Küçük Düşün Büyük Olsun!

Onunda 3 cesit yemeği var,döndür dolas aynı sey
Ama sorsan yemek sayfası
Kıymalı patates,dısardan kebap,pisi.
Bide kek var
Amann onu anlamak mümkün değil zaten 300 liralık salata kasesi kullanıyor ev kuş kadar 3 çocukla bide kedi var tabi işi gücü reklam olmuş ,ha birde link,tabi Dyson süpürgeyi de unutmamak lazım

Amann onu anlamak mümkün değil zaten 300 liralık salata kasesi kullanıyor ev kuş kadar 3 çocukla bide kedi var tabi işi gücü reklam olmuş ,ha birde link,tabi Dyson süpürgeyi de unutmamak lazım
O tozları cekip cekip atıyorlar icim kalktı.
Ben kendi evimde süpürgemi kociye bosalttrıyorm
Milletin tozuınu görmekten fenalık geldi.

O tozları cekip cekip atıyorlar icim kalktı.
Ben kendi evimde süpürgemi kociye bosalttrıyorm
Milletin tozuınu görmekten fenalık geldi.
Anladık reklam yapıyor ama o seysini çıkardı yani anladık süpürge güzel temizliyor her fırsatta insenin midesini bulandiriyor

Kızlar hepinize kolay gelsin, işler güçler bitmiyor. Dün akşam üstü kızlar çıkalım dediler üçümüz çıktık, Allahım ne soğuk altıma termal taytımı da giydim ama yerler kar-buz dikkat etmessen kayacaksın o kadar yerler kötü. Harcamasız kapatacagım dedim günü ne mümkün 2 şişe kefir, 1 kulaklık cep telefonu için, 1 paket tarçın, 1 milka büyük boy çikolata (içim gidiyor o paraya bana çok pahalı geliyor) 1 paket çeçil peyniri bir iki ufak tefek daha birşey aldılar. 56 tl bıraktık. Bugünde kahvaltıya simit istediler bakalım akşama kadar daha neler çıkacak.
Çamaşırları topladım katladım ütülenecekleri ayıkladım kızlar çıtçıtlı atlet kullanıyor birisinin dikişi biraz sökülmüş onu diktim yerleştirdim. Mutfagı topladım mutfak dolaplarını üstten, buzdolabını,avizesini mutfak masasını sildim. Akşam için dondurucudan balık çıkarmıştım onları temizledim tuz döktüm üzerine buzdolabına koydum. Çorbam var, yanına patates kızartırım, yeşil salata yaparım, yazdan konserve yaptıgım meyve sularından birini açarım yeter akşam için irmik helvası yapıcaktım ama ben gömeceğim için yapmamaya karar verdim, isteyen meyve yesin.
su faturası gelmiş 78 tl. Elektrik ve doğalgaz faturalarını mümkünse ben görmek istemiyorum. Doğalgaz dışarısı soğuk oldugu için hunharca yanıyor evimiz kira değil ama bu ay ev kirası kadar gelecek herhalde.
Dün kızlar trendyoldan yine kıyafet aldı kazak dışarı çıkınca giyiyorlar sadece ama o kadar çok aldılar doyamadılar. Şimdide gratisde indirim varmış önce ihtiyaçlarını alıyorlar sonra begendiklerini tabi benim gibi eve gelecek olan faturaları düşünecek değiller. Böyle zamanlarda hep annemin kulaklarını çınlatıyorum niye beni erken dünyaya getirdin diye ben şimdi gelmek istiyordum diyorum.

Alya da bana bebek siparisi verdi caktırmadan
1 tane bebegiğimiz var,görümcem hamileyken almıstı.Kızla aynı adı diye.
Bebe bebe diye geziyor evde.
Eline veriyorm atıyor.
Ama önce altına bakıyor cis yapmıs mı diye
Yegenimde cis yapan bebek var,ondan istiyorm diyor sanırım
Ayyy daha neler göreceğim
Bizde sahicisi var cocuum cis yapan sen varsın diyorm.
Yegenim bebe 400 civarı,muadilini alacagım artk napim.D

Günaydın kızlar, tünaydın yani
Kahvaltı yaptık evi toparla mutfağı toparla süpür. Lavabo wc hallettim. Tabi hallederken kız geldi köpük diye çamaşır suyuna elini sür. Yarım yamalak iş yaptım. Yıkadım elini. Şimdi çocuk şarkısı eşliğinde kahvemi içiyorum. ️ Çok romantik
Çamaşır atarım bugün. Yemek kıza köfte ayırmıştım. Çorbası var. Kendime de bir sebze yemeği yaparım yeter. Süt söyledim. Yoğurt mayalarım

