- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Amann onu anlamak mümkün değil zaten 300 liralık salata kasesi kullanıyor ev kuş kadar 3 çocukla bide kedi var tabi işi gücü reklam olmuş ,ha birde link,tabi Dyson süpürgeyi de unutmamak lazımOnunda 3 cesit yemeği var,döndür dolas aynı sey
Ama sorsan yemek sayfası
Kıymalı patates,dısardan kebap,pisi.
Bide kek var
O tozları cekip cekip atıyorlar icim kalktı.Amann onu anlamak mümkün değil zaten 300 liralık salata kasesi kullanıyor ev kuş kadar 3 çocukla bide kedi var tabi işi gücü reklam olmuş ,ha birde link,tabi Dyson süpürgeyi de unutmamak lazım
Anladık reklam yapıyor ama o seysini çıkardı yani anladık süpürge güzel temizliyor her fırsatta insenin midesini bulandiriyorO tozları cekip cekip atıyorlar icim kalktı.
Ben kendi evimde süpürgemi kociye bosalttrıyorm
Milletin tozuınu görmekten fenalık geldi.
Bide o kadın S bedenmisAnladık reklam yapıyor ama o seysini çıkardı yani anladık süpürge güzel temizliyor her fırsatta insenin midesini bulandiriyor
En l beden benceBide o kadın S bedenmis
Ay o s ise ben yoguuum
Valla bana bile bazı s ler olmuyo
Alya da bana bebek siparisi verdi caktırmadanKızlar hepinize kolay gelsin, işler güçler bitmiyor. Dün akşam üstü kızlar çıkalım dediler üçümüz çıktık, Allahım ne soğuk altıma termal taytımı da giydim ama yerler kar-buz dikkat etmessen kayacaksın o kadar yerler kötü. Harcamasız kapatacagım dedim günü ne mümkün 2 şişe kefir, 1 kulaklık cep telefonu için, 1 paket tarçın, 1 milka büyük boy çikolata (içim gidiyor o paraya bana çok pahalı geliyor) 1 paket çeçil peyniri bir iki ufak tefek daha birşey aldılar. 56 tl bıraktık. Bugünde kahvaltıya simit istediler bakalım akşama kadar daha neler çıkacak.
Çamaşırları topladım katladım ütülenecekleri ayıkladım kızlar çıtçıtlı atlet kullanıyor birisinin dikişi biraz sökülmüş onu diktim yerleştirdim. Mutfagı topladım mutfak dolaplarını üstten, buzdolabını,avizesini mutfak masasını sildim. Akşam için dondurucudan balık çıkarmıştım onları temizledim tuz döktüm üzerine buzdolabına koydum. Çorbam var, yanına patates kızartırım, yeşil salata yaparım, yazdan konserve yaptıgım meyve sularından birini açarım yeter akşam için irmik helvası yapıcaktım ama ben gömeceğim için yapmamaya karar verdim, isteyen meyve yesin.
su faturası gelmiş 78 tl. Elektrik ve doğalgaz faturalarını mümkünse ben görmek istemiyorum. Doğalgaz dışarısı soğuk oldugu için hunharca yanıyor evimiz kira değil ama bu ay ev kirası kadar gelecek herhalde.
Dün kızlar trendyoldan yine kıyafet aldı kazak dışarı çıkınca giyiyorlar sadece ama o kadar çok aldılar doyamadılar. Şimdide gratisde indirim varmış önce ihtiyaçlarını alıyorlar sonra begendiklerini tabi benim gibi eve gelecek olan faturaları düşünecek değiller. Böyle zamanlarda hep annemin kulaklarını çınlatıyorum niye beni erken dünyaya getirdin diye ben şimdi gelmek istiyordum diyorum.
Ben memnunum tadı güzel oluyor. Ama duman oluyor malum ısıtıp koyuyorsun ve benim eşim yapıyor genelde harlı ateşte yapar o. Ondandır belki dumanıMemnunmusun kuzu mangal tadi falan yalan mi
Bana da basıyor kız. Çocuktan sonra oldu bende. Eskiden üşür donardım. Niye oldu anlamadım. Menopoz desem belirti de yok şimdilik. Sanırım çocuklarla uğraştığımızdan hareket vs olabilirKazak bende hic giymedim.
