- 27 Şubat 2013
- 14.870
- 42.474
- 798
Ben de en son 1 yıla yakın zaman oldu galiba. Ondan önce de Ela bebekken annem yanımda kalmıştı o zaman sarmıştık.Bizim komsular da anca ses yapsın
Sarma en son hamileyken sardım zirvede bıraktım
Sararım aslında ama yaprak yok yaprak olsa sararım bence
Ben hafta sonu biraz yiyorum ama eskiye göre ölçülü gidiyorum. Ama yürüyüşsüz asla veremiyorum. Dün yapamadım bugün kesin niyetim var yürüyüşe. 40 yaş sonrası halimiz :)Aynen canım ..Ben de eski normal günlerimizi çoookkk özledim..
Hafta sonları İstanbul'u gezmeyi..Sevdiklerimle görüşmeyi.. Sevdiğim eş dost kardeşlerimle dışarıda kahvaltıya gitmeyi vs.
En çokda annemleri.(
Bende bu ara kilo aldım.. Dün dank etti artık.. Biraz dikkat etmeye çalışıcam inşallah..
En azından hamur işi vs yemiyim diyorum.. Ama aksi gibide iştahım da bir açık bir açık
reglim yaklaşıyor.. sanırsam ondan açık iştahım.. Birde demirim çok düşmştü bu ara..Demi ilacı alıyorum..
odamı iştahımı açtı bilmem..
Yemeğimi yesemde doymuyorum ya(
Ben tefal nutricook kullanıyorum 4 yıldır , çok memnunum, 4 yıl önce 800 tl idi, şimdi ne kadar bilmiyorum ama.çok hızlı pişiriyor ve yemekler düdüklüde gerçekten daha lezzetli oluyor bence, ben nerdeyse her yemeği orda yapıyor olabilirimKizlar merhaba..
Bu ara düdüklü tencere almak istiyorum.. hic kullanmadim biraz korkuyorum patlar falan diyeannem bi kere patlatmis anlatir durur o yüzden korktum hic almadim.. ama et vs pisirken lazim oluyor.. köy tavugu 4 saatte zor pisiyor yazik kullanilan dogalgaza diyerek bakindim biraz ama inanin ne alacagim hic bir fikrim yok..
Simdi en önce güvenli olmasi lazim (olabiliyor mu bilmiyorum ama)
2. De kaliteli olsun ömrüm boyunca kullanayim diyorum..
Sizin kullanip memnun kaldiginiz tencereleriniz var mi.. ayin 15 ne kadar birikim yapacagim bunun icin..
valla bana da lazim aslinda ben korkudan kocaya yaptiriyorum hep duduklu isleriniBide güvenlik daha fazla.
Acmak istesen bile acılmıyor.
Az önce tefalleri incelerken gördüm tasarimi cok güzel cok begendim.. yalniz fiyatlar ucmuşBen tefal nutricook kullanıyorum 4 yıldır , çok memnunum, 4 yıl önce 800 tl idi, şimdi ne kadar bilmiyorum ama.çok hızlı pişiriyor ve yemekler düdüklüde gerçekten daha lezzetli oluyor bence, ben nerdeyse her yemeği orda yapıyor olabilirimkızım küçükken de buhar aparatı ile haşlama için kullandım.
Eski tiplere göre pişirme süresi daha kısa ve de bana göre daha güvenli. Kendini kilitlediğinde buharı çıkmadan açamıyorsun zaten.
Tesekkurler uyariniz icin memnun olmadiginiz nokta ne acaba.. neye dikkat etmeliyim alirken.@KedidirKedii Doların bereketli olsun.
Rengeyigi Bende karaca var çok pahalıya aldım ama hiç memnun değilim karaca markaya bakma bile pişmanım.
Maviskelebegimm Geçmiş olsun. Sana da kolay gelsin.