Kazak bende hic giymedim.
Kisakolluylayim aksam usursem hirka atiyorum uzerime onuda cikariyorum cok durmuyo uzerimde.
Kisakollu uzeri mont giyip cikiyorum markete falanda.
Ates basiyo bana.
Bana da basıyor kız. Çocuktan sonra oldu bende. Eskiden üşür donardım. Niye oldu anlamadım. Menopoz desem belirti de yok şimdilik. Sanırım çocuklarla uğraştığımızdan hareket vs olabilir

Bizim de geçen hafta teyze demiş. Size gelmeyi istedik ama cuma dayın işten gelmesi geç olmuştu ayıp olur o saatte diye söylemedik Demiş. Zaten araba olmadan gelmez perşembeden söylemesi lazım. Bu hafta gelirler büyük ihtimal. Çünkü birkaç defadır aralıklarla diyor eşime. Elaya da diyor söyle babana seni bize getirsin diye. Bayağıdır gitmedik.
Ama kızın kimliğini çıkartalım. Kuruma koruma kararının kaldırılması için ben de son kez gitmek istiyorum. O zaman o tarafa gitmişken teyzeye uğrarım büyük ihtimal.

Bilmiyorum ki portakal dilim vermistik ama azicik bi emdi.
Yapar mi bilemedim.
Esimde bisi yok diyo ama evhamlandim.
Bepanten baby alayim bakim yuzu icin nasil gelecek.
Ya da dr. Sorup alirim
Portakal da yapmış olabilir canım. Ben çilek vermiştim yapmıştı. Birkaç meyve ya da gıda hep ilk verdiğimde yapmıştı yanağında kızarıklık

Tekrar selamlar.. babyloading87 ya yerİm ben o alyoşu..
Demek çiş yapan bebe istiyor..:)Oooo daha dur büyüdükçe daha ne bebeler ne oyuncaklar isticek:)
Allah'tan lol bebek istemiyor:)Benim küçük kızımın ilkokul döneminde bir furya başlamıştı lol bebek furyası..
Aman Allah'ım avuç içinin yarısı kadar bişi 120 150 tl verdiğim zamanlar oldukare hediyesi diyip diyip aldırdı..:)
kıyamadık..He şimdi yüzüne bakmıyor bile...)
Ben çok oyuncak sevmem evde.. Az Öz oynayacağı olsun diye sevdiği şeyleri alıyordum..
Çok şükür ıncık cıncık çok oyuncağımız yok.. Zaten büyüdükçe dağıttım..
Sadece loller ve bir kaç bebeği birde sevdiği yatak arkadaşı bir iki ayıcık mini mouse var..:)

Bana da basıyor kız. Çocuktan sonra oldu bende. Eskiden üşür donardım. Niye oldu anlamadım. Menopoz desem belirti de yok şimdilik. Sanırım çocuklarla uğraştığımızdan hareket vs olabilir
Hormonlardan ya
Ben yaptircam hala hormon testi
Bende oyleydim polar pijamalarla gezerdim

Ben şarkhan ve mercan tarafından falan birşeyler alıyordum ev için. Mutfaktaki çoğu şey oradan. Kıyafet çok almadım oradan. Eşime pijama takımı anneme kaban. Kıza birkaç parça bebek kıyafet eşyalarını vs havuzlu handan almıştım. Kürkçü hanı da severim. Üniversite zamanı çok gider ip alır alır örerdim. Kürkçü han ve şark han arkasında paşabahçenin yeri var oralardan çok şey aldım. He bir de linensin yeri var havlu bornoz onlardan da alıyordum. Koltuk yastık yüzlerim de oradan. Banyo aksesuarlarımda oradan :))) herşeyi oradan almışım yaa sıralayınca farkettim masamdaki çiçek bile oradan

Hormonlardan ya
Ben yaptircam hala hormon testi
Bende oyleydim polar pijamalarla gezerdim
Canım sorma ya bu ateş basması bende başladı..
Hatta ben 3 4 ay önce bir regl düzensizliği yaşadım..,
Dr a gittim kist olmuş yumurtlama olmamış..
sonra menapoz dan şüphelendi dr um..
Test tahlil yaptırdım.. Sonuç Menopoza girmeye başlamışsın dedi
EE yaş 45 dolu dolu..
Dün gecede bir ateş bastı aykalarımn altı özellikle nasıl yanıyor.
Yorgandan dışarı çıkarıyorum banamısın demedi..ki bende eskiden üşüme daha çok olurdu..
Gece arada uykudan uyanıp uykuya geç dalma başladı
Daha şimdiden böyle yanarsam yandımmmm ben
Şuan 2 aydır düzene girdi reglim.. İnşallah daha girmem ya menopoza

Sarkhan da insan kendini kaybediyor ya
Butcelere zarar valla.

Ben bu ara mutfak dagildikca herseyi atasim geliyor.
Diyorum daha da bardak tabak almicam sonra bulasik mak. Giriyo hepsi bardaksiz kaliyoruz.
Icen birakiyo bardagini tabagini masaya tezgaha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…