya ümitcan onun hesabı hacklemisler dm si kizlarla dolu yazışmalar iğrenç yani resim fln atmislar yani hicmi haber bakmıyor bunlar mesaj atiyolar dışarda görsen yolunu değiştirsin öyle bir tipe
Kızzz baklava mııı oh my god:)Bende firinda tavuk kizarticam
Corba pilav
Piyaz yaparim
Baklava yapicam.
Masallah kuzuma buyudu kiz
Baksa nolcakyaKocam yine gol attı.
Yarın annem zaptedemez 3 cocuk durmuyorlar.
Annene bıraksak olur mu dedi:S
Annem burda soba yanıyo ben gelirim dedi.
Kadın köylden incek yılbası günü bize cocuk bakmaya
Anan dedim secme durumu oldugunda kızını seciyo yine dedim.
Gıcık ya.
Baksa nolcakya
Demin sinir oldum ekonomi grubu değil adamlar geyik sohbet var konuma tavırlarına çok sinir oldumya begenmiş begenmiş nasıl ban yemiyorlar hayret
2 gündür sular yokYarın ne pişirsem var bende bugün içli gözleme yapcam patatesli filan yumurtalı peynirli hergün bişey usandım söyle çip gibi bişey olsa bulaşık derdi olmasa bugün içim sıkıntılıiş temizlik yapasım yok içime bi ejder girip iş yap dese
Ertesi gün ise mi gidiyorOğluşumla sabah erkenden kalktık yine
Tv nin kumandasını ata ata sonunda bozuldu çalışmıyor şurada uyuduğunda tv izliyordum onu da yapmadım buğun
Kendide arada kedileri izler çizgi filim izliyordu o da izleyemedi
Kahvaltı hazırladım oğluşumla yumurta yı hayatta yemiyor buğun ıspanaklı omlet yapıp süsledim ettim de öyle yedi
Ben birşey hazırlamam yılbaşında bi koca bi kendime ne hazırlayım mısır patlatırım meyve oğlumla yeriz
Zaten koca 7 de ancak eve geliyor sofraya otur ye iç kaldır 9 oluyor
Biraz otururuz sonra uyuruz
Ertesi günde işe gidecek ne gerek bize
Babasını görüntülü aradık kitap da ki fili gösteriyor
O uyurken işleri yaptım bende
Evi beraber süpürdük zaten
Toz al evi sildim
Balkonları o uyurken yaptım
Balkondan Parkı görünce hemen dışarı gidelim diyor
Vestiyer den montumu ve maskemi getiriyor hemen
akşam da kahvaltılık tarzı hazırlarım ancak kollarım ağrıdı çok yoruldum
Hazir baklava yufkasindan caktirmaKızzz baklava mııı oh my god:)
Herkes oyle.Bu gün biraz tembellik yapıcam zira omuzlarım agrıyor temizlik yapmaktan beyazları yıkadım astım. Oturdugumuz odanın tozunu aldım ben burda takılıyorum genelde dagılınca hemen topluyorum iyi oluyor. Mutfagı topladım kızların kahvaltılarını-kahvelerini verdim. Yemeklerimi pişirdim birazdan tabagına çeken odasına çekilip yer. Bu pandemide o kadar az birlikte yiyoruz ki herkes müstakil takılıyor. Ailece çok az oturup yemek yiyoruz ama ecnebiler gibi kahve tüketiyoruz. Kültürümüz bile değişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?