Kesinliklevalla bana da lazim aslinda ben korkudan kocaya yaptiriyorum hep duduklu islerini
fisslerden herkes cok memnun ama 1500 lirada hemen verilmiyor .bi sindirmek lazim
ben de gaza geldim taze fasulye 7 dakika da pisiyormus bu ozellik beni cok etkiledi kalbimi caldi resmenKesinliklebenim hic duduklum olmadi almisken iyisini alayim diye dusundum.. zaten 2 aylik yatirimi dudukluye ayiracagim.. icim yanmiyor degil ama zamandan ve enerjiden tasarruf saglayip karli cikmayo umuyorum
Kesinlikle benimde.. saatlerce ocak basinda beklemek istemiyorum.. zaten yemekle ugrasmak zor geliyor bana.. vakit kaybi gibi geliyor.. tembelligime yardimci aletler ariyorum bu ara..ben de gaza geldim taze fasulye 7 dakika da pisiyormus bu ozellik beni cok etkiledi kalbimi caldi resmen
ay ben onu direk kabullendim de su ara kk cok fena .onun toparlanmasini bekliyorum sen al ben arkandan geliyorumKesinlikle benimde.. saatlerce ocak basinda beklemek istemiyorum.. zaten yemekle ugrasmak zor geliyor bana.. vakit kaybi gibi geliyor.. tembelligime yardimci aletler ariyorum bu ara..supurge robotta aklimdan geciyor ama cok pahali.. suan onu kabullenme asamasindayim..
Çok teşekkür ederim ❤hadi gözünüz aydın.
BUnla gelmis gecmis olsun
Tesekkur ederim❤@KedidirKedii Doların bereketli olsun.
Rengeyigi Bende karaca var çok pahalıya aldım ama hiç memnun değilim karaca markaya bakma bile pişmanım.
Maviskelebegimm Geçmiş olsun. Sana da kolay gelsin.
Ben kullanırken et 30 dakika diyor, bakliyat 20 dakika mesela hiç o sürelerde pişirmedi inanın normal çelik tencere gibi pişirdi eti 3 saatte baklagilleri 2 saatte ben de ne gerek var buna dedim kaldırdım. Koleksiyonuma ekledim duruyor dolapta annemin markette satılan düdüklüden aldı çok memnun ben de gidip alıcam markete gelince yazık oldu o kadar taksit ödedim.Tesekkurler uyariniz icin memnun olmadiginiz nokta ne acaba.. neye dikkat etmeliyim alirken.
Benim bimden aldığım düdüklü bile eti 15 dk da pişiriyorBen kullanırken et 30 dakika diyor, bakliyat 20 dakika mesela hiç o sürelerde pişirmedi inanın normal çelik tencere gibi pişirdi eti 3 saatte baklagilleri 2 saatte ben de ne gerek var buna dedim kaldırdım. Koleksiyonuma ekledim duruyor dolapta annemin markette satılan düdüklüden aldı çok memnun ben de gidip alıcam markete gelince yazık oldu o kadar taksit ödedim.
Geçmiş olsun böylece bitsin inşallah canımSelamlarr
Karantinamiz bittiğine göre evi kirklama seansimiz başlasın
Sabahtan bütün yorgan nevresim ne varsa attım makinaya
Perdeleri falanda Atacagim eşimin yattığı odayı supurdum çamaşır suyu ile el değmesin yer bırakmadım duvarlar,koltuk,yatak dolap...
Böyle sıra sıra butun odaları temizlicem inşallah
Ben normal usul bişe kullanıyorum düdüğü ses yapmaya başlayınca pek girmiyorum ama mutfağaBende maksimim 1500 verebilirim.. annem kullaniyor ilk cikanlardan var evinde..eger kullanamazdam ona veririm diyorum.. et haslama vs yaparken cok bunaliyorum saatlerce bak dur.. bir dünyada gaz yakiyormisafir gelince de iyi olur diyorum.. bakalim fissler ve tefale bakacagim..
Ay yok ben daha o fikre alismam lazim.. 2-3 bin lira gözden cikarmam lazim.. onda sonra ancak alma asamasina gecebilirimay ben onu direk kabullendim de su ara kk cok fena .onun toparlanmasini bekliyorum sen al ben arkandan geliyorum
Kemikli et filan pişirsem az büyük al o çok küçük banada al benimde lazım diğeri hava kaçırıyoKizlar bugun baya arastirdim galiba fissler alicam.. 4.5 L 1400 tl.. insallah cok kücük gelmez.. misafir de agirlasin istiyorum.. sagolun yardimlariniz icin...hepinize tek tek tesekkur ederim.. bu ay ki yatirim hedefim düdüklü tencere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?