Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bereketli olsun canim.
Ayy para olsa tam almalik

Su oldurulen akademisyenin gercekden sevgilisiniymis ya o insaat iscisi adam.
Yani meslek, is, egitim mevzularina gir ej istemiyorum ama kadin akademisyen yani
Adam aklanmak icin sevgiliydik falan diyormudur has farkida baya var.
Bende aklanmak için olduğunu dusundum bı an ölen öldu ispat edilemez nasıl olsa doğru yalan çok üzücü gerçekten insanlar nasıl bu kadar vahşi olabiliyor aklım almiyor

Bende aklanmak için olduğunu dusundum bı an ölen öldu ispat edilemez nasıl olsa doğru yalan çok üzücü gerçekten insanlar nasıl bu kadar vahşi olabiliyor aklım almiyor
Uzun zamandir sevgililermis diye yazildi.
Ozaman illa bilen vardir diye dusundum.
Yani ispat vardir galiba.
Telf. Gorusmeleri mesajlar
Ama kadının altinlarini calmis bi de boyle oluncada acaba aklanmak icin dedi diye dusundum

Disari cikim cikim diyorum kizi cikarincada vicdan yaptim suan ya.
Elimi kiza surmedim disarida zaten surekli kolonya döktüm elime.
Arabadan inemiyor yürüyemiyor malum oyle etrafa bakti.
Marketlerde de hep kapadım yagmurlugunu.
Gelince hemen elini yuzunu yikadim yinede ust degistik.
Pofs analik delilik valla.

Uzun zamandir sevgililermis diye yazildi.
Ozaman illa bilen vardir diye dusundum.
Yani ispat vardir galiba.
Telf. Gorusmeleri mesajlar
Ama kadının altinlarini calmis bi de boyle oluncada acaba aklanmak icin dedi diye dusundum
Kim bilir ne olursa olsun ölmeyi haketmez bı insan bazen gerçekten kiminle nasıl bir insanla muhatap olunduğuna dikkat edilmeli zira sonu böyle ölümle bitiyor

Kim bilir ne olursa olsun ölmeyi haketmez bı insan bazen gerçekten kiminle nasıl bir insanla muhatap olunduğuna dikkat edilmeli zira sonu böyle ölümle bitiyor
Tabiki ya bi de nasil piskopatlarla yasiyorsak, yakan mi ararsin, bileklerini kesen mi? Beton doken mi

Tabiki ya bi de nasil piskopatlarla yasiyorsak, yakan mi ararsin, bileklerini kesen mi? Beton doken mi
Aynen öyle hele ki bı kaç yıldır çok arttı belki öncede vardı böyle olaylar ama bu kadar ortaya çıkmıyordu Allah bizleri böyle insanlardan korusun

Kizlar mutfak masrafini hesap eden var mi?
Bu ay tek tek bakicam 20sinde kesiliyor kart.
Ya surekli bisi lazim oluyo bitiyo anlamadim arkadas.
Herseyde pahali fiyatlara bakarken sok oluyorum.
Alip yerine koydum geri bir iki seyi bu ne yahu

Listesiz zaten gezmiyorum telf. Yaziyorum ne lazimsa.
Bu ara ben aliyorum ya esim mest.
Demin telf. Sen biseyler stiyordun sanki dedi
Dedim ben hallettim Allah razi olsun diyo ama nasil diyo sanki sirtinda 50kilo yuk varmisda atmis asagi sirtindans
Sevmez marketi pazari yıksın bana yeter ki.
Dedim ama meyve az var almadim.
h. Sonu kiza bakarım sen alirsin diyo.. Kocası narket market pazar falan gezenleri duyunca sasiriyorum

lelli esim yalniz yasiyor ona ragmen nutfak masrafi 900 u buluyor.alkol sigara masrafu yok.kuruyemis memleketten gelmisti ceviz vs bu kadar para nereye gidiyor bilmiyorum.ki her hafta pazara gider mevsim sebzelerini pisirir falan

