- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Tabi bütçeniz varsa benim o kadar bütçem yok olsa alırdım bende korkardım sonra sonra alıştım şimdi hiç korkmam mutlaka her gün kullanırımYeni cikanlardan alayim diyorum... zaten canim agzimdadir benim korkarim..güvenilir olsunmaksimim 1500 verebilirim.. bu aralikta ne alir acaba..
Teşekkür ederim amin inşallah ❤Geçmiş olsun böylece bitsin inşallah canım
bana da yaz kullaninca ben de ona goz koydum cok .Kizlar bugun baya arastirdim galiba fissler alicam.. 4.5 L 1400 tl.. insallah cok kücük gelmez.. misafir de agirlasin istiyorum.. sagolun yardimlariniz icin...hepinize tek tek tesekkur ederim.. bu ay ki yatirim hedefim düdüklü tencere
Bundan bende asiri sikayetciyim biktim mac macMaç izliyoruz yine hergun maç var nerdeyseacıktım ddi esim oglanda çok yememisti sarımsaklı yoğurt lu makarna yaptim yiyo oglus bı tabak yemiş çay yaptım bekliyorum ben yemedim su aldık akşam 9 ona verdim
Bendeeeeeeeeee şuan izliyoBundan bende asiri sikayetciyim biktim mac mac
Ben fark oldugunu dusunmuyorum.Aslinda sunu da merak ediyorum pahali olanla ucuz olan arasinda fark var mi acaba..yoksa sadece pazarlama hilesi miikini de kullanmak lazim galiba..
Ben de en son 1 yıla yakın zaman oldu galiba. Ondan önce de Ela bebekken annem yanımda kalmıştı o zaman sarmıştık.hadi sen de yaprak yok ben de o da var da yapan yok
Teşekkür ederim amin inşallah Allah kimseye vermesin bu hastalığı insanı yıpratıyor her türlü
ben sarma sardigimi hayal edemiyorumbabyloading87 tembel kizlar sizi
Herkese selamlar iyi akşamlar. Benim de en sevdiğim yemek zeytinyağlı sarma. Öyle düşünme canım. Oturana başına yaparsın hatta zamanla daha da güzel yaparsın. Ben zeytinyağlı tarçınlı bol şekerli yaparım. Ay aklıma nerden geldi bu.ben sarma sardigimi hayal edemiyorum
o kadar uzak bir fikir ki
Bereketli olsun..
Dövizciden almak iyi fikir.
Ben hesaptan alınca bozuyorm bisey görüp cünkü
Kızlar teşekkürler.KedidirKedii Doların bereketli olsun.
@Rengeyigi Bende karaca var çok pahalıya aldım ama hiç memnun değilim karaca markaya bakma bile pişmanım.
Maviskelebegimm Geçmiş olsun. Sana da kolay gelsin.
burdan olay sarma sarmaya dogru gidiyor gibiHerkese selamlar iyi akşamlar. Benim de en sevdiğim yemek zeytinyağlı sarma. Öyle düşünme canım. Oturana başına yaparsın hatta zamanla daha da güzel yaparsın. Ben zeytinyağlı tarçınlı bol şekerli yaparım. Ay aklıma nerden geldi bu.
Off pandemi fln çift maç artık her hafta maç bitiyor yorum izle bende oglusla takılıyorum o sıra tel bakıyorum isim varsa yapıyorumBundan bende asiri sikayetciyim biktim mac mac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?