- 21 Ağustos 2015
- 32.173
- 97.679
- 798
- 38
Ben o misafirler niye kesme tahtasına kadae getiriyor hic anlamıyormKaymaklidan neyim eksik lavastan pizza yaptim ogluma ama ben tavada yaptim kısikda.
1dilim yedim guzel oldu hafif.
Yaparim arada.
Gorumcesi gorumcesinin kocasi falan gelmis kaymakliya annesi gelmis hemen.
Yahu zaten her gun berabersiniz gorumcesi varkende gelmesi tuhaf.
Yani hergun gorusuyo olmasalar neysede.
Kucuk evi olan kadinda 300tl salata kaselerine veriyo (Guya, bariz reklam beles almis) kocasi antepfistigi almis istiyordum nezamandir pahali diyordun diyo kocasina seviniyo fistik almis diye.
1 salata kasesine okadar veren kadin 1 kilo fistik mi alip yiyemedin yahu
Ayy ne paylascaklarini sasirdilar bunlar iyice
KuzummmmKesin bende oyle dicem az daha acele etmesemiydin ki derim kesindustu dusecek korkusuyla.
Ama konusma cabasi var sanki surekli bisiler anlatmaya cabaliyo sesler cikariyo
Evde soylenerek geziyo atarli bebe..
Bedava verseleer alacak param yok kızbugun amazonda lav dokum indirimdeydi kuzu .diger soru icinde bi sigortaci adami delirtecek cinsten de bir problem yasadik esim halletcek bakalim sagolasin
Eyvah eyvah gizlimiz kalmicak artikKuzummmm
Bizimki evde gogiligogiligoli diyerk geziyor cok komik ya
Gogili ne hic bilmiyorz
A nam bide babası kılıklı gözünden bisey kacmıyo
Dün su geldi,aksm babası gelir gelmez gösteriyor bakk diyo bide
Babası da kahkaha attı,su mu aldınız kozım?Baska ne aldınız diyo
Bana yandın sen ne alırsan söylück bu kız bana diyo
Buyusunlerde bende gelirim kiz kadikoye burdan ordan vapurla ver elini eminonuEla ve Eda büyüsün gideriz sen o uçtan ben bu uçtan orta noktada buluşuruz
Memnunmusun kuzu mangal tadi falan yalan miOff fiyata bakbizde ahşap stantlısını 40-50 civarına almıştık.
Allahtan seninki yapıyor bakıyor benimkide bakmaz keyfine bakardı hep yemek yeme suyu içme umrunfamı brbeye bakmadı halada rahatına düşkün artık umursamıyorum kendim ne isterse bakıyoruumAyy niye getirmediler ki ya
Emziriyosun insan cok susuyo.
Esime nazim geciyo yapiyoda soyleniyo arada.
Gecen citcitli badi istedim.
Anlattim ee bu tulum ki diyo
Ben diyim citcitli bady sen de tulum dedim.
Seni üzmek istemem ama sanki alyacim kukuli demiş öyle bir çizgi film var senin melodinlinle aynı şarkıya sahip.benim aklıma o geldi vallaKuzummmm
Bizimki evde gogiligogiligoli diyerk geziyor cok komik ya
Gogili ne hic bilmiyorz
A nam bide babası kılıklı gözünden bisey kacmıyo
Dün su geldi,aksm babası gelir gelmez gösteriyor bakk diyo bide
Babası da kahkaha attı,su mu aldınız kozım?Baska ne aldınız diyo
Bana yandın sen ne alırsan söylück bu kız bana diyo
Kazak bende hic giymedim.İyi geceler herkese,
Bugün ne okuyabildim ne yszabildim. Bir işmi yaptım yok. Hiç birşey yapasım yoktu. Ama zamanı yetiremedim. Biraz alışveriş yaptım. Kredi kartımın kesim günü geçince direk alacağım şeylere yoğunlaşıyırum. Arkadaşa hediye aldım. 60 tl. Elaya küçük el havlularından aldım. English home da 1 alana 1 bedava kanpanyası vardı. 12 tl. El havlusu var iki tane. Ama iki tane daha aldım.
sonra annemin çekmecelere kaşıklık aldım. 143 tl.
kız uyandı yemek yedik. Arkadaş kıza çorba göndermiş sağolsun.
yemekten sonra Sulu köfte için birlikte köfte yaptık kızım yardım etti sağolsunBuzluğa attım.