Kızlaaaar selamlar
Ancak girebildim. Bugün kahvaltıda kıza hamur kızarttım. Dayanamadım minicik bir tane yedim. Sonra evi toparladım. Kızı arkadaşa bırakıp aile hekimine gidip ilaç yazdıracaktım bugün yokmuş. Ardından avm ye değişim için gidecektim. Süresi dolmak üzere. Kızı arkadaşa bıraktım. Yürüyerek avm ye gittim. Bayağı kondisyon yapmışım o yokuşu mümkün değil önceden çıkana kadar bayılıyordum.
Gittim bir baktım girişte bir sıra carrefourun oradan girdim. Orada sıra yoktu. Hızlıca değişim yaptım. Kıyafeti iade ettim yerine kıza iç çamaşırı aktivite önlüğü yoktu bayağıdır alayım diyordum iyi oldu denk geldi. Bir de küçük bebek aldım. Çok bayıldı bebeğe.
oradan carrefoura girdim. Orası da avm gibi kalabalıktı çoluk çocuk gelmişler avm ye. Carrefourdan da hızlıca alışveriş yaptım. Kartımda puanımı kullanamamıştım iyi oldu kullandım. Peynir kıyma tavuk kanat şarabımı da eksik etmedim :) kızlara birşeyleraldım. Teremyağ, Çikolatalarda 2 alana 2 bedavaydı millet kapının orada kapıŞ kapıştı ben gittim raftan aldım. 130 tl tuttu.
sonra geldim arkadaşa kızı almaya gel kahve içelim dedi. Neyse az girdim içtik kahve. Kızları parka indirdim. Çok durmadan çişim geldi dedi eve koştuk. Arkadaş kızını aldı. Sonra sebze meyve almaya markete gittim. Arabasında otururken anında uyuya kaldı benim kız. İyi rahat oldu. Muz armut domates salatalık brokoli turp limon elma maydonoz roka patates biber şehriye aldım. 50 civarı da oraya ödedim.
Ama bittim. Eşim gelene kadar kapanıyor. Hepsine ben koşuyorum. Bir anlamda iyi oluyor. Ekonomik kampanyalı almaya çalışıyorum. Ama koştur koştur spor yapıyorum işte
Kız hala uyuyor. Uyandırmaya çalıştım ama uyanmadı. Bıraktım bakalım gece kaçta uyur

tr_lelli
Ben de 1 Ocak 2021 itibari ile harcadığımı yazıcam. Eşim iş çıkışı geldi eve çıkmadan kızlarla indik carrefoursaya gittik, yeni yıl için alkolümüzü, içeceklerimizi aldık, Cipslerimizi, çikolatamızı aldık canınız ne istiyorsa alın dedim içinizde kalmasın, küçük kızım pizzayı mantarlı seviyor bir paket de mantar aldık bu ara markete ne zaman alış verişe gitsek yumurta alıyoruz hiç dayanmıyor. Ne kadar ödedi eşim bilmiyorum Allah sağlık sıhhat versinde afiyetle tüketelim herşeyi. Yarın da pazara gideriz sebzemiz var almam diyorum ama bu konuda da kendime güvenemiyorum güzel sebze ve özellikle indirimli bulunca alıyorum meyve alırım 3 gün kapanıcaz o zaman tüketiriz. Kızlar yarın cooki diye kurabiye yapıcaklarmış ne demek bilmiyorum belki yanlışda yazmış olabirim.

Tabiii canım şimdi simit yemeyeli bayağı oldu. Olsa da yesekkk benim de pantolonum az bol olmaya başladı ama şuan geçen diyette geri aldıklarımı daha veremedimki. Hedefe çok var.
Bu arada Alyoşumu çıkar arada canım hava alsın çocuk. Açık havada kalabalık olmadığı sürece birşey olmaz. Sonuçta hava alması lazım. Ciğerleri temiz hava alsın bol bol. Bana kış günü de olsa hergün çıkar diyorlardı ama üşeniyordum :)

Gıda 878 ev 40 tl ödemisim toplam buay.
Bu sadece benimkiler.
Genelde mutfak bende ama bunun icinde pazar ve kahvaltılık yok
Onlar kocide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…