Kisakolluylayim aksam usursem hirka atiyorum uzerime onuda cikariyorum cok durmuyo uzerimde.
Kisakollu uzeri mont giyip cikiyorum markete falanda.
Ates basiyo bana.
Bizim de geçen hafta teyze demiş. Size gelmeyi istedik ama cuma dayın işten gelmesi geç olmuştu ayıp olur o saatte diye söylemedik Demiş. Zaten araba olmadan gelmez perşembeden söylemesi lazım. Bu hafta gelirler büyük ihtimal. Çünkü birkaç defadır aralıklarla diyor eşime. Elaya da diyor söyle babana seni bize getirsin diye. Bayağıdır gitmedik.Bu pandemide yasaklarda ne gezmesiymis yaw otursun evinde.
Arayanlara kiziyor bi cocugu uyutturmadiniz diye.
Cocugi uyutuyordum acamadim diyor telf.
Aksam hep o uyutuyor.
Ben bi saatden sonra darlaniyorum artik.
Ayagi yuruyuncede alir markete parka falan cikarir yurutur yorar.
O saatlerce oturur oynar cocukla sabirli.
Portakal da yapmış olabilir canım. Ben çilek vermiştim yapmıştı. Birkaç meyve ya da gıda hep ilk verdiğimde yapmıştı yanağında kızarıklıkBilmiyorum ki portakal dilim vermistik ama azicik bi emdi.
Yapar mi bilemedim.
Esimde bisi yok diyo ama evhamlandim.
Bepanten baby alayim bakim yuzu icin nasil gelecek.
Ya da dr. Sorup alirim
Hormonlardan yaBana da basıyor kız. Çocuktan sonra oldu bende. Eskiden üşür donardım. Niye oldu anlamadım. Menopoz desem belirti de yok şimdilik. Sanırım çocuklarla uğraştığımızdan hareket vs olabilir
Ben şarkhan ve mercan tarafından falan birşeyler alıyordum ev için. Mutfaktaki çoğu şey oradan. Kıyafet çok almadım oradan. Eşime pijama takımı anneme kaban. Kıza birkaç parça bebek kıyafet eşyalarını vs havuzlu handan almıştım. Kürkçü hanı da severim. Üniversite zamanı çok gider ip alır alır örerdim. Kürkçü han ve şark han arkasında paşabahçenin yeri var oralardan çok şey aldım. He bir de linensin yeri var havlu bornoz onlardan da alıyordum. Koltuk yastık yüzlerim de oradan. Banyo aksesuarlarımda oradan :))) herşeyi oradan almışım yaa sıralayınca farkettimBen eminonundd pek bisi bulamiyorum gerci
Sali pazarina gitmek istiyorum firsatim olsa.
Ama gidemem orayada.
Tasininca anneme birakip kacarim ancak o da seneyemi artik bilmem.
Herseyi cok Kaliteli yika yika giy asla cekme solma yapmiyor.
Kiza bisiler alirim gidersem
Kizida s kendi de s yersen.Bide o kadın S bedenmis
Ay o s ise ben yoguuum
Valla bana bile bazı s ler olmuyo
Canım sorma ya bu ateş basması bende başladı..Hormonlardan ya
Ben yaptircam hala hormon testi
Bende oyleydim polar pijamalarla gezerdim
Sarkhan da insan kendini kaybediyor yaBen şarkhan ve mercan tarafından falan birşeyler alıyordum ev için. Mutfaktaki çoğu şey oradan. Kıyafet çok almadım oradan. Eşime pijama takımı anneme kaban. Kıza birkaç parça bebek kıyafet eşyalarını vs havuzlu handan almıştım. Kürkçü hanı da severim. Üniversite zamanı çok gider ip alır alır örerdim. Kürkçü han ve şark han arkasında paşabahçenin yeri var oralardan çok şey aldım. He bir de linensin yeri var havlu bornoz onlardan da alıyordum. Koltuk yastık yüzlerim de oradan. Banyo aksesuarlarımda oradan :))) herşeyi oradan almışım yaa sıralayınca farkettimmasamdaki çiçek bile oradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?