Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yeni cikanlardan alayim diyorum... zaten canim agzimdadir benim korkarim..güvenilir olsun maksimim 1500 verebilirim.. bu aralikta ne alir acaba..
Tabi bütçeniz varsa benim o kadar bütçem yok olsa alırdım bende korkardım sonra sonra alıştım şimdi hiç korkmam mutlaka her gün kullanırım

Kizlar bugun baya arastirdim galiba fissler alicam.. 4.5 L 1400 tl.. insallah cok kücük gelmez.. misafir de agirlasin istiyorum.. sagolun yardimlariniz icin...hepinize tek tek tesekkur ederim.. bu ay ki yatirim hedefim düdüklü tencere
bana da yaz kullaninca ben de ona goz koydum cok .

Pazara gittik eşimle eşim ödedi.
-1.5 kilo muz 18
-1 kilo domates 5
-1 marul 3 tl
-1 kilo mandalina 5 tl
-2 kilo elma 10 tl
-2 adet yeşillik 2 tl
-1 tane küçük karnıbahar 5 tl,
-1 kilo ıspanak 5 tl
daha ne aldık unutmuşum. Babamlar için markete gittik onların ihtiyaçlarını aldık. Onları bıraktık uzaktan uzaga sohbet ettik biraz çok özlemişim onları canlarım benim. Eve geldik aldıklarımızı yerleştirdim, sofrayı hazırladım yedik çok şükür. Masayı topladım bulaşıkları hallettim. Ispanakları doğradım birkez sularını degiştirdim tekrar suya bastım kendime bir yeşilçay yaptım oturdum ama sıkı yorulmuşum. Babam çok değiştiyi açtım onu izliyorum.

Oyy 6 sayfa birikmis okucam ilk firsatta bi selam verim dedim.
Gelemiyorum yaw.
Elti kizi msj atti sana gelelim mi die kizi gormek istiyormus iyi dedim gelin
Basladik yine eltimle geldiler.
Supur, topla yaptım
Kek, ekmekden pizza, makarna salatasi yaptim.
Buzlukdanda borek cikardim.
Tatli almislar onlarda.
Cay fasli sonra kahve gittiler.

Ben artii hic bir seye yetisemiyorum
Boyle oldukca enerjim cok dusuyor

Maç izliyoruz yine hergun maç var nerdeyse acıktım ddi esim oglanda çok yememisti sarımsaklı yoğurt lu makarna yaptim yiyo oglus bı tabak yemiş çay yaptım bekliyorum ben yemedim su aldık akşam 9 ona verdim
Bundan bende asiri sikayetciyim biktim mac mac

Aslinda sunu da merak ediyorum pahali olanla ucuz olan arasinda fark var mi acaba..yoksa sadece pazarlama hilesi mi ikini de kullanmak lazim galiba..
Ben fark oldugunu dusunmuyorum.
Annemin duduklusu okadar eski ki ben kendimi bildim bileli var yani rahat 25senesi vardir.
Hic sorun yasamadi halada hemen pisiriyor.
Kullanmayi bilene eski modelde yeni modelde ayni bence.

Ben kullanmiyorum korkuyorum

ben sarma sardigimi hayal edemiyorum
o kadar uzak bir fikir ki
Herkese selamlar iyi akşamlar. Benim de en sevdiğim yemek zeytinyağlı sarma. Öyle düşünme canım. Oturana başına yaparsın hatta zamanla daha da güzel yaparsın. Ben zeytinyağlı tarçınlı bol şekerli yaparım. Ay aklıma nerden geldi bu.

Bereketli olsun..
Dövizciden almak iyi fikir.
Ben hesaptan alınca bozuyorm bisey görüp cünkü

KedidirKedii Doların bereketli olsun.
@Rengeyigi Bende karaca var çok pahalıya aldım ama hiç memnun değilim karaca markaya bakma bile pişmanım.
Maviskelebegimm Geçmiş olsun. Sana da kolay gelsin.
Kızlar teşekkürler.
Benim evim caddede bu yüzden dövizcisi kuyumcusu 1 dk mesafede. Ben netten pek alışamadım. Canlı kanlı almam lazım.

burdan olay sarma sarmaya dogru gidiyor gibi

İyi geceler kızlar,
Benim müsait saatim başladı ne tam okuyabildim ne yazabildim. Kizla evdeydik. 3 e dogru dışarı çıktık. Parka götürdüm. Biraz da top oynadı. Markete gittik. Çeri domates ve marul aldım 13 tl.,
Bime uğradım bir kiloluk peynir zeytin Tost ekmeği kıza birşeyler aldım, 45 tl bıraktım..
Fileye de girdim. Çişim geldi dedi. Ya anlamadım psikolojikmi ne zaman file ye girsem çişi geliyor bir defa orada tuvalete sokmuştu eşim ondan galiba.
Neyse eve döndüm..bahçede indirdim bebek arabasından tabi biraz yürüdü yoruldum dedi bindirdim tekrar. Bebek arabasız markete hiç gidemiyorum.
neyse geldim buzlukta hamsi vardı onu çıkarmıştım onu yaptım. Yanına salata. Kızla yedik. Balığı çok seviyor. Brokoliyi de pişmemiş yiyor
Mutfagi topladim. Uyutacaktim. Ama babam kapida kalacak dedi aglamakli :))
Öyle uykum vardıki sonra ikimizde uyumuşuz eşim gelmiş. Bir uyandım oo oturmuş. Seslenmemişte. Sonra iki salep içelim dedik kız uyandı su verdim. Geldi koltuğa sızdı illa koltukta uyuyacakmış. Baba kız koltukta sızdılar rahat oturacak yer bırakmadılar :))) ben de köşeye sıkıştım kekik çayımı içiyorum

Günaydınlarr
Dün Bimde 27 tl bıraktım;feast ıspnak,dondurulmus sogan ,elma sirkesi,buzdolabı poseti,yag cöZücü.
Etli kuru yaptım.
Bugun de ıspanak yemegi yapacagım.
Benim mi elim kıt anlamıyorm ertesi güne kalmıyor yemekler
Bana yine 400 tl kocinin faturası kactı
İyiliğinin sebebi buymus bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…