Bereketli olsun canim.Geldik eve oglusla yasak saati gelmeden biraz parkta oynattim esim durum isticem ddi yemek yapmadım bulaşık topladım az evi topladim durum yedik topladım 30 ona verdim 4 TL toplu taşımaya verdim akşam dizimiz var tatlimiz var çay yaparım altın aldık altın bayır aşağı gidiyor valla dolar euro düşmüş eş
Bende aklanmak için olduğunu dusundum bı an ölen öldu ispat edilemez nasıl olsa doğru yalan çok üzücü gerçekten insanlar nasıl bu kadar vahşi olabiliyor aklım almiyorSu oldurulen akademisyenin gercekden sevgilisiniymis ya o insaat iscisi adam.
Yani meslek, is, egitim mevzularina gir ej istemiyorum ama kadin akademisyen yani
Adam aklanmak icin sevgiliydik falan diyormudur has farkida baya var.
Evet canım maalesefErtesi gün ise mi gidiyor
Sorma aslında olsa para annemin bilezigi alsak ddim benimkine duymamazliga geldiBereketli olsun canim.
Ayy para olsa tam almalik
Uzun zamandir sevgililermis diye yazildi.Bende aklanmak için olduğunu dusundum bı an ölen öldu ispat edilemez nasıl olsa doğru yalan çok üzücü gerçekten insanlar nasıl bu kadar vahşi olabiliyor aklım almiyor
Kim bilir ne olursa olsun ölmeyi haketmez bı insan bazen gerçekten kiminle nasıl bir insanla muhatap olunduğuna dikkat edilmeli zira sonu böyle ölümle bitiyorUzun zamandir sevgililermis diye yazildi.
Ozaman illa bilen vardir diye dusundum.
Yani ispat vardir galiba.
Telf. Gorusmeleri mesajlar
Ama kadının altinlarini calmis bi de boyle oluncada acaba aklanmak icin dedi diye dusundum
Tabiki ya bi de nasil piskopatlarla yasiyorsak, yakan mi ararsin, bileklerini kesen mi? Beton doken miKim bilir ne olursa olsun ölmeyi haketmez bı insan bazen gerçekten kiminle nasıl bir insanla muhatap olunduğuna dikkat edilmeli zira sonu böyle ölümle bitiyor
Aynen öyle hele ki bı kaç yıldır çok arttı belki öncede vardı böyle olaylar ama bu kadar ortaya çıkmıyordu Allah bizleri böyle insanlardan korusunTabiki ya bi de nasil piskopatlarla yasiyorsak, yakan mi ararsin, bileklerini kesen mi? Beton doken mi
lelli esim yalniz yasiyor ona ragmen nutfak masrafi 900 u buluyor.alkol sigara masrafu yok.kuruyemis memleketten gelmisti ceviz vs bu kadar para nereye gidiyor bilmiyorum.ki her hafta pazara gider mevsim sebzelerini pisirir falanKizlar mutfak masrafini hesap eden var mi?
Bu ay tek tek bakicam 20sinde kesiliyor kart.
Ya surekli bisi lazim oluyo bitiyo anlamadim arkadas.
Herseyde pahali fiyatlara bakarken sok oluyorum.
Alip yerine koydum geri bir iki seyi bu ne yahu
Listesiz zaten gezmiyorum telf. Yaziyorum ne lazimsa.
Bu ara ben aliyorum ya esim mest.
Demin telf. Sen biseyler stiyordun sanki dedi
Dedim ben hallettim Allah razi olsun diyo ama nasil diyo sanki sirtinda 50kilo yuk varmisda atmis asagi sirtindans
Sevmez marketi pazari yıksın bana yeter ki.
Dedim ama meyve az var almadim.
h. Sonu kiza bakarım sen alirsin diyo.. Kocası narket market pazar falan gezenleri duyunca sasiriyorum
Ay o bile is ben onu tek tek ayırmaya bile üseniyormHazir baklava yufkasindan caktirma
Allah kolaylık versinEvet canım maalesef
Tabiii canım şimdi simit yemeyeli bayağı oldu. Olsa da yesekkkKahvalti yapmadım meyve yedim ciktim
Karnim acikti ya
Keske simit bisi alsaydim surda kemiridim.
Eve gidimde sağlıklı karnabaharindan yapim firinda.
Ayiptir soylemesi uzerimde dogum Oncesi kotum, bluzum, ceketim varda
Valla nasil hosuma gidiyor eski halime döndükçe anlatamam
Karnabahar mis mis simitde neymis dimi ya
Gıda 878 ev 40 tl ödemisim toplam buay.Kizlar mutfak masrafini hesap eden var mi?
Bu ay tek tek bakicam 20sinde kesiliyor kart.
Ya surekli bisi lazim oluyo bitiyo anlamadim arkadas.
Herseyde pahali fiyatlara bakarken sok oluyorum.
Alip yerine koydum geri bir iki seyi bu ne yahu
Listesiz zaten gezmiyorum telf. Yaziyorum ne lazimsa.
Bu ara ben aliyorum ya esim mest.
Demin telf. Sen biseyler stiyordun sanki dedi
Dedim ben hallettim Allah razi olsun diyo ama nasil diyo sanki sirtinda 50kilo yuk varmisda atmis asagi sirtindans
Sevmez marketi pazari yıksın bana yeter ki.
Dedim ama meyve az var almadim.
h. Sonu kiza bakarım sen alirsin diyo.. Kocası narket market pazar falan gezenleri duyunca sasiriyorum
Teşekkür ederim camımAllah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?