Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bugun yemekden baska bisi yapmadim desem yeri
Dun supur sil yapmistim
Onceki gunde banyoyu temizlemistim.
Pek is yok.
Mutfak biraz daginik kizla salonun ortasina coktuk.
Ben yaninda oturunca kendi kendine de oynuyor oyuncaklariyla.
Ama kalktığım an tamam.
Basliyo yaygaraya
Hele odadan cikinca kiyamet kopuyor..
Neyse artik mak bitsinde bosaltip doldururum aksam napim.
Biraktim tezgahi ciktim.

Evet ya ama cidden 800-900 sadece market masrafı oluyor ayda
Kızın bezi vs,erzak ,kahvaltılık yok icinde.
Cidden bunu nasıl düsüreceğimi bilmiyorm.
Lüx tüketim yok yani,anlamadım
Kuzum senin maaş az fiyatlar pahalı kullandığı telefonun taksitini ödesin valla sanada yazık
Ben Dun squat yaptim
Squat hayatim baslamadan sona erdi
Bugun asiri bacaklarim agriyor.
Ama feci yag yakiyordur yaparken hissediyorsun o yanmayi.
Kuzu hamlik oluyo bide squat zaten zor
Sen yeterince vericisin kuzu yetmemesi zaten yarım maaş ay migros tabletler çiziyor benim bardakları a101 inki daha iyi geldi bize azaldı tabletim arada indirim oluyo denk gelirsen alacağım
Fairy cok pahalanmis
Ben de onu begeniyordum ama bilmiyorum ne denerim.
Fairy deterjan kokuyo bana a101 bide finish indirimde olursa aliyorum

Selamlar kizlar kahvaltı sonrası etraf topladım kayinvslidemler geldi eltime geçtik kayinpederimde kaldı o tarafta h sonu yasak var diye h içi size gelirim ddi orda oturduk oglus kuzenlerini gördü biraz iyi oldu akşam gelip aldı esim erişte yaptım bezelye vardı kereviz yaptım yoğurtlu yedik bir makine renkli yıkandı astım bulaşık topladım açtım makineyi çay demledim oturdum anca

Genlerinde sıkıntı var adamın

İyi aksamlar bacımlar
Gül saramadım düz sardım rulo dilimledim bitti bile yedi koci.
Kendimize de ıspanak yemegi yaptım yedik
Kpderim 5lt zeytinyag yollamıs kociyle,5 lt de zeytin.
Saolsun.
Sok da 50 tl bıraktım;prima bez yedek 19.90,yufka(berbatmıs yufkası)kakao,kavala kurabiyesi,kefir.
Öglen ofisde asaplarım bozuldu
Dün kargo geldi patronlara ödemeli 35 tl,yan tarafta gittim kimse elini cebine atmıyo,bende de 20 tl vardı valla.
Zaten veriyorm kaynıyo arada,kızlarda haklı.
Hanımeffendi geldi öglen iste kargo gelmis almamıssınız diyo.
Dedim yoktu valla,arasaydınız ya diyo bizi.
Dedim beklemez kargo yani .
Kocan bırakaaydı o zamn yani kargosu gelcekse.
Allahım ya.
Valla basıma agrı girdi.
Kızlarda haklı abla kac kere su söyledik kimse oralı olmadı diyo.
Mecbur mı millet yani

Tmm bacım saolasın.
Düzgün bi yufka alıp denicem.

İşyerine koysunlar para ne saçma ya kargo gelir bişey gelir bizim orada öyleydi utanırdım istemeye

Ben de yarın için ıspanaklı börek yapmak istiyorum bakalım bugünki hevesim yarın olacak mı

Yaprak sarma konuşulmuş, ben de çok severim sarmasını da yemesini ama zeytinyağlısını.
Ben öyle çok yemek yapan biri değilim annem yapınca bana fırsat kalmıyor ama yaprak sarmasını çok güzel yaparım.İnce ince kalem gibi uzun uzun .Yiyenler zaman geçer anlata anlata bitiremezler

Bu aralar annem kardeşimin yanında ben de diğer yemekleri yapıyorum pratiğim artsın

Gene başlamışlar gelmeye.Ben korona da annemler dışında kimseye gitmedim bir amca Kızı var annemin gitmiyorduk korona var diye çok ısrar etmişti 1 yıl oldu nerdeyse özledik gelin uzak dururuz dedi de gittik o da kaç ay önce.Zaten normalde de kimseye gitmem rahatsızlık vermek istemem

Ben de dün kullandım.Havasını alırken yavaşça açtım babam kızım aç birden diyor olur mu dedim patlar
Zaten küçükken 12-13 yaşındayken annem işteydi ben ıspanak yemeği yapmıştım düdüklüde (küçükken daha akıllıymışım yemek felan yapardım) nasıl açmışsam patladı ıspanaklar tavana duvara sıçramıştı Allahtan bana bişey olmamış amcam sevgilisini getirmişti tam o gün bize (şimdiki yengemi) her taraf batmıştı

Selam kızlar,
Yürüyüşten geldim. Yürüyüş yaptım kendime geldim. Kız annem gelmeden uyumam demiş. Görüntülü arattırdı babasına. Bana da dedi sen gelmeden uyuyamam anne :)
Ben eşim gelmeden uyutacaktım. Tam uyuyacaktı kıza uğur böcekli pasta almış uyutmadı. Uğur böcekli pasta istiyordu.
dedim ne yapıyorsanız yapın ben çıkıyorum yürüyüşe
Kaç sayfa da birikmiş okumaya çalışacağım :) namaz kılıp okurum inşallah diyorum.

Millet uyanık ölmüş insan söylemez utanır ver o zaman parasını odemeli biseyse mecbur mu insanlar ben çalışırken alıyordum bazen ücretli cebimden verdiğini istiyordum kimseye biseyimi odetmiyirum niye odeyeyim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…