Ay kuzu yufkasini birkez bende aldım malesef kötüydü denk geldi heralde ddimbi kezde esim aldı berbattı gerçekten birde zeytini avşada aldim yenmedi baya kötüydü tadi attım çöpe ilkkes bir zeytiniİyi aksamlar bacımlar
Gül saramadım düz sardım rulo dilimledim bitti bile yedi koci.
Kendimize de ıspanak yemegi yaptım yedik
Kpderim 5lt zeytinyag yollamıs kociyle,5 lt de zeytin.
Saolsun.
Sok da 50 tl bıraktım;prima bez yedek 19.90,yufka(berbatmıs yufkası)kakao,kavala kurabiyesi,kefir.
Öglen ofisde asaplarım bozuldu
Dün kargo geldi patronlara ödemeli 35 tl,yan tarafta gittim kimse elini cebine atmıyo,bende de 20 tl vardı valla.
Zaten veriyorm kaynıyo arada,kızlarda haklı.
Hanımeffendi geldi öglen iste kargo gelmis almamıssınız diyo.
Dedim yoktu valla,arasaydınız ya diyo bizi.
Dedim beklemez kargo yani .
Kocan bırakaaydı o zamn yani kargosu gelcekse.
Allahım ya.
Valla basıma agrı girdi.
Kızlarda haklı abla kac kere su söyledik kimse oralı olmadı diyo.
Mecbur mı millet yani
Aslında bende şok tan alıyorum ama üzerinde el açması yazan var ondan ve çok iyi çıkıyor ince ve taze eğer el açması yazmayandan aliyorsanuz makine işidirAy kuzu yufkasini birkez bende aldım malesef kötüydü denk geldi heralde ddimbi kezde esim aldı berbattı gerçekten birde zeytini avşada aldim yenmedi baya kötüydü tadi attım çöpe ilkkes bir zeytini
El acmasi demiyordu sanırım biminki güzel birde filenin ama pazara yada yufkaci görürsem ordan alıyorumAslında bende şok tan alıyorum ama üzerinde el açması yazan var ondan ve çok iyi çıkıyor ince ve taze eğer el açması yazmayandan aliyorsanuz makine işidir
İsyeri cidden para konusunda mobing uyguluyor calısanlara.Ben artk yarım gün diye takılmıyorm.Saati doldurup cıkıyorm.babyloading87 canım seninde imtihanın paramıdır nedir.. Eşinle ayrı para derdin işyerinle ayrı..
Hakkaten ilginç işyeri sahiplerinde..
Vakumlu paketti aslında pakettem belliydi ,diğerlerinden kalmamıstı.Aslında bende şok tan alıyorum ama üzerinde el açması yazan var ondan ve çok iyi çıkıyor ince ve taze eğer el açması yazmayandan aliyorsanuz makine işidir
Kız para üstü veriyorım müsteriye her seferimde benden gidiypr.Millet uyanık ölmüş insan söylemez utanır ver o zaman parasını odemeli biseyse mecbur mu insanlar ben çalışırken alıyordum bazen ücretli cebimden verdiğini istiyordum kimseye biseyimi odetmiyirum niye odeyeyim yani
hic hos degil ama bu yaKız para üstü veriyorım müsteriye her seferimde benden gidiypr.
480 misal ,adam 500 veriyor 20 tl veriyorm.kasayı teslim ederken de söylüyorm 480 ödeme geldi diye,yolk alıp gidiyor parayı.Ayda 2-3 kez yasıyorz bunu.
Ben niye cebimden vereyim
Müsteriye diyorm artk sonra bırakın diye küsüratı,kendi kossun .
Canım hakkatende çok ilginçmiş ya..Kız para üstü veriyorım müsteriye her seferimde benden gidiypr.
480 misal ,adam 500 veriyor 20 tl veriyorm.kasayı teslim ederken de söylüyorm 480 ödeme geldi diye,yolk alıp gidiyor parayı.Ayda 2-3 kez yasıyorz bunu.
Ben niye cebimden vereyim
Müsteriye diyorm artk sonra bırakın diye küsüratı,kendi kossun .
Bunada ayrı şaşırdım.. Çok paragöz insanlar galiba canım bunlar anladığım kadarıyla..İsyeri cidden para konusunda mobing uyguluyor calısanlara.Ben artk yarım gün diye takılmıyorm.Saati doldurup cıkıyorm.
İctiğimiz kahve bile görülüyor.
İhtiyacları yok aama müsteriden ödeme gelecek diyelim daa haberi gelir gelmez,kadın ayrı kosuyor adam ayrı.Adam karısı gelip almasın diye 100 keree arıyor falan.
Ben lafı sokusturan tarafım
Ne kadr gelcekki?Bukadr herkes soruyor faln diyorm
Geleck ödemelwr 300-500 cünkü genelde
Aynen cok sinir bozucuhic hos degil ama bu ya
Kasada para bırakmıyorlar giren cıkan cok ofise.Canım hakkatende çok ilginçmiş ya..
Ne ayıp şey.. Bunlar nasıl işveren açıkcası çok şaşırdım..
Orası işyeri bir kasası olmalı.. Madeö böyle ödemeler geliyor..
Markrt gibi düşün.. Kasada bozukluk vs de olacakki oradan para üstü verebileseniz..
Saçmalkk yani.. Yada işlerine böylemi geliyor anlamadım..
Siz işverenden zenginöisiniz canım..
Bence sen kendi parandan verme..
Ödeme yapana de bozuk verin.. Yada üatü yok.. Bunlarıda patronların bilmesi lazım.. Çok saçma ya.. Şaşırdım valla..
musterinin yerinde olsam gicik olurum.is gorcek kadar birakin bari bu neKasada para bırakmıyorlar giren cıkan cok ofise.
Kargo falan geliyor alıyorlar diye
Vermiyorm artk bozdurun diyorm müsterilere.
Ahh ahh ifsa olmayacagımı bilsem neler var bi bilsenmusterinin yerinde olsam gicik olurum.is gorcek kadar birakin bari bu ne
gunaydin keyfimiz bol olsun insallah hepimizinGünaydınlar
İnşallahgunaydin keyfimiz bol olsun insallah hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?