Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bizim komsular da anca ses yapsın
Sarma en son hamileyken sardım zirvede bıraktım
Sararım aslında ama yaprak yok yaprak olsa sararım bence
Ben de en son 1 yıla yakın zaman oldu galiba. Ondan önce de Ela bebekken annem yanımda kalmıştı o zaman sarmıştık. hadi sen de yaprak yok ben de o da var da yapan yok

Ben hafta sonu biraz yiyorum ama eskiye göre ölçülü gidiyorum. Ama yürüyüşsüz asla veremiyorum. Dün yapamadım bugün kesin niyetim var yürüyüşe. 40 yaş sonrası halimiz :)

Ben tefal nutricook kullanıyorum 4 yıldır , çok memnunum, 4 yıl önce 800 tl idi, şimdi ne kadar bilmiyorum ama.çok hızlı pişiriyor ve yemekler düdüklüde gerçekten daha lezzetli oluyor bence, ben nerdeyse her yemeği orda yapıyor olabilirim kızım küçükken de buhar aparatı ile haşlama için kullandım.
Eski tiplere göre pişirme süresi daha kısa ve de bana göre daha güvenli. Kendini kilitlediğinde buharı çıkmadan açamıyorsun zaten.

Az önce tefalleri incelerken gördüm tasarimi cok güzel cok begendim.. yalniz fiyatlar ucmuş 1800tl..

valla bana da lazim aslinda ben korkudan kocaya yaptiriyorum hep duduklu islerini
fisslerden herkes cok memnun ama 1500 lirada hemen verilmiyor .bi sindirmek lazim
Kesinlikle benim hic duduklum olmadi almisken iyisini alayim diye dusundum.. zaten 2 aylik yatirimi dudukluye ayiracagim.. icim yanmiyor degil ama zamandan ve enerjiden tasarruf saglayip karli cikmayo umuyorum

Kesinlikle benim hic duduklum olmadi almisken iyisini alayim diye dusundum.. zaten 2 aylik yatirimi dudukluye ayiracagim.. icim yanmiyor degil ama zamandan ve enerjiden tasarruf saglayip karli cikmayo umuyorum
ben de gaza geldim taze fasulye 7 dakika da pisiyormus bu ozellik beni cok etkiledi kalbimi caldi resmen

ben de gaza geldim taze fasulye 7 dakika da pisiyormus bu ozellik beni cok etkiledi kalbimi caldi resmen
Kesinlikle benimde.. saatlerce ocak basinda beklemek istemiyorum.. zaten yemekle ugrasmak zor geliyor bana.. vakit kaybi gibi geliyor.. tembelligime yardimci aletler ariyorum bu ara.. supurge robotta aklimdan geciyor ama cok pahali.. suan onu kabullenme asamasindayim..

ay ben onu direk kabullendim de su ara kk cok fena .onun toparlanmasini bekliyorum sen al ben arkandan geliyorum

Tesekkurler uyariniz icin memnun olmadiginiz nokta ne acaba.. neye dikkat etmeliyim alirken.
Ben kullanırken et 30 dakika diyor, bakliyat 20 dakika mesela hiç o sürelerde pişirmedi inanın normal çelik tencere gibi pişirdi eti 3 saatte baklagilleri 2 saatte ben de ne gerek var buna dedim kaldırdım. Koleksiyonuma ekledim duruyor dolapta annemin markette satılan düdüklüden aldı çok memnun ben de gidip alıcam markete gelince yazık oldu o kadar taksit ödedim.

Benim bimden aldığım düdüklü bile eti 15 dk da pişiriyor

Geçmiş olsun böylece bitsin inşallah canım

Ben normal usul bişe kullanıyorum düdüğü ses yapmaya başlayınca pek girmiyorum ama mutfağa

ay ben onu direk kabullendim de su ara kk cok fena .onun toparlanmasini bekliyorum sen al ben arkandan geliyorum
Ay yok ben daha o fikre alismam lazim.. 2-3 bin lira gözden cikarmam lazim.. onda sonra ancak alma asamasina gecebilirim ama herkes pek bi memnun.. aklimi celiyor

Selam kizlar anca oturuyirum kardeşim geldi arabayı gösterdik birine olursa alacak bakalım ordan AVM ye gittik çıkışta biseyler alıp yedik 90 ödedim bulaşık açtım çıkmadan o toplancak çamaşır yıkandı asmistim giderken bir makinede yarın açarım yer yok camasirlikta bir kahve yaptim oturdum içiyorum esimle

Kizlar bugun baya arastirdim galiba fissler alicam.. 4.5 L 1400 tl.. insallah cok kücük gelmez.. misafir de agirlasin istiyorum.. sagolun yardimlariniz icin...hepinize tek tek tesekkur ederim.. bu ay ki yatirim hedefim düdüklü tencere
Kemikli et filan pişirsem az büyük al o çok küçük banada al benimde lazım diğeri hava kaçırıyoadres yazımmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…