- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Aynen canım..Öyleymiş malesef eşimde öksürük falan çok olmadı ama eklemleri tutuldu romatizma hastası o yüzden galiba
Rabbim sifanizi versin inşallah çok zor bir hastalik
Bizde öyle düşündük romatizma hastası olduğu için onu oradan vurdu eşim riskli olduğu için zaature aşısı olmuştu 3 ay önce muhtemelen o yüzden öksürük falan olmadıAynen canım..
Bu virüs vücutta en zayıf bölge neresi ise en çok orayı vuruyor maaelsef..
eşiniz romatizma hastası ise kesinlikle ondandır..
Bende de başta hiç öksürük yoktu.. sonlara doğru kuru gucuk bir öksürük oldu..
ama şükür doğla yöntemlerle geçirttim:)Gerçektende çok değişik bir hastalık maaeslef
Kimi nerden nasıl vuracağı belli değil
Bilmiyorum ki portakal dilim vermistik ama azicik bi emdi.Canım telaş yapma hemen..
Belki yediği bişi allerji yapmışda olabilir..
Bepanten tarzı krem sürebilirsin.. yumuşatır..
Bir iki gün takip et.. bazen asitli meyvelerde allerji yapıyor..
batın geömiyor keyfide yoksa dr a götürürsün..
geçmiş olsun canım..
Öyle azıcık emmeyle olmaz canım..Bilmiyorum ki portakal dilim vermistik ama azicik bi emdi.
Yapar mi bilemedim.
Esimde bisi yok diyo ama evhamlandim.
Bepanten baby alayim bakim yuzu icin nasil gelecek.
Ya da dr. Sorup alirim
Ben pazara gizli gidiyordum yaEyvah eyvah gizlimiz kalmicak artik
Yaaa yerimmmm
Bu gogili kukuli olmasin.
Bi cizgifilm mi ne var ya kukuli maymun.
Gorumcenin cocuklar falan diyorsa ya da izlediyse belki aklinda kalmistir.
Oglan soylemezdiBen pazara gizli gidiyordum yaeşim gelince konuşurken anlatıyor herşeyi.bazen de anne biz şunu yaptıkmı diyor
Ahh süper olur.Buyusunlerde bende gelirim kiz kadikoye burdan ordan vapurla ver elini eminonu
Yillar oldu gitmedim
Sadece sarisini veriyorum ama bilmiyorum ki canimÖyle azıcık emmeyle olmaz canım..
yada sürekli yediği bişey de ağır gelmiş olabilir..
yumurta vs. de.
bepanten iyi gelir bence canım..
Ben eminonundd pek bisi bulamiyorum gerciAhh süper olur.ben de çocuktan sonra iki defa ev kredisine toplu ödeme için bankaya gittiğimde gezdim. O da olmasa hiç gidemeyecekmişim :)))
He bir de Allahtan kardeşimle gitmiştik. Artık o da gelse gidemiyoruz. Tam çocuk büyüdü biraz daha rahat binerim metrobüse derken virüs çıktı.,
Bereketli olsunnnKizlar bu ay sizi dinleyip önce yatirim yaptim.. 2 kucuk altin aldim.. kiyafet vs almadim hic.. düsünmuyorum da.. iyi ki yazmisim gözüm acildi.. çula çaputa para para vermekten kurtuldum.. insallah böyle devam ederim. Birde acilmayan kumbaram var onada 10 20 ne bulursam atiyorum yaza Insallah dogum masraflarina kullanmayi planliyorum..
Allah vicdan versin.Bende oğlum üç 2 aylık falandı kız kardeşim geldi oğlanı emzirirken esimden su istedim getirmedi ,kız kardesimden istedim getirmedi ikiside bıktık bı çemen durmadı diye oturup hüngür hüngür ağlamıştım çocuk gibi hiç unutmam lohusaydim demekki onunda etkisi vardi
Onunda 3 cesit yemeği var,döndür dolas aynı seyKüçük evli kadının var bunlardan her yemek yapmaya linkini veriyorya bir tencereye bu kadar verirsem yandım ha kalitelidir o ayrı tabi parası olan alıyor
Kız sizin evde yemek düzenini bilmiyırm ama uyku düzeniniz cok değisik geliyor banaİyi geceler herkese,
Bugün ne okuyabildim ne yszabildim. Bir işmi yaptım yok. Hiç birşey yapasım yoktu. Ama zamanı yetiremedim. Biraz alışveriş yaptım. Kredi kartımın kesim günü geçince direk alacağım şeylere yoğunlaşıyırum. Arkadaşa hediye aldım. 60 tl. Elaya küçük el havlularından aldım. English home da 1 alana 1 bedava kanpanyası vardı. 12 tl. El havlusu var iki tane. Ama iki tane daha aldım.