Sonra eşim geldi. Yağda hamur istemişti.dereotlu yaptım bu kez. Farkındaysanız bizim evde 3 kişi ayrı yemek çeşiti yiyor :)) neyse Çay faslı. Sonra köfte yoğurup attım buzluğa. Kız uykum var dedi. Hala uyuyacak. Beklemedeyim. Biraz alışveriş yapacağım yine. Arkadaş diyor sen yine eve alıyorsun. Evin ihtiyacını alıyorsun. Ben her ay kıyafet alıyorum hastalık olmuş bu bende çeki düzen vermem lazım dedi. Zaten bir yere çıkamıyoruz Ee bir de kilo verme çabasında bence de gerek yok kıyafete. Ben almıyorum zaten zayıflarsam kıyafet dolu. Bir iki pantolonu giymeye başladım ama tişörtlerde göbek çıkıyor. Kazak zaten hiç giymek kısmet olmuyor. Şimdilerde kime gitsem kısa kollu tişörtleyim.
Çok şükür daha iyi eklemlerinde tutulmalar var hala ama iyi genel anlamdaNasıl oldu eşin canım. Ben kaç gündür tam adam akıllı okuyamadım.
Bu pandemide yasaklarda ne gezmesiymis yaw otursun evinde.Allahtan seninki yapıyor bakıyor benimkide bakmaz keyfine bakardı hep yemek yeme suyu içme umrunfamı brbeye bakmadı halada rahatına düşkün artık umursamıyorum kendim ne isterse bakıyoruum
Uzun zamandır cüzdan ihtiyacım vardı internetten gelecek inş bakalım nasıl çıkacak
Eve vestiyer yaptırıyoruz
KV gelecekmiş tatilde ula bi dinleniyim dedim işi gücü yok gezecek sinir oldum hic gelmesin istiyorum 15 gn durur anca geziyo
Eğer elimdeki para vestiyer gitmezse iki çeyrek almayı planlıyorum
Bnm de direk aklima o geldiSeni üzmek istemem ama sanki alyacim kukuli demiş öyle bir çizgi film var senin melodinlinle aynı şarkıya sahip.benim aklıma o geldi valla
Canım telaş yapma hemen..Gunaydin
Kizin 2gundur yanaklari kirmizi
Gecer dedim ama gecmedi
Int. Baktim 5.hastalik diyo 5_10
gun icinde gecermis.
Bi ara ates döküntü olmustu ozaman 6.hastalik demisti dr.
Ay neler cikacak daha.
Ates vs yok cok sukur
Ama canimi sıkti
Alerji yapacak degisik bisi de yedirmedim.
Vucudunda dokuntude yok.
Randevu aldim cuma sabaha.
Gosterimde icim rahat etsin.
Bi de yuzu sanki soğuklarla kurudu kremide yok bepanten mi alsam mustelami onuda bi sorim.
Canım iyileşsede bir süre bazı etkileri sürüyor.. benim bile 2.5 ayı geçti olalı..Çok şükür daha iyi eklemlerinde tutulmalar var hala ama iyi genel anlamda
Sıcaksa o yüzdende olabilir birde petekler yanıyor oda cildi kurutabilir 8 aylıktı benim oğlum petekleri yaktigim hafta böyle kızarmıştı yanakları sonra tüm vücuduna yayıldıGunaydin
Kizin 2gundur yanaklari kirmizi
Gecer dedim ama gecmedi
Int. Baktim 5.hastalik diyo 5_10
gun icinde gecermis.
Bi ara ates döküntü olmustu ozaman 6.hastalik demisti dr.
Ay neler cikacak daha.
Ates vs yok cok sukur
Ama canimi sıkti
Alerji yapacak degisik bisi de yedirmedim.
Vucudunda dokuntude yok.
Randevu aldim cuma sabaha.
Gosterimde icim rahat etsin.
Bi de yuzu sanki soğuklarla kurudu kremide yok bepanten mi alsam mustelami onuda bi sorim.
Öyleymiş malesef eşimde öksürük falan çok olmadı ama eklemleri tutuldu romatizma hastası o yüzden galibaCanım iyileşsede bir süre bazı etkileri sürüyor.. benim bile 2.5 ayı geçti olalı..
Ama hala bazı etkileri devam ediyor.. sabırla bekliyorum düzelmesiniBuna şükür diyorum..
Geçecek zamanla inşallah.
Bizim evde hiç toplanmıyor gece topluyorum sabah kalkınca aynı oluyor nasıl oluyur anlamıyırumUyudu. Mutfağı evi topladım. Çöpleri topladım. Yeni oturdum. Bir adaçayı içme keyfinde geldim lak lakaAma herkes uykudadır... bu ev hiççç toplanmıyor hiç. Yahu diş ipim bile mutfaktaydı. Heryeri altüst ediyor. Bu dağınıklık ne zaman bitiyor deyiverin kızlar bana
Söyledinmi size bilmiyorum. Geçen kitapları eski yerine indirdim. Talan etti. Aldım tıpış tıpış geri yukarı koydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?