- 21 Ağustos 2015
- 32.173
- 97.678
- 798
- 38
kk avans gibi kullaniyoruz biz de valla nefret geldi bu durumdan.150 tl kkdan kızın saglık cekildi.
Yedek bez alınacak
218 elektrik gelmis
400 koci fatura.
Sonra bu kk niye sisiyor.
Daha 300 tl kendi telefonumu yaptırcktım,kaldı artık ay basına
Vala ben de mi sıkıntı anlamadım.
Hergün bi harcama,sıkıldım artık.
Daha 1 ay bitmeden kknı avans gibi kullanıp gelecek maastan yiyoruz
Yok yani yetmiyor.kk avans gibi kullaniyoruz biz de valla nefret geldi bu durumdan.
2 yıldır tantitoni kullanıyorum memnunumKizlar merhaba..
Bu ara düdüklü tencere almak istiyorum.. hic kullanmadim biraz korkuyorum patlar falan diyeannem bi kere patlatmis anlatir durur o yüzden korktum hic almadim.. ama et vs pisirken lazim oluyor.. köy tavugu 4 saatte zor pisiyor yazik kullanilan dogalgaza diyerek bakindim biraz ama inanin ne alacagim hic bir fikrim yok..
Simdi en önce güvenli olmasi lazim (olabiliyor mu bilmiyorum ama)
2. De kaliteli olsun ömrüm boyunca kullanayim diyorum..
Sizin kullanip memnun kaldiginiz tencereleriniz var mi.. ayin 15 ne kadar birikim yapacagim bunun icin..
baby sen zaten yarim gun calisiyorsun kocanin 400 tl lik faturasi sana cok gelir .bence o yukseltiyor senin kk yiYok yani yetmiyor.
Ben denedim kknı verdim kociye ,nakit kullancam ben dedim.
E yine aynı .
Kartı kırıp atmadıgın sürece değisen bisey yok.
Bu sefer onun 2.kartta var ,her iksisine ödeme yapması gerekiyor.
Al kullan bari biri ödensin ,nakit kullanacıgına dedi.
Yapacak bisy yok
Senin kartin ayri diil mi baby.0.25 gr hesaptan aldım bnde.Yok yani bn harcamasam adam illa kaktırıyor.Görüyor kkda limit var,faturayo ordan cekelim,ay basında öderm dedi
Ödemez net
Amin canimHerkese günaydın..
Hayırlı Nurlu Cumalarımız olsun..
En bi sevdiğim gün:)
Bereketli olsun kuzu0.25 gr hesaptan aldım bnde.Yok yani bn harcamasam adam illa kaktırıyor.Görüyor kkda limit var,faturayo ordan cekelim,ay basında öderm dedi
Ödemez net
Her gun mac mac soyleniyorum artik.Off pandemi fln çift maç artık her hafta maç bitiyor yorum izle bende oglusla takılıyorum o sıra tel bakıyorum isim varsa yapıyorum
Siz bakmayın annenize lütfen çocuğunuzla siz vakit geçiriyorsunuz en fazla soyup doymadigini da anlarsınız sehriyenin pilavın ne faydası var çocuğa anca boş kilo yapar en güzeli sağlıklı beslemekAnneme soylendim dün telf. da
Diyor ki bu ara kiz doymuyor
Anne gayetde doyuyor sadece ne uzatsan geri çevirmiyor tatmaya merakli napim yani.
Hayir doymuyor diyor hala.
Bebek ekmegi katiyorum corbalarina o ekmek tutmazmis normal ekmek dogra diyor.
Sehriyesini bol koy diyor.
Unla terbiye yap diyor.
Yogurduna bebe bisk. Koycakmksim.
Zaten kahvaltilarina ara ara bebe bisk ekliyorum.
O istiyor ki 5-10 tane koyim.
Biberonun icine bebe bisk doldurup sut yapsam versem ancak ici rahat eder.
Yahu kizin karni tika basa doysada bisi uzatinca aciyor agzini yiyor tadina bakiyor.
Merakli napim.
Kilosu ayina gore iyi nolcak kilo iyi bisi sanki.
Babama bile demis galiba dun babam esimi aramisti o bile diyor ki kiz doymuyor ac kaliyor diyo ayy cildircammm
Bende kaynana cok yani.
Gecen pilav yedirmis ben cikinca
Doydu ancak diyor.
Kiz suan pilav istiyor gorunce.
Dun esimin tabagina daliyor kasigi elimizden cekip kendi agzina goturuyor elimizi.
1yasi dolsunda yesin bizim yemeklerden rahat etsinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?