sonra annemin çekmecelere kaşıklık aldım. 143 tl.
kız uyandı yemek yedik. Arkadaş kıza çorba göndermiş sağolsun.
yemekten sonra Sulu köfte için birlikte köfte yaptık kızım yardım etti sağolsunBuzluğa attım.
Sonra eşim geldi. Yağda hamur istemişti.dereotlu yaptım bu kez. Farkındaysanız bizim evde 3 kişi ayrı yemek çeşiti yiyor :)) neyse Çay faslı. Sonra köfte yoğurup attım buzluğa. Kız uykum var dedi. Hala uyuyacak. Beklemedeyim. Biraz alışveriş yapacağım yine. Arkadaş diyor sen yine eve alıyorsun. Evin ihtiyacını alıyorsun. Ben her ay kıyafet alıyorum hastalık olmuş bu bende çeki düzen vermem lazım dedi. Zaten bir yere çıkamıyoruz Ee bir de kilo verme çabasında bence de gerek yok kıyafete. Ben almıyorum zaten zayıflarsam kıyafet dolu. Bir iki pantolonu giymeye başladım ama tişörtlerde göbek çıkıyor. Kazak zaten hiç giymek kısmet olmuyor. Şimdilerde kime gitsem kısa kollu tişörtleyim.
valla öyle.Baby ben onu çocuk yokken de diyordum. İşyerine gidince ohhh be dinlendim diyordum :)) senin bir de çocuk var iş günün lüks ötesidir
Cocuklar anlıyor.Bizim de benim dibimden ayrılmıyor. Mutfağa gidiyorum hooop oraya. Tek kişilik koltukta otururken kenardan kenardan sığışmaya çalışıyor. Benimle uyuyor. Babası odasında yatsa, anne nerde diye mırıldanıp geliyor yatak odaya.
Tabi tuvalete baba götürsün elini yüzünü baba yıkasın. Baba giydirsin.,saçını baba toplasın.Hafta sonu anne sen dinlen babayla biz kahvaltı hazırlarız
Hee babasının yorumu ne ; benden çok yüz buluyormuş. Adamın tesellisine de hasta oldum
çünkü işleri ona yaptırıyor benim dibimde oturuyor
kanında feministlik var bu kızın
Uykudan kalkınca falan bizimde öyle buara,bide kuruyor cildi.Gunaydin
Kizin 2gundur yanaklari kirmizi
Gecer dedim ama gecmedi
Int. Baktim 5.hastalik diyo 5_10
gun icinde gecermis.
Bi ara ates döküntü olmustu ozaman 6.hastalik demisti dr.
Ay neler cikacak daha.
Ates vs yok cok sukur
Ama canimi sıkti
Alerji yapacak degisik bisi de yedirmedim.
Vucudunda dokuntude yok.
Randevu aldim cuma sabaha.
Gosterimde icim rahat etsin.
Bi de yuzu sanki soğuklarla kurudu kremide yok bepanten mi alsam mustelami onuda bi sorim.
Sarkı yapmıs onu kendine gogili gogili tekerleme gibi söylüyoEyvah eyvah gizlimiz kalmicak artik
Yaaa yerimmmm
Bu gogili kukuli olmasin.
Bi cizgifilm mi ne var ya kukuli maymun.
Gorumcenin cocuklar falan diyorsa ya da izlediyse belki aklinda kalmistir.
Vermediler vallahi bir daha da istemedim zaten hatta ağladım diye dalga geçmişlerdi ikisi deAllah vicdan versin.
Emzirirken istemissin yahu.
7 kat el olsa verir
Aa bakimm netten.Seni üzmek istemem ama sanki alyacim kukuli demiş öyle bir çizgi film var senin melodinlinle aynı şarkıya sahip.benim aklıma o geldi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?